9/1/18

Ο Τσίπρας του χαρίζει επίσημα την ιστορία της Μακεδονίας, λέει ο Ζάεφ, αλλά δημοσιογράφοι και κόμματα κοιμούνται!

Κι αυτό μας το είπε με περηφάνια ο ίδιος ο Σκοπιανός στη χτεσινή του στημένη συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι! Η προκλητική του τοποθέτηση όμως, έμεινε ασχολίαστη και από τον δημοσιογράφο που του μιλούσε, και από όλα τα δελτία ειδήσεων, αλλά και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης χτες. Καμιά έκπληξη! Η σημερινή ελληνική λούμπεν ελίτ της προπαγάνδας και της πληροφόρησης έχει πλήρη άγνοια για τα σοβαρά ζητήματα της χώρας. Εκτός αν της τα σφυρίξει κανένα τυχαίο δελτίο τύπου…
Τι νέο και αποκαλυπτικό είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στην κατ' επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης  συνέντευξή του; Ότι «ο πρωθυπουργός κ Τσίπρας του ζήτησε να υποχωρήσει από τη θέση «ότι η χώρα του κατέχει το μονοπώλιο της ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Δηλαδή, του είπε ο κ Τσίπρας ότι έχει ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ δικαίωμα στην ιστορία του Μεγαλέξανδρου! Κι αυτός, αποφάσισε μεγαλόθυμα να κάνει ένα βήμα πίσω!
Αυτή η κομβική φράση που μαρτυράει και πού ακριβώς το πάει σε συμφωνία για το όνομα η κυβέρνηση έμεινε αναπάντητη και ασχολίαστη από τον δημοσιογράφο που έπαιρνε τη συνέντευξη, αλλά έμεινε και έξω από όλα τα δελτία ειδήσεων που αναμετέδιδαν χτες τη συνέντευξη! Επίτηδες; Όχι, με βεβαιότητα.
Γιατί ο γράφων ξέρει πολύ καλά την αμάθεια και την αμορφωσιά που υπάρχει στη ελληνική δημοσιογραφία γύρω από τα θέματα της χώρας, όπως είναι το Μακεδονικό, το Βορειοηπειρωτικό, το Κυπριακό, το Ανατολικό με την Τουρκία και το Κουτσοβλαχικό με τη Ρουμανία.
Αλλά, έμεινε και έξω από την παρατήρηση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Που επιδεικνύουν την ίδια αμάθεια και αδιαφορία σε θέματα που έχουν ματώσει και θα ματώνουν την ελληνική ιστορία. Με κάθε βεβαιότητα. Αιτία; Η επιπολαιότητα, η απουσία σοβαρότητας, η αδιαφορία και η άγνοια.
Τι μας είπε ακριβώς ο Σκοπιανός πρωθυπουργός; Ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός του αναγνώρισε ότι οι κάτοικοι της χώρας του είναι κι αυτοί Μακεδόνες απόγονοι του Αλέξανδρου (!) και επομένως η χώρα του έχει δικαιώματα στην ιστορία της Μακεδονίας. Του αναγνώρισε δηλαδή ο κ Τσίπρας τη μοιρασιά της ελληνικής ιστορίας!
Ο κ Τσίπρας είναι αποδεδειγμένα αμόρφωτος. Δεν έχει ιδέα από ιστορία. Και δεν έχει και κανένα ενδιαφέρον στην ελληνική ιστορία, από ιδεολογική τοποθέτηση. Για τον κ Τσίπρα και τους ομοϊδεάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ όποιος ασχολείται με την ελληνική ιστορία και την αξία της, (με εξαίρεση την περίοδο του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ) είναι εθνικιστής και φασίστας.
Συνακόλουθα, ο κ Τσίπρας, όπως και ο κ Κοτζιάς, δεν έχουν ιδέα από την αξία και το ρόλο που παίζει η ιστορία στις σχέσεις μιας χώρας με τον έξω κόσμο, αλλά και στην υπαρξιακή τοποθέτηση των κατοίκων μιας χώρας. Δεν έχουν ιδέα, ότι αν υπάρχει η χώρα σήμερα δεν το χρωστάει τόσο στην επανάσταση του ‘21 όσο στο ότι οι δυνάμεις της εποχής υπερασπίζονταν τους επαναστάτες και τη χώρα σαν συνέχεια μιας ένδοξης ιστορίας. Ενός πολιτισμού.
Δεν έχουν ιδέα, ότι αν επέζησε η Ελλάδα της Μικρασιατικής καταστροφής το χρωστάει σ’ αυτό τι ίδιο βλέμμα που έβλεπαν οι ξένοι τον Βενιζέλο. Κι αν είναι σήμερα μέσα στην ΕΕ το χρωστάει στο ίδιο βλέμμα που «πούλησε» ο Καραμανλής στον Ζισκαρ ντ Εσταίν.
Ο κ Τσίπρας και το αμόρφωτο τσούρμο του δεν ξέρουν ότι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, που την έβγαλε από την αφάνεια τη δεκαετία του ’50 και του ’60 ήταν ο συνεχής αυτός πολιτισμός που συγκέντρωσε την προσοχή των καλλιτεχνών και των επώνυμων opinion leaders της εποχής.
Ο κ Τσίπρας και η λούμπεν μικροαστική τάξη που τον συντροφεύει δεν ξέρουν ότι, αποδεχόμενοι τη θέση των Σκοπιανών ότι είναι απόγονοι του Μεγαλέξαντρου και κληρονόμοι του μακεδονικού πολιτισμού (όπως αποκάλυψε ο κ Ζάεφ στη συνέντευξή του) αποδέχονται επίσημα τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Αποδέχονται ότι οι σκοπιανοί δεν είναι ένα βουλγαροσλαβικό φύλο που κατέβηκε στη χώρα 900 χρόνια μετά τον Αλέξανδρο, όπως είναι η πραγματικότητα που ομολογούσε δημόσια ο ιστορικός  ηγέτης τους Κίρο Γκλιγκόροφ. Και αποδέχονται επίσημα πια τη δημιουργία ενός μακεδονικού ψευτοέθνους, με μια ψευτοïστορία που για να υπάρξει στηρίζεται σε ιστορικά ψέματα και σε έναν άκρατο εθνικισμό!
Ο κ Τσίπρας και το αμόρφωτο τσούρμο του δεν έχουν καμιά συναίσθηση ότι επιβραβεύουν έναν ακραίο εθνικισμό και τον τροφοδοτούν για να υπάρχει πιο δυνατός και στο μέλλον. Γιατί, οι αμόρφωτοι, δεν έχουν ιδέα πώς λειτουργεί η πολιτική και η διπλωματία στην πράξη. Δεν έχουν ιδέα από την αξία της ιστορίας στην πράξη της διεθνούς σκακιέρας.
Δεν ξέρουν οι αμόρφωτοι, ότι οι σκοπιανοί χρησιμοποιούν στα σχολεία, στην ιστορική διαστρέβλωση που διδάσκονται εδώ και 70 χρόνια, τον Αλέξανδρο και τους Μακεδόνες (ήδη από το 500 πχ) σαν εχθρούς των Ελλήνων και τιμωρούς τους και σαν παραδείγματα για τα δικά τους συναισθήματα απέναντι στους Έλληνες. Γιατί η ιστορία, που υποβαθμίζουν οι αμόρφωτοι του κ Τσίπρα, γεννάει συναισθήματα και λαϊκές συνειδήσεις. Γεννάει δυνάμεις. Γεννάει μέλλον.
Όταν ο κ Τσίπρας ζητάει από τον κ Ζάεφ να μας κάνει τη χάρη να μοιραστούμε τον Αλέξανδρο, δεν ξέρει ο αμόρφωτος, ότι ο Ζάεφ δεν έχει μάθει τον στρατηλάτη σαν Έλληνα, αλλά σαν εχθρό των Ελλήνων. Σάμπως ο κ Τσίπρας τον έχει μάθει σαν Έλληνα; Σάμπως ξέρει την αξία της ιστορίας στη σύγχρονη διπλωματία και πολιτική; Ή, ακόμα χειρότερα, σάμπως τον ενδιαφέρει;
Ο κ Τσίπρας πήρε εντολή από τον Τραμπ να τελειώνει με το Μακεδονικό μέχρι τον Ιούνιο γιατί οι ΗΠΑ θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και εκτελεί εντολές για να έχει τις ΗΠΑ σύμμαχο ώστε να μην κουνηθεί από την εξουσία. Απλά πράγματα.
Και, στον διακαναλικό προπαγανδιστικό μηχανισμό που έχει στήσει, με τους καναλάρχες να τον λιβανίζουν προκειμένου να επωφεληθούν από τους νόμους του γκλουβέρνου, έχει μοιράσει τη «δουλειά». Ποιός είναι οι πιο «ανύποπτος» για κυβερνητισμό σταθμός μετά τον ΣΚΑΙ; Ο ΑΛΦΑ. Στον ΣΚΑΙ, άλλωστε έδωσε συνέντευξη ο Έρντοαν. Μια συνέντευξη του Ζάεφ εκεί και κανείς δεν μπορεί να πει ότι μίλησε σε κυβερνητικά Μέσα! Τη χτεσινή συνέντευξη, μάλιστα την πήρε άνθρωπος που δεν ξέρει την τύφλα του για το Μακεδονικό ζήτημα! Έτσι δουλεύει το σύστημα εδώ και 3,5 δεκαετίες, που ξεχείλωσε η διαπλοκή.
Ο κ Τσίπρας μας είπε, λοιπόν, με το στόμα του κ Ζάεφ, ότι το όνομα θα είναι Μακεδονία με κάποιο προσδιορισμό, που θα χαθεί στη διεθνή και ντόπια καθημερινότητα. Επομένως ότι γείτων χώρα έχει σχέση με τη γεωγραφική Μακεδονία, με την οποία δεν έχει καμιά σχέση σε καμιά περίοδο της ιστορίας! Ότι η σημαία παραμένει με τον ήλιο της Βεργίνας, δικαιωματικά πλέον! Ότι στα σχολεία οι σλαβοβούλγαροι δεν θα μαθαίνουν την αλήθεια της καταγωγής τους, αλλά, με την άδεια των Ελλήνων, ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων, που ήταν εχθροί και τιμωροί των Ελλήνων,! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Ο ξένος παράγοντας πρέπει να αισθάνεται τρισευτυχισμένος με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ καμιά άλλη στη χώρα δεν θα ήταν τόσο πρόθυμη να ξεπουλήσει τον οικονομικό πλούτο, τις επιχειρήσεις, το μεροκάματο, το Μακεδονικό, το Βορειοηπειρωτικό και το Κυπριακό με το Αιγαίο με μεγαλύτερη προθυμία. Γιατί ποτέ δεν εμφανίστηκε μέχρι τώρα στη χώρα κυβέρνηση που να έχει τόση λιγούρα και πόθο να κρατήσει την εξουσία «πάση θυσία». Θυσία των κατοίκων και των αξιών τους.
Με αφορμή τη χτεσινή κυβερνητική ξεφτίλα με τον Τούρκο αξιωματικό,  αναρωτιέται κανείς γιατί ξοδεύει τόσα πολύτιμα δισεκατομμύρια του λαού η Ελλάδα για να εξοπλίζεται διαρκώς, όταν ο μοναδικός μεγάλος κίνδυνος για τον οποίο εξοπλίζεται την κατατρομοκρατεί με δυο δηλώσεις;; Τι τα θέλουμε τα όπλα, τα κανόνια, τα σπαθιά του Τραμπ κ Τσίπρα όταν τα κάνετε επάνω σας και εξευτελίζετε το δικανικό σύστημα της χώρας από το φόβο ενός δικτάτορα, του Έρντοαν;
Ποτέ καμιά κυβέρνηση δεν εξευτέλισε τον ελληνικό λαό, στο όνομα του οποίου δρα, πολεμώντας ενάντια στη Δικαιοσύνη για να υπηρετήσει από φόβο έναν δικτάτορα σαν τον Έρντοαν. Και μόνο οι μετεμφυλιακοί νόμοι και η χούντα επικαλούνταν δικαστικά το δημόσιο συμφέρον για να καταπατήσουν νόμους ανθρώπινων δικαιωμάτων! Πρέπει να είσαι πολύ φασίστας ή πολύ δειλός για να κάνεις τέτοιες ατιμίες.
Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση περισσεύουν και τα δύο χαρακτηριστικά.
Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης
 liberal

19 σχόλια:

  1. Δεν κοιμουνται....Ειναι τα ΕΣ ΕΣ της αμερικης και της γερμανιας...σε υπηρεσια...απαρτχαιντ...Οταν περασει ενας χρονος θα ...παρασημοφορηθουν στην Ουασιγκτον...στο Βερολινο...στο Λονδινο....σαν οι καλυτεροι εκτελεστες...μετα την υδρογονικη βομβα....Θα παρουν το Χρυσο αγγουρι της Δυσης...ενα αγγουρι απ την αρκτικη....εως την ανταρκτικη...απλωμενο.....Ναναι καλα η μανουλα τους η ....υπερηφανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως γελάω (σχήμα λόγου, δεν είναι δυνατό κανείς να γελάει σε τέτοια μείζονα εθνικά θέματα) με την εκκωφαντική σιωπή της νέας δημοκρατίας τις τελευταίες ειδικά ημέρες πάνω στο Σκοπιανό...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ευριπίδης Μπίλλης

      ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ (ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΚΤΛ). ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

      Βρίσκεται σε εξέλιξη μία τερατώδης προπαγάνδα να πεισθεί ο απανταχού Ελληνισμός ότι «όλα καλά» με το σκοπιανό. Και ότι δεν θα μπουν στο ΝΑΤΟ (για την ΕΕ δεν είπε τίποτε ο κ. Κοτζιάς πράγμα που δείχνει ότι το «ΝΑΤΟ» διατάζει …) αν δεν δοθεί λύση.

      Τη δουλειά όμως του κ. Κοτζιά, του κ. Κυριάκου, της Φώφης μας με τον Φελέκη της και όλους τους όπισθεν αυτής, για να πεισθεί ο Ελληνισμός ότι δεν τρέχει τίποτε, τη χαλάει ο κ. Τσίπρας. Που δεν μπορεί να κρατήσει τον ενθουσιασμό του.

      «Ονειρευόμενος» από τώρα, όπως δείχνουν οι δηλώσεις του (και εσείς και εμείς Μακεδόνες κτλ !!!!), την επιτυχία του για τη «Μακεδονία για τους Μακεδόνες». Και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα.

      Προωθούν μια λύση δίδοντες το όνομα γαρνιρισμένο με αρκετό κουτόχορτο για τον Ελληνισμό. Με δήθεν όρους που και δεν αποκλείουν τα σχέδια των σκοπιανών και των όπισθεν τους γερμανών και άλλων.

      Και που οι σκοπιανοί σύντομα και αφού πάρουν το όνομα του κράτους τους, δηλαδή τη σφραγίδα της Μακεδονίας, σύντομα θα τους γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Εξ άλλου θα τους δασκαλέψουν γι αυτό οι τούρκοι που είναι μάνες σε αυτά.

      Έτσι οι κατοχικοί τους «δίδουν» τη Μακεδονία μας με αυτούς να μας κάνουν ίσως τη χάρη να αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου τους. Αν και, και σε αυτό μεγαλόψυχα δεν θα επιμείνουν οι «δικοί μας κατοχικοί.

      Κατά τα άλλα, χωρίς αυτό να είχε ιδιαίτερη σημασία αφού τους δίδουμε το όνομα, ακόμα και αν τα «διαγράφανε», παραμένουν όλα «Μακεδονικά». Ταυτότητες, διαβατήρια, ονομασίες δρόμων, αγάλματα, έγγραφα του κράτους τους θα συνεχίσουν να είναι ως πριν.

      Αυτή η κοροϊδία του Ελληνισμού πρέπει να σταματήσει. Αύτη η προδοσία που οδηγεί σε ακρωτηριασμό της Ελλάδας πρέπει να μην προχωρήσει. Όχι στο να υπάρχει το όνομα Μακεδονία.

      Όλα τα άλλα κ. Κοτζιά που λες, ειλικρινά κρίμα, αν δεν είναι «πατριωτισμός», είναι αυταπάτη για τη ψυχούλα σας.



      Διαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης

    ΑΣ "ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ" Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ. ΚΑΤΙ ΜΑΣ "ΕΔΩΣΕ". Η "ΚΑΛΩΣΥΝΗ" ΤΟΥ.

    Τι νέο και αποκαλυπτικό είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στην κατ' επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης συνέντευξή του;

    Ότι «ο πρωθυπουργός κ Τσίπρας του ζήτησε να υποχωρήσει από τη θέση «ότι η χώρα του κατέχει το μονοπώλιο της ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    Δηλαδή, του είπε ο κ Τσίπρας ότι έχει ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ δικαίωμα στην ιστορία του Μεγαλέξανδρου! Κι αυτός, αποφάσισε μεγαλόθυμα να κάνει ένα βήμα πίσω!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μανία να δίνει πράγματα που δεν είναι δικά του. και είναι απλά πρωθυπουργός. σκέψου να ήταν και αυτοκράτορας.
    Ενώ ο άλλος ο Παλαιολόγος ( που θα έσωζε και το κεφάλι του αν ήταν λίγο διαλλακτικός): "το σοι την πόλη δούναι ουκ εμόν".
    Βέβαια ο δεύτερος έμεινε αθάνατος στην μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κυρ Τσιπρας και το αμόρφωτο τσούρμο του το οποίο χρησιμοποιεις συχνά καθώς και οτι εδω και 70 χρόνια οι Σκοπιανοι διστρεβλωνουν την Ιστορία ... πολύ καλά μέχρι εδω !! Εγω ερωτώ που ήταν η ΕΥΠ , που ήταν η Ακαδημία μας , που ήταν εν πάση περιπτώσει όλοι αυτοί οι γνώστες των πραγμάτων ; Παρακμή ..... Δυστυχώς οδεύουμε προς όλεθρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nομιζω οτι η κορυφη του προβληματος ειναι το οτι δεν 'λειτουργουν' τα δικαστηρια να εφαρμοσουν το συνταγμα, κ οτι ο προεδρος της 'δημοκρατιας' κοιμαται και τζαμπα πληρωνετε. Κριμα.
    Παρακαλω, αναρτηστε ξανα το αρθρο που μιλα για το συνδρομο της Στοκχολμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την στιγμή που ανέτειλε στον Ελλαδικό ορίζοντα το Σκοπιανό, διατυπώθηκαν δημοσίως οι ακόλουθες-επιγραμματικώς-θέσεις γιά την αντιμετώπισή του :

    1. Επίθεση φιλίας και αδελφοσύνης έναντί τους, ώστε να τους αφομοιώσουμε και-εν καιρώ-να ενσωματώσουμε την περιοχή των Σκοπίων στην Ελληνική επικράτεια.

    2. Καθολική άρνηση της Σκοπιανής προπαγάνδας μέχρι να διαλυθεί αυτό το θνησιγενές κράτος, οπότε θα λήξει ησύχως και το ζήτημα. Αυτή η άποψη, εξακολούθησε να ισχύει ακόμα και όταν οι ΗΠΑ έστειλαν το 1991 (νομίζω τότε) τριακόσιους πεζοναύτες στα Σκόπια, ακριβώς γιά να αποτρέψουν την διάλυση αυτού του κράτους.

    3. Ομοίως, καθολική άρνηση της Σκοπιανής προπαγάνδας μέχρι να υποχρεωθούν να την εγκαταλείψουν, υπό την πίεση της άρνησης της Ελλάδας να συναινέσουν στην συμμετοχή τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

    Ήδη, η Ελλάδα δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει ΚΑΜΜΙΑ από τις ανωτέρω πολιτικές της, αν και είναι το ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ μέρος του προβλήματος. Αντί αυτού, παραδίδεται άνευ όρων στις θέσεις των Σκοπιανών.

    Σε κάθε περίπτωση, κανείς-απολύτως κανείς- από τους εκφραστές των ανωτέρω προαναφερθεισών θέσεων, δεν εξήγησε ΠΟΤΕ :
    - Ποιοί κρύβονται πίσω από την δημιουργία του προβλήματος. Προφανώς κάποιοι πολύ ισχυρότεροι από εμάς, διότι, εν εναντία περιπτώσει, το "πρόβλημα" θα είχε τελειώσει άμα τη γενέσει του. Λοιπόν, το απλό ερώτημα είναι ποιοί είναι αυτοί;

    - Η παράδοση άνευ όρων στις Σκοπιανές θέσεις, ισοδυναμεί με προοίμιο ακρωτηριασμού της πατρίδας, δεδομένου ότι, το ισχυρότερο από εμάς μέρος που κρύβεται πίσω από την δημιουργία του προβλήματος, προφανέστατα έχει ως σκοπό αυτό ακριβώς. Το ερώτημα εδώ είναι : Οι Ελλαδίτες που προωθούν αυτή την πολιτική (Καραμανλής-Ντόρα, Τσίπρας-Κοτζιάς) τί ακριβώς είναι;
    - Προδότες της πατρίδας;
    - Γνωρίζουν κάτι περισσότερο που εμείς το πόπολο αγνοούμε;
    - Ελπίζουν βασίμως σε κάτι και ποιό είναι αυτό;

    Όπως και να έχει, οι νεοΈλληνες, από το 1990 και μετά, βιώνουν μία σουρεαλιστική κατάσταση : Το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος να στέκεται σούζα μπροστά σε ένα παντελώς αδύναμο κρατίδιο, και δεν κατανοούν το γιατί.
    Λοιπόν, είναι προτιμώτερο να εξηγηθεί με σαφήνεια στον νεοΈλληνα ποιός ακριβώς είναι ο αντίπαλος που φοβόμαστε, παρά να ζεί με την αίσθηση της κατωτερότητας απέναντι σε κάτι τόσο υποδεέστερο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ψυχισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι καλό και σωστό να υπονομευουμε τον διαπραγματευτη μας πριν από κάθε κρίσιμη συζήτηση. Η ιστορία έχει δικαιώσει όλους τους υπονομευτες.... Το τσογλαν-μπόι και οι αγραμματοι καφροι, ο συφερτος των κατσαπλιαδων, τα κουφαρια των κομμουνιστοσυμοριτων... Όλα για μια μ@λακια? Για μια θέση στην ΠΥΡΚΑΛ ρεεε. Που έλεγε και ο Χαρυ Κλιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια άσχετη, αλλά πολύ σημαντική είδηση είναι και αυτή:

    https://www.almasdarnews.com/article/breaking-turkish-regime-summons-iranian-russian-ambassadors-syrian-army-gains-idlib/

    Η Τουρκία διαμαρτύρεται για την προέλαση του συριακού στρατού μέσα στην ίδια του τη χώρα (!), στην επαρχία του Ιντλίμπ και διαμαρτυρήθηκε στους πρέσβεις Ρωσίας και Ιράν.

    Όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Σάββας, οι Σύριοι θα έχουν κακά ξεμπερδέματα με τους Τούρκους. Δεν φεύγουν από εκεί παρά μόνο με πόλεμο.

    Ο οποίος - συμπληρώνω εγώ - πιθανότατα θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στον Γ. Παπαδόπουλο-Τετράδη. Από τότε που σταμάτησα συνειδητά να διαβάζω liberal μου έλειψε πολύ η γραφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ταχει βαθεια μπερδεμενα ο αρθρογραφος...αν και βαθυς γνωστης της ιστοριας...
    Οταν τα ξεμπερδεψει,θα καταλαβει οτι ο τσιπρας παιζει το παιχνιδι των "σωτηρων μας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το άρθρο τελειώνει με την διαπίστωση, για τον Τσίπρα και τον συρφετό του,ότι πρέπει να είναι φασίστες ή δειλοί για να κάνουν τέτοιες ατιμίες.Λάθος.Είναι απλά κομμουνιστές .Οτιδήποτε εθνικό τους προκαλεί πυρετό. Ο Ζαχαριάδης τώρα δικαιώνεται.Μακάρι να μπορούσαν να ξεπουλήσουν,όχι μόνο τη Μακεδονία αλλά και την Ακρόπολη ακόμα.Τι κρίμα,για αυτούς,που δεν τους τη ζητάει κανένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανο
    Γιατι σε νιαζει αν ειναι κομμουνιστες..?? Αν ηταν δεξιοι...παλι γιατι...?? Ειναι η δεν ειναι ΑΝΗΘΙΚΟΙ ?? Δεν υπαρχει ανηθικος δεξιος η κομμουνιστης ?? Εξαγιαζονται οι ανηθικοι σν ειναι το μεν η το δε ??? Αν ηταν...ηλεκτρολογοι...τι θα αλλαζε ?? Τι ιδιοτητα θαρρεις πως ειναι αυτα ...?? Αν ενας κορκοδειλος ειναι μπλε...η πρασινος...η κιτρινος...δεν τρωει σαρκες.?? Η ιδιοτητα συτη που λες...ειναι ασχετη με την αληθεια.Και η ουσια της αληθειας ειναι η ανηθικοτητα....Δεν ειναι ανωτερη ολων η ηθικη των ανθρωπων ?? Τα αλλα δεν νιαζουν κανεναν...Ας ειναι και Εσκιμωοι...εεε και....??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη αυτό που γράφω στο σχόλιο μου είναι το εξής.Η προδοσία στα εθνικά θέματα δεν προέρχεται από την ανηθικότητά τους ,αλλά από την ίδια τους την ιδεολογία.Για αυτό δεν έχουν θέμα να ξεπουλήσουν την Μακεδονία,το προσπάθησαν και στο παρελθόν,όπως δεν έχουν πρόβλημα στο να κάνουν την πατρίδα μία πολυπολιτισμική χαβούζα χωρίς Έλληνες.
      Είναι κομμουνιστές δλδ διεθνιστές-απάτριδες.Αν ήταν ειλικρινείς θα το παραδεχόντουσαν.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς.Δώσανε στην αποστολή τους ιδεολογική κάλυψη,για να καλύψουνε τον αντικειμενικό σκοπό με τον μανδύα μιάς υποτιθέμενης κοινωνικής δικαιοσύνης.Επίσης δεν ενεργούν σαν...που θα έβαζε σε υποψίες,αλλά σαν ιδεολόγοι κομμουνιστές που σκοπό έχουν την κοινωνική δικαιοσύνη.Οι νεοφιλελεύθεροι έχουν τον ίδιο διεθνιστικό αντικειμενικό σκοπό αλλά διαφορετική κοινωνική ομάδα σαν στόχο.Και για να γελάσουμε λίγο γιατί έχουν πέσει πολλά τελευταία...https://www.youtube.com/watch?v=-Jhc6Q3ermM

      Διαγραφή
  13. Ο κομμουνισμος και ο καπιταλισμος το ιδιο και το αυτο εργαλειο για παγκοσμια επικρατηση των δυναμεων του σκοτους. Στην Ελλαδα το εργαλειο αυτο χρησημοποιειται με ιδιεταιρη σκληροτητα και στο διανοητικο επιπεδο και στο υλικο. Μια προσεκτικη ματια στα εν Ελλαδι δρωμενα τα τελευταια εκατο χρονια τα λεει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.