27/1/18

Δεν σκύβουν το κεφάλι στον Ζάεφ ο Τσίπρας και όσοι παραδίνουν το όνομα της Μακεδονίας, στον Σόρος το σκύβουν

Συνάντηση Ζόραν Ζάεφ με Τζορτζ Σόρος στο Νταβός

Ιανουάριος 26, 2018. 21:03
Σκόπια.
«Στο πλαίσιο της εντατικής ατζέντας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, ο πρόεδρος της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της (Ψευδο)μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε σήμερα με τον φιλάνθρωπο και χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος, ιδρυτή του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας και τον Αλέξανδρο Σόρος (υιό του) αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου», αναφέρει η σλαβική τηλεόραση των Σκοπίων ‘Κανάλ 5’.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κυβέρνησης, συνεχίζει το δημοσίευμα- η Δημοκρατία της (Ψευδο)μακεδονίας μοιράζεται και προωθεί τις αξίες της δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το κράτος δικαίου και την Ανοικτή Κοινωνία, καθώς και τις αξίες για τις οποίες υποστηρίζει.
Η ιδέα μιας Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society) παραμένει εξίσου πυλώνας στον οποίο χτίζεται το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας της (Ψευδο)μακεδονίας, μαζί με τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και με τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, τονίσθηκε στη συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος.
Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της (Ψευδο)μακεδονίας και ο Τζορτζ Σόρος παραμένουν ανοιχτοί στη συνεργασία για την ανάπτυξη των δημοκρατικών ικανοτήτων της κοινωνίας, καθώς και για τις ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις και άμεσες επενδύσεις, σημειώνει το δημοσίευμα.
(Στοιχεία από kanal5.com.mk)
               
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

2 σχόλια:

  1. Οι συριζαιοι σκύβουν το κεφάλι στο Σόρος, το αφεντικό της νέας τάξης πραγμάτων ή "μπροστάρη" της για πολλούς, η δε αντιπολίτευση σκύβει το κεφάλι στο νεοφιλελεύθερο ιερατείο των Βρυξελλών, ίδια γεύση δηλαδή και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, το έλλειμμα εθνικής ελληνικής ηγεσίας είναι πασιφανές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλη
    Δείτε στο http://www.cdsee.org, τον Αλαβανό Ράμα και τον σκοπιασνό φίλο του "Αλεξις να είναι υπάλληλοι του Σόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.