1/10/17

Ελπίζουμε σε δημιουργία μεγάλου Κουρδιστάν, λέει η Θεοχάρους: Τα ίδια έκανε η Τουρκία και σε Κύπρο

H επικεφαλής του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους. ΚΥΠΕ.
H επικεφαλής του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους. ΚΥΠΕ.
“Η Τουρκία εξακολουθεί να απειλεί με πόλεμο το Νότιο Κουρδιστάν και το λαό του που ψήφισε συντριπτικά υπέρ της ανεξαρτητοποίησης του”.
“Αυτό μας θυμίζει ανάλογες συμπεριφορές που έγιναν και στην Κύπρο, όχι για το δημοψήφισμα αλλά για τη διδασκαλία ενός δημοψηφίσματος και την υπόμνηση ενός δημοψηφίσματος στα παιδιά των σχολείων μας. Μας θυμίζει την κατά κράτος ήττα της Δημοκρατίας στη Κύπρο και της Εθνικής μας περηφάνειας, όταν ψήφισε η Βουλή το λεγόμενο νόμο Ακιντζί”.

Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, και πρόσθεσε: “Οι Κούρδοι ουδέποτε κατέθεσαν τα λιγοστά όπλα που διαθέτουν και συνεχώς αγωνίζονται με θάρρος και αντιστέκονται στους διάφορους κατακτητές που τους κρατούν υπό κατοχή, όπως είναι η Τουρκία και οι Ιρακινοί Σουνίτες και Σιίτες”.

“Ελπίζουμε στη δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν που θα απελευθερώσει το λαό του και θα του δώσει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τις τύχες του”, δήλωσε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

mignatiou.com

3 σχόλια:

  1. Μαρεσει,πουχουμε φερει την λογικη μας σε τετοια διαστρεβλωση που νομιζουμε οτι θα λυσουμε ειρηνικα το κυπριακο...καπως ετσι δημιουργουνται κιοι αλλαγες φυλου...απο διαστρεβλωση των μυαλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που κολλάει τώρα η αλλαγή φύλου με τα σχόλια της Θεοχάρους;
      Το ένα είναι ιατρική περίπτωση που χρήζει στήριξης και κατανόησης και το άλλο είναι μία τοποθέτηση γεωπολιτικών συμφερόντων!
      Λιγότερο ανεγκέφαλα σχόλια παρακαλώ!

      Διαγραφή
  2. Πριν απολαύσουν το "ποτέ πια κατοχή", οι κύπριοι θα πρέπει να επιλέξουν το "ποτέ πια αναστασιάδης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.