18/1/18

Σκληρή μάχη Νικόλα - Μαλά για το εισιτήριο

Σε σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσεως για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού γύρου των προεδρικών εκλογών, οδηγούνται Νικόλας Παπαδόπουλος και Σταύρος Μαλάς.
Η αμφίρροπη μάχη μεταξύ των δύο, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, φέρνει τα δύο στρατόπεδα σε μετωπική σύγκρουση σε μια τελευταία και πιο δυναμική επιχείρηση μείωσης των διαρροών και αύξησης της συσπείρωσης των δύο υποψηφιοτήτων. Οι όποιες γέφυρες συνεργασίας επιχειρήθηκε να στηθούν τις προηγούμενες μέρες ενόψει δεύτερου γύρου ανατινάχτηκαν τα τελευταία 24ωρα, καθώς αυτό που προέχει είναι να κερδηθεί η μάχη της πρώτης Κυριακής.
Το «σκληρό ροκ» που επέλεξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση προχθές, δεν έμεινε αναπάντητο χθες. Ο Σταύρος Μαλάς σήκωσε το γάντι και απάντησε με βαριούς χαρακτηρισμούς στις αναφορές του ανθυποψηφίου του περί αναξιοπιστίας. «Ε, λοιπόν, είναι ο τελευταίος από τον οποίο μπορώ να δεχθώ μαθήματα αξιοπιστίας», δήλωσε δηκτικά ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος κατηγόρησε τον Νικόλα Παπαδόπουλο ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια συνεργαζόταν με την κυβέρνηση Αναστασιάδη για να περάσει τα μνημονιακά νομοσχέδια και τώρα ζητά και τα ρέστα.
Η απάντηση ήρθε από τον Χρύση Παντελίδη, επικεφαλής της εκστρατείας του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι η υποψηφιότητα Μαλά είναι βγαλμένη από το παρελθόν. Χαρακτήρισε μάλιστα αστείο, ο Σταύρος Μαλάς να χαρακτηρίζει τον Νικόλα Παπαδόπουλο «εκπρόσωπο του χθες», υποδεικνύοντάς του ότι ο ίδιος υπήρξε υπουργός της κυβέρνησης Χριστόφια.
Στις αναφορές Νικόλα Παπαδόπουλου περί «ανίκανου και ανήμπορου» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του ACTIVE, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τη φρασεολογία του.
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προεκλογική και για τους υπόλοιπους υποψήφιους. Μεγάλη συγκέντρωση στη Λεμεσό πραγματοποίησε την Τρίτη το βράδυ ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας ο οποίος δήλωσε ότι στις κάλπες μετράται το ήθος με την ανηθικότητα.
Στην Αθήνα για ομιλία μαζί με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο βρέθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.
  Φρίξος Δαλίτης   
Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.