13/11/17

400 ευρώ τον μήνα για να φοράει μπούργκα


«Στο Σεράγεβο και στην Πρίστινα οι γυναίκες πληρώνονται προκειμένου να φορούν μπούργκα δημοσίως. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε και να μην κάνουμε τίποτα», δήλωνε πρόσφατα ο νικητής των εκλογών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, επιχειρώντας, κατ’ αυτόν, να τονίσει στους Ευρωπαίους την ταχεία ριζοσπαστικοποίηση μουσουλμανικών πληθυσμών στα Βαλκάνια και την επέλαση του τζιχαντισμού.
«Με αυτά τα λεφτά μπορώ και ζω, δεν έχω άλλους πόρους», εξομολογήθηκε σε βοσνιακή εφημερίδα η 19χρονη Ακσα, που παίρνει 400 ευρώ τον μήνα για να κυκλοφορεί με μπούργκα και βεβαίως δεν είναι η μόνη. Από 200 έως 500 ευρώ δίνουν χώρες του Αραβικού Κόλπου σε νεαρές γυναίκες στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, το «θερμοκήπιο» του ισλαμιστικού εξτρεμισμού στα Βαλκάνια, για να καλύπτουν το πρόσωπό τους, ένδειξη ότι έχουν ασπαστεί το ριζοσπαστικό ουαχαβίτικο Ισλάμ, και το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί και σε άλλες πόλεις και χωριά του ετοιμόρροπου αυτού κράτους.

Για τη συνέχεια Kathimerini

10 σχόλια:

  1. Μα δεν βλέπετε οτι ορθά κοφτά κάποιοι εφαρμόζουν σχέδια και κάποιοι είναι ανίκανοι να αντιδράσουν !!!!! Η Ιστορία κάνει κύκλο , ρόδα είναι και γυρνά !! Τώρα πες μου, σε ποιο σημείο είμαστε εμείς ; Στο πάνω ή στο κάτω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 400 ευρώ το μήνα για να φοράει μπούργκα και μένα με φεσώνει 600 για τα ψώνια της κάθε μήνα;
    Κάρμεν κορίτσι μου, δωράκι! Σου 'χω κλείσει πρώτη θέση διακοπές σε μια πανέμορφη εξωτική χώρα-[εκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός αυτό το έχω αναφέρει σε σχόλια μου Να ληφθεί υπόψιν ότι η ανεργία στην Βοσνία Ερζεγοβινη ανέρχεται σε 48 τς εκατό και ότι μια οικογένεια μπορεί να έχει 2,3 και 4 γυναίκες οπότε το ποσό αυτό πολλαπλασιαζεται.Μια άλλη βοήθεια είναι ότι οι πλούσιες μουσουλμανικες χώρες στέλνουν γκρουπ τουριστών που τους βλέπεις να επισκέπτονται επίσης το τζαμί που υπάρχει στο κεντρικό πεζόδρομο. Ή Turkish Airlines αγόρασε τις Βοσνιακες αερογραμμες και δεν συνεδεσε ακόμη το σεραγεβο με το Βελιγράδι αλλά μόνο με την Κωνσταντινουπλη. Όλα τα άλλα ισχύουν καθώς τα έχω δει ταξιδεύοντας πολλές φορές εκεί διασχιζοντας αυτή την χώρα με αυτοκίνητο.Η Ελλάδα είχε κάνει δωρεά την ανέγερση του οίκου φιλίας μετά τον πόλεμο αλλά είναι απουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι οι βαρβαροι αραβες της εποχης του λιθου...που πλουτισαν απο τυχη...χωρις επιστημες...χωρις εργασια...χωρις κοινωνια στην ουσια...εξαγουν επιδοτουμενο βαρβαρισμο απο διαστροφη...διοτι καποιοι διεστραμενοι στην δυση...ενθαρυνουν για φραγκα...την πραξη...αυτη...Το κεντρο της διαστροφης δεν ειναι στην αραβια...ειναι στην Αμερικη.....Εκει ειναι ο εχθρος....Κι εμεις ειμαστε ...κολητοι με τον εχθρο...μην πω πως ο πληθυσμος μσς....τον ..θαυμσζει κιολας...τον ακολουθει γεματος θαυμασμο για ...το μεγαλειο του...Δειτε ποσοι μιλανε μισα αγγλικα ολη μερα με καμαρι...και δειτε στις νεες γενιες πως κανουν σαν...ξελυγωμενοι..αν πανε εκει η μιλανε για εκει...η ακουν και πως μιμουνται πασα μαλακια και νοσο που ερχεται απ εκει...Δυστυχως...αν οι Θεοι δεν σταματησουν αυτο το αισχος της ιστοριας...θα καταστραφουμε...μεσα δε μια αφασια.... χωρις να καταλαβουμε γιατι...Ισως ειναι αναγκη στην φυση να ξαναγινει μια Ατλαντιδα...στο ιδιο μερος που εγινε παλια...προφανως για ιδιους λογους εγινε και τοτε...ομως αφησε μικροβια στο μερος ...που πολλαπλαστηκαν..με τα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα βαλουν ενα 400αρι ακομα,φοραω και μπικινι μαζι με την μπουρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσίπρας πάντως πιστεύει ότι με 400 εφάπαξ καθάρισε τελικά μας περνάει για πολύ φρωχομπινεδες. Συγγνώμη για το τρολαρισμα αλλά με τέτοια κυβέρνηση που παμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρουθ τελερ
    Με ξαφνιασες...ευχαριστω.Περιμενα επιθεση σπ τους παπαγαλους...ομαδικα...
    Σκεψεις εκανα.. τιποτε αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να δει ασπρη ημέρα εφόσον είναι υπερβολικά κολλημένη στα άρματα των συμμάχων, ιδιαίτερα των ευρονατοικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμείς οι Έλληνες και η άλλοι βαλκανικοί λαοί πολεμήσαμε και χύσαμε να διώξουμε αυτούς τους μουσουλμάνους και τα φρωνηματα τους και οι ευροαιτεροι και Αμερικάνοι ξαναεφεραν αυτή την οχιά πίσω στον κόρφο μας.

    Σκεφτητε γιατί; Εφόσον ξέρετε ότι οι χάρτες των Αμερικανών και τα βιβλία του huntington"clash of civilization" ελεύθερη μετάφραση η κρουση των πολιτισμών, ιδιαίτερα λέει πως η ορθόδοξη χριστιανοί πρέπει να είναι υποτελείς των άλλων χριστιανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.