18/2/18

Σταθης: Αριστερόστροφος φασισμός , μια φράση που ενόχλησε κάποιους αντί να μας πονέσει όλους.

Μίλησε ο Μίκης για «αριστερόστροφο φασισμό», μια φράση που ενόχλησε κάποιους αντί να μας πονέσει όλους.
  1. Αριστερόστροφος φασισμός ήταν η 17η Νοέμβρη και (είναι) οι δηλητηριώδεις σκωληκοειδείς αποφύσεις της σήμερα. Οι άνθρωποι που το είδαν θεοί (όπως οι φασίστες) και σε συνθήκες δημοκρατίας δολοφονούσαν κατά το δοκούν, εξοπλίζοντας ταυτοχρόνως το σύστημα με αντιλαϊκές πολιτικές και αντιτρομοκρατικούς νόμους. Θρασύδειλοι, που τώρα επικαλούνται τα αστικά δημοκρατικά δικαιώματα (που οι ίδιοι πυροβολούσαν) για να παίρνουν καμιά αδειούλα.
  2. Αριστερόστροφος φασισμός ήταν οι μπάχαλοι που έμπαιναν στις μαζικές εργατικές κινητοποιήσεις καιτις διέλυαν ή διέλυαν το μήνυμά τους. Αυτοί που έκαψαν τη Μαρφίν, αυτοί που τώρα πια, αφού εργατικές μαζικές κινητοποιήσεις δεν υπάρχουν, το παίζουν «κλέφτες κι αστυνόμοι» στα Εξάρχεια.
  3. Αριστερόστροφος φασισμός είναι οι ανεγκέφαλοι που σπάνε τα κεφάλια των άλλων (και των φασιστών) για να τους… βάλουν μυαλό! Είναι εκείνοι που καίνε βιβλιοπωλεία (όπως οι φασίστες), που καταστρέφουν καταστήματα και τρομοκρατούν μεροκαματιάρηδες (καίγοντας βαγόνια του μετρό) για να μην πάνε στη δουλειά τους – διότι, λέει, η δουλειά είναι σκλαβιά και η καριέρα χολέρα.
  4. Αριστερόστροφος φασισμός είναι η φρασεολογία «θάνατος στους τάδε», «τσακίστε τους δείνα», «κρεμάλες στους έτσι», «ξύλο στους αλλιώς».
  5. Αριστερόστροφος φασισμός είναι η μετατροπή του πανεπιστημιακού ασύλου σε άντρο της βίας, της χυδαιότητας, των προπηλακισμών, της αμορφωσιάς, της ιδιοτέλειας (των κονέ με κοινοβουλευτικά κόμματα) – άτινα περιέχουν φιρφιρίκους που πλασάρουν την πραμάτεια ότι οι μπάχαλοι μπορεί να είναι η σιδηρά χείρ των κομμάτων που οι φιρφιρίκοι λυμαίνονται(κι εκείνα τους ανέχονται).
  6. Αριστερόστροφος φασισμός (που μάλιστα ενδημεί και στα ΜΜΕ και τα ΑΕΙ) είναι η κατασυκοφάντηση όσων στοχοποιούν οι πονηροί φιρφιρίκοι. Η «δολοφονία χαρακτήρων» κατά το δικό τους ιδιόλεκτο. Από το βρώμικο στόμα τους ο καθένας μπορεί να φάει τη ρετσινιά του εθνικιστή, του φαιοκόκκινου, του αντισημίτη. Από τον Μίκη ή τον Ελύτη έως τον τελευταίο (τρόπος του λέγειν) ψιλικατζή στα Σεπόλια.
***
  Εκτός όμως από τον αριστερόστροφο φασισμό, υπάρχει και ο αριστερόστροφος εκφυλισμός.
1. Αριστερόστροφος εκφυλισμός είναι η σωματεμπορία ανθρώπων μέσω ΜΚΟ. Η καθαίρεση του εθελοντισμού σε προσπορισμό χρήματος. Η μετάλλαξη του ανθρωπισμού της Αριστεράς σε αισχρό εμπόρευμα. Οι σκώληκες που κάνουν αυτήν τη δουλειά είναι ιδιαιτέρως ειδεχθείς. Με τις
πλάτες αριστερών οργανώσεων οι ίδιοι συναλλάσσονται με τους πιο σκοτεινούς κρατικούς και διεθνείς μηχανισμούς για να βγάλουν φράγκα από τη διακίνηση του πόνου, της προσφυγιάς, της απελπισίας και του θανάτου.
Οι σκώληκες αυτοί φέρονται ωσάν οι αριστερές οργανώσεις να είναι προκάλυμμα της δράσης τους. Χρησιμοποιούν αριστερές οργανώσεις σαν να είναι συγκοινωνούντα δοχεία (το πρωί «σκοτώνονται» μεταξύ τους για το θεαθήναι και το βράδυ αλληλοστρουφουλιάζονται στα ίδια λαγούμια).
2. Αριστερόστροφος εκφυλισμός είναι η πολιτική και πολιτισμική αποδόμηση του λαού, ώστε η υποταγή του να είναι πιο εύκολη, είναι η θεωρία της ασυνέχειας του ελληνισμού, οι «συνωστισμοί», η συνταύτιση με τις ανάλογες αντιεπιστημονικές αρλούμπες του νεοφιλελευθερισμού και με την προπαγάνδα της νέας τάξης.
3. Αριστερόστροφος εκφυλισμός είναι τα κολλητηλίκια, τα ρουσφετιλίκια, οι διορισμοί, οι εκμαυλισμοί, η αλίευση κομματικής πελατείας, αλλά και ταυτοχρόνως η υποταγή στους Δυνατούς, οι εκδουλεύσεις, οι συνάφειες, οι «δουλίτσες». Αστέρια
σ’ αυτή τη δουλειά αυτοί οι τύποι, πεντάστερα!
4. Οι άρχοντες των τρολ. Ένας ακόμα
αριστερόστροφος εκφυλισμός που συναγωνίζεται τον αριστερόστροφο φασισμό. Η διείσδυση στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ξεπεσμός σε μεθόδους όμοιες με εκείνες των ακροδεξιών χαλκείων, αποτελούν το «ηθικό πλεονέκτημα», εκείνων
που είναι τόσο αδαείς, ώστε να επικαλούνται ηθικά πλεονεκτήματα για τον εαυτόν τους – ουδέν πιο αήθες.
Αυτός ο αριστερόστροφος εκφυλισμός δεν τρομοκρατεί μόνον πρόσωπα, τρομοκρατεί και τον λαό. Οι Έλληνες ακούνε καθημερινώς απ’ αυτές τις σέχτες που λυμαίνονται την Αριστερά τα εξ αμάξης. Τους πολίτες που έλαβαν  μέρος στα πρόσφατα συλλαλητήρια, ο Τσίπρας χαρακτήρισε «ετερόκλητους όχλους».
  Γκάφα; Όχι! Όταν του άλλου του κόβεις τον μισθό και του πετσοκόβεις τη σύνταξη, όταν ετοιμάζεσαι να του φας το σπίτι, όταν τον αλυσοδένεις στην επιτήρηση, όταν τον φλομώνεις στο ψέμα, στο τέλος τον περιφρονείς κιόλας. Στο πρόσωπο του λαού βλέπεις «ετερόκλητους όχλους». Εσύ που συγκυβερνάς με αυτούς που ονομάζεις ψεκασμένους, βάζεις τα τσιράκια σου να ονομάζουν τους πολίτες στα συλλαλητήρια (δεξιούς κι αριστερούς) εθνικιστέςέρμαια και αθύρματα της Χρυσής Αυγής.
Καθόλου παράδοξο! Και στα πρόσωπα εκείνων που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα «ετερόκλητους όχλους» θα είδες και τους πέταξες στα σκυλιά της Τρόικας.
Εσύ δεν ζεις με 400 ευρώ, εσύ στέλνεις τα παιδιά σου σε ακριβό σχολείο, άσε τα παιδιά των «ετερόκλητων όχλων» να ξενιτεύονται, σπουδαγμένα και ασπούδαχτα, άσε τους γέροντες να ατιμάζονται που πήγε η ζωή τους στράφι.
Όμως παρασύρθηκα. Οι τελευταίες αυτές αιτιάσεις προς τον Τσίπρα δεν έχουν να κάνουν με τον «αριστερόστροφο φασισμό», έχουν να κάνουν με τον αριστερόστροφο νεοφιλελευθερισμό, την αριστερόστροφη υποτέλεια, τις αριστερόστροφες κωλοτούμπες.
Αριστερόστροφος φασισμός είναι να βάζεις γκαζάκια στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη ή στο κατάστημα της κυρίας Μητσοτάκη. Δεν είναι όταν αποκαλείς τους πολίτες «ετερόκλητους όχλους», ούτε όταν
κόβεις τα επιδόματα ανάπηρων παιδιών – αυτό είναι απλώς αριστερόστροφη γλίτσα…      
*Πηγή: topontiki.gr

15 σχόλια:

  1. Επιτελους καποιος που δεν φοβαται να περιγραψει την συγχρονη Ελληνικη πραγματικοτητα ακριβως οπως ειναι. Ειμαστε ολοι τοσο αποσβολομενοι απο το αριστερο θεατρο του παραλογου που δεν μπορουμε να πιστεψουμε οτι η αριστερα εχει εκφυλιστει σε αυτο που βιωνει ο σημερινος Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Κάποτε οι Συριζαίοι του 4%, αυτοί που κατστρέφουν σήμερα την Ελλάδα μαζί με τους "συντρόφους" τους, του "δεξιοσοσιαλιστές" κτλ, είχαμνε πει τον Στάθη, εθνίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσω όμως κάτι; ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ώστε τώρα να είναι αριστερόστροφος; Γιατί δεν λέτε καθαρά ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ όπως πραγματικά είναι και όπως πρέπει να αποκαλείται; Γιατί πρέπει να κρύβεται/τε τον κομμουνισμό σας κάτω από έναν "φασισμό", από την στιγμή που ο δεύτερος ΔΕΝ υφίσταται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέκα χρόνια θητεία στο Ριζοσπάστη ο κ.Στάθης,πώς να μιλήσει για τον κομμουνισμό?Ακόμα και για αυτόν θα ήταν πολύ δύσκολο.

      Διαγραφή
  4. Κοίτα να δεις που ενας ενας ανακαλυπτει την πυρίτιδα τελευταια.. Ειναι κι αυτο μια πρόοδος. Ωστοσο ειναι σοκαριστικο που ο καθε διανοουμενος μολις την ανακαλυπτει, ενω μεχρι τωρα ή εθελοτυφλούσε ή ηταν ανικανος να διακρίνει την πραγματικοτητα, επικυνδυνο και καταστροφικο για (σχεδον) τους παντες. Τα σημάδια ηταν παρα πολλα, εξωφθαλμα και κραυγαλέα, αρκετά πριν αυτο το τσούρμο τσιπρηδων, μπαρουφακηδων κλπ αρπαξει τις καρέκλες παίζοντας με το συνταγμα και εξαπατωντας τον κοσμάκη με φτηνές μπούρδες. Αν μολις τωρα ο καθε διανοούμενος αντιλαμβανεται τι συμβαινει, καλο θα ειναι να κανει επιτελους και μια αυτοκριτική για το πως και το γιατι τους στήριξε ο καθενας με τον τροπο του να φτασουν ως εδω και έπεται και πικρη συνεχεια. Πως το κανατε ολοι εσεις? Παραπλανηθήκατε?? Κατα τα αλλα το κειμενο ειναι ακριβεστατο εστω και όψιμο. Ειναι κι αυτο μια προοδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικά τελευταία σχόλια προκαλούν θλίψη: Γιατί να είναι αθεράπευτος ο δεξιός κάλος στο κεφάλι τόσων ραγιάδων, ακόμα κι' όταν βλέπουν αριστερούς κάλους να εξαφανίζονται.
    Θα πρέπει να μήν φταίνε οι κάλοι αλλά οι ανεγκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία η προσέγγιση του Στάθη. Αριστερόστροφος φασισμός και αριστερόστροφος εκφυλισμός.Χαίρομαι που τολμά να πει αλήθειες.
    Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα, που δεν τα έχει αγγίξει καθόλου.
    Eίπε για "το συνωστισμό στη Σμύρνη" της Ρεπούση, Θα έπρεπε να μιλήσει και για το ντοκιμαντέρ 1821 του Π. Τατσόπουλου.
    Επίσης θα έπρεπε να αναφερθεί και σε άλλα πράγματα (αριστερόστροφου εκφυλισμού), όπως η υποστήριξη στο ομοφυλοφιλικό κίνημα LGBT και τις παράλογες απαιτήσεις του για υιοθεσία (που καταπατούν τα δικαιώματα των παιδιών για να υποστηριχτούν τα υποτιθέμενα δικαιώματα των gay).
    Επίσης δεν ανέφερε (δεν τον ενδιαφέρει άλλωστε), ότι ενώ οι μειονότητες όπως οι Μουσουλμάνοι, και Εβραίοι μαθητές, έχουν δικαίωμα να έχουν ομολογιακό μάθημα θρησκευτικών ώστε να μαθαίνουν την πίστη τους, ο αριστερόστροφος φασισμός δεν αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα σε Χριστιανούς μαθητές, γι αυτό τώρα το μετατρέπουν από ομολογιακό σε θρησκειολογία, καταπατώντας έτσι το Σύνταγμα που αναφέρει ρητά ότι σκοπός της Εκπαίδευσης είναι να προάγει την εθνική και θρησκευτική αυτοσυνειδησία.

    Ο αριστερόστροφος φασισμός αναγνωρίζει και υποστηρίζει τα "δικαιώματα" των ισλαμιστών στην Αμερική και Ευρώπη όπως να μην έχουν χοιρινό κρέας στα σχολεία, ούτε χριστιανικά σύμβολα και χριστιανικές γιορτές, ώστε να μην προσβάλονται, και επιβάλλουν τον σεβασμό προς το Κοράνι και τον Αλάχ, ενώ δεν αναγνωρίζουν το ίδιο δικαίωμα για τους Χριστιανούς.
    Όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς έκανε μήνυση για τη χυδαία θεατρική παράσταση "Corpus Christi", δείτε τι έγραψε η εφημερίδα "TO BHMA":

    "Επιστροφή στον Μεσαίωνα ή ιρανικό καθεστώς; Ποινική δίωξη για την παράσταση «Corpus Christi» ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
    Κατηγορίες για καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού και κατ' εξακολούθηση αντιμετωπίζουν οι συντελεστές αλλά και οι ηθοποιοί της παράστασης «Corpus Christi», μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, που βασίστηκε στη μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος υποστήριζε ότι καθυβρίζεται το θρήσκευμα..."

    Δείτε αυτό το γνωστό (ακραίο) χιουμοριστικό βιντεάκι:
    Modern Educayshun
    https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM&t=45s

    Είναι ακραίο, γιατί δεν έχει σκοπό να αποτυπώσει μια πραγματικότητα αλλά να δείξει τον παραλογισμό που επικρατεί στον αριστερόστροφο εκφυλισμό, την πολιτική ορθότητα.
    Κάθε υγιές είναι σχεδόν "υπό διωγμό", και κάθε διαστροφικό προβάλλεται και υποστηρίζεται. Και όλο αυτό ξεκίνησε με το προσωπείο του ανθρωπισμού, και της υποστήριξης των μειονοτήτων, ουσιαστικά όμως υποσκάπτει τα θεμέλια των κοινωνιών, για να τις κάνει περισσότερο χειραγωγήσιμες.

    Δείτε τι λέει ο καθηγητής κ. Πατέλης που διδάσκει μαρξιστική θεωρία, για την προώθηση του LGBT κινήματος, την αλλαγή φύλου, και την άρνηση αναγνώρισης ότι το βιολογικό φύλο του ανθρώπου ταυτίζεται με το κοινωνικό φύλο, οδηγώντας κυρίως τα παιδιά σε "μπέρδεμα φύλου" :

    "..είναι μια μορφή χειρίστου τύπου χειραγώγησης. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ας δει σήμερα ποιοί είναι υπέρμαχοι αυτών των πολιτικών επιλογών. Αυτοί που είναι πιο ρατσιστές στην παγκόσμια πολιτική τους, αυτοί που πάνε να επιβάλλουν την δική τους νοοτροπία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον πλανήτη, αυτοί που επιβάλλουν με όρους γενοκτονίας τα οικονομικά, πολιτικά και λοιπά γεωστρατηγικά τους συμφέροντα, αυτοί είναι που πάνε να μας επιβάλλουν όλη την προβληματική των LGBTQ κι όλα τα υπόλοιπα που ξέρουμε.
    https://www.offtherecord.net.gr/2015/12/09/ο-καθηγητής-φιλοσοφίας-δημήτρης-πατέ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως ειναι ακρως εντυπωσιακο, πως ολες αυτες οι... βαθυστοχαστες και δηθεν αλιθοφανεις, αυτες θεωριες, αναπτυσονται και αναπαραγονται παντα,οταν στην κυβερνηση δεν ειναι η καθαροαιμη δεξια Αν καποιος ανατρεξει στα πρωτα χρονια του ΠΑΣΟΚ ,τοτε που ηταν ακομα αριστερα,στα χρονια του Ανδρεα του Παπανδρεου δηλαδη θα βρει παρα πολλους διατοντες αστερες της εποχης που ανελυαν την ...ανηθικοτητα της τοτε κυβερνησης και του ιδιου του Ανδρεα. Το τελος τους, νομοτελιακο.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ απο τον...χαρτη των...αναλυτων.Ομως παντα θα υπαρχουν τοιουτου ειδους ...αναλυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίχνος ντροπής τα κουμουνια!τους ξέφυγε εκείνο το τέρας που εξέθρεφαν τόσα χρόνια και τώρα?Νύπτουν τας χείρας των!Ο κουμουκισμός δεν είναι καν αριστερά.Καμία σχέση με αυτούς τους ανώμαλους.Ο κουμουνισμός είναι και πατριωτικός μάλιστα!
    Ρε Στάθη,η καταστροφή της Ελλάδας είσαστε!Μια ζωή η τρικλοποδιά στα πόδια της Ελλαδας ρε ξεφτίλες.Οποτε έκανε να σηκωθεί εκεί εσείς...
    Τέλος πάντων αυτό που σας συμβαίνει λεγετε ΕΡΙΝΥΕΣ
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.