10/11/17

Στοιχεία φωτιά «καίνε» τις αντιφασιστικές οργανώσεις: Τις συνδέουν με την τουρκική ΜΙΤ - Η απάντηση μιας αντιφασιστικής οργάνωσης

To γύρο του διαδικτύου κάνει το παρακάτω κείμενο που συνδέει τις αντιφασιστικές οργωνώσεις και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με τουρκικές υπηρεσίες, τη ΜΙΤ κτλ.:
Μια πολύ σημαντική παράμετρος της όλης ιστορίας με την αφισοκόλληση κατά του καθηγητή Άγγελου Συρίγου, η οποία όμως έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη, έχει να κάνει με την άριστη πληροφόρηση που είχαν οι συντάκτες της αφίσας-επικήρυξης για την δραστηριότητα του στοχευμένου καθηγητή στην Θράκη. Δηλαδή, πόσο συχνά την επισκέπτεται, με ποιους συναντιέται, ποιες είναι οι θέσεις του κ.α., πληροφόρηση την οποία μπορούν να έχουν μόνο ως μέρος τους σκοτεινού εγχώριου παρακράτους ή της τουρκικής ΜΙΤ και του προξενείου στην Κομοτηνή, τα οποία οργιάζουν ανενόχλητα προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα.
Στον νου, λοιπόν, έρχονται άλλες αφίσες που έχουν βγάλει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν διάφορες «αντιφασιστικές» οργανώσεις, «αυτόνομες» ομάδες, «συνελεύσεις», «συλλογικότητες».
Αρκεί να γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, για να θυμηθούμε ότι το κέντρο (και προφανώς όχι μόνο) της Αθήνας γέμισε με δύο αφίσες, που το περιεχόμενό τους επεξηγούσε ότι η Τουρκία περικυκλώνεται από την ιμπεριαλιστική Ελλάδα. Στην πρώτη, με τίτλο «Αναρωτιέστε τι προκαλεί την “τουρκική προκλητικότητα”;» απαντούν «Τα σχέδια του ελληνικού κράτους»! Η αφίσα συνοδεύεται από ένα κείμενο, στο οποίο αντιστρέφεται πλήρως η πραγματικότητα και παρουσιάζονται με ζήλο πάγιες τουρκικές θέσεις. Ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα επανέφερε το 2010 θέμα ΑΟΖ, ενώ προφανώς θα έπρεπε να ρωτηθεί πρώτα η Τουρκία για το αν συμφωνεί. Η Ελλάδα επανέφερε θέμα Ιμίων, ενώ τα Ίμια, όπως επιδιώκουν οι τούρκοι, είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη εδώ και 20 χρόνια.
Ουσιαστικά με αυτές τις θέσεις οι «αντιφασίστες» τοποθετούνται κάτι παραπάνω από ανοιχτά υπέρ της διχοτόμησης του Αιγαίου. Θέση που, όσο κι αν την επιδιώκει σε μόνιμη βάση το τουρκικό κράτος, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει τολμήσει να την δηλώσει ξεκάθαρα. Οι «αντίφασιστες» λοιπόν έχουν τόσο προωθημένες θέσεις που ακόμη και η οποιαδήποτε τουρκική κρατική υπηρεσία θα δίσταζε να τις προτείνει. Επιπλέον, σ’ αυτήν την κατάπτυστη αφίσα κατηγορείται η Ελλάδα ότι στήνει τριμερείς συμμαχίες για να «περικυκλώσει» την Τουρκία και ότι στο Κυπριακό μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις! Και η αφίσα αυτή κλείνει με το ότι στόχος του Ελληνικού κράτους από το 2010, δηλαδή επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου, είναι η περικύκλωση της Τουρκίας και η θαλάσσια κυριαρχία από την Κέρκυρα έως τον Λίβανο!
Η δεύτερη αφίσα είναι μονοθεματικού περιεχομένου και ασχολείται με τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Σύμφωνα με τους συντάκτες της, η Ελλάδα έχει άδικο να θεωρεί ως παραβίαση εθνικού εναέριου χώρου το διάστημα μεταξύ των 6 μιλίων των χωρικών υδάτων και των δέκα μιλίων του εναέριου χώρου. Κακώς ο χώρος αυτός θεωρείται ως Ελληνικός και επομένως δεν υπάρχει καμία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά μαχητικά. Φυσικά, τόσο οι «αντίφασιστες» όσο και οι τούρκοι ψεύδονται, γιατί η Ελλάδα, βάσει του Διεθνούς Δικαίου, έχει δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια. Δικαίωμα, όμως, το οποίο δεν ασκεί γιατί, από το 1995, η τουρκική εθνοσυνέλευση έχει λάβει απόφαση ότι αν η Ελλάδα κάνει χρήση του νόμιμου δικαιώματός της, τότε θα της κηρύξει πόλεμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία από το μακρινό 1964 έχει επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια τόσο στον Εύξεινο Πόντο όσο και στην Μεσόγειο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές οι αφίσες, με περιεχόμενο που παραπέμπει άμεσα σε πράξεις εσχάτης προδοσίας (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την τύχη των εμπνευστών της σε περίοδο πολέμου…), δεν προκάλεσαν την παραμικρή ενόχληση των δημιουργών της από τις εγχώριες δικαστικές αρχές.

Η απάντηση μιας αντιφασιστικής οργάνωσης
https://autonomeantifa77.files.wordpress.com/2017/11/201710_diktio21.pdf

23 σχόλια:

  1. Για να βγουν τα φυντάνια να μας πουν την άποψή τους για αυτό το θέμα α ξέχασα θέλουν φωτογραφίες αντιεξουσιαστών με πράκτορες της ΜΙΤ να πίνουν τσίπουρα στα Εξάρχεια για να πειστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθέσω ότι η Antifa στην Τουρκία παίρνει το μέρος της Ελλάδας; Τι; Δεν έχει Antifa εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό διότι αυτοί οι τούρκοι πρακτορίσκοι όσο και αν το αρνούνται αυτό (εννοώ τους καθοδηγητές που κρύβονται πίσω από τους δηθεν αντιφα, διότι όλοι οι άλλοι που συμμετέχουν δεν μπορεί παρά να είναι θύματα ανοησίας), και μέχρι που στρατολογούν παιδιά 12 χρόνων και κάτω και έχουν στρατολογήσει και άλλους πολλούς νέους που μη γνωρίζοντας το θέμα το έχουν πάρει σαν μόδα και τριγυρνούν στις γειτονιές και τραμπουκίζουν.

    Βασικά πρόκειται δηλαδή για ξένα φασιστοειδή συμφέροντα τα οποία από την δική μας ελαστικότητα και αδιαφορία όλο και περισσότερο ισχυροποιούνται μετατρέποντας κανονικούς έφηβους σε φασιστοειδείς γενίτσαρους που μάλιστα νομίζουν ότι κάτι το δημοκρατικό κάνουν!!!

    Στη συνέχεια παρατίθεται ένας υπερ-σύνδεσμος (που είναι μέσω του google ώστε να μη τους προστίθενται έτσι και πόντοι στο PageRank τους ένεκα του λινκ) σε ένα ανώνυμο wordpress ιστολόγιο που έχουν.

    Με κλικ εδώ βλέπουμε όλες τις προκηρύξεις τους καθώς και διάφορες άλλες δημοσιευμένες τους σε εικόνες.

    Από μία συγκεντρωτική ματιά στις ως άνω από το Link δημοσιεύσεις γίνεται ξεκάθαρο ότι προτιμούν βλέποντας για πανάγαθη την -ωστόσο αποδεδειγμένη- φασιστοειδή συμπεριφορά του Ερντογάν καθώς και την λαθρομετανάστευση προτρέποντας τις ομάδες κρούσης τους να "τσακίζουν" όσους Έλληνες δεν συμφωνούν με τα σχέδια τους.

    Αναφανδόν δηλαδή "έλληνες αντιφά" (εδώ γελάμε) προωθούν σε όλη της την έκταση την "αγαθή" ατζέντα των φασιστοειδών γκρίζων λύκων και του Ερντογάν.

    Προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες εικόνες με "στρατολογημένα παιδιά τα οποία μοιάζουν να είναι 10 ή 11 ή 12 ή το πολύ 13 χρόνων. Το ελληνικό κράτος το οποίο και καθυβρίζουν μπροστά σε αυτή την αθλιότητα γιατί απέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν αναρχικοί που να υποστηρίζουν τις θέσεις κάποιου κράτους και δη φασιστικού ,τρομοκρατικού,γενοκτονικου .Οπου βλέπετε τέτοιες αφίσες για τις θέσεις Τουρκίας δεν ειναι απο οργανώσεις σοβαρές ειναι απο άτομα μεσα στις πρεσβείες.Ενα τυπογραφείο αν το πληρώσεις σου βγάζει οτι θες.Βαζες και μια ταμπέλα και τελείωσε η υπόθεση.Βεβαια υπάρχουν χαζοί που πιστεύουν τέτοιες θέσεις αλλά Μηπως έχουμε σοβαρούς εθνικιστές ,σοβαρούς κομμουνιστές ,σοβαρούς φιλελεύθερους στην Ελλαδα για να έχουμε και σοβαρούς αναρχικούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σχεδόν με όλα εκτός από ένα. Πως όλοι αυτοί που σωστά τους χαρακτηρίζεις μη σοβαρούς, δεν παίρνουν ρόπαλα στα χέρια και ομαδικά βγαίνοντας στους δρόμους να σπάνε και να ρημάξουν βιτρίνες είτε ΙΧ αυτοκίνητα είτε μέσα μαζικής μεταφοράς και συχνά - πυκνά και διαφωνούντα κεφάλια.

      Διαγραφή
  5. Call me crazy, but wait and see Erdogan being received as a messiah. Then, a lot of the current events could be explained.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29/6/2010: Συγκέντρωση "αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα.
    Ακολούθησε το γνωστό μπάχαλο από "περισσότερο αγανακτισμένους".
    Μεταξύ των συλληφθέντων για τα έκτροπα και τις οχλοκρατικές εκδηλώσεις 2 τούρκοι, 1 μαροκινός, αρκετά αλβανά και κάθε καρυδιάς καρύδι...
    Χωρίς άλλα σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια μην το κουραζετε πολυ το θεμα.Ενα σοβαρο κρατος εχει...μια υπηρεσια...που ...δεν υπαρχει..πουθενα...κι αυτη εξαφανιζει...αποσυρει...διακριτικα...ολα αυτα σε χρονο ντετε...με ...εξαφανισεις...εξαυλωσεις....διασπορες...εξοριες...πτωσεις με αλεξιπτωτα στην αλασκα...στον αμαζονιο...Αν το κεντρο ελεγχου ειναι ξενο...γινονται απαγωγες αφανεις απο εξωγηινους...απο φαλενες...απο ανακοπες...κλπ...Δεν καθεσαι..σαν ηλιθιος να σε δουλευουν...τουρκοι...αλβανοι...γερμανοι...και ..βυσιγοτθοι....ταχα...δημοκρατικα...να πεθανεις εσυ....Επισημα δεν υπαρχει απολυτως τιποτε...ολα ειναι δημοκρατικα....Αυτο κανουν ολοι οι αλλοι...εκτος των παγκοσμιων βλακων εδω....Ειναι ενας τροπος αυτος να πεις καπου...επαψα ναμαι ηλιθιος...προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι γνωστο στους "παροικουντες την Ιερουσαλημ" οτι στο λεγομενο αναρχικο - αντιεξουσιαστικο χωρο αλωνιζουν εδω και πολλα χρονια πρακτορες διαφορων ξενων δυναμεων και συμφεροντων (μεχρι και βιβλιο πρωην στελεχους της CIA υπαρχει με εκτενεις σχετικες αναφορες) οι οποιοι στρατολογουν / εκμεταλλευονται τους ανεκαθεν παροντες ημεδαπους χρησιμους ηλιθιους για να κανουν τη δουλεια τους...Το ερωτημα ειναι τι κανουν (η μαλλον τι δεν κανουν) εδω και δεκαετιες οι ελληνικες κυβερνησεις εκτος απο το να εκμεταλλεθονται μικροπολιτικα τα νοσηρα αυτα φαινομενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη συμφωνώ.Ανίκανες ηγεσίες έχουν καταντίσει την πατρίδα μας ανυπεράσπιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Ισραηλ...εχει δυο ..αφανεις υπηρεσιες...ο εχθρος...μια τρωει μια μερα...πολωνιο..κοβαλτιο...στην Ελβετια..στο Λονδινο..μια τον απαγουν ...εξωγηινοι...μια ξυπνα μια μερα με ογκο και σπυρακια ...μια τρακαρει σε βραχο στο βουνο...σε εκδρομη....κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδικα η CIA..οι αρχηγοι απο κατι ΜΚΟ...κλπ...θαχαν ...αραιωσει...σαν πληθυσμος...αν ημασταν σοβαροι...θαξεραν οτι εδω ...κανει....τζιζζζζ....δεν ειναι παιδικη χαρα...ουτε παζαρι που πουλας μαλλι ..της γριας...ουτε συννεφο να πετας...ολη μερα ονειροπαρμενος...Δεν λεω για τα Εξαρχεια...διοτι αυτο θαταν αστειο...να γινει.....πουφ...σε χρονο κλασματος ντετε....χωρις θορυβο..τυχαια...χωρις πεντε αρχηγους. και χωρις παραδες...δεν πεταει ..η ...μελισσα...Μην φρικαρει κανεις...ενα εαρινο σαββατοκυριακο...χανονται...πολλοι περισσοτεροι ανθρωποι...σε τρακες...οι εξωγηινοι ειναι παντου εκτος απ το κρατος που ολη μερα ονειροβατει... σαν πρεζονι που πηρε δεκα δοσεις μαζι...Δεν μπορει να παριστανεις τον Αγιο...με .ροδοπεταλα μπροστα στα αγρια λιονταρια...θα σε κανουν κιμα..πριν ανασανεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπορεί να φαίνεται πως οι αντιφα είναι καθοδηγούμενοι από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά μην ξεχνάτε πως οι ρώσσοι πράκτορες είναι μανούλες στην παραπλάνηση έχουν στρατηγικό στόχο την σύγκρουση Ελλάδας-τουρκίας και τον περιορισμό των χωρικών μας υδάτων. Οι ρώσσοι εμφορούνται από την ιδέα του πανσλαβισμού, έχουν αντίπαλα συμφέροντα και για αυτό είναι εχθροί του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτροπος
      Μην το παραξεφτυλιζεις..δεν λεω οχι καπου...αλλα το παρακανεις.
      Εδω μας εχουν ξεσκισει...φανερα και αφανως οι δυτικοι...μας εχουν κανει τον πωπο...ταραντελα...εως και τα μπροκολα το ξερουν....Κι εσυ...βρηκες μονο ...Ρωσους...???!!!!.. ΕΕΕΕ.....δεν παιζεσαι....ο κοσμος τοχει τουμπανο...κι εσυ...τρως μαρμελαδα....Η εισαι φανατικος....αλλα μονοφθαλμος.....

      Διαγραφή
  13. Ρουφιανοι, Εφιάλτες και ελιές υπήρχαν ανέκαθεν σε πλεόνασμα σ αυτή τη Χώρα.
    Η αφίσα έχει εξοφθαλμα στοιχεία εκπαιδευμενων των ψυχολογικών επιχειρήσεων.
    Αλλά εδώ επέρχεται το ερώτημα που είναι οι αντίστοιχες υπηρεσίες των επίσης εκπαιδευμένων επί των πληροφοριών και αντιπληροφοριων; Τους πληρώνουμε μόνο για να παρακολουθούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους; Με τι κριτήρια προσλαμβάνονται αυτοί οι τύποι; Μήπως πρωτίστως με την χρωματιστή ταυτότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάχνεις για σοβαρές υπηρεσίες στην Ελλάδα?
      Άτομα με ικανότητες και πατριωτισμό υπάρχουν(διότι αν δεν πιστεύεις στην έννοια της πατρίδας, τη ζωή σου δεν τη ρισκάρεις όσο κι αν παρατηρείς και προσέχεις).
      Άτομα υπάρχουν, σοβαρές υπηρεσίες ως σύνολο όχι και αυτοί που είναι πατριώτες στο τέλος την "πατάνε" κιόλας. Ακούνε από πάνω και το ευχαριστώ που λένε. Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα μας.

      Αν ήμασταν σοβαρή χώρα τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ, τον Λάλα από το αεροδρόμιο με το που θα προσγειωνόταν το αεροπλάνο(και βραδινή ώρα) θα τον παραλάμβανε μαύρο τζιπ με πράκτορες ειδικά εκπαιδευμένους στην προστασία σημαντικών προσώπων, ούτε κάμερες ούτε δημοσιογράφοι.Αυτά στις μπανανίες μόνο όπως η Ελλάδα.
      θα τον πηγαίνανε σε στρατιωτικό νοσοκομείο για πλήρεις ιατρικές εξετάσεις (με ψεύτικο ονοματεπώνυμο) από όλες τις ειδικότητες σε κλειστή πτέρυγα νοσοκομείου χωρίς να μάθει κανένας τίποτα να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Στρατιωτικοί γιατροί και νοσοκόμες θα ξέρανε ότι είναι θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κι αν μιλήσουν ακόμα και στο σπίτι τους γι' αυτό το θέμα, θα τους συμβεί "ατύχημα".

      Όσες ώρες θα περνούσε εξετάσεις θα είχε έρθει "πακέτο" η οικογένεια του να τον περιμένει στο σαλόνι(με όλες τις ανέσεις αλλά χωρίς κινητό και ίντερνετ) με 3 σάκους συνολικά τα πολύ βασικά τους ρούχα. Αν η ιατρική του κατάσταση ικανοποιητική εως άριστη, βάψιμο μαλλιά, ξύρισμα μουστάκι, αλλαγή εμφάνισης, υπογραφή για απόρρητο να μην μιλήσει για 20 χρόνια σε δημοσιογράφο και από εκεί όλοι μαζί οικογενειακώς σε σπίτι αγορασμένο από το κράτος, σύνταξη 3.000 ευρώ και ένα εξοχικό σε Ελληνικό νησί και φυσικά ιατροφαρμακευτική κάλυψη απόστρατου στρατιωτικού σε αυτόν και οικογένεια του με νέες ταυτότητες. Και όπου πηγαίνει 4αδα πρακτόρων να τον φυλάει. Κι όλα αυτά επειδή η υπηρεσία ευθύνεται...που ακούστηκε ραντεβού σημαντικού πληροφοριοδότη με τον χειριστή του χωρίς ομάδα αντιπαρακολούθησης (και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας!Την πρωτεύουσα της Ελλάδας)?!

      Μυστική υπηρεσία με συνδικαλιστές και παρατάξεις δεν είναι υπηρεσία. Όσοι κύριοι και κυρίες θέλανε/θέλουν μπουζούκια και κομματικές παρατάξεις να πηγαίνανε σε άλλη δημόσια υπηρεσία.

      Όσον αφορά το ερώτημα σου με τι κριτήρια προσλαμβάνονται:

      1) Επίσημους διαγωνισμούς(που υποψήφιοι περνάνε από τουλάχιστον 2 φάσεις)
      2) Με εντελώς "παραδοσιακούς" τρόπους στρατολόγησης όπως (συστάσεις από πολιτικό πρόσωπο, εν ενεργεία κυπατζήδες, απόστρατοι κυπατζήδες κτλ).

      Δεν έχει σημασία πως θα μπει κάποιος αλλά να μπορεί όντως να προσφέρει, να μην είναι παράσιτο και η υπηρεσία να είναι σοβαρή σε όλα ασχέτως κυβέρνησης.

      Όπως και να χει οι Έλληνες θα ρθουν τελευταίοι (κι αν) να στρατολογήσουν. Τον ικανό, πρώτα θα έρθουν άλλοι ως πραγματικοί επαγγελματίες και με πολλά χρήματα, θα τον σκανάρουν στα πάντα και θα προσπαθήσουν να τον στρατολογήσουν. Κι εδώ μπαίνει και το χρηματικό:

      Άλλο 500-1000 ευρώ και υποτροφία κι άλλο 5.000 ευρώ και υποτροφία.

      Αλλά ξέρεις δεν είναι τα χρήματα. Φαντάζομαι πως υπάρχουν και λίγοι "τρελοί" που δεν κοιτάνε τα χρήματα κι ας τους χτυπήσουν την πόρτα και μια και δυο και τρεις φορές.
      Το θέμα είναι να πιστεύεις σε κάτι(και όχι μόνο στα χρήματα) και η υπηρεσία να είναι στο σύνολο της ΣΟΒΑΡΗ.

      Διαγραφή
  14. Μιας και μιλαμε για αφισες, ριξτε μια ματια εδω:
    http://www.oakke.gr/global/2013-02-16-19-26-19/item/845-kyρια-ελληνικη-η-ευθυνη-για-την-καταρρευση-των-συνομιλιων-για-το-κυπριακο-τους-ναζί-της-“χρ-αυγής”-χρησιμοποιεί-η-κυβέρνηση-για-να-προωθήσει-τα-βρώμικα-σχέδια-της-στην-κύπρο

    Η συγκεκριμενη οργανωση υπαρχει εδω και πολλα χρονια...φανταζομαι δεν σας ειναι αγνωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας την Ελλάδα. Σαφώς αυτοί οι Antifa προάγουν φιλοτουρκικές θέσεις ως πάγια τακτική. Το τραγικώτερο όλων όμως είναι η απίστευτη απάθεια που μας διακατέχει. Έχει έρθει το πάνω κάτω αλλά εμείς μένουμε απαθείς. Μας λείπει η προηγούμενη καλοζωία; Διατελούμε σε μόνιμη κατάσταση σοκ; Δεν φαίνεται να υπάρχει ενεργοποίηση και δραστηριοποίηση. Θεατές της ζωής μας. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Μέχρις στιγμής αδυνατούμε να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.