24/11/17

Βίντεο: Η ΝΔ εξηγεί το σκάνδαλο Καμμένου με τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει για μια ακόμη φορά το ερώτημα «γιατί ο Τσίπρας συνεχίζει να  καλύπτει» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας 

«Για 5 λεπτά αποκαλύψεων για την υπόθεση Καμμένου που κάθε Έλληνας πρέπει να δει» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία που ανάρτησε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει για μια ακόμη φορά το ερώτημα «γιατί ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να  καλύπτει;» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας μετά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει σχετικά με την υπόθεση της πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.
Δείτε το βίντεο:


Πρώτο Θέμα

17 σχόλια:

  1. Τι να διαβάσουμε περισσότερα. Σοβαρολογείτε; δεν μας φτάνει η φωτογραφία της Αποκριάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      Αν υπήρχε κράτος αυτός ο πολιτικάντης ο Λοβέδρος θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη φυλακή. Και όσοι βλακωδώς προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την υπόθεση.

      Το πρόβλημα δεν είναι το αν ο Καμμένος έχει ή όχι δίκαιο.

      Το πρόβλημα είναι ότι διακρατικές σχέσεις και μάλιστα που έχουν σχέση με πώληση όπλων σε τρίτη χώρα δεν γίνονται σε μια σοβαρή χώρα θέμα του κίτρινου τύπου και της φαιδρής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

      Ρωτήσανε όλοι αυτοί οι ηλίθιοι τη Σαουδική Αραβία αν έπρεπε να βγαίνουν στον κίτρινο τύπο απόρρητα έγγραφα που την αφορούσαν και μάλιστα για όπλα;.

      Ποιος είναι αυτός και αυτοί που υποκλέπτουν απόρρητα εθνικά έγγραφα και αντί να οδηγούνται στη φυλακή ηρωοποιούνται

      Διαγραφή
    2. τσ,τσ,τσ, για την ταμπακιέρα κάτι; Τρία πουλάκια κάθονταν στου διάκου το ταμπούρι και πλέκανε πουλόβερ. Γαρ,γαρ,γαρ, γαργάρα κοινώς

      Διαγραφή
  2. Ο ξεφτίλας Θέμος,ο πρώην αριστερός, πρώην κομιστής, ο πρώην εξαγωγεας παράνομου χρήματος στην Ελβετία, εκλιπαρει για την ασυλια του.
    Όχι βίντεο αλλά και κωλοτουμπες θα κάνει για να διασφαλισει την μη δίωξη του.
    Όπως πάντα ο γνωστός Θέμος, μπροστά στο συμφέρον του, όλα να γίνουν στάχτη και μπουρμπερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γινεται φιλοτιμη προσπαθεια.
    Το συγκεκριμενο κομμα η νδ κ απο κοντα η απο το 96 κ μετα παραφυαδα του το πασοκ εχουν ενα κ πολυ συγκεκριμενο τροπο αντιπολιτευσης.
    ΔΙΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ Κ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα είναι αναξιόπιστη και έχει διαψευσθεί πολλάκις.
    Ο εκδότης- ιδιοκτήτης της εφημερίδας αυτής καταδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια με πρόστιμο 5 εκατομμυρίων εβρό.
    Εδώ και αρκετό χρόνο διαμένει στην Ελβετία.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ μεγάλο λάθος η ανάρτηση άρθρων της εφημερίδας αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Χρηστος.
      Για να μην παρασυρομαστε απο τις ψευτικες ειδησεις που κυκλοφορουν,καλο θα ηταν να διναμε μια λιστα εφημεριδων στον Κον Καλεντεριδη που απο αυτες θα μπορουσε να αντλησει τις αληθινες ειδησεις.

      Διαγραφή
    2. Ναιας (25/11./17 3.26 μμ)
      Αν νομίζεις ότι πρέπει να δίνεις στον κ Καλεντερίδη λίστα εφημερίδων για να αντλεί αληθινές ειδήσεις κάνε όπως νομίζεις.
      Εγώ έγραψα αποκλειστικά και μόνο για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που ο ιδιοκτήτης της δεν πλήρωσε το δικαστικό πρόστιμο και ζει στην Ελβετία.
      Τόνισα ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ μεγάλο λάθος η ανάρτηση άρθρων της εφημερίδας αυτής (Πρώτο Θέμα)

      Διαγραφή
    3. Γενικά συμφωνώ μαζί με τα σχόλια σου . Ομως δεν μας ενδιαφέρει ότι το πρώτο θέμα είναι αναξιόπιστο αν είναι αλήθεια! Αν νομίζεις,ότι είναι ψέματα ,να μας πεις γιατί.

      Διαγραφή
    4. Truthteller. (26/11/17 9.28pm)
      Έγραψα ότι είναι αναξιόπιστη και έχει διαψευστεί πολλάκις.
      Έγραψα επίσης για τον εκδότη- ιδιοκτήτη της εφημερίδας, και ο καθένας σχηματίζει άποψη για την ηθική διάσταση των ενεργειών αυτού του ανθρώπου.
      Πέρα όμως από αυτά ο κάθε πολίτης που ερευνά ,ο κάθε πολίτης που αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε είδηση φανερά προπαγανδιστική,ο κάθε πολίτης που ρίχνει μια ματιά στις εφημερίδες,ο κάθε πολίτης που δεν βλέπει την πολιτική με κομματικό φανατισμό και μισαλλοδοξία, μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα χωρίς να επηρεάζεται από τρίτους όπως εγώ.

      Διαγραφή
    5. @ Χρηστος.
      Χρηστο μου αφου τελικα συμφωνεις οτι την αξιοπιστια μιας εφημεριδος δεν την κρινει παρα μονον ο αναγνωστης αφου πρωτα διασταυρωσει τα γεγονοτα,γιατι μου βγαζεις την πιστη να το δεχτεις ;.
      Ειναι σαν να μου λες οτι γραφει το ΒΗΜΑ π.χ. ειναι ψεμματα για μενα επειδη ο ιδιοκτητης της ειναι ο Προεδρος του Ολυμπιακου και εγω ειμαι Παναθηναικος.

      Διαγραφή
  5. Για την υπόθεση έκανε σοβαρές καταγγελίες ο Κοτζιάς. Μιλά για προδοσία αντί χρηματισμού η διαρροή των εγγράφων για Σ. Αραβία.Σημειώνει, ότι κάθε τέτοιο έγγραφο που δημοσιοποιείται δίνει τη δυνατότητα σε τρίτους να αποκτήσουν στοιχεία για το σύστημα κρυπτογράφησης της χώρας. Φυσικά η κατηγορία είναι ιδιαίτερα βαριά καθώς αναφέρεται σε απόκτηση ευαίσθητων πληροφοριών από τις οποίες εξαρτάται η εθνική ασφάλεια από τρίτους. Κατηγορεί την αντιπολίτευση στο σύνολό της ότι «παίζει» με την ασφάλεια της χώρας για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Εσείς, με τόση ευαισθησία και προσήλωση στα εθνικά μας θέματα, βρήκατε να βάλετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που όλοι γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει. Βάλτε το αλλά επίσης μην αγνοείται τις τόσο σοβαρές καταγγελίες του Υπουργού ειδικά αν πρόκειται για την εθνική μας ασφάλεια. Γιατί τόση μονομέρεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως μοιράστηκαν την μίζα; Έρχονται εκλογές και έχουν έξοδα τα συνεταιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα η συζητηση την Δευτερα στην Βουλη περι βληματων,νομιζω θα αναδειξει τις προσωπικοτητες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλιοτομαρος ψεύτης ο Καμμένος!ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.