10/11/17

Dimitri, Χρήστο, ΑΡΝΗΤΗ και λοιποί.... Θα καταλάβετε το έγκλημα που διαπράττετε, μόνο αν συμβεί σε σας, αν έλθει η σειρά σας... Τώρα έχετε την κουκούλα και νοιώθετε ασφαλείς

Όμως αύριο μπορεί να φοράτε κάτι που δεν θα αρέσει σε κάποιον.... Και τότε θα έχετε την τύχη του νεαρού
«Με χτύπησαν επειδή φορούσα T-shirt που έγραφε Μολών Λαβέ»
Παναγιώτης Σαββίδης
Το περιστατικό συνέβη στην Καμάρα, στη Θεσσαλονίκη, όπου αντιεξουσιαστές πραγματοποιούσαν διαδήλωση
«Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω "κάτι" και κινδύνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους "κάτι", είναι να δέρνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν "λάθος μπλουζα"» γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο νεαρός φοιτητής από την Θεσσαλονίκη που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου,  επειδή φορούσε T-shirt που έγραφε την αρχαιοελληνική ρηματική φράση «Μολών Λαβέ».


Το περιστατικό συνέβη στην Καμάρα, όπου αντιεξουσιαστές πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση κατά συγκέντρωσης εθνικιστικών και παρεκκλησιαστικών οργανώσεων που διαμαρτύρονταν για την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζοντες». Ο άτυχος νεαρός, που πέρναγε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του, κυνηγήθηκε από αντιεξουσιαστές που τον έριξαν κάτω στο έδαφος, τον χτύπησαν και του πήραν τη μπλούζα. Η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, απέτρεψε τα χειρότερα.
Το θύμα, με ανάρτηση του στο facebook, περιέγραψε την άσχημη «περιπέτεια» του με τους αντιεξουσιαστές, αναρτώντας και φωτογραφία του με τα έντονα σημάδια της κακοποίησης.
Έγραψε συγκεκριμένα  : «Και ναι λοιπόν... Πήγαινα για μάθημα και φορούσα μια μπλούζα που έγραφε πάνω "Μολων Λαβε", δώρο της θείας μου από την Αθήνα... Πότε δεν είχα σχέση με πολιτικές παραταξεις κλπ... Η μπλούζα λοιπόν ήταν αρκετή για να μου την πέσουν όχι ένας ή δύο, αλλά περίπου 60 αναρχικοί και να με κάνουν όπως βλέπετε στη φωτογραφία... Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω "κατι" και κινδυνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους "κατι", είναι να δερνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν "λάθος μπλουζα"... Κι έτσι νιώθουν ότι είναι σημαντικοί... 
Τα χω δει όλα παιδιά... Όχι απ αυτο που έπαθα... Τα χω δει όλα απ τους ανθρωπους που περπατάνε στους ίδιους δρόμους που περπατάω κι εγώ κι εσεις... Μου ξεσκισαν ρε την μπλουζα στη μέση της Καμαρας...  Αφού μ έριξαν πάνω σ ένα αμάξι και με βαρουσαν... Η επέμβαση των αστυνομικών δεν μπορώ να πω ήταν υπερβολικά άμεση... Σε ένα λεπτό όντως ήταν εκεί... Και μαζί με κάτι περαστικούς ας πούμε μ "εσωσαν"... Ή απάντηση τους δε εκπληκτική..." ήσουν τυχερος"... Δεν ξέρω αν το ξαναειπα... Αλλά τα χω δει όλα...».

Πρώτο Θέμα

68 σχόλια:

  1. Συμπεριφορά αγέλης αποτελούμενη από ανθρωποειδή, όπως ακριβώς και οι φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι λιγάκι πιο σοβαρά από τις εκκλησιάζουσες και τους πέρσες που κυνηγήσαν τον Λεωνίδα πάνω στο ποδήλατο. Με τους κομμουνιστές στην εξουσία βρισκόμαστε σε μια μονότονη αύξηση της οργανωμένης κοινωνικής και πολιτικής βίας. Το κράτος νομοθέτησε την απελευθέρωση σκληρών ποινικών και την ασυλία του παρακράτους του, σε πανεπιστημιακούς χώρους, ενώ δένει τα χέρια της αστυνομίας.
    Αλλά, στην αναμπουμπούλα της καρπαζιάς οι περισσότεροι δεν έχουν διακρίνει τον απώτερο στόχο του αναβρασμού.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι μια καλοστημένη δολοφονία μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και ο πολιτικός και κοινωνικός αναβρασμός, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της.
    Τα στοιχεία και οι ενδείξεις συγκλίνουν πως υπάρχει μαύρο χέρι και θα περάσουμε στην φάση των πολιτικών δολοφονιών στην Ελλάδα. Τώρα το ποια πολιτική εκτέλεση θα μπορούσε να οδηγήσει σε αστάθεια την χώρα, το ποια πολιτική, κοινωνική ή θρησκευτική ομάδα θα ήταν ικανή να εξεγερθεί στην Ελλάδα και με ποια αφορμή και αν
    οι συμμαχικές διπλωματικές αποστολές στην Ελλάδα είναι ασφαλείς και το ποια χώρα συνδράμει την αναρχοκομμουνιστική δράση στη χώρα μας, είναι ερωτήματα με εύκολες απαντήσεις.
    Μια πιο δύσκολη ερώτηση θα ήταν η εξής :
    πότε και που και σε ποιον στόχο θα γίνει η επόμενη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση τελευταίο ρητορικό σου ερώτημα οπως και στα προηγούμενα είναι η πρόληψη. Δηλαδή δεν επιτρέπεις την υπάρχει πρακτόρων που ενδημουν στην χώρα σου με το πρόσχημα των δημοκρατικών δικαιωμάτων.Εθνικο Κράτος ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Η απάντηση τελευταίο ρητορικό σου ερώτημα οπως και στα προηγούμενα είναι η πρόληψη. Δηλαδή δεν επιτρέπεις την υπάρχει πρακτόρων που ενδημουν στην χώρα σου με το πρόσχημα των δημοκρατικών δικαιωμάτων.Εθνικο Κράτος ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Όλα θα εξαρτηθούν από το ποια θα είναι η ιδεολογική προέλευση του πολιτικού - θύματος.

      Εαν θα είναι αριστερός θα έχουμε άλλον ένα γύρο μεταπολίτευσης
      Εαν θα είναι δεξιός, θα είναι απλά Τετάρτη...

      Διαγραφή
  3. Τα άνθρωποειδη αυτά , αυτοχαρακτηρίζονται δημοκράτες ολκης. Είναι μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ της υπόλοιπης αγέλης του δημοκρατικού τόξου που συναγελάζεται η κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τομαρια ανθελληνικα που θυμιζουν γενιτσαπους και μισουν καθε αξια υποκινουμενοι ...απο σκοτεινα κεντρα και φυσικα οι μισοι αλλοδαποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sun
    Επιτυχης η επιλογη της λεξεως αγελη. Η συμπεριφορα της δεν μπορει να ειναι παρα μονον ΑΓΕΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε δημοσιογράφε Σαββίδη

    κατ΄ αρχήν αυτό με την κουκούλα σας το επιστρέφω γιατί δεν φοράω. Και όπου κινήθηκα πολιτικά δεν κάρφωσα ποτέ όπως μερικοί όντως κουκουλοφόροι ή ξεσκέπαστοι δημοσιογράφοι ποιητική αδεία όπως καλή ώρα η πέννα σας. Διότι το να γράφεις την γνώμη σου δεν είναι έγκλημα, όπως σημειώνετε αφελώς κύριε δημοσιογράφε, εκτός εάν τα έχετε χάσει παντελώς και φασίζετε ισοιψώς με τους ταραχοποιούς.

    Οι χαζομάρες που βγάζετε για συμπεράσματα είναι αντιπολίτευση της πεντάρας και σανός ποιότητος για ανεγκέφαλους. Αφού το θεωρείτε και δημοσιογραφικό έργο, ουδέν σχόλιο πλην του γέλωτος μου.

    Για τα περί αναρχίας, τρομοκρατίας και πολιτικής στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι έχετε τα νοητικά κότσια για να γράψετε κάτι της προκοπής, Αν μπορούσετε θα το είχατε κάνει. Το θέμα ξεπερνάει τις δυνατότητες σας, πλέον των βαρέων κομματικών αγκυλώσεων σας.

    Απλώς το δημοσιογραφικό σας επίπεδο και το εξ αυτού μεροκάματο φτάνει μέχρι το συμπέρασμα ότι για όλα φταίει η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Βελουχιώτης, ο Κάστρο, ο Μαδούρο κτλ κτλ. Αλοίμονο, καμμία δουλεία δεν είναι ντροπή.

    Καλά κρασία λοιπόν κύριε δημοσιογράφε, έχουν να δούν πολλά ακόμη τα μάτια σας αλλά δεν ξέρω άν θα λειτουργήσει και αναλόγως ο εγκέφαλος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιες πρεσβειες;
    αφου ειναι ευκολο,πεστο εκτροπε!
    Ποιες; ή ποια χωρα τελοσπαντων συνδράμει την αναρχοκομμουνιστική δράση στη χώρα μας;
    Οι ΗΠΑ; Η τουρκια; Η αλβανια;Τα σκοπια; Ολοι μαζι;
    Πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Εγώ περίμενα να απαντήσετε στα ερωτήματα που έθεσα με σχόλιο μου (30/10/ 5.56 μμ) στο άρθρο σας με τα «τάγματα εφόδου»
    Περίμενα επίσης να απαντήσετε με τα αποδεικτικά στοιχεία που πρότεινα με σχόλιο μου (30/10 10.14 πμ) για το άρθρο σας με τα «τάγματα εφόδου»
    Περίμενα επίσης να μάθω από εσάς γιατί αναρτήσατε τρεις φορές την ίδια είδηση με τα γεγονότα της 22/10 με τους ευέλπιδες
    Ευελπιστώ ότι θα έχουμε εκ μέρους σας την ανταπόκριση έστω και εκ των υστέρων.
    Μέχρι τότε κ Σάββα Καλεντερίδη για την νέα ανάρτηση σας καταθέτω τις παρακάτω παρατηρήσεις.
    1) Σε αντίθεση με την υπόθεση των Ευελπίδων εδώ υπάρχουν κάποια στοιχεία που πείθουν για το γεγονός. Σας συγχαίρω.
    2)Η εμπάθεια , η αντιαριστερή εμμονή,η πολιτική μισαλλοδοξία, που καλλιεργούν το μίσος μέσα από την αρθρογραφία, έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα. Την «ιδεολογική» ενίσχυση ενός πολύ μικρού μέρους της κοινωνίας που διέπεται από εμπάθεια, εμμονή αντιαριστερή, πολιτική μισαλλοδοξία,
    3)Έτυχε κάποιες φορές να περάσω τυχαία από αντίστοιχες συγκεντρώσεις.
    Κανένα δεν προκάλεσα, και κανένας δεν με κτύπησε.
    4) Έτυχε επίσης να περάσω τυχαία από συγκέντρωση ακροδεξιών(και βάλε)
    Κανένα δεν προκάλεσα, και κανένας δεν με κτύπησε.
    Ο νοών νοεί τω για το γεγονός της Καμάρας.
    5) Η επικεφαλίδα σας με τα μαύρα γράμματα πιθανώς να εκληφθεί από ορισμένους επισκέπτες ως απόπειρα στοχοποίησης αυτών στους οποίους απευθύνεστε .Προσωπικά βεβαία εγώ αδιαφορώ.Ελπίζω να απαντήσετε σε αυτό
    6)Αν εννοείτε ότι εγώ τώρα φορώ κουκούλα σας προτείνω να το επανεξετάσετε γιατί κάλλιστα μπορεί ο καθένας να το εκλάβει ως συκοφαντία.
    7)Γράψατε τη λέξη «διαπράττετε» Αν από λάθος βάλατε ως τελευταίο γράμμα το ε αντί του αι τότε καλώς.Αν όχι σας ζητώ να αιτιολογήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο
      δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε τόσα ερωτήματα.
      Τα φασιστικού τύπου εγκλήματα αντιμετωπίζονται με έναν τρόπο:
      ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ
      Εσύ, ο Ντιμίτρι και ο ΑΡΝΗΤΗΣ τα δικαιολογείτε.
      Αυτό είναι το έγκλημα κατά την άποψή μου.
      Και το κάνετε επειδή τα στοιχεία σας δεν είναι γνωστά, άρα νοιώθετε ασφαλείς.
      Αν γνωρίζατε ότι με την δικαιολόγηση της εγκληματικής δράσης αυτών των ομάδων θα είχατε κάποιες συνέπειες, αν για παράδειγμα κάποιος που είχε άλλη άποψη από τη δική σας, σας πλάκωνε στο ξύλο, τότε δεν ξέρω αν θα τους καλύπτατε αυτούς τους εγκληματίες.
      Σταματήστε να δικαιολογείτε τους εγκληματίες.
      Άστα αυτά τα αντιαριστερά και τα αντιδεξιά.
      Όποιος καλύπτει εγκληματίες, θα με βρίσκει απέναντί του.
      Και εγώ δεν φοράω κουκούλα, όπως εσείς που δεν είναι γνωστό το ονοματεπώνυμό σας και η διεύθυνσή σας.
      Πάνω στο ιστολόγιο είναι γραμμένη η διεύθυνσή μας.
      Αν μη τι άλλο, δείξε σεβασμό.

      Διαγραφή
    2. κ Σάββα Καλεντερίδη.
      Κανένα έγκλημα δεν δικαιολόγησα ποτέ.
      Σας καλώ να μου αναφέρετε μια έστω περίπτωση βιαιοπραγίας που να είπα μπράβο.
      Εγώ ποτέ δεν μίλησα για δικά μου στοιχεία. Εγώ όταν διαβάζω καταγγελίες
      σας ζητώ στοιχεία που τεκμηριώνουν τις καταγγελίες.Ως τώρα απάντηση δεν πήρα.
      Αν διαβάσετε κ. Σάββα Καλεντερίδη αυτά που έγραψα θα αντιληφθείτε ότι δεν δικαιολογώ παράνομες ενέργειες.
      Το ονοπατεπώνυμό μου και η διεύθυνση μου δεν είναι γνωστά επειδή εσείς στο site σας δεν τα ζητήσατε. Όμως σε περίπτωση συκοφαντίας και οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος τότε αυτόματα τα πλήρη στοιχεία μου θα γίνουν γνωστά επειδή έτσι επιβάλλει η νομοθεσία.
      Σεβασμό δείχνω και απαιτώ σεβασμό .
      Περιμένω βέβαια τις απαντήσεις σας στα ερωτήματα που σας έθεσα επανειλημμένα για το άρθρο σας με τους ευέλπιδες αλλά δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα.
      Τέλος σας υπενθυμίζω ότι το έγκλημα προσδιορίζεται σαφώς στον ΠΚ (Ποινικός Κώδικας). Η- κατά την άποψη σας- παράλειψη καθολικής καταδίκης και λαικής κατακραυγής που εσείς απαιτείτε επίμονα από αυτούς που μάλλον δεν συμφωνούν μαζί σας, δεν συνιστά εγκληματική ενέργεια.
      Όταν θα έχετε χρόνο ευελπιστώ ότι θα διαθέσετε ένα μέρος αυτού για να απαντήσετε στα ερωτήματα μου.

      Διαγραφή
    3. Καλά σε συζήτηση να βρισκόμαστε Χρήστο.
      ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.
      Προκειται για αριστερή τρομοκρατία.
      Καταδίκασέ την γιατί το όπλο είναι αυτεπίστροφο.
      Τους ευέλπιδες τους χτύπησαν οι ομάδες, τα τάγματα εφόδου της αριστεράς, που έκαναν αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα, απέναντι σε εκίνους που διαδήλωναν για το νόμο.
      Όταν τους χτύπαγαν, τους έλεγαν φασίστες.
      Το κατέθσεαν οι παθόντες.
      Είχαν ομάδες πληροφοριών που ενημέρωναν τις δυνάμεις κρούσεως και μόλιες έβλεπαν κουρεμένο τον χτυπούσαν.
      Αν είναι να κάνω ανάλυση, για να σε πείσω κάθε φορά, θα πρέπει να γίνω τιραμόλα.
      Αν είχες δημορκατική ευαισθησία, δεν θα ζητούσες τιποτα.
      ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    4. ΄Οτι κάνει η γίδα στο πουρνάρι, θα το βρεί στο τομάρι...
      Υ.Γ.: Θα μας πεί κάποιος από το αριστερό συναπάντημα - συνάφι τι ιδεολογικής αποχρώσεως ήταν αυτός ο φέρελπις (όχι Εύελπις) νέος που έστελνε τα τρομοδέματα με το ταχυδρομείο και όποιον πάρει ο χάρος;

      Διαγραφή
    5. "Περίμενα επίσης να μάθω από εσάς γιατί αναρτήσατε τρεις φορές την ίδια είδηση με τα γεγονότα της 22/10 με τους ευέλπιδες"
      Δηλαδή θέλετε να επιβάλλετε στον διαχειριστή του ιστολογίου, πόσες φορές θα δημοσιεύει μία είδηση; Είναι αυτό δημοκρατικό;
      "Εγώ περίμενα να απαντήσετε στα ερωτήματα που έθεσα με σχόλιο μου (30/10/ 5.56 μμ) στο άρθρο σας με τα «τάγματα εφόδου»"
      Απαντείστε μου παρακαλώ στα παρακάτω ερωτήματα:
      1. Αυτούς που επιτείθονται σε ΜΜΕ που δεν είναι φιλικά με το καθεστώς πχ Πρώτο Θέμα, αυτούς που καίνε βιβλιοπωλεία όπως του Γεωργιάδη και του Γιαννάκενα, αυτούς που καίνε τρόλεϊ, αυτούς που χτυπάνε ευέλπιδες, αυτούς που καταλαμβάνουν δημόσια ή ιδιωτικά κτίρια, αυτούς που χτυπούν καθηγητές όπως ο κος Α. Συρίζος και διαπράττουν όλα αυτά τα εγκλήματα κρυβόμενοι πίσω από κουκούλες πως πρέπει να τους χαρακτηρίζετε; Δημοκράτες ή φασίστες, κοινωνικούς ακτιβιστές ή τάγματα εφόδου;
      2. Αφού παρανομούν κατάφωρα, γιατί δεν τους συλλαμβάνετε; Γιατί δεν εμποδίζετε την δράση τους; Γιατί τους αποενοχοποιείτε; Γιατί τους αφήσατε ελεύθερους όταν αυνελλήφθησαν μετά την εισβολή στο κοινοβούλιο; Τι να υποθέσουμε εμείς; Ότι είστε απέναντί τους ή δίπλα τους;
      3. Αφού είστε σύννομοι, γιατί ο υπουργός του καθεστώτος, κος Βερναρδάκης, δήλωσε ότι παρακολουθούνται λογαριασμοί δεξιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Αυτοί που κάνουν τις παρακολουθήσεις τί είναι; Ενεργοί "δημοκρατικοί" πολίτες ή αριστερό παρακράτος;
      4. Πως είναι δυνατόν μετά από κάθε επικριτική ανάρτηση για το καθεστώς σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, να βγαίνει όλος αυτός ο στρατός και να αντιδρά με μανία; Δέστε πόσοι είσαστε σήμερα εδώ.
      Από που πληρώνεστε όλοι εσείς που κάνετε αυτήν την δουλειά με τόσο ζήλο και αφοσίωση; Είστε ιδεολόγοι αριστεροί ή μηχανισμός προπαγάνδας με κεντρικό συντονισμό;
      Όλα αυτά θα τα χαρακτηρίζατε δημοκρατική πολιτική συμπεριφορά;

      Διαγραφή
    6. κ. Σάββα Καλεντερίδη,
      Έχω να καταθέσω μια ευχάριστη διαπίστωση
      Σήμερα 31 /10 με το κείμενο σας στις 3.10 μμ αναφέρεσθε γενικά και αόριστα σε «τάγματα εφόδου» της αριστεράς.
      Δεν ενοχοποιείτε τον σύριζα,δεν κατονομάζετε τον σύριζα όπως με επιμονή κάνατε στις τρεις κατά συρροήν αναρτήσεις σας για τους ευέλπιδες
      Σας συγχαίρω και ευελπιστώ ότι μέσα από τον διάλογο θα ανακαλέσετε και αρκετές άλλες αβάσιμες κατηγορίες που αποδίδετε στα πλαίσια της εμπάθειας, της μισαλλοδοξίας, και της αντιαριστερής εμμονής που σας κατέχει σε αυτό ειδικά το άρθρο σας για τους ευέλπιδες.
      Όταν απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα που σας έθεσα τότε θα μπορούμε με ευχέρεια να ανταλλάσσουμε απόψεις χωρίς τις εμπαθείς απόψεις ενάντια σε αυτούς που διαφωνούν μαζί σας.
      Τέλος σας γνωρίζω ότι είμαι βαθιά δημοκράτης με πράξεις και όχι με τα λόγια.
      Επειδή έχω δημοκρατική ευαισθησία με ιδιαίτερα αυξημένο το αίσθημα του δικαίου, ζητώ εξηγήσεις πριν καταδικάσω κάποιον αναίτια
      Εσείς μου ζητάτε να έχω ΔΗΜΟΡΚΑΤΙΚΗ ευαισθησία. Ε λοιπόν τέτοια δεν έχω.

      Διαγραφή
    7. Ποιοι είναι οι «πέντε» του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρες της 17 Νοέμβρη
      http://www.iefimerida.gr/news/52638/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%C2%AB%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-17-%CE%BD%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B7

      Διαγραφή
    8. ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ: «Και οι δικαστές κάνουν λάθη…»
      http://www.crashonline.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD/

      Διαγραφή
    9. Πότε και πού ακριβώς κύριε Καλεντερίδη δικαιολόγησα τους κουκουλοφόρους πράκτορες του παρακράτους που λειτουργούν υπό την λεοντή των "αναρχικών διά πάσαν χρήση".

      Ψεύδεσθε ασυστόλως διότι έχετε τρομερή έλλειψη επιχειρημάτων για το αφήγημα σας ότι για όλα φταίει η σημερινή κυβέρνηση.

      Εδώ θα μου πείτε χρεώσατε την 17Ν στον ΣΥΡΙΖΑ, σε μένα θα κολώσετε ;

      Διαγραφή
    10. Σάββα καλὰ τὰ λές, ἔχουμε φθάσει ὁ σκοπὸς ἁγιάζει τὰ μέσα! Ἔλεος!

      Ὁ ὑπουργὸς δικαιοσύνης πρέπει νὰ κἀνῃ τέτοιες κρίσεις; Σεβασμὸς πρὸς τὴν δικαιοσύνη δὲν πρέπει νὰ ὑπάρχῃ;
      Ἐὰν ὁ πρόεδρος τοῦ Ἀρείου Πάγου καταδίκαζε τὸν Τσίπρα π.χ. γιὰ τὰ μνημόνια, τί θὰ γινόταν στὴν κοινωνία;

      Διαγραφή
  9. Πίκρα.
    Είναι δυνατόν να βρεθούν ψελίσματα δικαιολογιών για όσους το έπραξαν;
    Είναι δυνατόν να ήταν τυχαίο;
    Πώς καταντήσαμε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ. Σαββίδης, από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι οι Dimitri κλπ, εκφράζονται με τις φασιστικές αυτές πράξεις. Απαράδεκτα τα σχόλια, απάντησε κατάλληλα ο Dimitri. Αρκετά με τον κατήφορο, όλα έχουν κάποιο όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς ολα αυτα λύνονται μόνο με πολιτική βούληση !! Η σημερινή κυβέρνηση ειναι οτι χειρότερο πέρασε απο τον τόπο μας ! Πρέπει πάση θυσία, για να σωθεί η χώρα , να μπουν επιφανείς εμπρός και να λύσουν το πρόβλημα πριν είναι πολύ αργά ! Τίποτα δεν ειναι τυχαίο, ολα ειναι βάση σχεδίου , θέλουν να καταστρέψουν την χωρα οι ανθέλληνες Συριζαιοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρα απο την λαϊκή κατακραυγή επειδή πλέον ο χωρος αυτός απευθύνεται σε τενττμποηδες άνευ ιδεολογικού προσήμου θελει και άμεσες πρακτικές λύσεις.Επισης θελει οι συλληφθέντες για τετοια εγκλήματα να εχουν μια κοινωνική αναμόρφωση παρόμοια του σοσιαλιστικού μοντέλου δηλαδή εργατικη αποκατάσταση.Μια άμεση λύση ειναι ο αμερικανικός νομος της αυτοάμυνας.Παει να σε σκοτώσει ενα πλήθος τους ρίχνεις στο ψαχνό και γλιτώνεις και απαλλάσσεται.Επισης απελευθέρωση της οπλοφορίας.Το θεμα ελυθη,Στις πολιτείας των ΗΠΑ που ισχύει οι καουμπόηδες όλη μέρα πίνουν ουίσκι...Έληξε το όλο ζήτημα αυθημερόν και επίσης το κράτος δεν επεμβαίνει να γινει και κακό.Οσο υπάρχει το φαινόμενο προσελκύει πολλούς νεαρούς που άλλοτε θα έβρισκαν στέγη στο κοινό ποινικό έγκλημα η στους χούλιγκανς.Ειναι σύγκλινωνουντα δοχεία οι χώροι αυτοί.Μη ξεχνάτε μεσα στο Καραϊσκάκη ενα νεαρό που πήγαν να τον λιντσάρουν επειδή φορούσε μπλούζα του Παναθηναϊκού για τον πρόεδρο τους που κατηγορείται βέβαια δεν έβγαλαν άχνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και αντιαριστεροί και αντικομμουνιστές είμαστε όπως είναι όλος ο πλανήτης και καμία ντροπή κι ενοχή δε νιώθουμε και κανέναν ανθελληνικό αγώνα δεν τιμούμε.100 χρόνια αριστερής πανούκλας για τον Ελληνισμό.Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δικαιολογίες σε τέτοια περιστατικά δεν χωρούν αφού τέτοιες συμπεριφορές χαρακτηρίζουν μόνο ακραίο παρανοϊκό σκοταδισμό και που καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με πολιτικές ιδεολογίες εστω και τις πιο ακραίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Socialism thrives on bureaucracy and communism on chaos. Every law that SYRIZa has passed points to that direction.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο φασισμός των ολοκληρωτικών κομμάτων όπως του ναζισμού, του κομμουνισμού και της ακροαριστεράς που δημιούργησαν εκκατομμύρια θύματα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει για να νιώσουμε ελέυθεροι άνθρωποι. Αυτή την στιγμή υπάρχει τρομερή καταπίεση και τρομοκρατία από την αριστερά στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε, προσέχουμε τι λέμε και δεν μπορούμε να αγοράσουμε ελεύθερα τις εφημερίδες που θέλουμε λόγω του αριστερού παρακράτους. Η ελευθερία θα έρθει όμως κάποια στιγμή και οι κουκουλοφόροι που τρομοκρατούν θα κρυφτούν στις τρύπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ίων Δραγούμης.
    Τυχαία διάβασα αυτά που γράφεις σήμερα 31/10 και ώρα 6.31 μμ.
    Το μόνο που θέλω να σου πω για να καταλάβεις είναι ότι εγώ δεν είμαι σε καμιά διατεταγμένη υπηρεσία δεν εκτελώ εντολές κανενός, δεν αμείβομαι από κανένα, δεν έχω την ιδιότητα του αστυνομικού για να συλλάβω οποιονδήποτε.Αν μπορείς να το δια νοηθείς υπάρχουν άνθρωποι ελεύθεροι αυτόνομοι σκεπτόμενοι, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις άνθρωποι που επιχειρηματολογούν χωρίς να βρύζουν , χωρίς να χυδαιολογούν .
    Νομίζω τελικά ότι αυτό το Ιων Δραγούμης δεν σου πάει καθόλου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή σας για το τι μου πάει και τι όχι. Σας έκανα 4 συγκεκριμένα ερωτήματα. Ψελλίσατε κάποιες αστείες δικαιολογίες για το 4ο. Στα υπόλοιπα δεν απαντήσατε.
      Αναμένω απάντηση για όλα και Ειδικά για την παρακολούθση στα ΜΚΔ όπως παραδέχτηκε οτο ίδιο το καθεστώς μήπως υπάρχουν και νομικές ευθύνες; Το τονίζω γιατί διέγνωσα την "νομική σας ευαισθησία" μέσα στις συγκαλυμμένες απειλές σας προς τον διαχειριστή.

      Διαγραφή
    2. Ιων Δραγούμης
      Αν απευθυνόσουν σε εμένα προσωπικά δεν θα είχα καμιά απολύτως αντιρηση για σε απαντήσω.
      Αν πρόσεξες αυτό που σου έγραψα «τυχαία διάβασα αυτά που γράφεις»
      Αφού όμως τώρα ζητάς την απάντηση μου θα την έχεις .
      1)Μιλάς εδώ στην πρώτη ερώτηση σου για καθεστώς. Ο όρος καθεστώς σε συνθήκες αστικοκοινοβουλευτικής δημοκρατίας είναι τουλάχιστον ατυχής και χρησιμοποιείται ενίοτε από αυτούς που δυσφορούν με αυτό το σύστημα γιατί δεν επιθυμούν την λειτουργεία του κοινοβουλίου.
      Αυτοί που καίνε τον Γεωργιάδη κλπ διαπράττουν ποινικό αδίκημα που δεν εντάσσεται στην κατηγορία της εγκληματικής ενέργειας.Αυτούς λοιπόν εγώ προσωπικά δεν τους εντάσσω στα τάγματα εφόδου γιατί αυτός ο όρος στη χώρα μας αφορά αποκλειστικά τους ναζί και τους νεοναζί.
      Επίσης και φασίστες δεν τους χαρακτηρίζω γιατί ο φασίστας ταυτίσθηκε στη χώρα μας με τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο.
      Οι ενέργειες αυτών δεν συνάδουν στο πολίτευμα μας που είναι αντιπροσωπευτική δημοκρατία και συνέπεια αυτών δεν τους ονομάζω δημοκράτες.
      Για τον χαρακτήρα τους κοινωνικούς ακτιβιστές θα συμφωνούσα εφόσον συμπληρώναμε τον τίτλο ως κοινωνικοί ακτιβιστές του κοινού ποινικού δικαίου.
      2)Στην δεύτερη ερώτηση σου σε απάντησα γράφοντας ότι δεν είμαι αστυνομικός.
      3) Απάντηση στην τρίτη ερώτηση σου αδυνατώ να διατυπώσω λόγω αναρμοδιότητας.θα πρέπει να απευθυνθείς στον υπουργό ή στον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης.
      4)Στην τέταρτη ερώτηση σου απαντώ ότι οι πολίτες δεν είναι στρατός. Τα υπόλοιπα της ερώτησης σου προσδιορίζονται εντός των ορίων της φαιδρότητας και απαξιώ να ασχοληθώ.
      Αν διαβάσεις με προσοχή αυτά τα λίγα που σου έγραψα χθες στις 7.21 μμ θα καταλάβεις ότι δεν είναι όλοι οι πολίτες στρατευμένοι σε σχήματα συγκεντρωτικά ,δεν δρουν όλοι οι πολίτες έναντι αμοιβής, δεν καθοδηγούνται όλοι οι πολίτες ιδεολογικά από τρίτους.
      Σε αυτό το site ως τώρα δυο φορές έγραψα τη φράση του Ρήγα Φεραίου.
      « όποιος ελεύθερα συλλογάται , συλλογάται καλά»

      Διαγραφή
  18. Ας γραφεται οτι θελετε, σκεφτειτε οτι επιθυμειτε, αλλα ενα ειναι το σιγουρο. Αυτα τα τομαρια ειναι λαθρο, ξενοι και Ελληνες μαζι και φυσικα πολυ καλα εκπαιδευμενοι με αγνωστη χρηματοδοτηση, δηλαδη δεν ειναι οι γνωστοι αγνωστοι οπως αποκαλουν τα ΜΜΕ τοσα και τοσα χρονια, απλα οι χρηματοδοτες ειναι αγνωστοι στα ΜΜΕ, ενω στην Αστυνομια ειναι αρκετα γνωστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ''''''4. Πως είναι δυνατόν μετά από κάθε επικριτική ανάρτηση για το καθεστώς σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, να βγαίνει όλος αυτός ο στρατός και να αντιδρά με μανία; Δέστε πόσοι είσαστε σήμερα εδώ.
    Από που πληρώνεστε όλοι εσείς που κάνετε αυτήν την δουλειά με τόσο ζήλο και αφοσίωση; Είστε ιδεολόγοι αριστεροί ή μηχανισμός προπαγάνδας με κεντρικό συντονισμό;''''''
    Το σχόλιο του Ιωνος Δραγούμη, ειδικώς το Νο4, τα λέει όλα. Και για αυτό ίσως επέλεξε αυτό το nickname

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα παντως,μου δινει λεφτα η μαμα μου...:)

      Διαγραφή
    2. Chris. (1/11 12.05)
      Ωραίο πολύ ωραίο το αστείο σου.
      Χρειάζονται και αυτά για χαμογελάμε πότε -πότε στην άχαρη ζωή μας.
      Εγώ θα το δω το καλαμπούρι σου από την σοβαρή πλευρά, και θα σου απαντήσω από που πληρώνομαι.
      Εξυπακούεται ότι προηγουμένως εσύ θα μας πεις από που «πληρώνεσαι»

      Διαγραφή
  20. Μια και εγινε αναφορα σε μενα θα πω το αυτονοητο με απολυτο τροπο.
    Καθε μορφη βιας απ οπου κ αν προερχεται ειναι για μενα απαραδεκτη εντελως κ κατηγορηματικα καταδικαστεα.
    Δεν ελαβα ποτε το μερος βιαιων συμπεριφορων ουτε κ απο τη μανα μου την ιδια.
    Συνεπως ειναι ατυχεστατη η αναφορα σε μενα.
    Πολλες φορες εδω μεσα εχω συστησει ψυχραιμια ηρεμια και διαλογο.
    Θεωρω οτι τα μμε σε μεγαλο ποσοστο αλλα και ανεγκεφαλοι τυπου αδωνη πολλακη κλπ εξαπτουν τα παθη.
    Στη παρουσα φαση που ο συριζα εχει ηρεμησει σε μεγαλο βαθμο θεωρω οτι η εντελως ανευθυνη κ γκαιμπελιστικη αντιπολιτευση της νδουλας του πασοκ κ των ξεπουλημενων σε λαθρεμπορους κ σ αλλα μπουμπουκια μμε προωθει τη βια τη διχονοια κ τη καταστροφη της χωρας.
    Επιμενω σ αυτο διοτι τα τομαρια που τιναξαν στον αερα τη χωρα αλλα κ οσοι μπουμπουκοι κ αλλοι φαιδροι συμμετειχαν με οποιο τροπο στο εγκλημα θα επρεπε προ πολλου να ειχαν απαλλαξει τη χωρα απο την εμετικη και υπονομευτικη παρουσια τους.
    Στη νδ στο πασοκ στο συριζα αλλα κ στη κοινωνια υπαρχουν ψυχραιμες φωνες κ τασεις που θα μπορουσαν να προσφερουν κ να στηριξουν τη πατριδα.δυστυχως τους σκεπαζει η μποχα των υπολοιπων που με την ακραια σταση τους βαζουν φωτια παντου.
    Θα ξαναπω λοιπον αυτα που εχω πει πολλες φορες εδω μεσα.
    Σταματηστε τη μαυρη προπαγανδα
    Σταματηστε τη διαστρεβλωση των παντων
    Απομονωστε τους ακραιους κ τους δηθεν πατριωτες κ τοτε θα εκπλαγειτε απο το αποτελεσμα.
    Ξεκινειστε απο σημερα κ τοτε πρωτος εγω θα σας πω το μπραβο.
    Κριτικη; ναι αλλα δικαιη.ψυχραιμη.αντικειμενικη.
    Ψυχραιμια παιδια.αυτο θα ειναι πατριωτισμος.αυτο εχουμε αναγκη.
    Πιστεψτε το.τηρειστε το.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οσο για τη κουκουλα θα πω απλα το εξης για μια τελευταια φορα.
    Δεν θα πεσω στο επιπεδο ανθρωπων που με τα σχολια τους γινονται φαιδροι.
    Μαλλον οχι απλα φαιδροι...
    Γινονται ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΙΔΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλοι εδω ...ουτε ξερουν τι κσνουν...
    Τελικα τι ειναι εδω..? Δεξιοι....αριστεροστροφοι...κλπ...
    Ελληνας ειναι κανεις ??
    Και τι μας νιαζει εμας ..ποιος εναι αριστερος και δεξιος...?? Τι κολπο ταμπελα ειναι αυτο..?? Θα παιζουμε ολη μερα..με την...πολικοτητα του καθενα ....σαν να προκειται για ηλεκτρικα φορτια..?? Δεν βαρεθηκατε το διπολο..?? Θα παει μακρυα αυτη η βαλιτσα..?? Εδω ...η ειμαστε ενας λαος ολοι...η ειμαστε δυο γαιδαρων αχυρα....Στα αυτα μας ...και οι δυο ιδεοληψιες...και να πανε οι ιδρυτες τους να ...πηδηχτουν...Στην πατριδα μας απο αρχαια χρονια ...μονο οι αξιες εχουν θεση ...το δικαιο ειναι ενα...ενα της κοινης λογικης...Και στα αυτα μας....το δεξιο...η αριστερο χρωμα...εχουμε αχρωματοψια πια....ας βαφει κανενας αλλος λαος καραγκιοζης...Εδω βσρεθηκαμε ..Εδω η χωρα εχει Ελληνες...και τιποτε αλλο...με κοινη λογικη για χρωμα μονο...Κυριοι εδω ανοικουμε ολοι σε μια φυλη.....αγαπητη φυλη..ξεχωριστη...με ιστορια μεγαλη...Δεν ειμαστε ..ινδιανοι με μπογιες στη φατσα... Μονιαστε...με βαση την λογικη.Χεστε καθε χρωμα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντε λοιπον,να τελειωνουμε...
    Ελπιζω,αυτην την φορα,να μην υπαρχουν απο πισω τιποτα Αλαζρακηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εστειλα ενα σχολιο το οποιο δεν το βλεπω.
    Ισως χαθηκε μεσα σε καμια κουκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επίσης έστειλα ένα σχόλιο το οποίο μάλλον το έφαγε η μαγδαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από ό,τι καταλάβατε οι ξεφτιλισμένοι κομμουνιστές διαθέτουν ολόκληρο στρατό από μισθοδοτούμενα τρολ τύπου 'χρήστος' και 'dimitri' και 'αρνητής' (εκεί πάει μέρος των φόρων μας) που προσπαθούν να μας πείσουν ευγενικά ότι τα τάγματα εφόδου της αναρχο-αριστεράς που διοργανώνουν πογκρόμ που θα ζήλευαν και οι φαιοχιτώνες ναζί, δεν πρέπει να αποκαλούνται έτσι γιατί τέτοια είχαν λέει μόνο οι φασίστες, όπως ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος. Περίεργο πράγμα βρε παιδί μου. Φασισμός υπήρξε μόνον στην ιταλία και τον πολέμησε πρώτος ο Μεταξάς, που αν δεν ήταν αυτός, ούτε Μακεδονία θα είχαμε ούτε έπος του 1940.
    Είναι γνωστή η τάση των αναρχοκομμουνιστών να παίζουν και να κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Για αυτούς, τα τάγματα εφόδου της αναρχοαριστεράς, στα οποία ανήκουν και οι ίδιοι οι σχολιαστές που στοχοποιούν όποια δημόσια έκφραση γίνεται εμπόδιο στην επικράτηση της εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται κομμουνιστικό κόμμα, είναι ο "αυθόρμητος λαός" και "αγανακτισμένος κόσμος" που τα εγκλήματα του κατά της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων είναι καθαγιασμένα από την κομμουνιστική ιδεολογία η οποία τα θεωρεί κυρίαρχο εργαλείο της μαζί με τους ποινικούς, στην γρήγορη αποδόμηση μιας αστικής δημοκρατίας και την κατρακύλα της στον κόκκινο φασισμό, την δικτατορία του προλεταριάτου.
    Απλά περιφρονήστε τους, ενώ εσείς δουλεύετε για την οικογένεια και την επιχείρηση σας, αυτοί οι ραφινέ τραμπούκοι, εκτελούν χαρακτήρες κατά παραγγελία. Τόλμησαν να επιτεθούν ακόμη και σε ανθρώπους πατριώτες που δεν χρειάζονται διαφήμιση για όσα έχουν προσφέρει στην Πατρίδα. Για τέτοιους γραικύλους και κομματόσκυλα μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οποιος ειναι δεξιος ακομη...ας παει δε μια αλλη χωρα ...δεξια....και να προσεχει εκει μην παθει ..ιλιγγο απ την δεξια περιστροφη...Οποιος ειναι ακομη αριστερος...ας παει σε μια αλλη χωρα να φτιαξει ενα βοδι τοτεμ..να το ονομασει αριστερο και να πεσει να το προσκυνα ολη μερα...μπας και τον σωσει....Εδω ειναι Ελλαδα...δεν μας χρειαζεται κανεις παραφρον...που βλεπει ονειρα ολη μερα..κι οχι τον κοσμο οπως ειναι...Εδω εχουμε φιλοσοφους δικους μας..κορυφαιους στην Γη...που ταχουν πει ολα...δεν εχουμε αναγκη κανεναν ξενο φιλοσοφο..η μαιμου καραγκιοζη ..που μιμειται τους δικους μας ανεπιτυχως....εδω ειμαστε ενας λαος..μια φυλη...μια παραδοση...ολοι αδελφια...και μπορουμε να τα βρουμε ολα...με απλη κοινη λογικη και καλη καρδια...Ειναι η ωρα να το δουμε αυτο ολοι πολυ καλα...και γρηγορα... Κι οποιου δεν του αρεσει εδω...να τσακιστει να φυγει..πριν τον τσακισουμε εμεις οι υπολοιποι... και σταματηστε αυτα τα γελοια αριστερα δεξια...μεαα αριστερα και διαγωνια και καθετα...και ολιγον ετσι...λιγο αλλιως...Επιτελους δεν ειμαστε ολοι τοσο ηλιθιοι πια...αυτα ειναι για ιθαγενεις στον Αμαζονιο...βαθια στην ζουγκλα με τον Ταρζαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό που κάνει ο διαχειριστής του μπλόκ και ο για πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος του κειμένου, κατά την γνώμη μου λέγεται «στοχοποίηση». Στο όνομα της ελευθέριας και της δημοκρατίας φυσικά. Τέτοια παραδείγματα είναι που εκτρέφουν τους κουκουλοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΟΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ύστερα και από το ξεμπροστιασμα με τον κοθφοντινα μερικοί ως γνήσιοι υποκριτές ή απλώς έμμισθοι ζητούν αποδείξεις για τη σχέση σύριζα κουκουλοφόρων και τρομοκρατών.....καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα παιδιά της αριστεράς δεν χρειάζονται παιδεία, έχουν τις παρωπίδες τους τις μολότωφ, τα γκλομπ και τις ελπίδες τους ότι θα γίνουν κι αυτοί καρανίκες να τρώνε και να γλεντάνε στη νομενλατούρα των αχρήστων στην υγεία των κορόϊδων που θα δουλεύουν τσάμπα.
    Περιμένετε μέχρι το 2019 και θα τακτοποιηθεί μια και καλή το θέμα με τους αναρχικούς τους κομμουνιστές και τους ρώσσους πράκτορες που τους χειρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητε σαββα θα ηθελα να σε ρωτησω δυο τρια πραγματα αν επιτρεπεις.
    1)το σαιτ το διαχειριζεσαι εσυ η ο γνωστος γκαιμπελισκος βουλευτης?
    2)αν το χειριζεται ο γνωστος γκαιμπελισκος τοτε κατανοητο το αλλαλουμ.
    Αν ομως το χειριζεσαι εσυ τοτε για ποιο λογο στοχοποιεις συγκεκριμενα ονοματα οπως το δικο μου?
    Γιατι το κανεις απο τη στιγμη που εχω δωσει συγκεκριμενες απαντησεις?
    Τι εξυπηρετει?
    3)ας αποφασισει η ακροδεξια φραξια της κεχαριτωμενης νδουλας αλλα κ η πληθωρα μμε κ σαιτ που τη στηριζουν,
    Τι ακριβως συμβαινει?
    Το λεω διοτι η βαση του κομματος ειναι εξαιρετικα μπερδεμενη...
    Δηλ λενε,απο τοτε που επεσε ο σαμαροβενιζελισμος εξαφανιστηκαν οι κουκουλοφοροι !!! Αρα?δικοι τους ηταν!
    Απ την αλλη η νδουλα ανεβαζει συνεχεια το θεμα κ τσιριζει.
    Τελικα τι γινεται ρε παιδια?
    Δικοι τους κ τωρα χαθηκαν η ασχετοι με το συριζα κ τωρα δρουν ολο κ ποιο πολυ?
    Δηλ μας εχετε μπερδεψει σ απιστευτο βαθμο.
    Ελεος.
    Ολο το θεμα βεβαια οπως προωθειται και προβαλλεται ειναι για κλαματα.
    Το θεμα απασχολησε ολες τις κυβερνησεις.
    ΑΣ ΤΟ ΕΛΥΝΑΝ.
    ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ...
    λογια μονο κ τιποτα αλλο...
    4)η ακροδεξια φραξια κ συνιστωσα της νδουλας θα μετελθει τα παντα προκειμενου να κατακτησει το κομα με ηγετη το γνωστο γκαιμπελισκο.
    Θα τον ακολουθησετε?
    Η στρατηγικη της εντασης γνωστη.
    Οι τροποι κ οι μεθοδοι γνωστοι.
    Τα αποτελεσματα επισης προεξοφλουμενα.
    Θα τους ακολουθησετε???
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνητή
      ποιος ακολουθεί στρατηγική έντασης;
      Εγώ πυροβόλησα με το καλασνίκοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ;
      Εγώ υποδέχτηκα τον Κουφοντίνα, ή ο γιος του Βούτση;
      Ο τίτλος δεν εκθέτει κανέναν, γιατί δεν έχετε τα πραγματικά σας ονόματα.
      Και πιστεύω ότι γι' αυτό γράφετε αυτά που γράφετε.
      Κανείς λογικός άνθρωπος δεν υπερασπίζεται τη βία και τους δολοφόνους.
      Τώρα πια έπεσαν οι μάσκες.
      Να ξαναδιαβάσουμε όλοι τι γράψαμε και να έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε τα λάθη μας.
      Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και μιλούν από μόνα τους.
      Διάβασε λέξη προς λέξη το παραπάνω άρθρο για τα τάγματα εφόδου και δες ξανά τις πρόσφατες εξελίξεις με άλλη οπτική.

      Διαγραφή
    2. Εχω γραψει αναλυτικα.
      Δεν με αφορα λοιπον ο φανατισμος.
      Το καλασνικωφ το χρεωνουμε στο συριζα κ τη κυβερνηση?
      Ενδιαφερον.
      Οσα υποστηριζω μπορω να τα υποστηριξω κ δια ζωσης.
      Ευκολα.και ευκολο το αντικειμενο διοτι στηριζεται σε εωλα κ ευθραυστα επιχειρηματα.
      Κατι που δεν εχεις καταλαβει σαββα κ συ κ τα επιτελεια των κομματων,στις δημοσκοπησεις εμφανιζονται πολλοι αναποφασιστοι δηθεν.
      Στη πραγματικοτητα μιλαμε για ανθρωπους με οργη που δεν ανεχονται τα οσα επικαλουνται νδουλα κ πασοκ.
      Ξερεις γιατι?
      Διοτι εχουν χασει καθε εξωθεν καλη μαρτυρια κ σοβαροτητα.
      Τους θεωρουν ασοβαρους καιροσκοπους που αφου εβαλαν φωτια στα παντα εμφανιζονται τωρα σαν τιμητες χρησιμοποιωντας τρυκ κ τιποτα αλλο.
      Οταν το καταλαβετε αυτο θα ειναι αργα.
      Οσο για τη στρατηγικη της εντασης ειναι εμφανες απο που κατευθυνεται κ ποιον εξυπηρετει.
      Παντως οχι τη κυβερνηση.
      Οτι λεγοταν για το πασοκ 80 κ 90 τα ιδια ακριβως λεγονται κ σημερα.
      Καρμπον.
      Αρα.η στρατηγικη κ το λεκτικο της δεξιας παραμενει ακριβως το ιδιο.
      Καμια φαντασια καμια εξελιξη.
      Αρα για το πολυμετοχικο στατους της νδουλας κ του πασοκ το σαρακι που τρωει τα σωθικα τους παραμενει το ιδιο ανιατο και οδηγει στο σαπισμα.
      Αυτο επελεξαν.
      Μ αυτο να ζησουν.
      Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    3. κάθεσαι και χάνεις τον παραγωγικό σου χρόνο απαντώντας σε πληρωμένους φονιάδες χαρακτήρων. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι δεν γνωρίζουμε την πατριωτική σου δράση και προσπαθούν απεγνωσμένα να σε υποβιβάσουν να σε κάνουν να αλλάξεις γραφή. Μην τους δίνεις αξία με το ειδικό σου βάρος, απαντώντας στις κουταμάρες και ασυναρτησίες που κατεβάζουν απελπισμένοι από την πνευματική τους ένδοια. Έχεις την εντύπωση ότι μιλάς με Έλληνες, αλλά αυτό που σου απαντά είναι το, εντός των τειχών, τάγμα ψυχολογικών επιχειρήσεων του εχθρού.

      Διαγραφή
  33. ειναι ο κομουνισμος πανηλιθιε!
    43 χρονια κομουνιστικης κατοχης τι περιμενατε αστουληδες-χριστιανοδεξιουληδες?
    οτι ο κομουνιστικος λυκος θα αφησει ποτε σε ησυχια το αστουλικο προβατο????
    αλλωστε εσεις τους δωσατε το 74 την απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο πνευματικο ψυχολογικο πολιτισμικο εκπαιδευτικο κοινωνικο πολιτικο εθνικο οικονομικο και σε ολα ταλλα επιπεδα που μπορειτε να σκεφτειτε

    ειναι αργα πλεον, ο αστικος κοσμος καταρεει
    μονο με ποταμους αιματος εκατομμυριων μπορει πλεον να αναστραφει λιγο η κατασταση ας μην κρυβομαστε αλλο πισω απο το δαχτυλακι μας...
    η κομουνιστικη λεπρα ηρθε το 1917 για να μεινει για παντα στην ιερη μας γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ επιασε μια ανατριχιλα αλλα μου ηρθε κ μια μποχα απο αουσβιτς μερια.

      Διαγραφή
    2. θα ειναι απο τις κλανιες που τρως καταμουτρα, αλλα και απο τα εκατομμυρια νηπια και βρεφη που κατακρεουργησατε στα γκουλακ -του ρωσικου ουκρανικου κινεζικου και αλλων λαων που κατακτησατε σταλινικα αποβρασματα....

      Διαγραφή
    3. Τα σταλινικα αποβρασματα εφραξαν κ το δρομο στο φασισμο ναζισμο κ τον συνεθλιψαν κυριολεκτικα...
      Τα φασιστακια σου τι εκαναν γραφικε?

      Διαγραφή
    4. και εμεις οι φιλελευθεροι βενιζελικοι επικεφαλις ολου του ελληνικου λαου σας τσακισαμε το 49 στο γραμμο βιτσι ερυθροφασιστα μπολσεβικιστη οπως και τα αδερφακια σας τους φασιστοναζιστες το 40 ξερεις τοτε που μας λεγατε εσεις οι αριστεροι σε μας τους ελληνες//// μην πολεματε τον ιταλο και γερμανο προλεταριο εργατη τι εχουμε να χωρισουμε μεταξυ μας???? και που μολις μπηκαν οι γερμανοι κατακτητες συμμαχοι σας στην ελλαδα(οπως και στη γαλια) το πρωτο πραγμα που καναν ηταν να απελευθερωσουν ολους τους ξεφτιλες κομουνιστες συντροφους σου...
      οποτε αλλου αυτα εκει που σε παιρνει ερυθροφασιστα μπολσεβικιστη και ουστ απο δω ρεζιλα καρανικα...

      Διαγραφή
    5. Οι μπολσεβίκοι σοβιετικοί αποτέλεσαν τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές του ναζισμού και του φασισμού βλέπε Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ (επίσημα: Γερμανοσοβιετική Συνθήκη) χαρακτηρίζει το σύμφωνο μη επίθεσης που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939 στη Μόσχα ο Υπουργός Εξωτερικών της ναζιστικής Γερμανίας Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) και ο Υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενώσεως, Βιατσεσλάβ Μιχάηλοβιτς Μόλοτοφ (Вячесла́в Миха́йлович Мо́лотов). Την συνθήκη αυτή επικύρωσε το Ανώτατο Σοβιέτ, οκτώ ημέρες μετά, στις 31 Αυγούστου. Κατασπαράξανε μαζί την Πολωνία...

      Διαγραφή
  34. Όταν βλέπω ξυλοδαρμούς Ελλήνων σκέφτομαι για ποιο λόγο είναι στα δικαστήρια η ΧΑ;
    Οι Ναζί είναι οι Antifa και η ΧΑ οι Δημοκράτες που τηρούν το Σύνταγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΄Ενας εγκληματίας μπορεί να μετανοήσει, αλλά ένας κατσαπλιάς θα είναι υπερήφανος για τον φόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, επειδή φορούσε T-shirt που έγραφε την αρχαιοελληνική ρηματική φράση «Μολών Λαβέ»

    Όταν υπηρετούσα φαντάρος στον Έβρο, στις άδειες είχα ένα μικρό χακί σακίδιο που πάνω είχε τα αρχικά του ονόματος μου και τη φράση "Μολών Λαβέ". Ένας οδηγός του ΚΤΕΛ(που είχε μια μικρή Ελληνική σημαία δίπλα του ο "φασίστας") όποτε με έβλεπε από ένα σημείο και μετά με θυμόταν λόγω του συγκεκριμένου μικρού σάκου. Όταν είχε δει "σειρές" μου σε άδεια εορτών τους ρώτησε "Ο Μολών Λαβέ που είναι? Δεν του δώσανε άδεια?"..."Όχι είναι στο δεύτερο γκρουπ".

    Μου το είχε κάνει δώρο συγγενικό μου πρόσωπο. Ούτε ακροδεξιός, ούτε ΧΑ. Απλώς επειδή υπηρετούσα φαντάρος την πατρίδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό στην Καμάρα το συγκεκριμένο συγγενικό μου πρόσωπο είχε σοκαριστεί με την ιδέα ότι εγώ σε κάθε άδεια, με το συγκεκριμένο σακίδιο έπαιρνα από τον σταθμό το αστικό λεωφορείο που περνούσε από Καμάρα για να πάω σπίτι μου.

    Πρέπει να υπάρξει τάξη και ασφάλεια. Δεν είναι δυνατόν να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις λόγω ακροαριστερών και ακροδεξιών επειδή κάτι δεν τους αρέσει πάνω σου. Αυτά(επιθέσεις ακραίων ομάδων) γίνονταν στη Γερμανία πριν ανέβει ο Χίτλερ στην εξουσία και όταν ανέλαβε μετά φτάσαμε και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Είναι φασισμός απ'όπου κι αν προέρχεται.

    Αν το πα΄με έτσι κι εμένα δεν με αρέσει να βλέπω χοντρούς. Τους θέλω όλους φιτ, λεπτούς και σφιχτούς. Κατεβάζουν κεφτεδάκια, τηγανητά, και χάμπουργκερ με τους "τόνους" μερικοί.
    Αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα να τρώνε ότι θέλουν κι όσο θέλουν εφόσον δεν είναι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες(γιατί όλους αυτούς τους πληρώνουμε για την ασφάλεια μας και πρέπει να είναι φιτ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου...οσοι (ακροαριστεροι η ακροδεξιοι) προσπαθουν να μας μετατρεψουν σε δημοκρατια της βαιμαρης πρεπει να απομονωθουν και να εχουν την ποινικη αντιμετωπιση που τους αρμοζει. Η υπερασπιση του κρατους δικαιου ειναι υποχρεωση καθε εντιμου πολιτη και πατριωτη.

      Διαγραφή
  37. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Αν θέλετε να έχετε μια κάποια ποικιλία στις αναρτήσεις σας
    Αν συμφωνείτε ότι η επανάληψη όπως αυτή επιβεβαιώνει την ένδεια πολιτικών θεμάτων προς προβολή από την ακροδεξιά
    Αν με ποιο απλά λόγια συμφωνείτε ότι η ξαναζεσταμένη σούπα δεν είναι εύγευστη
    Τότε σίγουρα θα βρείτε θέματα που ενδιαφέρουν πιο πλατύ κοινό (κεντροαριστερό και κεντροδεξιό) αντί αυτών που απευθύνονται στο ελάχιστο αριθμητικά ακροδεξιό κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ κ. Σάββα,
    Στον δρόμο για τον προορισμό σου, αν κάθεσαι να πετάς πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει, δεν θα φτάσεις ποτέ...
    Φιλικά
    Δημήτριος
    Υ.Γ.: Επανάληψις, αρχή μαθήσεως όπως έλεγαν παλαιότερα οι διδάσκοντες Ελληνόπαιδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπορούσες να μας βάλεις π.χ. ένα άρθρο με τα παιδικά χρόνια του Λουκά Κοφοντίνα.
    ΄Ετσι για ποικιλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κ για να κλεισουμε το θεμα

    Περιορειστε με λογικη και πειθω τους γραφικους ακροδεξιους.
    Διοτι θα φτασουμε στο σημειο να κυκλοφορουμε παλι με τη...καθημερινη διπλωμενη στα ...4
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.