8/12/17

Ο "χαζοβιολισμός" ως τελευταίο στάδιο...

Το 'χουμε ξαναγράψει πολλάκις ότι η Ελλάδα παράγει περισσότερους αριστερούς απ’ όσους μπορεί να ανακυκλώσει η κοινωνία χωρίς να καταρρεύσει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κάθε πικραμένος που θέλει να προσελκύσει πελατεία στο συνδικαλισμό, την πολιτική ή την πίστα (για να οικονομήσει) πουλάει... αριστεριλίκι.
Δεν θα περίμενε κανείς από μια αοιδό να γνωρίζει πως το να δηλώνεις τροτσκιστής και να ψηφίζεις το ΚΚ είναι σαν να δηλώνεις χορτοφάγος και να παραγγέλνεις κρέας.
Ως γνωστόν το ΚΚ είναι σταλινικό και ο Στάλιν κυνήγησε τον Τρότσκι μέχρι την άκρη του κόσμου και κατάφερε να βάλει κάποιον να τον δολοφονήσει με μια αξίνα στο Μεξικό.
Νωρίτερα ο Λέον Τρότσκι είχε περάσει από λεπίδι τους αναρχικούς της Κροστάνδης στα πλαίσια της επίλυσης των διαφορών μεταξύ των διάφορων ρευμάτων της επαναστατικής αριστεράς. Επίσης στον ισπανικό εμφύλιο οι κομμουνιστικές ταξιαρχίες που εξοπλίζονταν από τη Μόσχα ασχολήθηκαν περισσότερο με την εξόντωση των τροτσκιστών του POUM και των αναρχικών της CNT που είχαν οπλαρχηγό τον Μποναβεντούρα Ντουρούτι.
Για τη συνέχεια Capital


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.