2/2/18

Γραμματικάκης Β.: Θέλουμε ένα συλλαλητήριο μαζορέτα των πολιτικών ή εθνοσυνέλευση ουσίας για ανατροπή ειλημμένων αποφάσεων για το Σκοπιανό;

Ο Β. Γραμματικάκης είναι ένας ελεύθερος πολίτης, που δεν υποστήριξε ποτέ οποιονδήποτε πολιτικό χώρο ή κόμμα
Πλατεία συντάγματος 04/02/18
Θέλουμε συλλαλητήριο μαζορέτα στα παιχνίδια των πολιτικών ή εθνοσυνέλευση ουσίας με στόχο την ανατροπή των  ειλημμένων αποφάσεων;
Πάμε για ένδοξη ήττα ή αποφασισμένοι να νικήσουμε;!!!
Η προκλητική-διχαστική δήλωση Κοτζιά: «Το συλλαλητήριο δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις....!!!» απαξιωτικά καθορίζει με αναμφισβήτητη, αλαζονική σαφήνεια ότι το συλλαλητήριο εκλαμβάνετε ως διακοσμητικό, στη θεατρική παράσταση της κυβέρνησης, για δήθεν διαπραγματεύσεις, ενώ οι αποφάσεις είναι είδη ειλημμένες. Δηλώνουμε στον Κοτζιά: Οι δηλώσεις σου δεν αλλάζουν την απόφασή μας. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει, αυτό θα είσαι εσύ.
Η αδιαλλαξία των πολιτικών επιβεβαιώνεται από το ότι τα προηγούμενα συλλαλητήρια δεν έδωσαν λύση, ούτε απέτρεψαν τις εις βάρος της Μακεδονίας εξελίξεις (αναγνώριση διεθνώς των Σκοπίων ως Μακεδονία).
Το γεγονός ότι διαπραγματεύονται αυτό που πάνω από το 80-90% των πολιτών θεωρούμε αδιαπραγμάτευτο, είναι απαράδεκτος φασισμός!!! Απλώς επιβεβαιώνει τη διάσταση απόψεων, κοινωνίας – κυβέρνησης!! Είναι παγιωμένη η θρασύτατη αντιδημοκρατική απαξίωση της λαϊκής βούλησης- ετυμηγορίας. H πάγια τακτική τους να γράφουν το λαό στα παλιά τους υποδήματα και ακόμη χειρότερα, πρέπει να σταματήσει στις 4/2/18.
Οι ανωτέρω διαπιστώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα: ήρθε η ώρα να δούμε γυμνή την πραγματικότητα, με λογική και να πούμε αλήθειες: 
Δεν μπορεί να διασωθεί η Μακεδονία όταν βουλιάζει η Ελλάδα.!!! 
Δεν μπορεί να διασωθεί το σαλόνι πρέπει να διασωθεί το καράβι. 
Πολίτες και συντονιστική επιτροπή είμαστε συνυπεύθυνοι έναντι της ιστορίας. 
Ο γονατισμένος λαός σηκώθηκε. 
Θέλει μια νίκη, θέλει φώς, θέλει ελπίδα, προοπτική. 
Αν τον απογοητεύσουμε δε θα ξανασηκωθεί ποτέ.
Δεν είμαστε δήθεν εξεγερμένοι!!!
 Δεν είμαστε δήθεν αγανακτισμένοι!!! 
Είμαστε παντοδύναμη εθνοσυνέλευση!!! 
Παίρνουμε το μέλλον της Μακεδονίας από τα χέρια των πολιτικών και αποφασίζουμε:
Αρνούμαστε να μετέχουμε, στην παρωδία-διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για το αν είναι λίγο ή πολύ έγκυος, δηλαδή λίγο ή πολύ προδότης.
Καλέσαμε με πρωτοκολλημένο έγγραφο τους τριακόσιους της βουλής, να ψηφίσουν σε έκτακτη συνεδρίαση, ότι σταματούν οι διαπραγματεύσεις, ως προς το αν θα περιέχει λίγο ή πολύ Μακεδονία, το μελλοντικό όνομα της Βαρντάσκα ή Δαρδανίας.
Αν μέχρι την Παρασκευή 02/02/2018  12:00 δεν δεσμευτούν για διακοπή διαπραγματεύσεων, και ξεκάθαρη δήλωση ότι η “ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ“, τότε θα πρέπει να επεξεργαστούμε επιτελικό σχέδιο που θα μετατρέψει το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σε εθνοσυνέλευση και μοχλό ανατροπής των μεθοδεύσεων εντός-εκτός Ελλάδος ενάντια στα Εθνικά συμφέροντα.
Πρόταση: Λακωνικό ψήφισμα: 
Παραιτηθείτε από το ξεπούλημα της Ελλάδος ή παραιτηθείτε από την κυβέρνηση.                                                        

Ηράκλειο Κρήτης  01/02/18
Με αδιαπραγμάτευτο όραμα νίκης
Γραμματικάκης Β.
Οργανωτής εφίππων Κρητών Εθελοντών στο Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης


ΥΓ.:Έκκληση προς τα ΜΜΕ: Στηρίξτε το λαό να νικήσει!!!


     

1 σχόλιο:

  1. Τα ΜΜΕ είναι πουλημένα και επιτέλους απέναντι στους ψιθύρους για "πατριδοκάπηλους" αρχίζει να ακούγεται η ιαχή "Προδότες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.