30/11/17

Τι άλλο θα δούμε, τι άλλο θ' ακούσουμε σ' αυτήν τη χώρα; Αχτσιόγλου: «Με ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θα κοιμούνται δίχως άγχος για πλειστηριασμούς…»

H «λαμπρότερη» στιγμή στην αντιμνημονιακή καριέρα της Αχτσιόγλου! «Με ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θα κοιμούνται δίχως άγχος…»

Θλιβερές σκηνές με σοβαρά επεισόδια μεταξύ συλλογικοτήτων και ΜΑΤ εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και πλέον τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογοι για ακόμη μια φορά σε σχέση με όσα έλεγαν προεκλογικά.
«Στο σφυρί» βγήκαν ακόμη και πρώτες κατοικίες ακόμη και για όχι και τόσο υψηλά χρέη, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από την κυβέρνηση.
Ένα από τα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου προεκλογικά είχε σηκώσει τη «σημαία επανάστασης» κατά των πλειστηριασμών, λέγοντας μεταξύ άλλων σε ομιλία της:
«Δεσμευόμαστε ότι οι Έλληνες και Ελληνίδες με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κοιμούνται δίχως άγχος στα σπίτια τους, αναστέλλουμε τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, δε θα επιτρέψουμε στις τράπεζες να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία, το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη από τη Δευτέρα θα γίνει πραγματική πολιτική…».

11 σχόλια:

  1. Έβαλα το 3ο μέρος για της επικράτηση του Κομμουνισμού στην Ελλάδα. Ο Πολιτικός Πόλεμος
    https://pilitouromanou.blogspot.gr/2017/11/blog-post_185.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. They will have the same fate as Marx. Six present to their funeral. Justas Marx, SYRIZA does not apply what it preaches

      Διαγραφή
  2. Ανησυχω.Εχει περασει τοση ωρα και δεν μυρισα λιβανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πσμε ολοι για εναν ησυχο υπνακο...τωρα ?? Θα κοιμηθουμε επιτελους ...ησυχα.Δοξα τον Θεο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Νεομπολσεβίκοι.Ο Κομμουνισμός είναι εδώ και υφαρπάζει τα σπίτια των φτωχών,και με τον ΕΝΦΙΑ υφαρπάζει τα σπιτια των πιο εύπορων που αδυνατούν πλέον να πληρώσουν τερατώδες ενοίκιο για την ιδιοκτησία τους.Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΚΜΑΙΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον ελεγα...νεοφιλελε κομουνισμο...αριστεροδεξιο...η διεθνιστικη παγκοσμιοποιηση...η το .....αυτο της Χαιδως.... με ροζ μαγιω του μαυρου εκ δυσεως νεατερνταλ ανθρωπου... που τα ρεβυθια στην χυτρα βραζουν πιο λιγο απ το μυαλο του...

      Διαγραφή
  5. Κα Κουμη
    Ξεμπερδεψτε τι εννοειτε οταν λετε κατι για τον κομμουνισμο.Ειστε με τους αντιπαλους του..? Με την δυση...τους τραπεζιτες...τροικες...νεοφιλελε...κλπ ?? Η ειστε εναντιον και των δυο ...που ειναι το ιδιο αλλο κολπο ..μεγαλης ταχα διαφορας ??Αν ειστε κοντρα και στα δυο...πσρακαλω να λετε και για τα δυο ταυτοχρονα ...αλλιως ολοι σας παρεξηγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Νεομπολσεβίκοι είναι μία παραλλαγή του Μπολσεβικισμού του Μαρξ και Λένιν.Είναι εναντίον των αστικών τάξεων,φορέων μόρφωσης,και τις διαλύουν με πρώτη ευκαιρία είτε με οικονομική επίθεση είτε με ψυχολογική επίθεση.Είναι διεθνιστές.Προωθούν αυτόματα διαζύγια, εκτρώσεις όπως και επί Λένιν με την Α.Κολοντάι...Προωθούν την ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ,όπως αυτά που συμβαίνουν στα σχολεία μας τώρα Ρεπούση και δεν συμμαζεύεται..
      Η μόνη διαφορά τώρα σε σχέση με το τότε ,ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.Τα χρησιμοποιούν και μετά ...

      Διαγραφή
    2. Κα Κουμη
      Αν δεν απατωμαι...τα ιδια ακριβως κανουν και θελουν και οι αλλοι..ισως αλλαζοντας λιγο τις λεξεις.Σαν ναχουν το ιδιο αφεντικο...δεν νομιζετε ?? Τοση συμπτωση και συγκλιση...δεν ειναι τυχη...Παγκοσμιοποιηση...οχι συνορα...οχι ιστορια...μια κεντρικη τραπεζα του...λαου...μια παγκοσμια τραπεζα...κλπ....Λαθος ??

      Διαγραφή
  6. Σε τι ειπε ψεμματα η κοπελλα ;.
    Αγχος δεν θα εχεις αλλα ρε γαμωτο δεν θα κρυωνεις στο παγκακι ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που τα ειδες τα ψεμματα ?Δεν ειπε ψεμματα.Ειπε ομως μιση αληθεια. Γιατι ? Επειδη σε καθε μισο της αληθειας θα κοιμαμαι στο παγκακι το λεω...Εσυ προφανως οχι...διοτι δεν χρησιμοποιησες πληθυντικο το λεω... Γιατι ? Θασαι στο Χιλτον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.