21/11/17

Βόμβα: Ο Τσίπρας την… κοπανάει στο Παρίσι και αφήνει ξεκρέμαστο τον Καμμένο στην Βουλή;


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει η πολύ πιθανή ΑΠΟΥΣΙΑ Τσίπρα από την Βουλή, την ερχόμενη Πέμπτη, όταν θα συζητείται η ερώτηση της ΝΔ για σκάνδαλο Καμμένου με τα τα όπλα στην Σαουδική Αραβία.
Ήδη υπάρχει κυβερνητική διαρροή, πως είναι «πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να μεταβεί εκτάκτως στο Παρίσι, για συναντήσεις με επιχειρηματίες» ενώ ακούγεται πως ενδέχεται και να βραβευθεί από μια διεθνή επιχειρηματική ένωση.
Μάλιστα κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το Μαξίμου επιδιώκει να υπάρξει και μια έκτακτη συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, συνάντηση που εάν κλείσει θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Τσίπρας θα απουσιάσει την Πέμπτη από την συζήτηση στην Βουλή. Όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση θα «πυροβολεί» τον Καμμένο.
Παράλληλα αυτές τις διαρροές κάποιοι τις συνδυάζουν και με το νέο «προσκλητήριο» – συζήτησης  Μαξίμου (δια μέσω Φλαμπουράρη και άλλων) στην Φώφη Γεννηματά με αφορμή την υπόθεση της αλλαγής του εκλογικού νόμου που ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί διακαώς να επαναφέρει στο τραπέζι.
Πάντως εάν τελικά ο Τσίπρας λείψει την Πέμπτη από την Βουλή, είναι βέβαιο πως ο αλλοπρόσαλλος Καμμένος που κινδυνεύει μέχρι και με Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, θα αντιδράσει.
Και μάλιστα βιαίως… 

7 σχόλια:

  1. Ναι πραματικα! Μετά από τα σφοδρα σφυροκοπηματα του Κουλη, έγινε λαγός. Πως να αντέξει ο άνθρωπος τόσο δυνατά και μελετημενα κτυπηματα. Λακισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τραβάτε ζόρι που εφερε χρήματα στην χώρα...Αντί να πάνε στην ... Βουλγαρία για "καταστροφή" και τελικώς να τα πωλήσουν οι Βούλγαροι στην Αφρική (ιδε νάρκες...αλλά τότε ηταν ΠΑΣΟΚ και δεν μιλάμε !) και βεβαίως να κερδίσουν αυτοί, τα δώσαμε (οπως τα δώσαμε) στους αραπάδες. Σιγά την Ελβετική δημοκρατία και τις "διαδικασίες" της, αραπιά, αυθαιρεσία και σείχηδες είναι. Λεφτά πήραμε ! Τι θέλετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να μας λύσεις μία απορία. Ο ένδοξος στρατάρχης μας, γιατί δεν πούλησε απευθείας στην σαουδαραβική κυβέρνηση σε υψηλότερη τιμή, αλλά επέβαλλε την (μειωμένη προφανώς σε αξία) πώληση σε ενδιάμεσο, ο οποίος θα πουλούσε μετά στο Σαουδαραβικό κράτος;
      Είχε προσωπικό όφελος, για να το κάνει αυτό; Εσύ τι πιστεύεις;

      Διαγραφή
  3. Eνα φτωχευμένο κράτος με άδεια ταμεία(που συνέβαλαν σ΄αυτό και οι διαφοροι μεσάζοντες που πλέον μπαινοβγαίνουν στα γραφεία των εισαγγελέων διαφθοράς) και αραχνιασμένες όλες σχεδόν τις πολεμικές βιομηχανίες οι οποίες την τελευταία δεκαετία αμφιβάλω εάν πουλήσαν έστω και μία βίδα στους πλούσιους σείχηδες, πως θα μπορούσε να δεί απο το πουθενά εναν έμπορο(εαν δεν είναι εξιουδοτημένος ας το ψάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας που έχει πλέον μεγάλη πείρα απο λαμόγια τέτοιου φυράματος) που δραστηριοποιείται στην περιοχή και του προσφέρει μία ευκαιρία να μαζέψει χρήμα απο πυρκά που αφενός είναι μη αναγκαία και αφετέρου θα αναγκασθεί να πληρώσει μεγάλα ποσά να τα καταστρέψει σε λίγα χρόνια; Η αξία τέτοιων πυρομαχικών προφανώς καθορίζεται απο τα αρμόδια επιτελεια βάσει καθορισμένων πινάκων παλαιότητας και σύμφωνα με τη ζήτηση.
    Προφανώς τέτοια πυρομαχικά έχουν και άλλες χώρες που θα ήθελαν να ξεφορτωθούν πχ οι γείτονες και πολλοί άλλοι, αλλα αυτοί ασχολούνται με σοβαρότερα προγράμματα γιατί οι βιομηχανίες τους είναι ενεργές και τους πωλούν καινούργια και σύγχρονα υλικά.
    Εάν είναι μειωμένη η αξία των 65 εκατομμυριων δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλα εκείνο που γνωρίζω είναι ότι τα ΕΕ/Π ΚΑΙΟΒΑ(70 ΤΕΜ) που διαπραγματεύονται αυτή τη περίοδο κοστίζουν περίπου 50 εκατομμύρια(39 με πλήρη εξοπλισμό και ηλεκτρονικά,15 με τις επικοινωνίες και 16 ως εχουν για αντκά) επιπλέον εξομειωτές εδάφους,πληρη τεχνική υποδομή κλπ. Η βοήθεια βεβαίως που θα προσφέρουν κυρίως στα νησιά και όχι μόνο έχει αναλυθεί εκτενώς στο διαδίκτυο από ειδικούς.
    Μπορεί εύκολα να βγάλει κάποιος συμπεράσματα εαν δεν έρθουν τα χρήματα στα ταμεία και οι πετρελαιάδες τα παρουν απο αλλο Κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Το θέμα με τον κ. Π. Καμένο έχει πάρει νέα τροπή. Μήπως θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας να αποσύρετε αυτήν την ανάρτηση;
    Πως είσθε βέβαιος ότι «σύσσωμη η αντιπολίτευση θα [πυροβολέί] τον Καμένο;
    Είσθε βέβαιος ότι τουλάχιστον η αξιωματική αντιπολίτευση «σύσσωμη θα πυροβολεί τον Καμένο»;
    Είσθε βέβαιος ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα επαναλάβει αυτά που είπε στις 3/11 μετά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη;
    Είσθε βέβαιος ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα ξανακάνει την ίδια ενέργεια με αυτή που έκανε στις 3/11 εν όψει της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κανουμε τζερτζελο στα σαιτ δε λεω..οκ
    Να βοηθησουμε ολοι.
    Ομως.
    Μη βιαζεστε να κανετε μεγα θεμα το καθε τι.
    Το λεω διοτι υπαρχουν πολλοι που δεν αντιλαμβανονται οτι πρεπει
    1)να κρατουν μια πισινη
    2)να αξιολογουν το καθε τι που διαβαζουν
    3)να μετριαζουν το φανατισμο τους...
    Ψυχραιμια κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.