25/2/18

Ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα εντολές εκτελεί και μπλοκάρει την ΑΟΖ


Ιανουάριος 26, 2018

Αλβανία: Ο Ράμα στέλνει την ΥΠΑΜ στην Τουρκία- για όπλα;


Σε μια εποχή που οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία είναι και πάλι τεταμένες, λόγω των επιθέσεων της Άγκυρας εναντίον των Κούρδων της Συρίας, η αλβανική κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει την υπουργό Άμυνας, Όλτα Τζάσκα στη τουρκική πρωτεύουσα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
Το υπουργείο – συνεχίζει το αλβανικό κείμενο- και η ίδια η υπουργός δεν ανακοίνωσαν την επίσκεψη αυτή, διατηρώντας την ως μυστικό για το λαό και τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
Ωστόσο, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είναι αυτά που δίνουν κάποιες λεπτομέρειες, αν και δεν δημοσιοποιούν καθαρά τον σκοπό της επίσκεψης.
Στην Άγκυρα η Όλτα Τζάσκα έγινε δεκτή με στρατιωτική τελετή από τον ομόλογό της Νουρεττίν Τσανικλί, ενώ συναντήθηκε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγό Χουλούσι Ακάρ.
Το τουρκικό υπουργείο αναφέρει ότι θέματα όπως η συνεργασία στη στρατιωτική και αμυντική βιομηχανία μεταξύ των δύο χωρών εξετάσθηκαν στη συνάντηση, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Για τη συνέχεια Echedoros 

5 σχόλια:

  1. δεν υπάρχει σε κανένα επίπεδο , ήθος ,δικαιοσύνη , αλήθεια .... τα πάντα είναι του ισχυρού .... μάταια προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους .... οι μισοί έχουν δίκιο και οι άλλοι μισοί άδικο !!! άντε να βρεις το δίκιο σου , αφού ο ισχυρός κάνει οτι θέλει ! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν ηταν ετσι,θαχε κατεβει ο Ξερξης απο το 480π.χ. στον Μαλεα να ψαρευει αστακους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ elias cavadas.
      Εμεις οι μακακες φταιμε που τον εμποδισαμε.
      Ετσι και αλλιως εφτασε τωρα και εχει στρατοπεδευσει σε Χιο,Μυτιληνη,Σαμο κλπ περιμενοντας να περασει στον διαχρονικο του στοχο,την Ευρωπη.

      Διαγραφή
  3. Το τουρκικό τόξο στα Βαλκάνια σε δράση....θα δούμε πολλά ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θαπρεπε να εχουμε ξαναμπει στο στρατιωτιο σκελος του ΝΑΤΟ.
    Πιστεω οτι ηταν μεγαλο λαθος της ελληνικης πολιτικης.
    Ατιθετα,θαπρεπε να εντεινουμε τις στρατιωτικες σχεσεις με την Γαλλια και επιτελους να αναπτυξουμε την δικη μας πολεμικη βιομηχανια.
    Ειναι απαραδεκτο να εξαρτωμαστε ως τριτοκοσμικοι ιθαγενεις,απο τους φιλους του εχθρου μας,αν υποθεσουμε οτι εχουμε αποσαφηνισει οτι αυτος ειναι η τουρκια.
    Αλλα τι λεω;
    Εδω παραχωρισαμε και την εθνικη κυριαρχια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.