11/1/18

Η Ντόροθι Κινγκ υπερασπίζεται την ιστορία της Μακεδονίας - Δεν ντρέπονται λίγο οι πολιτικοί που την παζαρεύουν, δεν ντρέπονται;

8 σχόλια:

  1. Τελικα την ψευτικη Ιστορια δεν την φτιαχνουν οι σκοπιανοι,οπως αποδεικνυεται,αλλα εμεις οι ελεεινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Σκοπιανοί φτιάχνουν την ψευτοιστορία τους,ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ των ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ και θα καταλήξουν στην κρεμαάλα.

      Διαγραφή
  2. Πολυ πιθανον..και οι δυο.Ειδικα η ποταπη ξεφτηλισμενη χωριατοαγραμματη ελιτ μας...Ποτε δεν δινουν πολλα λεφτα σε ανθρωπους ακαταλληλους...ατομιστες..Ειναι σαν να βαζεις μαιμουδες σε διαστημικο κεντρο..Δεν θα πατανε οτι κουμπι ναναι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Geography, genetics and language. Skopje has nothing Macedonian to claim such a legacy. Do not fall into the post-modern bullshit of Nimits and the rest of them. History is Real, important and not negociable

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Nιμιτς ενδιαφερεται για τη Νεα Ιερουσαλημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νιμιτς ειναι υπαλληλος..καποιος πρεπει να μας πει ποιου...ολοι κανουν την παλαβη οταν ειναι να πουν καθαρα ποιου...κοιτανε το ταβανι..η λενε...γενικες..αοριστιες..εκτος του ορισμενου..

      Διαγραφή
    2. Ρολλο Γεν. Διευθντου παιζει ο Σορος. Αυτος μοιραζει το χρημα και οριζει τους υφισταμενους του, στα διαφορα κρατη. Ο Νιμιτς εχει επιφορτισθει με ενα κοματι του μεγαλου σχεδιου που τιτλοφορειται *σβυσιμο της Ελλαδος*. Γλωσσα, ιστορια, παραδοσεις, περι την ζωην αντιληψη, μουσικη, ποιηση εχουν σταλει στο εκτελεστικο αποσπασμα. Ολα αυτα περιγραφοντε λεπτομερως στο βιβλιο του πριγκιπος Coudenhofe-Kalergi, Pan-Europa, περι απεθνοποιησεως της Ευρωπης. Πεθανε το 1972 και αφησε πισω του πληθος λεσχων και στοων δια την εκπληρωση του εργου.

      Διαγραφή
  5. Καμμια αοριστια Δημητρη Κ. Το μεγαλο σχεδιο επι του οποιου εργαζοντε οι σημερινοι δρωντες ειναι αυτο της Απεθνοποιησεως της Ευρωπης. Οπως το περιεγραψε ο πριγκιψ Cudenhofe-Kalergi στο βιβλιο του Pan-Europa. O επιβλεπων την εκτελεση του σχεδιου σημερα ειναι ο Soros. Oι υπολοιποι ειναι υπαλληλοι. Μια γενικη παρατηρηση και απολυτως οχι προσωπικη. Αν δεν ειναι γνωστα τα περι φυλης αυτων των ανθρωπων τοτε ειναι αργα για επιμορφωση μεσω ιστολογιων. Αυτο το σχολιο εγραφη γιατι το παρεμφερες σχολιο προ τεσσαρων ωρων δεν ενεμφανισθη στην οθονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.