5/11/17

Εξελίξεις στις ΗΠΑ: Ο ειδικός εισαγγελέας έτοιμος να απαγγείλει κατηγορίες κατά του στρατηγού Μάικλ Φλιν για κατασκοπία υπέρ της Τουρκίας

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, ο Μιούλερ έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία σε βάρος του πρώτου συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Φλιν και του γιου του, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο πηγές της έρευνας.
Η ομάδα του Μιούλερ εξετάζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, ψευδή κατάθεση σε ομοσπονδιακούς λειτουργούς και για τον ρόλο του Φλιν στην απομάκρυνση αντιπάλου του προέδρου της Τουρκίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Μιούλερ ενισχύει την πίεση επί του Φλιν μετά την απαγγελία κατηγοριών κατά του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ Πολ Μάναφορτ, σύμφωνα με το NBC News.
Ο Μάικλ Φλιν υπηρέτησε επί 24ήμερο ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ, αλλά αποπέμφθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι παρουσίασε διαστρεβλωμένα τις επαφές του με ρώσο διπλωμάτη στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικλ Πενς.
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο διευκρίνισε ότι δικηγόροι του Φλιν και του γιου του Μάικλ Τ. Φλιν, που εργάσθηκε μαζί με τον πατέρα του, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες. Το ίδιο και το γραφείο του Ρόμπερτ Μιούλερ.
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. Είμαι όλο νεύρα. Είναι ένας άλλος ελληνας εμπειρογνώμονας με ιστότοπο που τον ανεβωκατεβαζε αυτόν τον τύπο για άγγελο εξ ουρανού που θα βοηθούσε τους πάντες και ήσαν και φίλοι! Φυσικά ,αυτά έγιναν πριν ξεσκεπαστει ο τύπος για πράκτορας των τουρκαλαδων.

    Το ξέρω που δεν μπορούμε να ξέρουμε όλα τα μυστικά και του ίδιου του αδερφού μας,αλλά ο ελληνακος έπρεπε να ήξερε τα πιστεύω του αμερικαναρα αφού τον ήξερε τοσα χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. turkey should be kicked out of NATO as a terrorist state . Flynn should do time for partnering with douchebags

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.