12/1/18

Μητσοτάκης: «Δεν πάω σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών χωρίς ενιαία κυβερνητική θέση»

Αριστοτελία Πελώνη
«Δεν πάω σε κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αν δεν υπάρξει ενιαία κυβερνητική θέση», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας ότι «μυστική διπλωματία, διχαστικός λόγος και εθνική συναίνεση δεν πάνε μαζί».
Σε συνάντησή του με διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό και χαρακτήρισε «απαράδεκτο το να χαρακτηρίζεις κάποιον χρυσαυγίτη επειδή έχει ευαισθησία στο Σκοπιανό».

«Η ψυχολογική διαίρεση της χώρας είναι πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη», σημείωσε, ενώ σε ό,τι αφορά συμμετοχή στελεχών του σε συλλαλητήρια τόνισε μεν οτι «ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του», ωστόσο, θύμισε τη ρήση του Κων.Καραμανλή ότι «εξωτερική πολιτική με συλαλλητήρια δε γίνεται».
Ερωτηθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ. Ντάισελμπλουμ σημείωσε ότι «ομολόγησε αυτό που όλοι ξέραμε: μετά την περήφανη διαπραγμάτευση του 2015, περάσαμε στο ναι σε όλα».
Καθημερινή

20 σχόλια:

  1. Καλά λένε οι ΝΔτες ότι δεν τραβάς !!!!!! Ρε βλάκα , τι σε νοιάζει εσένα η κυβερνητική θέση ..... το πρωτεύων της ΝΔ είναι, το ποια ειναι η δική σας θέση !!!!!! Για δείτε ρε έναν αρχηγό κόμματος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο
      Εδω ολα κανουν κρα κρα οτι εχουμε εναν καραγκιοζη πολυ χαμηλης ποιοτητας..εναν σαλτιμπαγκο..οικογενειακο.Δεμενος με την προδοσια..χτυπιεται δεξια αριστερα να ξεφυγει απ την αποκαλυψη των δεσμων..αυτων...σαν μπεμπης...στην κουνια.Νομιζει οτι παραπλανα..παει να ξεφυγει..χτυπιεται..ψελιζει μισολογα..τραυλιζει παιδικες δικαιολογιες..κι ειναι τοσο ανοητος που νομιζει οχι μονο οτι μας εξαπατησε..αλλα θα βγαλει και ..κερδος !!!! Πιο χαζος κι απο ..μπροκολο...Θελει ο λαος παλι ενα μπροκολο να κυβερνησει ?? Παλι ?? Δεν φτανουν ολα που ηταν πριν ??? Δεν νομιζω πια..

      Διαγραφή
  2. Το προβλημα του Μητσοτακη ειναι το εξης: Αν πει ΟΧΙ στο Μακεδονια, τοτε θα εχει προβλημα με τα αφεντικα. Αν πει ΝΑΙ, τοτε δεν χρειαζονται οι ψηφοι του Καμενου, ο οποιος διασωζεται πολιτικα και κοβει δεξιους ψηφους απο τη ΝΔ με αυτον τον τροπο (αποχαιρετα την αυτοδυναμια η ΝΔ). Πραγματι ειναι για κλαμματα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολύ απλό .Όχι στο όνομα Μακεδονία στα σκοπια ειναι πατριώτης . Ναι, ειναι προδότης .
      Η εποχή που γλιστρούσαν και ξεφευγανε έχει περάσει
      Βλάκας η όχι

      Διαγραφή
    2. Να φροντίστε να ενημερώνεστε, πριν γράψετε ο,τιδήποτε. Η θέση τής ΝΔ είναι καθαρή. "...και πρόσθεσε ότι η θέση της ΝΔ για το ονοματολογικό είναι καθαρή: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις." Είναι η θέση που η ίδια απεδέχθη το 2007 και έκτοτε αυτή ισχύει για την ελληνική πλευρά στις συνομιλίες.

      http://www.anixneuseis.gr/?p=182638

      Διαγραφή
    3. Νατιβιστ
      Οκ..αυτη ειναι η θεση.Εεε και ?? Δεν νιαζει κανεναν Ελληνα μια θεση ιδια.Να την αλλαξει.!! Η ταχα ειναι πολυ βαρια και δεν ..σαλευει ?? Ειναι το αγιο των σγιων ?? Ειναι θεικη εντολη ?? Ειναι φυρερ μπεφελ ?? Θα πεσει αστροπελεκι ?? Θα κουφαθουν τα καβουρια ?? Και η θεση των κλειδιων σου ειναι στο τραπεζι...αλλα τα αλλαζεις και θεση αμα λαχει αν επεσαν νερα στο τραπεζι...λαθος ?? Ποιος ειπε οτι η θεση αυτη θαναι αιωνια ?? Ηδη ειχε αλλαξει απ το 1992 απ τους ιδιους !!!! Αυτοι που την αλλαξαν..λενε δεν αλλαζω ?? Θα τρελαθουμε ?? Κακο του κεφαλιου τους παντως....ολα αυτο δειχνουν...Να τελειωνουμε με ολους αυτους τους χιμπατζηδες....

      Διαγραφή
  3. Ολα καλα αυτά αλλά η θέση για το όνομα ποια ειναι δεν δηλωνει ευθαρσώς αν και το εχει αναφέρει.Θελει και θα ψηφίσει συνθέτη ονομασία ! Άρα συμφωνεί με τον Κοτζια.Το ίδιο οφείλουν να μας πουν και πλήθος άλλων κομμάτων οπως ΛΑΕ , Κωνσταντοπουλου , Βαρουφακης.Τουλαχιστον ο Καμμενος διετύπωσε τη διαφωνία του και θα δουμε τι θα πράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευριπίδης Μπίλλης
    Προφανής επιθυμία του κ. Μητσοτάκη είναι, "όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί" να δώσουν το όνομα.

    Εξ ίσου αισχρή με τη στάση του ψευτοπατριωτισμού του κ. Καμμένου να μην ψηφίσει να δοθεί το όνομα, εν γνώσει του ότι το όνομα θα περάσει. Αφού ως δήλωσε και ο Συριζαίος υφυπουργός του, δεδηλωμένη δεν θα υπάρχει.

    Αν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν παραιτείται ο κ. Καμμένος, τότε σαφώς στην πράξη δίδει το όνομα.

    Παρόμοια αν δεν κάνω λάθος είχαμε από τον κ. Καμμένο στο θέμα του νέου «Παρθενώνα», του Τεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως πολιτικά το κρίμα το έδωσε ο Καμμενος στην ΝΔ για το τεμένος ! Δεν ειναι υποχρεωτικό αν διαφωνείς να ρήξεις την κυβερνηση...Υποχρεωτικό ειναι να μην ψηφίζεις και να περιμένεις απο τους άλλους υποκριτές να καταψηφίσουν.Προαιρετικο ειναι να ρήξεις την κυβερνηση.Ευτυχως το έπιασε πλέον ο Μητσοτακης το παραμύθι και μαλλον θα ζητήσει και τον Καμμένο να ψηφίσει...Για να δουμε... Τους την εχει φέρει πάντως πολιτικά πολλές φορές και δε βάζουν μυαλό.

      Διαγραφή
  5. Μέχρι πόσους ηλιθιους στο τιμόνι της.... Αντέχει αυτή η χώρα?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ίδιο όνομα είχε κλείσει κ η αντερφη του το 2008.τι να το πάει να πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδια
      Δεν ξερω αν ειναι αληθεια..η ψεμα..ομως ενας Σκοπιανος πελατης..ειπε μια μερα οτι κοντα στα συνορα μας..απ την πλευρα των Σκοπιων..χιλιαδες στρεματα γης ειναι της οικογενειας Μητσοτακη..απο χρονια...Δεν εχω τροπο να το διασταυρωσω...αν εχει καποιος..ας το δει...

      Διαγραφή
  7. Οι ..τούμπες του τάχα μου ΄΄πατριώτη" Καμμένου έχουν στόχο να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ την απόφαση του 92 και με καινούργια απόφαση των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ νεομπολσεβίκων να συνταχθούν με το διαχρονικά προδοτικό ΚΚΕ και να παραδοθούν στο ψευδοκρατίδιο.
    Τα ΣΚΟΠΙΑ είναι ένα σλαβο-αλβανικό κρατίδιο το οποίο εδώ και εξήντα χρόνια παραποιεί την ιστορία του και ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!.Στο Σύνταγμα τους αναφέρουν ότι εκτείνονται στην Κεντρική Μακεδονία!
    Οι αλυτρωτικοί χάρτες τους ,ότι διδάσκεται στα σχολεία τους καθώς και τα φοβερά αγάλματα που αφορούν την δική μας ΙΣΤΟΡΙΑ έπρεπε να αλλάξουν βάσει της Ενδιάμεσης Συμφωνίας διότι “τα Σκόπια δεν πληρούν το κριτήριο της καλής γειτονίας”.!!!!!!! Ωστόσο το ψευδοκρατίδιο συνεχίζει το ίδιο βιολί βιολάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να Πάρει θέση. Αν όχι, να παραιτηθεί από πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει κανεις απο μας εδω ολους..
    Και Συριζαιος..και ΝΔ...εξουσιοδοτησει καποιον αρχηγο να δωσει το ονομα μας..την ταυτοτητα μας..την ιστορια μας οπου τουρθει ..οποτε τουρθει...και κατω απο οποιαδηποτε πιεση..αποσυμπιεση...η κατι αλλο ??? Μην πει κανεις...τους ψηφισαμε...δεν στεκει.Διοτι δεν ψηφισαμε ελεω θεου δυναστη...που ετσι και κανεις λαθος και τον ψηφισεις..αποκτα δικαιωμα ζωης και θανατου ..πανω μας ..!! Ψηφισαμε ..οσοι...να κανουν διαχειρηση των πραγμστων....οχι να ανατιναξουν το σπιτι...!! Αυτο λεγεται καταχρηση εξουσιας αισχρου βαθμου...δεν λεγεται δημοκρατια...Δεν θα πουλησει και την ταυτοτητα μας..και τις γυναικες μας...επειδη τον ψηφισαν καποιοι...κι οτι τουρθει κανει.Αν το επιχειρησει απλα θα τον ψαχνει η μανα του...οπως και να λεγεται ο τυπος... Καραμανλης..Σαμαρας..η Τσιπρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κούλης της μαρέβας (με το ελληνικότατο όνομα γκραμπόφσκι... που τύφλα να έχει το γκρουέφσκι) έτσι και αλλιώς σύντομα θα λάβει ένα μεγαλοπρεπέστατο περίπου 20% και "αναγκαστικά" θα συγκυβερνήσει με τον τσίπρα ο οποίος θα πάρει από τα 3 το μακρύτερο (κάτι λιγότερα από το 10%) και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα λάβει και η φωφάρα το έτερον μπαλάκιον (κάνενα 5 με 6%) και έτσι θα έχει συμπληρωθεί η συνολική εικόνα και όλοι μαζί θα κρεμιόμαστε από τα ανύπαρκτα αμελέτητα μπαλάκια (των κουλις αλεξις και φωφις) που θα μας καλά (κωλο) κυβερνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει παρει θεση. Αυτη που του δωσανε στη λεσχη Μπιλτεμπεργκ. Απλως τη μεταφραζει για το επιπεδο μας. Στα ματια του ειμαστε ολοι ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.