26/11/17

Πεθαίνοντας ο Τσίπρας για και με τον Καμμένο - Σύμφωνα με έγγραφο του ΥΠΕΞ, ο Παπαδόπουλος είναι υπεργολάβος για την πώληση των βλημάτων στη Σ. Αραβία

Έγγραφο του ΥΠΕΞ αποκαλύπτει: Υπεργολάβος για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ο Παπαδόπουλος
Επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία «Olympic Industries» είχε κομβικό ρόλο στην εκποίηση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αν και ο ιδιοκτήτης έχει τελεσίδικα καταδικαστεί για οικονομικό έγκλημα
Φωτιά στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία βάζει έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών. 
Το 12σέλιδο σημείωμα έχει ημερομηνία 22 Ιουνίου 2017, συντάχθηκε δηλαδή εννέα ημέρες μετά την υπογραφή της δήθεν διακρατικής συμφωνίας μεταξύ του γενικού διευθυντή Εξοπλισμών και του υποτιθέμενου εκπροσώπου των Σαουδαράβων Βασιλείου Παπαδόπουλου. 
Με την επιστολή που υπογράφει η διευθύντρια της Δ1 Διεύθυνσης Ηνωμένων Εθνών, Διεθνών Οργανισμών και Διασκέψεων του υπουργείου Εξωτερικών, πιστοποιείται ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι υπεργολάβος, δηλαδή ενδιάμεσος. 
Είναι η πρώτη φορά που η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι ενδιάμεσος, αποκαλείται "υπεργολάβος", και όχι εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας. 
Μέχρι και σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος δεν είναι μεσάζων αλλά ο επίσημος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας. 
«Όσον αφορά τέλος την εταιρεία "Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ", που έχει επιλεγεί ως "Υπεργολάβος" για εκτέλεση του έργου μεταφοράς των πυρομαχικών (με βάση την εν λόγω διακρατική συμφωνία, όπου επιπλέον προβλέπεται ότι "η επιλογή του εγχώριου μεταφορέα αποτελεί «αποκλειστική ευθύνη» του αγοραστή") σημειώνουμε ότι θα πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται εκ του νόμου για την εντός και εκτός Ελλάδος μεταφορά των υλικών», επισημαίνεται στο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδαphotognomon.blogspot.gr
Με το έγγραφο αυτό του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων τύπου 105mm από μη επιχειρησιακά αποθέματα του ελληνικού στρατού ήταν κομβικός ο ρόλος της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ», της οποίας ο ιδιοκτήτης Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι τελεσίδικα καταδικασμένος για οικονομικό έγκλημα. 
Σύμφωνα με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της εταιρείας η «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» ή «Olympic Industries», το 2015 είχε τζίρο μόλις 2.450 ευρώ και το 2016 ο κύκλος εργασιών της ήταν μηδενικός! Κι όμως, ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης της «Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ» κατάφερε να πλασαριστεί σαν αντιπρόσωπος ή ενδιάμεσος ή υπεργολάβος για ένα συμβόλαιο αξίας 66 εκατ. ευρώ που αφορούσε την πώληση αμυντικού υλικού από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία. 
«Από πλευράς μας» συνεχίζει το έγγραφο της Δ1 Διεύθυνσης του υπουργείου Εξωτερικών, «οφείλουμε να επισημάνουμε πάντως ότι θα ήταν σκόπιμη και χρήσιμη η άποψη της ΕΥΠ για την ανωτέρω εταιρεία,και γενικότερα για τις εταιρείες που δεν είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού». 
Κι όμως, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε δοθεί «security clearance» στον τελεσίδικα καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη Βασίλειο Παπαδόπουλο και του επιτρεπόταν να εισέρχεται σε ευαίσθητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις για να επιθεωρεί αμυντικό υλικό των ενόπλων δυνάμεων.
Ρωτήθηκε άραγε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για τον κ. Παπαδόπουλο; Γιατί αγνοήθηκε η επισήμανση του υπουργείου Εξωτερικών ότι μια εταιρεία που επελέγη ως υπεργολάβος δεν ανήκει στο Μητρώο Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού;
Όπως υπογραμμίζει η Δ1 Διεύθυνση του υπουργείου Εξωτερικών, η διακίνηση πυρομαχικών διέπεται από διεθνείς συμβάσεις και απαιτείται ειδική διαδικασία εγκρίσεων η οποία προφανώς και δεν είχε ακολουθηθεί από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τι άλλο ζητά το υπουργείο Εξωτερικών
Ειδικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερκών ζητούν να διασφαλιστεί ότι τελικός χρήστης των βλημάτων που θα πωληθούν θα είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας. Επιπλέον, με αφορμή την εκποίηση πυρομαχικών στο Ριάντ, οι διπλωμάτες ζητούν να αποσταλούν στοιχεία για τις ελληνικές εξαγωγές στρατιωτικού υλικού, « στο πλαίσιο της ΕΕ, όπως είναι άλλωστε υποχρέωσή μας».
Δείτε το αποκαλυπτικό έγγραφο της Δ1 Διεύθυνσης του υπουργείου Εξωτερικών με αποδέκτες τα υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εθνικής Άμυνας, την πρεσβεία της Ελλάδας στο Ριάντ και το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

























Δείτε εδώ τα παραπάνω σε αρχείο pdf
Πρώτο Θέμα

20 σχόλια:

  1. Στο έγγραφο που επικαλείσθε ρητώς επιβεβαιώνεται ότι υφίσταται διακρατική συμφωνία, στο πλάισιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί η εξαγωγή. Επιπλέον, αναφέρεται ότι με βάση την εν λόγω διακρατική συμφωνία, "η επιλογή του εγχώριου μεταφορέα αποτελεί «αποκλειστική ευθύνη» του αγοραστή".

    Βγαίνει λοιπόν εδώ ή δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι η επίμαχη υπεργολάβος (ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε) εταιρεία ΟΛΥΜΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΕ είναι επιλογή (και μάλιστα με αποκλειστική ευθύνη) των Σαουδαράβων ή όχι;
    Από όλα τα παραπάνω που ακριβώς προκύπτει παρανομία; Από που ακριβώς προκύπτει ότι θίγεται το δημόσιο συμφέρον; Καλόπιστα ρωτάω με βάση αυτά που διαβάζω και καλόπιστες απαντήσεις αναμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν λοιπόν ο Παπαδόπουλος ήταν επιλογή των Σαουδαράβων, καθώς η μεταφορά των όπλων και το κόστος αυτής δεν περιλαμβανόταν στην συμφωνία, γιατί όταν οι Σαουδάραβες ζήτησαν επίσημα λίστα για τους μεταφορείς (η οποία και τους δόθηκε) ο Καμμένος κατηγόρησε τον Ταξίαρχο και σταμάτησε την πώληση των πυρομαχικών;;; Γιατί τόσο άγχος απο τον Καμμένο να συμπεριληφθεί ο Παπαδόπουλος στη συμφωνία;; Αν οι Σαουδάραβες είχαν συμφωνία με τον Παπαδόπουλο την οποία στη συνέχεια αποφάσισαν να χαλάσουν αυτό αφορά αυτούς και τον Παπαδόπουλο και ας τα βρουν μεταξύ τους. Η επιμονή του Καμμένου που έφτασε στο σημείο να χαλάσει την συμφωνία με τους επίσημους απεσταλμένους και να κατηγορήσει τον Ταξίαρχο ως μέρος κυκλώματος, εκτός από ψευδής αφού ο άνθρωπος ανταποκρίθηκε σε αίτημα των επίσημων εκπρόσωπων- απεσταλμένων της Σαουδικής Αραβίας, είναι τουλάχιστον ύποπτη.

      Διαγραφή
    2. Και επειδή είναι επιλογή των αγοραστών, εμείς πρέπει και να την αποδεχθούμε; Και κάτι ακόμα: ΠΟΙΟΣ / ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ μεσολάβησαν ώστε να "γνωριστούν" και να "παντρευτούν" οι Σ.Άραβες και η εν λόγω εταιρεία με ανύπαρκτο τζίρο;;;; Εδώ έχει ενδιαφέρον... Ενδιαφέρον έχει επίσης ΓΙΑΤΙ άφησαν μια εταιρεία που ΔΕΝ είναι μέλος του Συνδέσμου Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού να αλωνίζει στο ΓΕΕΘΑ..... ΠΟΙΟΣ / ΠΟΙΟΙ το αποφάσισαν και έδωσαν "πράσινο φως". Με ΠΟΙΟΥΣ άλλους αξιωματικούς είχε επαφές η εν λόγω εταιρεία. Ρωτήθηκε τελικά η ΕΥΠ για την εταιρεία και τον ιδκοκτήτη της; Δηλαδή σαν να βάζεις έναν άγνωστο μέσα στο σπίτι σου που ζει η οικογένειά σου... Γίνονται αυτά; Για να δούμε αύριο...

      Διαγραφή
    3. Οι σαουδαραβες δεν ήξεραν ποιος εκείνο Παπαδόπουλος και ήθελαν οι ίδιοι να μεταφέρουν τα βλήματα. Μάλλον δεν είστε καλά ενήμερος κύριε Παναγιώτη

      Διαγραφή
  2. Και λοιπόν? Που είναι το μεμπτό.Το πρώτο θέμα το δημοσιεύει σαν απόδειξη σκανδάλου, ενώ προκύπτει ότι η συμφωνία είναι διακρατική, και η εταιρεία του παπαδόπουλου είναι -κατ επιλογή των σαουδαράβων- απλώς ο υπεργολάβος για την μεταφορά. Από την κατάθεση μάλιστα του ταξίαρχου που ξεκίνησε την ιστορία στα μμε, προκύπτει ότι υπάρχει λίστα τέτοιων πιστοποιημένων μεταφορέων, και ότι ο ίδιος έδωσε στοιχεία επικοινωνίας άλλου μεταφορέα στον άλλο σαουδάραβα αξιωματικό επίδοξο αγοραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    Αν υπήρχε κράτος αυτός ο πολιτικάντης ο Λοβέδρος θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη φυλακή. Και όσοι βλακωδώς προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την υπόθεση δημοσιοποιούντες απόρρητα ή εμπιστευτικά κρατικά έγγραφα

    Το πρόβλημα δεν είναι το αν ο Καμμένος έχει ή όχι δίκαιο. Το πρόβλημα είναι ότι διακρατικές σχέσεις και μάλιστα που έχουν σχέση με πώληση όπλων σε τρίτη χώρα δεν γίνονται σε μια σοβαρή χώρα θέμα του κίτρινου τύπου.

    Και της φαιδρής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ρωτήσανε όλοι αυτοί οι ηλίθιοι τη Σαουδική Αραβία αν έπρεπε να βγαίνουν στον κίτρινο τύπο απόρρητα έγγραφα που την αφορούσαν και μάλιστα για όπλα;

    Ποιος είναι αυτός και αυτοί που υποκλέπτουν απόρρητα εθνικά έγγραφα, τα κάνουν φέιγ βολάν και αντί να οδηγούνται στη φυλακή ηρωοποιούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι,ο Love-ρδος(αυτό για τον διασυρμό των γυναικών,τότε)προσπάθησε να παίξει βρώμικο παιχνίδι.Ευτυχώς στην έδρα ήταν ο έμπειρος και πατριώτης Νικήτας Κακλαμάνης και δεν του πέρασε του συφοριασμένου του Love.
      Kαι μην ξεχνάμε και τ'άλλα τα πουλάκια,την καρακάξα τον Αδωνη(χαράμι τ'όνομα)και τον μπεμπέ τον Θεοχαρόπουλο που άσκησαν πιέσεις στις υπηρεσίες του κοινοβουλίου για να ενημερωθούν επί του περιεχομένου απορρήτων.Γιατί δεν απευθύνθηκαν στον συφορτάδε;

      Διαγραφή
  4. Διαβάζουμε το έγγραφο και προκύπτουν ακριβώς τα αντίθετα συμπεράσματα από όσα προσπαθεί να πουλήσει η διαπλοκή με το Πρώτο Ψέμμα.

    Η υπόθεση τελικά κρύβει πολύ περισσότερο γέλιο, από ότι φαινόταν στην αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο ΥΕΘΑ πότε δεν θα έκανε κάτι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα. Όπως επίσης σχεδόν κανένας ΥΕΘΑ.
    Επίσης, αποκλείω ότι ο συγκεκριμένος ΥΕΘΑ θα έκανε προσωπική του πολιτική χωρίς συνεννόηση με Πρωθυπουργό και ΠτΔ.
    Στα πλαίσια των προαναφερομένων μου, παρακαλώ να μελετηθούν και αξιολογηθούν από τους φίλους αναγνώστες του ιστολογίου και τα στοιχεία που περιέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

    http://www.epikairo.com/aporrita/

    "Υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι όπως φαίνεται τα έγγραφα τα οποία κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από το συγκεκριμένο πράκτορα.
    Αυτό αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το οποίο δημοσιεύει απόρρητό έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.

    Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας, και εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του εκτός από τον υπουργό εθνικής άμυνας, υπήρξαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος."

    Κλείνοντας, αυτό που κατανοώ είναι ότι υπάρχει πολύ εμπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών και μη κυβερνητικών πολιτικών φορέων • η εμπάθεια εκπορεύεται σχεδόν πάντα από αυτόν που δεν έχει την εξουσία και αφορά την με κάθε τρόπο αποδόμηση της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Επίσης, σχεδόν πάντα, ο κυβερνητικός φορέας προσπαθεί να εφαρμόσει εθνική και φιλολαϊκή πολιτική, χωρίς διάθεση να διχάσει τον λαό.
    Ανακεφαλαιώνοντας, είναι ευνόητο ότι, ο ανωτέρω τρόπος λειτουργίας της πολιτικής στην Χώρα, δίνει τη δυνατότητα στον ξένο παράγοντα να μας "ξεφτιλίζει" (ζητάω 10 φορές συγγνώμη για την έκφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @28η Οκτωβρίου
      μας δίνεις σαν τεκμήριο την άποψη ενός site του ΣΥΡΙΖΑ; Δες τι λέει πάνω κάτω το συγκεκριμένο;

      Επίσης λες ότι αυτομόλησε στην Τουρκία ... και που τα βρήκε τα διαβαθμισμένα έγγραφα; .. στη λαϊκή;

      Τελικά το κόμμα που βρώμισε οτιδήποτε στεκόταν εμπόδιο στην άνοδο του στην εξουσία δεν αντέχει ούτε στην κριτική αλλά και ούτε στους πειρασμούς της εξουσίας ...

      Διαγραφή
    2. Ποιος εχθρός της χώρας θέλει να κάνει δολιοφθορά εναντίον των καλύτερων εργατών οποιουδήποτε εχθρού της χώρας; ο καμμένος πήγε να πάρει μίζα ή πήγε να ξεπλύνει χρήμα άγνωστο για ποιον ο τύπος είναι κοινός απατεώνας είναι βέβαια γνωστό τοις πάσι τον ποιον του....οποτε...

      Διαγραφή
    3. Οι άνθρωποι είναι δικτάτορες και είναι δικτάτορες από πάντα δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα αριστεροσταλινικα μέσα δεν φιλοξενείται ποτέ καμία άλλη άποψη ενώ έχουν να λένε για το Σκάι στο οποίο μιλάνε στελέχη τους από το πρωί μέχρι το βράδυ απλά πολλές φορές δυσκολεύονται στις ερωτήσεις....θελουν τα παιδιά να τους ρωτάνε για τον καιρό ή για το πόσο σκληρά διαπραγματεύτηκαν ή για το πόσο αγαπάνε τον λαό που λεηλάτησαν με πόνο ψυχής και άλλα τέτοια δυσκολακια

      Διαγραφή
  6. Θα το ξαναπω.
    Στηνουν ξωβεργες για τα πουλακια.
    Ακομη να γινει αντιληπτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρια πουλακια καθονταν στου Διακου το ταμπουρι..η αλλιως ..ο κοσμος καιγεται και το .........χτενιζεται.

      Διαγραφή
    2. Ακόμη να γίνει αντιληπτό ότι οι μαφιόζοι μας κυβερνάνε; είπαμε έχεις επιλέξει Μπανανία το ξέρουμε

      Διαγραφή
  7. Οι μόνοι λόγοι που θα μπορούσε να ισχύει το δημοσίευμα είναι : 1. Θέλουμε η δουλειά να πάει αλλού κι επιτέλους να κλείσουν τα κωλοΕΑΣ.
    2. Επειδή θα είναι ο Αδωνιδας και ο Λοβέρδος πιο χαρούμενοι. Άλλο λόγο δεν βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως είσαι ικανοποιημένος με τη μαφία όποτε όλα μια χαρά μην αναρωτιέσαι όμως γιατί τα παιδιά σου θα είναι εξωτερικό γιατί θα η Ελλάδα θα λέγεται Ελλαδιστάν κρίση συντόμως

      Διαγραφή
  8. r+w:

    Σε συνέχεια του σχολίου σου και στα πλαίσια της εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, εκτιμώ ότι πρέπει να διευκρινήσω:
    1. Η παράθεση της πηγής που περιέχεται στο σχόλιό μου, δεν έχει ως στόχο να τη δεχθούμε απροϋποθέτως. Ωστόσο, δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα που έχει προκύψει. Μέχρι αποδείξεως του εναντίον την κρατάμε ΜΑΖΊ με τις άλλες πηγές που εκπορεύονται κυρίως από τον μη κυβερνητικό πολιτικό φορέα ή εν δυνάμει κυβερνητικό φορέα ήτοι την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση κυκλοφόρησε προχθές ένα πολύ αξιόλογο 5 λεπτό ενημερωτικό κινηματογραφικό αρχείο. Κάθησα και το μελέτησα προσεχτικά. Δεν το απορρίπτω, το κρατάω και αυτό.

    2. Θα ήθελα όμως να εστιάσω στον τρόπο που σχεδόν πάντα λειτουργεί ο εκάστοτε μη κυβερνητικός φορέας στη Χώρα μας.
    Επαναλαμβάνω λοιπόν τη θέση μου:
    "Κλείνοντας, αυτό που κατανοώ είναι ότι υπάρχει πολύ εμπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών και μη κυβερνητικών πολιτικών φορέων • η εμπάθεια εκπορεύεται σχεδόν πάντα από αυτόν που δεν έχει την εξουσία και αφορά την με κάθε τρόπο αποδόμηση της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Επίσης, σχεδόν πάντα, ο κυβερνητικός φορέας προσπαθεί να εφαρμόσει εθνική και φιλολαϊκή πολιτική, χωρίς διάθεση να διχάσει τον λαό.
    Ανακεφαλαιώνοντας, είναι ευνόητο ότι, ο ανωτέρω τρόπος λειτουργίας της πολιτικής στην Χώρα, δίνει τη δυνατότητα στον ξένο παράγοντα να μας "ξεφτιλίζει" (ζητάω 10 φορές συγγνώμη για την έκφραση."

    Τέλος, πιο πολύ από διαίσθηση καθώς δεν έχω πλήρη εικόνα (βλέπετε κάθε ημέρα προκύπτουν καινούργια στοιχεία), ΘΕΩΡΏ
    ΌΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΉΘΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΆΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ (ΝΑΤΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΚΑΙ ΠτΔ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ.
    Φυσικά μπορεί να κάνω λάθος στην διαίσθησή μου.
    Βοήθησα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προδότης και εγκληματίας ο Καμμένος! Απορώ γιατί τόσοι σχολιαστές εδώ τον καλύπτουν.με φαίνεται που αυτοί οι τύποι θα έβρισκαν και δικαιολογια αν και ο ίδιος έσφαζε και τα νήπια την εποχή του Χριστού!

    Σωσε μας Θεέ μου από τέτοιους τύπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.