6/12/17

Tσίπρας – Κοτζιάς, με ποια λογική υποδέχονται τον Ερντογάν;

του Κώστα Πικραμένου*  
Έρχεται ο Σουλτάνος. Μάλιστα. Τι έχει να κερδίσει η Ελλάδα των Τσίπρα-Κοτζιά; Τίποτα.
Επειδή αυτές οι γραμμές γράφονται λίγο πριν την έναρξη των “εκδηλώσεων” στη μνήμη Γρηγορόπουλου, θεωρώ ότι το τριήμερο μπορεί να εξελιχθεί σε αιματηρό διπλωματικό φιάσκο.
Θα παραιτηθεί εκ των υστέρων κανείς; 
Στη Μάντρα είχαμε 24 νεκρούς και ο άλλος έλεγε ότι είναι ...περήφανος για τα αντιπλημυρικά έργα....
Τέτοιος Λαός, τέτοια Ηγεσία.
Ο Ερντογάν στη Θράκη θα κάνει αλυτρωτικό show για εσωτερική κατανάλωση καθώς βρίσκεται με τη πλάτη στον τοίχο λόγω Ζαράμπ και off-shore...
Αυτά τα αστεία που γράφονται για προσέγγιση με την ΕΕ μέσω Αθήνας ειναι μόνο για γέλια. Άλλωστε η Ελλάδα (συγγνώμη η αποικία χρέους ήθελα να πω) έχει απολέσει το όποιο γεωπολιτικό της βάρος εδώ και πολλά χρόνια. 
Ο Προκόπουλος θα αναφερθεί ως συνήθως στις αρχές Δικαίου και άλλα κοινότυπα. 
Το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ δημοσιογράφος θα ζητήσει από το ΣΟΥΛΤΑΝΟ τον κατάλογο με τα Τουρκικά νησιά στο Αιγαίο που βρίσκονται υπό κατάληψη από τον Ελληνικό Στρατό. Tέτοιες ερωτήσει γουστάρω. 
ΠΟΙΟΣ δημοσιογράφος θα τον ρωτήσει αν θα καταργηθεί η διακλαδική άσκηση ΕFΕS που διεξάγεται κάθε χρόνο με σενάριο κατάληψης Ελληνικών νήσων; 
Θα μου πείτε αυτές οι ερωτήσεις θέλουν κ@κ@λα, που λένε και οι Πόντιοι, όποτε καλύτερα να μιλήσουμε για τη Συρία και το διμερες εμπόριο...
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε....
Στη Θράκη ο Ερντογάν θα πάει με το ασκέρι του και τους Τουρκόφρονες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το ασκέρι είναι οι ίδιοι που πλάκωσαν στο ξύλο τους διαδηλωτές στις ΗΠΑ και για τους οποίους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη από τους Αμερικανούς. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν αρχισουν να χτυπάνε κόσμο στη Θράκη; Αν πέσουν πυροβολισμοί;..Δε θα βρει τρύπα να κρυφτεί ο Ερντογάν. 
Αυτό το σενάριο το έχει επεξεργαστεί ο Αρχηγός του FBI Νίκος Τόσκας; Χρόνια Πολλά Νίκο. Καλό Ρουβίκωνα και Καλές Γιορτές. 
Για να καταλάβετε την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο Προξενείο Κομοτηνης, παραθέτω το άρθρο – σχόλιο από τα www.tourkikanea.gr 


Μεγάλη πίκρα στους πράκτορες της Τουρκίας
Μαθαίνουμε τα εξής. Το ζευγάρι των δύο υποπρόξενων που υπηρετούσαν στην Κομοτηνή και διέφυγαν στην Ευρώπη, φεύγοντας πήραν και χρήματα του προξενείου που προορίζονταν για τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη ! Διότι η κυρία ήταν που είχε το εν λόγω ταμείο… Εμείς να τους ευχηθούμε ειλικρινά, να είναι καλοφάγωτα!
Μάλιστα γι' αυτό τον λόγο αυτές τις μέρες ο Τούρκος πρόξενος δεν είναι στην Κομοτηνή. Τον κάλεσαν στην Άγκυρα, προφανώς για να διερευνηθεί το θέμα.
Και τώρα οι 'έρμοι' οι άνθρωποι που περιμένουν τι θα κάνουν….
Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα περίμεναν με αυτά τα χρήματα να κάνουν ¨Χριστούγεννα¨.
Ξέρετε οι ελληνόφωνοι…


Το δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά πυροβολεί τα πόδια του. Πρόβλημα τους. Εμένα με ενδιαφέρει η Ελλάδα που δυστυχώς έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει κάποια στιγμή εντός του 21ου αιώνα.

Καλό Τριήμερο....


*Ο Κώστας Πικραμένος είναι Σύμβουλος Εξαγωγών, ειδικός σε θέματα Εconomic Intelligence. Τα βιβλία του διατίθενται στο www.amazon.com (kostas pikramenos)

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή ο κάθε πικραμένος γράφει και στο τέλος μας ζητάει να αγοράσουμε τα βιβλία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.