14/2/18

Προς Θεσσαλονικείς: Διώξτε τον Μπουτάρη από το Δήμο Θεσσαλονίκης χθες

Δεν είναι μόνο αυτό που είπε για την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου Μακεδονία και του σταθμού υπεραρτικοών λεωφορείων.
Ο Μπουτάρης "εργάζεται" μεθοδικά εδώ και χρόνια, προτού καν αναλάβει δήμαρχος, για την ανάδειξη μειονότητας, των "εθνικά Μακεδόνων" στην Ελλάδα.
Επίσης, εργάζεται μεθοδικά και με εξαιρετικά πονηρό τρόπο, για να παρουσιάσει στον κόσμο την εικόνα της "πολυεθνικής" Θεσσαλονίκης, της "ανοικτής πόλης", έτσι ούτως ώστε να δοθεί η εικόνα ότι πρόκειται για μια πόλη που δεν είναι ελληνική.

Αυτό, έχει ως στόχο να συνηθίσουν οι Έλληνες για να αποδεχτούν στη συνέχεια τα τετελεσμένα που μας ετοιμάζουν οι ιντστρούχτορες έξω και μέσα στην Ελλάδα, με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, που σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε την ύπαρξη "μακεοδνικής εθνότητας και γλώσσας".
Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν εθνική ευθύνη να κινητοποιηθούν, όπως έγινε στο συλλαλητήριο, το οποίο είχε το θράσος να σαμποτάρει ο κύριος δήμαρχος, και να απαιτήσουν την έπτωση του Μπουτάρη από το αξίωμα του δημάρχου.
Ειρηνικά, δημοκρατικά, υπεύθυνα, όπως έγινε με το συλλαλητήριο, χωρίς να παίζονται πολιτκά ή άλλα παιχνίδια, να βρουν οι πολίτες τον τρόπο να τον εκπαραθυρώσουν.
Θα έχουν προσφέρει τεράστιο εθνικό έργο αν το καταφέρουν.
Για να παίρνουν σειρά οι άλλοι.
Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια ανεύθυνων και εγκάθετων ξένων κέντρων να την λεηλατήσουν.

18 σχόλια:

  1. Ειν'αυτο που λενε"κλειδωνω αμπαρωνω κι ο κλεφτης ειναι μεσα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Κυττάζοντάς τον καὶ ἀκούγοντας αὐτὰ ποὺ κατὰ καιροὺς λέει,εἶναι νὰ ἀπορῆ κανείς πῶς ὑπῆρξαν ἄνθρωποι ποὺ τὸν ψήφισαν.

    Ἕνα εἶναι σίγουρο ,ὅτι τὸν ὑποστήριξαν καὶ τὸν ψήφισαν οἱ ἑβραϊκοῦ θρησκεύματος κάτοικοι τῆς Θεσσαλονίκης,γι᾿αὐτὸ ὅταν χρειάζεται τοὺς κολακεύει φορώντας τὸ kippah .
    Καημένη Θεσσαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειμαι αισιόδοξος.Ο Έλληνας ειναι ικανός να βγάζει το Μπουτάρη , να παει στο συλλαλητήριο και μετα να ξαναβγάλει το Μπουτάρη.Εχει γινει πάμπολλες φορές το ίδιο έργο στην ιστορια.Το ξανάγραψα με τις εκλογες και τις Δευτερες δε τα παμε καλα.Προσφατο παράδειγμα το Οχι στο δημοψήφισμα με 60% και μετα η αδυναμία κομμάτων που το στήριξα να πάρουν 3%.Δυστυχως τον εχω για φαβορί το Μπουτάρη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλω ενημερωστε μας -σοβαρα- απο που κρατα η σκουφια του. Ειναι Ελληνας στο γενος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ρωμιος.
      Τοτε θα πρεπει να σε ενημερωσουμε για το απο που κραταει η σκουφια ΜΑΣ γιατι ΕΜΕΙΣ ψηφιζουμε τετοια ατομα να μας κυβερνανε.
      Οι λαοι εχουν αυτους που τους ταιριαζουν.

      Διαγραφή
  5. O EΛΕΕΙΝΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ Ο ΚΑΡΓΑ ΝΤΙΡΛΑ ΜΠΕΚΡΗΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑ 80 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πλειοψηφίες αυτών που ψηφίζουν εκλέγουν αυτούς που τους αξίζουν. Μόνη λύση κατα την ταπεινή μου άποψη, η σιωπηλή πλειοψηφία αυτών που απέχουν απο τις εκλογές καθότι θεωρούν πως όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι του ιδίου επιπέδου, να ψηφίζουν αποφεύγοντας γελοίους και γραφικούς. Έτσι θα +είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας η ποιότητα των πολιτικών αρχόντων που εκλέγονται.
    ΥΓ είμαι απόγονος Μακεδονομάχου προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, πες τα χρυσόστομε. Η μη ψήφιση κανενός πολ. κόμματος είναι μορφή ενεργητικής διαμαρτυρίας. Ακόμη δε περισσότερο όταν εκδηλώνεται όχι μόνο σαν απλή αποχή, αλλά ενεργητικά πηγαινοντας να ψηφίσει κανείς μαύρο για να το κολλήσουν στα πρόσωπά τους. Μην ακούτε κανέναν που λέει βλακείες. Τα μαύρα δεν μπορεί να τα πάρει κανένα κόμμα. Όμως ο πολίτης εκφράζει έτσι την δυσαρέσκειά του για όλο το πολ. σύστημα. Διαβάστε το βιβλίο (υπάρχει στις δανειστ. βιβλιοθήκες με τίτλο "Η επανάσταση των ψηφοφόρων", γράφτηκε στα 1888 (από τότε μερικοί φωτισμένοι τους είχαν καταλάβει) του Octave Mirbeau.

      Διαγραφή
    2. @ Παναγιωτης Παναγιωτου.
      Εγω μαλλον καταλαβα οτι δεν καταλαβες τον σχολιασμο του kermit.
      Η αποχη ειναι ψηφος που παει χαμενη και ετσι παντα οι 'ενεργοι' ψηφοφοροι βγαζουν τον εκλεκτο τους.
      Θα στο πω απλα.
      Εγγεγραμμενοι 10 πολιτες,απεχουν 4 πολιτες,ψηφιζουν λοιπον 6 πολιτες.
      Ελαβον Α κομμα 3 ψηφους,Β κομμα 2 ψηφους,Γ κομμα 1 ψηφο.
      Ποιος ειναι πλειοψηφια και με τι ποσοστο επι των εγγεγραμμενων ;.
      Η χαρα των πονηρων ειναι η αποχη αλλωστε ο πολιτης που δεν ψηφισε ΔΕΝ δικαιουται να εχει λογο.
      Το ειπε καποιος Θουκιδιδης,ανευθυνοι κριτες ειναι το ποιο ευκολο πραγμα.
      Πιστεψε με,ολοι αυτοι μπρος την εξουσια δεν τους νοιαζει να τους φτυνεις προκειμενου να στρογγυλοκατσουν και θα τους νοιαξουν τα μαυρα ψηφοδελτια ;.

      Διαγραφή
  7. Πουλάει τα κρασιά του στη τουρκια ΠΓΔΜ αλβανια βουλγαρια αυτοί ειναι οι πελάτες του και οι φίλοι του . Δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα και απορεί και ο ίδιος πως τον ψηφίζουν οι πτωχοί τω πνεύματι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακούσει ότι συνεργάζεται με Κίνα, όχι για εξαγωγές αλλά για παραγωγή κρασιού.

      Διαγραφή
  8. Ο κύριος αυτός δεν έχει καμία διάθεση να προασπίσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του, τουναντίων εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.
    Οπότε θα προσφέρει υπηρεσία αν αποχωρίσει από τη θέση του Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ο ‘σοφός’ λαός ψηφίζει προδότες τότε ο ‘σοφος’ λαός αποδεικνύεται ότι είναι χειρότερος από προδότης δηλαδή ΧΑΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολοι μποϋκοτάρετε τα κρασιά του προδότη Μπουτάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κιο Ακης τα ιδια ελεγε το 1989 και βρεθηκε στην Μπουζου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20 χρονια μετα...οποτε ο μπουχταρ μαλλον θα την γλυτωσει...η γραφειοκρατια στην ελλαδα ειναι πολυ αργη,δυστυχως...

      Διαγραφή
  12. Βρε άνθρωπε πόσο κακό θέλεις ακόμη να κάνεις στην πόλη σου; Εσύ λέγεσαι Μακεδόνας; Θα τρίζουν τα κόκαλα των συναγωνιστών του Αλεξάνδρου. Το κρασί σου δεν λέω είναι καλό, αλλά κατά τα άλλα είσαι ασυγχώρητος αλλά και επικίνδυνος για το μέλλον των παιδιών μας. Και σου θυμίζω κάποιους στίχους από την Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευρυπίδη (ή μήπως την έγραψε στα..."Μακεδονικά;;;": "...Αναρίθμητοι βέβαια το έχουν πάθει, με κόπο φτάνουν στην εξουσία κι έπειτα με κακό τρόπο αποτραβιούνται απ'αυτήν, άλλοτε από αστόχαστη σκέψη των πολιτών και άλλοτε δίκαια, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ. Εγώ βέβαια αναστενάζω για την ταλαίπωρη Ελλάδα που, θέλοντας κάτι αξιόλογο, ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ Θ'ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ...!
    " Σκέψου τι κάνεις γιατί η ντροπή σας θα είναι αιώνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να διώξουμε ΟΛΟ το άθλιο πολιτικό καθεστώς που υποστηρίζει σύνθετη ονομασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.