28/2/18

Μπερδευτήκαμε - Αριστερά και Ρότσιλντ γίνεται;

Βρέχει λεφτά για την Rothschild -Δείτε την απόφαση Χουλιαράκη [έγγραφα] - Τους δίνουν πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος του 2018 συν μπόνους!!!

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκληθεί μεγάλος πολιτικός θόρυβος από το ξαφνικό και μυστικό, αρχικά, ταξίδι του πρωθυπουργού Τσίπρα στο Παρίσι.
Μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει το πρωθυπουργικό γραφείο είχε δηλώσει ότι το ταξίδι αυτό αφορούσε συνάντηση με αξιωματούχους της Rothschild με θέμα την ετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.
Μάλιστα και η ίδια η Rothschild είχε ανακοινώσει ότι «Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου 2017. Η Rothschild & Co δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό».
Ενα χρόνο μετά, στις 2 Φεβρουαρίου 2018, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης αποφάσισε την ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία Παροχής εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και για τις οποίες το ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ!
Μάλιστα κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει άλλο 1,5 εκατ. € επιπλέον!
Επιπλέον 99.000 € θα πάρει η εταιρία από την δημοσίευση της απόφασης έως την 31/5/2018.
Δείτε την σχετική απόφαση Χουλιαράκη
Πηγή: Βρέχει λεφτά για την Rothschild -Δείτε την απόφαση Χουλιαράκη [έγγραφα] | iefimerida.gr 

10 σχόλια:

  1. Μια ζωή προδότες ..... Αυτοί ήταν πάντα!!!!!!!! Σας έμαθαν και οι νεότεροι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύκλος Ρότσιλντ παραδοσιακά έχει απλά λειτουργήσει ως εκτελεστής και λογιστής παλαιών αριστοκρατών Προτεσταντών Αγγλοσαξόνων, πολύ ανώτερων σε πλούτο και δύναμη. Ο Ιάκωβος έχει Ελληνικά αγάλματα που τα λατρεύει, ζει σε Ελληνικό Ναό, αγαπάει την Ελλάδα σαν πρώτο σπίτι του, και αντί να τον έχουμε στο πλευρό μας του έχουμε φορτώσει όλα τα εγκλήματα. Έτσι διδάσκουν και κατευθύνουν τις υπηρεσίες προαγάνδας στη χώρα μας: για όλα φταίνε οι λογιστές Ρότσιλντ και οι Εβραίοι, όχι οι παραδοσιακοί ιδιοκτήτες της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Αμερικής, της Γαλλίας οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν πολλούς Εβραίους δούλους τους, συχνά για βρώμικες εργασίες. Οι λεγόμενοι Ρότσιλντ έχουν αφεντικά πάνω από το κεφάλι τους, αυτό δεν έχουμε καταλάβει. Κερδοσκοπούν αισχρά με κάθε ευκαιρία, όπως όλοι σχεδόν οι τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Γιωργος Σιδηρουντιος.
      Επειδη το ψαχνεις οπως φαινεται,σου συνιστω να διαβασεις,αν δεν το εχουν ακομα εξαφανισει,το βιβλιο του David Icke,το μυστικο ολων των εποχων,εκδοσεις Εσοπτρον.

      Διαγραφή
    2. Το βιβλι που αναφερεις δεν θα το δω διοτι γνωριζω οτι ο αικ ειναι οργανο υπηρεσιών προπαγάνδας. Στην Ελλαδα και σε πολλα αλλα μερη ο κοσμος ψάχνει και χτυπάει λαθος στοχους. Αυτος ειναι και ο λογος που ειμαστε στα χαλια μας. Το διεθνές τραπεζικό΄συστημα και οι τραπεζιτες ειναι οργανα, οχι αφεντικα.

      Διαγραφή
    3. Σιδηρούντιε μή διαβάσεις αυτό διάβασε τουλάχιστον Ιστορία, διάβασε και την παλαιά διαθήκη τα λένε ολα μόνοι τους...
      Και πού είσαι, κόψε την DEBKA, πειράζει στον εγκέφαλο

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ, ως διακεκριμένος Σιωνιστής και Εβραίος που είμαι, γνωρίζω τους Ρότσιλντ οικογενειακά, και έχω κάτω από το μαξιλάρι μου την Παλαιά Διαθήκη για να μελετώ πρωί και βράδυ. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Με ανθρώπους σαν εσένα σε μισθωτές θέσεις θα πάει μπροστά ο Ελληνισμός. Πρέει να σε προσλάβει το κράτος μας να το προσέχεις.

      Διαγραφή
  3. Aγαπητέ κ. Σιδηρούντιε, συνήθως παρεμβαίνετε με σοβαρές παρατηρήσεις.
    Πως εξωκείλατε σήμερα σε΄τέτοια ΘΕΌΡΑΤΑ βράχια, καραμπινάτης άγνοιας πασίγνωστων
    και απολύτως τεκμηριωμένων στοιχείων μιας παρά νόμον και φύσιν διεθνούς ανωμαλίας;
    Σε περίπτωση άγνοιας ή αβεβαιότητος, σοφόν το σιγάν. Κραυγές ότι οι Ρότσιλντ είναι ... "απλοί λογιστές", εκθέτουν κάποιον στον σαρκασμό των πολλών, αλλά -και το χειρότερο- στην οργή των Ρότσιλντ, για τον ανήκουστα μειωτικό χαρακτηρισμό.
    Δεν φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ελληνικός λαός βαδίσει από κατατροφή σε καταστροφή ακριβώς επειδή νομίζει ότι οι Ροτσιλντ και όχι τα αφεντικά τους κάνουν κουμάντο. Ο Ιάκωβος, ο μόνος με το όνομα αυτό που έμεινε στα τραπεζικά, και ο σημαντικότερος σημερινός Ρότσιλντ, είναι απλά ανώτερος υπάλληλος στη διαχείρηση των οικονομικών της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Μαζι με άλλους υπάλληλους και υπηρεσίες, διοικούν όλοι, τυπικά, μέσα από τα γραφεία τους στο St James Palace. Στους κύκλους της αληθινής Βρετανικής και πανίσχυρης αριστοκρατίας οι Ρότσιλντ είναι χαμηλά και πάντα υπο έλεγχο. Είναι απλοί Βαρώνοι. Υπάρχουν αρκετές ανώτερες βαθμίδες. Οι Εβραίοι παραδοσιακά εδώ και αιώνες είναι δούλοι του συστήματος των πραγματικών ιδιοκτητών της Ευρώπης και του κόσμου. Αυτό που ονομάζουμε σύστημα Ρότσιλντ είναι απλά Βρετανικό όργανο, το οποίο όμως δεν είναι ο μόνος μεγάλος παγκόσμιος τραπεζικός παίκτης. Γερμανοί, Αμερικάνοι, Κινέζοι, Γάλλοι είναι επίσης πανίσχυροι σε διεθνές τραπεζικό επίπεδο.

      Διαγραφή
  4. Α) Ποῦ εἶναι ὁ ἀνοικτός δημόσιος διαγωνισμός;
    Σύμβαση παροχῆς ὑπηρεσιῶν δέν εἶναι ; - Δίκαιο ἀνταγωνισμομοῦ τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως δέν ὑπάρχει;
    Ἡ Εὐρωπαϊκή Ἐπιτροπή θά τό καταπιῆ αὐτό;

    -Β) Ἔναντι ποίων ποσῶν, καί πρός ποίους ἀκριβῶς πωλεῖται, καί ἡ Ἑλλάδα καί ἡ ..."Εὐρώπη τῶν λαῶν";

    _ Γ) Οἱ πιστώσεις γιά τήν ἐξυπηρέτηση τοῦ Δημοσίου χρέους, κε Χουλιαράκη, ἀναφέρονται προδήλως, σέ ποσά ἐξοφλήσεως.
    Ὄχι σέ ἀμοιβές τρίτων, μέ απ' εὐθείας ἀνάθεση παροχῆς ὐπηρεσιῶν, καί χωρίς ἀνοικτό δημόσιο διαγωνισμό.
    Συνεπῶς, παρανόμως λαμβάνετε χρήματα ἀπό τά κονδύλια αὐτά τοῦ προϋπολογισμοῦ.

    _Δ) Τά ἐντάλματα πληρωμῆς τῶν Ρότσιλντ δέν πρέπει νά περάσουν γιά ἔγκριση ἀπό τούς ἁρμόδιους τοῦ Ἐλεγκτικοῦ Συεδρίου;

    _Ε) Ἄν αὐτό δέν γίνῃ, δέν ὑπάχουν Ἑλληνικά κόμματα στήν Βουλή γιά νά τό ἀπαιτήσουν, καί νά τό ἐπιβάλλουν κατά τό Σύνταγμα;

    καί ΣΤ) Ἄν κανέναν κόμμα τοῦ Κοινοβουλίου δέν ἀντιδράσει καί τά χρήματα δοθοῦν, θά ἔχῃ ἄδικο ὁ λαός νά πάρη τήν κατάσταση στά χέρια του πλήρως, διά παντός νομίμου- συνταγματικοῦ τρόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.