19/11/17

Αναστασία Τσουκαλά: Αυτή είναι η δικηγόρος που δίνει μάχη στην Εντατική (Photo - Video)

Αναστασία Τσουκαλά: Αυτή είναι η δικηγόρος που δίνει μάχη στην Εντατική (Photo - Video) - Media
Η γυναίκα, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα-στυλό στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη κατά τα χτεσινά επεισόδια, είναι η δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, σύμφωνα με το policenet.gr .
Ποια είναι η Αναστασία Τσουκαλά
Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. Η κ. Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Μάλιστα, το 2013, ο τότε διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα είχε εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη μετανάστευση σε δόκιμους αξιωματικούς. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, είχε καταγγείλει στην ηγεσία της αστυνομίας τις φασιστικές θέσεις δοκίμων αξιωματικών και οι καταγγελίες της είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Το ιατρικό ανακοινωθέν
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»,  η 55χρονη δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένη  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, μετά από 6ωρο χειρουργείο.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο  «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».

14 σχόλια:

  1. και μετά σου λένε κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
    Τον Δεκέμβριο του 2014, οι γονείς των Νίκου Ρωμανού, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου και Γιάννη Μιχαηλίδη, κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, όπου συμμετείχε η εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά, διαμαρτυρόμενοι για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών.
    Το παρών σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου είχαν δώσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε ζητήσει να χορηγηθεί άμεσα η εκπαιδευτική άδεια στο Ν. Ρωμανό, αλλά και η κ. Μαρία Κανελλοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχετε καταγγείλει κατ επανάληψη πως η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.Αυτό είναι αλήθεια διότι αποφάσεις δικαστικές παραβιάζονται από υπουργούς σαν τον Παρασκευόπουλο που αφήνει σεσημασμένους και καταδικασθέντες εγγληματίες να αλωνίζουν και να δολοφονουν .Ταυτόχρονα κυρίες σαν την ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για να δοθεί στον Αναρχικό Ρωμανό το βραχιολάκι και να σπουδάζει τις σπουδές που ο ίδιος έβριζε ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει ότι μετά από 31 μέρες δεν μπορούσε ο Ρωμανόςνα είναι σε τέλεια υγεία ευδιάθετος ψυχικά και σωματικά , όλα ήταν ένα θέατρο για να τον αφήσουν ελεύθερο

    Απέρριψε ο Αρειςο Πάγος το αίτημα Ρωμανού

    https://www.youtube.com/watch?v=1TXuZLIJffM&t=12s


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντόπισες ακριβώς το πρόβλημα.Η ΝΔ μ ετη σειρά της όταν είναι κυβέρνηση γιατί δεν οργανώνει μια συνέντευξη τύπου και να πει ονόματα. Συλλάβαμε αυτούς... και ήρθε το Δίκτυο του ΣΥΡΙΖΑ, της οδού Σίνα, μαζί με τους εξής πολιτικούς να τους ελευθερώσουν... 5% παραπάνω θα πάνε τα ποσοστά της.

      Η δύναμη του παρακράτους αφορά δύναμη μεγαλύτερη από το Κοινοβούλιο. Αφορά συστήματα Soros, αφορά Μασονία, δικαστική υποστήριξη, δίκτυα καθώς και χρηματοδότηση.

      Διαγραφή
    2. @ Η πυλη του Ρωμανου.
      Για ποια Ν.Δ. αναφερεσε ;.
      Γι'αυτην που ειχε διορισει την κυρια αυτη ως καθηγητρια στις σχολες Αξ/κων της Ελληνικης Αστυνομιας και ελεγε οτι το 80% των νεων αστυνομικων ειναι χρυσαυγιτες ;. ;.

      Διαγραφή
    3. Διότι το κύκλωμα ήταν και παραμένει και θα παραμένει υπό το υπάρχον καθεστώς διακομματικό.

      Η συμφωνία "κυρίων" ήταν και είναι όταν πρώην πασοκ σύριζα στην εξουσία έχουν περίπου το 70-80% του ελέγχου του πελατειακού κράτους, παρακρατικών δομών και λοιπών μαφιόζικων τακτικών και όταν ΝΔ με ΚΚΕ αντιστρέφονται οι ρόλοι. Λοιπά κόμματα φωτοβολίδες πρέπει να μπαίνουν ετνός του διακομματικού με οφέλη (προς λίγους εξ ορισμού) ή να εξαφανίζονται.

      Αν μπεις δεν μπορείς να βγεις προφανώς.

      Σε περίπτωση εξεταστικών (για τα μάτια του κόσμου και περίσωσης του καθεστώτος - ίδιο νόμισμα δύο πλευρές) πρόεδρος πρέπει να μπαίνει ο εκπρόσωπος της αρχηγικής ομάδας της διακομματικής μαφίας και ποτέ να μην σπάει η συμφωνία που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκτός ελέγχου.

      Ελεγμένα, επιβεβαιωμένα...

      Εξαιρούνται ελαχιστώτατοι αξιωματικοί.

      Διαγραφή
  4. Η ζωντανή απόδειξη ότι οι "άγνωστοι" κουκουλοφόροι που κάνουν τα επεισόδια είναι προβοκάτορες και μάλιστα χοντροκομμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα εδώ ένα σχόλιο, που αν αληθεύει, δείχνει από την μια τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες κι από την άλλη την το επιχειρηματικό δαιμόνιο κάποιων

    "Λένε ότι η Βαρκελώνη ενδείκνυται για αναρχικό τουρισμό αλλά η Αθήνα έχει τα πρωτεία!
    Υπάρχουν στο Μιλάνο στο Τορίνο στο Μόναχο και στην Αμβέρσα τουριστικά γραφεία εξειδικευμένα για τέτοιους "τουρίστες!
    Στην δε Αθήνα υπάρχουν εξειδικευμένα hostels όπου στοιβάζονται οι "μπαχαλάκηδες" "αναρχικοί" "τουρίστες".
    Τα sites μέσω των οποίων επικοινωνούν και ενημερώνονται για τον επόμενο "στόχο" τους είναι αρκετά.
    Όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση των διωκτικών χωρών των ευρωπαϊκών κρατών και της interpol.

    Μήπως τελικά αυτοί οι "τουρίστες" είναι άλλο ένα "εργαλείο" για να συντηρείται πανευρωπαϊκά η αστυνομοκρατία και το ασφαλίτικο παρακράτος?"


    Δηλαδή, όπως τα γραφεία που ειδικεύονται στον ναρκο- και αλκοολοτουρισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Nativist.
      Μα στις ειδησεις ειπαν οτι μερικες ημερες πριν τις 17 Νοεμβριου,εισηλθαν βανακια στην Ελλαδα με ειδη προς βοηθειαν των εγκλεισμενων στο Πολυτεχνειο καταληψιων.
      ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ομως τι ειδη ηταν αυτα και ποιος τα εψαξε.

      Διαγραφή
  6. Παντως,ο,τι ναναι η κυρια,ειναι τρομερα οδυνηρο να σου σφηνωνεται μια φωτοβολιδα φωσφορου στο ποδι...
    Ας το σκεφτουμε ετσι,μιας και το παρακρατος και οι μπαχαλακηδες ηταν και θα ειναι παντα ενα ακομη μεσο,οπως τα ναρκωτικα,τιθασευσης της ανεξελεγκτης λαϊκης οργης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Purge το έχεις δει; Αυτο γίνεται στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά θλιβερές στιγμές. Τραγική ειρωνία της υπόθεσης οτι η κυρία πυροβολήθηκε από αυτούς που υπεράσπιζε και σώθηκε από αυτούς που χαρακτήριζε φασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ακτιβιστριες ( τι λεξη του τιποτε ) δεν βσζουν μασκσρα ποτε.Ειναι αμαθες.Οποτε ερχεται μια οργανωση Πχ ΜΚ Ο η Σωρος...και μοιραζει κουτακια μασκαρα.Αμαθες οπως ειναι δεν ξερουν τι νσ την κανουν και ...μασκσρευουν την πραγματικοτητα Ετσι προκειπτει μια μασκαρεμενη αληθεια.Εε στις αποκριες .πευτουν καμμια φορα και βαρελοτα οπου ναναι.Ετσι εγινε κι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.