10/1/18

Τουρκία κράτος-συμμορία: Ανώτατοι αξιωματούχοι της ΜΙΤ, αιχμάλωτοι του ΡΚΚ, ομολογούν το έγκλημα της δολοφονίας των 3 Κουρδισσών στο Παρίσι

3 σχόλια:

  1. sto telos tou video o karasou leei pos oso to tourkiko kratos sizitouse mazi mas gia iriniki epilisi tou thematos toso proetimazotan gia na mas kanei epithesi kai opos kai ekane ...OI tourki den exoun mpesa me afton ton lao oi tha aftoktoniseis oi tha tous polemiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ότι η τουρκία δολοφόνησε τις κούρδες, δεν είναι είδηση. Το ότι οι κούρδοι δίνουν ομολογίες συλληφθέντων στελεχών της ΜΙΤ για το θέμα, κάτι μας λέει, αλλά η πραγματική είδηση που θα ενδιέφερε και την Ελλάδα θα ήταν μια σοβαρή διπλωματική κρίση μεταξύ γάλλων και τούρκων που θα ματαίωνε την κοινή ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων, λόγω του συγκεκριμένου θέματος. Πλην φευ! Είδα τον ρετζέπη να χαλβαδιάζει με τον μακρόν. Τα υπόλοιπα είναι για την πλατεία Κλαυθμώνος, μουρμούρες άνευ αντικρίσματος, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες.
    Οι κούρδοι, κύριοι, μας είναι χρήσιμοι ως το 0,5-1,0 από τους 2,50 πολέμους που κομπάζουν οι τούρκοι πως αντέχουν να αντιμετωπίζουν. Οφείλουμε λοιπόν να τους ανοίγουμε μέτωπα, όπως κάνουν και εκείνοι με τα σκόπια και το αλβαναριό. Συμπέρασμα : Αντί να κοπτόμεθα με τα κουρδικά θέματα που τσουλάνε και από μόνα τους, μήπως να ανοίγαμε το κεφάλαιο "Καταπίεση του Ελληνικού στοιχείου στον Πόντο" που θεωρείται και προνομιακό πεδίο της ιστοσελίδας; Όσο για τα περί αυτοκτονιών, δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος να αυτοκτονήσεις από το να επιλέξεις την λάθος στιγμή για να πολεμήσεις (ή για να μην πολεμήσεις aka 1996).
    Άντε, κάντε την χάρη στην Πατρίδα μην καταλήξουμε εμείς οι κούρδοι της παρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να είσαι σε θέση να πολεμήσεις σε 2,5 πολέμους ταυτοχρόνως, σημαίνει ότι έχεις αφενός συντριπτική υπεροπλία έναντι καθενός αντιπάλου, και το κυριώτερο, οτι έχεις την απεριόριστη ικανότητα να εφοδιάζεις αυτό το στράτευμα. Δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Λόγια παχιά, λόγια τούρκικα, που σκοπό έχουν την τρομοκράτηση αφελών ή ασπόνδυλων αντιπάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.