23/11/17

Χωρίς σχόλια

5 σχόλια:

  1. Να υπενθυμίσω ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μία ιδιωτική Τράπεζα με μόνο κατοχυρωμένο δικαίωμα βάσει νόμου να κρατάει μυστικό το Μετοχολόγιο της. Λοιπές γενικεύσεις περί απορρήτου στην ΤΕ είναι λάθος.

    Επιπλέον το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει δικαίωμα να κατέχει παραπάνω από το 35% των μετοχών, ασχέτως αν σήμερα έχει μόνο κάτι δέκατα πάνω από το ελάχιστο του 5%, ώστε να έχει δυνατότητα η Κυβέρνηση να "διορίζει" το ΔΣ, το οποίο φυσικά έχει επιλέχθεί από το Δ΄ Ράιχ και μας κοινοποιείται μέσω της ΕΚΤ.

    Και βέβαια το περίφημο απόρρητο πόρισμα εκ του Χαρτοφυλακίου της Δνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος που πάνω κάτω κυκλοφορεί υπηρεσιακώς εντός της ΤΕ σαν φέιγ βολάν, σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με το βάρος ενός κρατικού εγγράφου διαβάθμισης ΕΤΝΑ, και δή πρακτικού του ΚΥΣΕΑ.

    Συνεπώς ουδεμία σχέση η μία περίπτωση με την άλλη.

    ΥΓ. Μετά το αποχαρακτηρισμό των εγγράφων που διέρευσαν από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας για τις ανάγκες ενημέρωσης των βουλευτών (κακώς κατά την άποψη μου) πιθανόν να πληροφορηθούμε και κάτι για το περιεχόμενο τους, για να δούμε άν άξιζε όλη η φασαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μοναδική σχέση είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις το έγκλημα το έχει διαπράξει ο καμμένος κατά τα άλλα καμία σχέση όντως

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή σοφολογιότατε και τα δεύτερα απόρρητα τα έβγαλε στο φώς ο Καμμένος ;

      Ιδιοφυές όντως.

      Διαγραφή
  2. Αυτα τα "απορρητα" μου θυμιζουν το λαϊκο ρητο:"ο κοσμος τοχει τουμπανο κιεμεις κρυφο καμαρι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai μόνον η αναφορά του Ταξιάρχου είναι αρκετή . Τα υπόλοιπα έγγραφα επιβεβαιώνουν όσα λέει ο Ταξίαρχος. Και όχι μόνο αξίζει η φασαρία, αλλά είναι υποχρέωσή μας να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο καμμένος και το σύστημά του, ωστε όλοι οι διάδοχοί του να γνωρίζουν τί τους περιμένει αν δρούν με τρόπο πονηρό και κατά των συμφερόντων του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.