8/2/18

Για να μην έχετε καμία αμφοβολία για το τι θέλουν να κάνουν στο Σκοπιανό Τσίπρας και Κοτζιάς

Ο χάρτης είναι από την wikipedia, φυσικά δεν τον υιοθετούμε, πλην όμως είναι το πιο χαρακτηριστικό αποδεικτικό στοιχείο για τα σχέδια που υπάρχουν και εξυπηρετούνται, με τη "λύση" που ετοιμάζεται σε Αθήνα και Σκόπια, με την παραχώρηση της λέξης Μακεδονία στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων και την αυτόματη αναγνώριση "μακεδονικού έθνους και γλώσσας"
Τον Αύγουστο του 1963 ο τότε βουλευτής της Ε.Δ.Α. Εμμαν. Γλέζος κλήθηκε στην Μόσχα για να του απονεμηθεί το παράσημο ‘’ΛΕΝΙΝ’’.
Ο Γλέζος μόλις έφθασε στην Μόσχα, με την προτροπή της Σοβιετικής ηγεσίας, έκανε δηλώσεις προς τους ανταποκριτές του διεθνούς τύπου στις οποίες μεταξύ άλλων μίλησε και περί "ιδρύσεως αυτόνομης Μακεδονίας και περί υπάρξεως Μακεδονικής μειονότητας".
Οι δηλώσεις αυτές του βουλευτή ήταν από την αρχή αστήρικτες, εξυπηρετούσαν ύπουλους σκοπούς των Σοβιετικών και αποδοκιμάστηκαν από την Ελληνική κυβέρνηση, από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως από τον τύπο και από τον Ελληνικό λαό. Έτσι ο πρωθυπουργός κ. Πιπινέλης στιγμάτισε στην Ελληνική Βουλή τις ανεδαφικές και προδοτικές δηλώσεις του κομμουνιστή βουλευτή και γνωστοποίησε ότι το θέμα αυτό ανήκει στην αρμοδιότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, καθώς και ότι ο αρμόδιος στην περίπτωση αυτή είναι ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη κατά του Γλέζου.
Ο εκπρόσωπος της Ενώσεως Κέντρου Στέφ. Στεφανόπουλος δήλωσε στην Βουλή ότι "οι δηλώσεις του Γλέζου αποτελούν έγκλημα εσχάτης προδοσίας’’, ενώ ο αρχηγός της Ενώσεως Κέντρου Γ. Παπανδρέου στην συνέχεια δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "ούτε σλαβομακεδονική μειονότητα υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά ούτε και στις πεποιθήσεις μας’’. 
Επίσης, εκπρόσωπος της ΕΡΕ δήλωσε ότι "αποδοκιμάζει μετά βδελυγμίας τις προδοτικές δηλώσεις, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να σταθούν σε ένα τόπο ο οποίος περισσότερο από όλες τις χώρες της Ευρώπης έχει εθνική ενότητα". 
Το κόμμα των Προοδευτικών έκανε δηλώσεις, με αντιπρόσωπό του ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε "διακηρύσσουμε ότι για εμάς στην Μακεδονία δεν υπάρχει μειονότητα’’.
Εκτός από τις παραπάνω επίσημες δηλώσεις, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός και ο τύπος καυτηρίασαν τις υποβολιμαίες δηλώσεις του κομμουνιστή βουλευτή και επεκράτησε αγανάκτηση σε κάθε άκρη της Ελληνικής επικράτειας.
Η αντίδραση του Ελληνικού λαού ήταν τόσο μεγάλη, ώστε την επομένη των δηλώσεων, αναγκάσθηκε ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα Κοριούκιν να επισκεφθεί τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Πιπινέλη και να τον διαβεβαιώσει ότι "για την Σοβιετική Ένωση δεν υφίσταται Μακεδονικό θέμα και σλαβομακεδονική μειονότητα’’.
Για τις παραπάνω δηλώσεις είναι επιβεβλημένο να τονισθούν σε όλους τα παρακάτω, για να αποδειχθεί παγίως η αδέκαστη πραγματικότητα.
 Μακεδονικό έθνος ουδέποτε εμφανίσθηκε στον ιστορικό ορίζοντα και ουδέποτε αναφέρθηκε στην ιστορία. Οι Έλληνες που ζουν στην Μακεδονία, ζουν εκεί από τον 9ο π.χ. αιώνα και είναι από τους εκλεκτότερους Έλληνες. Είναι από τους πλέον σκληροτράχηλους, δοκιμασμένους, ακατάβλητους και τους πλέον δεινοπαθήσαντες της αδιάσπαστης εθνικής ενότητας του Ελληνισμού. 
 Οι εκλεκτοί αυτοί Έλληνες, κατά περιόδους, δέχθηκαν τα διάφορα καταστροφικά κύματα των επιδρομέων, ιδιαίτερα των Σλάβων, και τους αντιμετώπισαν ως γνήσιοι απόγονοι των Μαραθωνομάχων και του Λεωνίδα και πότισαν με το αίμα τους κάθε σπιθαμή της Μακεδονικής γης.
 Οι θυσίες αυτές τους δίνουν το δικαίωμα να μην επιτρέπουν τον χαρακτηρισμό ‘’σλαβομακεδόνες’’, τον οποίο θεωρούν υβριστικό, επειδή ανέκαθεν οι κάτοικοι της Μακεδονίας ήταν Έλληνες, ομιλούσαν την Ελληνική γλώσσα, είχαν τα ίδια ήθη και έθιμα, Έλληνες βασιλείς και παιδεία, θρησκεία και πολιτισμό Ελληνικό.
Για επιβεβαίωση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, παρατίθενται παρακάτω οι απόψεις διαφόρων ιστορικών συγγραφέων και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων και Σλάβοι.
Έτσι:
 Ο Βούλγαρος συγγραφέας Padev στην μελέτη του Escape from the Balkans, σελίδα 78, γράφει: "Δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία ότι η πλειονότητα αυτής της περιοχής είναι Ελληνική. Την επισκέφθηκα ο ίδιος και μπορώ να το πιστοποιήσω’’.
 Ο Stroumzin στο έργο του ‘’Macedoine, Alexandrie’’ 1945 σελίδα 172, γράφει: ‘’Η περιοχή της Μακεδονίας κατοικείται πάντα από μία συντριπτική πλειοψηφία Ελλήνων’’.
 Ο Γερμανός [Μισέλληνας] Pantel Hennimg στο έργο του ‘’Griechenland Wischen Hammer und Ambross’’ 1942 γράφει: ‘’Ο Ελληνικός πληθυσμός αποτελεί μία σχεδόν εξ ολοκλήρου κλειστή Εθνική και γλωσσική ενότητα’’.
 Ο Comme W.A. στο έργο του ‘’Greece’’ Londonγράφει: ‘’Η Ελληνική Μακεδονία έχει καθαρά Ελληνικό χαρακτήρα’’.
 Ο Ελβετός Δημοσιολόγος Staihelin Valter τον Μάιο 1948 στο ελβετικό περιοδικό ’’Ατλαντίς’’ μεταξύ άλλων γράφει: ‘’Κατ’ αρχήν είμαστε υποχρεωμένοι να καθορίσουμε ότι Μακεδονία, στο σύνολό της, σημαίνει απλώς μία γεωγραφική περιοχή. Μακεδονική φυλή δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει Μακεδονικός λαός. Στην Ελληνική Μακεδονία, όλοι γενικά οι κάτοικοί της μέχρι και του τελευταίου μιλάνε ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ’’.
 Ο Γερμανός γλωσσολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Breslau Geyer Fritz στο έργο του ‘’Η Μακεδονία μέχρι της αναβάσεως στον θρόνο του Φιλίππου του Β’ ‘’, το έτος 1930 γράφει: ‘’ Η ιστορική εξέλιξη τοποθετεί τον ιστορικό προ της ανάγκης να δεχθεί την Ελληνική εθνικότητα των Μακεδόνων…προ του ιστορικού εγείρεται άμεσο το πόρισμα ότι οι Μακεδόνες πρέπει να θεωρούνται Ελληνική φυλή’’. 
 Ο Γάλλος αρχαιολόγος Sawan γράφει: ‘’ Οι Μακεδόνες, φυλή Ελληνική, με ψυχή Ελληνική και ήθη Ελληνικά και με γλώσσα καθαρά Ελληνική’’.
 Ο Ρώσος ιστορικός και συγγραφέας Turbov γράφει: ‘’Ιστορικά η Μακεδονία υπήρξε πάντοτε χώρα Ελληνική και αν, κατά καιρούς, την καταπάτησε ο Βουλγαρικός λαός, βρισκόταν απλώς για παροδικές αρπαγές και τίποτα άλλο’’.
 Ο Ελβετός δημοσιολόγος Tenhil γράφει: ‘’Είναι αδύνατο να υπάρξει σοβαρός επιστήμονας και ερευνητής σεβόμενος τον εαυτό του, που να αμφισβητήσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας’’.
 Ο Άγγλος ιστορικός John Biure γράφει: ‘’Ο Μακεδονικός λαός και οι βασιλείς του ήταν Έλληνες, όπως φαίνεται από τις παραδόσεις τους και από τα σπάνια λείψανα της γλώσσας που μιλούσαν’’.
 Ο Ρώσος καθηγητής Misoulin στο βιβλίο του ‘’ Ιστορία των αρχαίων χρόνων ‘’, το οποίο ήταν αναγνωστικό των μαθητών Ε’ και ΣΤ’ τάξεως μέσης εκπαιδεύσεως στα Γυμνάσια της Σοβιετικής Ενώσεως και το οποίο είχε εκδοθεί από το Ινστιτούτο ιστοριών της Ακαδημίας Επιστημών της Σοβιετικής Ενώσεως, το έτος1946, στην σελίδα 159 γράφει: ‘’ Οι Μακεδόνες κατάγονται από την ίδια φυλή με τους Έλληνες Θεούς και Ήρωες’’.
 Ο Kern στο έργο του ‘’ Ans makenien alterund never reit cufurt ‘’ 1914 γράφει:’’ Οι Μακεδόνες είναι Έλληνες όπως η επιστήμη έχει πιστοποιήσει από μακρού’’.
 Ο Λόρδος Salisbury δήλωσε επίσημα σε Συνέδριο στο Βερολίνο τα εξής: ‘’Η Μακεδονία και η Θράκη είναι Ελληνικές επαρχίες’’.
 Ο Georgevitch στο έργο του ‘’Macedonia’’ [1919] σελίδα 187 γράφει: ‘’ Η Μακεδονία είναι μία παλαιά Ελληνική επαρχία’’.
 Ο Ditriht πάντοτε έλεγε: ‘’ Όλες οι παραδόσεις και τα έθιμα επί της χερσονήσου του Αίμου είναι Ελληνικής πηγής’’.
 Ο ιστορικός Burg στο έργο του ‘’ A history of Greece to the death of Alexander the Great London’’ 1902 γράφει: ‘’ Οι Μακεδόνες ως φυλή ήταν Έλληνες. Αισθάνονταν τους εαυτούς τους πάντοτε ως Έλληνες, ομιλούσαν ελληνικά και ποτέ δεν είχαν χάσει 
τον σύνδεσμό τους με τον Ελληνικό πολιτισμό’’.
Από Ελληνικής πλευράς υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική από την αρχή της ιστορίας:
 Ο Όμηρος αναφέρει ότι οι Μακεδόνες συμμετείχαν στον Τρωικό πόλεμο.
 Ο Ησίοδος μνημονεύει τον Μάγνα και Μακεδόνα αδελφούς.
 Ο Αισχύλος αναφέρει ότι το Ελληνικό γένος φθάνει από Πελοποννήσου μέχρι Μακεδονίας.
 Ο Θουκυδίδης εγκαθιστά τους Έλληνες στην Μακεδονία από τον 9ο π.χ. αιώνα.
 Ο Ηρόδοτος ονομάζει τους Μακεδόνες Δωριείς.
 Ο Πολύβιος ονομάζει τους Αχαιούς και Μακεδόνες ομόφυλους.
 Ο Στράβων λέγει: ‘’ Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία’’.
 Η συμμετοχή του Αλεξάνδρου του Α’ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους λάμβαναν μέρος μόνο Έλληνες, είναι ισχυρή απόδειξη της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Οι παραπάνω μαρτυρίες που παρατέθηκαν, ξένων ιστορικών διεθνούς κύρους, Σλάβων ιστορικών και Αρχαίων Ελλήνων, δίνουν την κατάλληλη απάντηση στους περί Μακεδονίας αστήρικτους ισχυρισμούς των κομμουνιστών.
Ελευθέριος Μαυρουδής
Υποστράτηγος ε.α.

29 σχόλια:

  1. To αν εκανε τετοιες δηλωσεις ο Γλεζος ειναι αμφισβητουμενο και πολυ αφελες απο τον ιδιο.Διαψευστηκε απο την ΕΔΑ,αλλα αναδημοσιευθηκε απο ολες τις εφημεριδες της ΕΡΕ.Ειναι κουραστικο να αναμασαμε τα μετεμφυλιακα παθη.Το κκε καλως κακως τιμωρηθηκε για την δραση του και εμεινε στο περιθωριο της ιστοριας.Για να ειμαστε αντικειμενικοι ας κανει ο στρατηγος ενα αρθρο,για τους δοσιλογους,για τους συνεργατες των ναζι,για τα ταγματα ασφαλειας που εξαγνιστηκαν στο βωμο του κομμουνιστικου κινδυνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνωστή κασέτα:όταν αναδεικνύονται τα άπειρα εγκλήματα, προδοσίες και ιδεοληψίες του σταλινικού (και αμετανόητου!) ΚΚΕ, τότε αρχίζει το τροπάριο περί ταγμάτων ασφαλείας. Εκτός από τον εθνικό στρατό, 70000 άνθρωποι πήραν τα όπλα στην ύπαιθρο για να υπερασπιστούν την πατρίδα και τους εαυτούς τους από τους σταλινικούς. Μόνο μιά μειοψηφία ήσαν τάγματα ασφαλείας. Η νεκρική σιγή του πολυδιαφησμένου Γλέζου για το σκοπιανό τις εβδομάδες που διανύουμε είναι σαφέστατη ένδειξη ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του (σε αντίθεση με τον Μίκη).

      Διαγραφή
    2. Ο διαπραγματευτής με την άφθα από το 2011, έπαιρνε από το χεράκι τον παππού (που είχε στο ταγάρι το φάκελο με τις γερμανικές αποζημιώσεις) και τον κυκλοφορούσε σαν ΤΟΤΕΜ σε όλα τα σοκάκια της Ελλάδας για να μαζέψουν ψηφαλάκια.
      Το ΤΟΤΕΜ μετά την περήφανη διαπραγμάτευση, λούφαξε.
      Έχει αποσυρθεί στο σπιτάκι του στο νησί και κάνει υγιεινή διατροφή με γιαούρτια και πολλά μικρά γεύματα για να καβαλήσει τα 110.

      Κύριοι, δεν φταίνε τα κάθε λογής ΤΟΤΕΜ που έχουν αγιοποιηθεί στην Ελλάδα. Φταίμε κι εμείς που μας αρέσουν τα παραμύθια.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ???ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ''ΔΗΛΩΣΗ''!!!.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. ΟΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ, ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ

      Διαγραφή
  2. Με το άρθρο αυτό φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει δόλος από όλους αυτούς τους ψευτο αροστερους ανθελληνες !! Απλα ερωτώ τόσα χρόνια πως οι πολιτικοί μας δεν ενημέρωναν τον υπόλοιπο κόσμο ;; τα λάθη πολλά !!! Μη τυχόν τα βόδια και προδώσουν τον λαό και την Ιστορία μας ! Και τα σκύβαλα του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη... Επιτέλους ας ξυπνήσει η χειραγωγημένη δικαιοσύνη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα αυτονοητα τα γνωριζουν ολοι και πολυ περισσοτερο οι ισχυροι.ομωςτα γεωστρατηγικα συμφεροντα κανουν το ασπρο μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο είναι πολύ αξιόλογο.
    Εξακολουθώ να μην κατανοώ πως προκύπτει
    ότι ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς θέλουν να παραδώσουν το όνομα.
    Ας περιμένουμε το προσχέδιο συμφωνίας που θα αποκαλύψει το ελληνικό ΥΠΕΞ και τότε εδώ είμαστε να τους κρίνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ηταν το λαθος μας, οτι περιμεναμε παντα να δουμε το αποτελεσμα και μετα να διαμαρτυρηθουμε, οποτε ηταν πλεον αργα. Αυτη την φορα δεν θα πρεπει να περιμενουμε το αποτελεσμα και αυτον τον σκοπο ειχαν τα συλληλητηρια Θεσσαλονικης και Αθηνων, να προλαβουν το κακο, που μαγειρευεται!

      Διαγραφή
    2. Άντε πάλι να υπερασπίζεσαι Κοτζιά και Τσίπρα.

      Ένας ΈΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός ή υπουργός Εξωτερικών ή πολιτικός γενικά ή πολίτης, στο συγκεκριμένο θέμα απαντάει.

      "Καμία συζήτηση περί ονόματος που εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία.η Ελλάδα δε θα το αναγνωρίσει.
      Καμία σχέση και συζήτηση με οποιονδήποτε έχει επεκτατικές βλέψεις και μάλιστα στο Σύνταγμα του εναντίον της χώρας μας.
      Καθολικό εμπάργκο έως ότου αλλάξουν οι καταπτιστες αλυτρωτικές διατάξεις του Συντάγματος του κρατιδίου αυτού"

      Κι ας τους να σκούζουν.
      Είπαν κάτι τέτοιο;Όχι.
      Συζητούν το θέμα;Ναι.
      Είπε ο Τσίπρας να δηλώσουν οι Σκοπιανοί ότι δεν είναι οι ΜΌΝΟΙ απόγονοι του μεγάλου Αλεξάνδρου;Ναι
      Τι ακριβώς να περιμένουμε;
      Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.

      Διαγραφή
  5. Είναι αλήθεια ή όχι ότι έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ η μακεδονική γλώσσα το 1977?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αληθεια, αλλα εμεις κοιμηθηκαμε, για να μην ταραχθουν τα ηρεμα νερα με τους γειτωνες. Και ειναι αληθεια επισης οτι στο Πανεπιστημιο της Βιεννης ιδρυθηκε αμεσως τοτε εδρα μακεδονικης γλωσσας, χωρις καμια διαμαρτυρια απο γλωσσολογους. Η Ιστορια ειναι καλα στημενη απο χρονια και τωρα ειναι δυσκολο για πολλες χωρες να παραδεχθουν το λαθος που εκαναν και υποστηριζοντας και αναγνωριζοντας Ιστορια και γλωσσα και γενικα την υπαρξη ενος τεχνιτου εθνους, που δεν υπηρξε ποτε.

      Διαγραφή
    2. Δύσκολα ἀναγνωρίζει κανείς τό λάθος του, ἀλλά εὔκολα ἀκολουθεῖ τήν ἱστορική ἀλήθεια.
      Μένοντας σταθεροί στήν ἀλήθεια, τελικῶς νικᾶμε κατά κράτος αὐτούς πού μένουν σταθεροί στό ψεῦδος.
      Ἀρκεῖ, ἡ ἀλήθεια νά λέγεται, ὁπότε χρειάζεται 100 φορές περισσότερο ψέμμα γιά νά φέρῃ σύγχυση.

      Διαγραφή
    3. Δημητρα
      Εε και ??? Τι ειναι ο ΟΗΕ ?? Το παγκοσμιο κεντρο της ...σοφιας ?? Ουτε το ονομα του ισχυει.Ειναι ...ηνωμενα τα εθνη ??? Προκειται για μια μεταπολεμικη γελοιοτητα..του ψυχρου πολεμου..αφου ουτε το ονομα του δεν ισχυει...

      Διαγραφή
  6. Η Encyclopedia of World Geography, Volume 1, 2006, p.564, γράφει: “[FYRO]Macedonian nationalism, as distinct from other South Slavic peoples is, moreover, a relatively new concept, introduced and encouraged by dictator Josip Tito, upon the creation of a separate Macedonian Republic within the Yugoslav federation in 1946. Prior to this, the area generally known as Vardarska banovina (the district of the Vardar river) was considered simply an extension of its southern Slavic neighbors, either Serbians to the north, or Bulgarians to the east. Slavs arrived in the Balkan Peninsula only in the 6th century AD, and therefore have nothing to do with the well-known classical kingdom of Macedonia, which dominated the rest of Greece, the Near East, Egypt and Persia under Alexander the Great in the 4th century BCE.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια διαφορά υπάρχει με το τότε και το τωρα.Τοτε ανερυθρίαστα ζητούσαν κάποιοι απόσπαση εδαφών που στοιχειοθετεί την κατηγορία της εθνικής προδοσίας , τωρα απλα αναφέρεται η θεωρια των 3 Μακεδονιων γεωγραφικά κιόλας ! Οχι εθνολογικά.Τοτε ηταν εσωτερικό το πρόβλημα τωρα ειναι εξωτερικό.Μας λένε βέβαια οτι αναφέρεται σε διεθνείς συνθήκες η θεωρια αυτή που ειναι μαλλον ψευδές.Δεν την εχω βρει σε καμια,Αν γνωρίζει κάποιος σε ποιοι εδάφιο ας μου πει.Κατα τα αλλά ολα τα υπόλοιπα ειναι ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταλάβατε με τι εχουμε να κανουμε.Φυσικα δεν φταιει ο Γλέζος, και ο καθε Γλεζος που ετρεχε στην κηδεια του Ενβέρ Χότζα παριστάμενος δίπλα στο φερετρό του, και ανασηκωνοντας την χειρα σε καθρεπτιζων χαιρετισμο των Γερμανων και Αρχαιων Ελληνων.
    Αφου λοιπον ο ανθρωπος αυτος , που κατεβασε την Γερμανικη σημαια λεει, εκανε αυτην την πραξη, σε ενα καθεστως που οι Ελληνες δεινοπάθησαν, όπως και οι Μακεδόνες με τους κομιτατζήδες, και ενα εκατομμυριο φορες χειροτερα, τοτε , το μονο που εω να πω ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. Η Ελλας κατελήφθη και κυβερνάται απο μισσέλληνες. Τό μέγιστο βάρος το φέρουν αυτοί ποι εδύναντο να τούς αποτρέψουν αλλα δυστυχως ενέδωσαν έναντι τιμημάτων πού θά αποκαλυφθούν μόλις οι κυβερνώντες στριμωχθούν γενικώς και ειδικώς. Αυτό βεβαίως θά γινει πάλι από τούς έξω και τότε θά αποκαλυφθουν πράγματα για τούς φερόμενους προοδευτικούς πατριωτες κλπ.
    Οι κυβερνώντες έχουν θέσεις ξεκάθαρες σε όλα, όπως και στό Μακεδονικό. Γιατι ενοχλούμεθα αραγε,οι άνθρωποι τοχαν πεί απο το 1941.
    Το τι πρεπει να γινει, όλοι το ξέρουμε , αλλά .....οι τελευταίοι ήρωες πέσανε στό Μανιάκι.......
    Αρχηγός αγαπητοί γιά νά μπεί μπροστα δύσκολο να βρεθεί, διότι αρχηγός σε .......ες , δέν μπαίνει ΟΥΔΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ και στην Πατρα για το επόμενο συλλαλητηριο, σε λίγο θά οργανώσουμε εκδρομές πανελλαδικά. Αντε να δούμε.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πές μας ρε μεγάλε πατριώτη τι πρέπει να γίνει ;

      Διαγραφή
    2. Οι τελευταιοι ηρωες επεσαν στα ΟΧΥΡΑ του ΜΕΤΑΞΑ και στον ΓΡΑΜΜΟ και στο ΒΙΤΡΣΙ αγαπητε φιλε για να μην ξεχνιομαστε.

      Διαγραφή
  10. Τα συντροφια με τις αντεθνικες τους θεσεις ηρθαν στην εξουσια επειδη οι "πατριωτες" ηταν απασχολημενοι να τρωνε με 18 μασελες. Πατριωτικα παντα .......Επομενως τις πταιει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xenokrates apo bienni
    "Ειναι αληθεια, αλλα εμεις κοιμηθηκαμε, για να μην ταραχθουν τα ηρεμα νερα με τους γειτονες. Και ειναι αληθεια επισης οτι στο Πανεπιστημιο της Βιεννης ιδρυθηκε αμεσως τοτε εδρα μακεδονικης γλωσσας, χωρις καμια διαμαρτυρια απο γλωσσολογους. Η Ιστορια ειναι καλα στημενη απο χρονια και τωρα ειναι δυσκολο για πολλες χωρες να παραδεχθουν το λαθος που εκαναν και υποστηριζοντας και αναγνωριζοντας Ιστορια και γλωσσα και γενικα την υπαρξη ενος τεχνιτου εθνους, που δεν υπηρξε ποτε."

    Kι'ειναι αληθεια επισης, οτι οχι μονο τα λαθη των αλλων τα πληρωνουμε εμεις,αλλα και οτι πιστευουμε,οτι αν οι αλλοι δεν τα διορθωσουν απο μονοι τους, εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τραγική κίνηση αυτοϋπονόμευσης που ακολούθησε το κατέβασμα της χιτλερικής σημαίας από την Ακρόπολη. Οι όποιες ηρωικές πράξεις των αριστερών έχουν διαβλητά κίνητρα, διότι φανερώνουν μάλλον μαρξιστική-διεθνιστική επιρροή παρά αγνό πατριωτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την σημαια την κατεβασε κι ενας αλλος μαζι.Αυτος περασε διακριτικα..σεμνα..τιμια ..στο παρασκηνιο.Αυτος εδω...το παραξεφτηλισε στην φασαρια..ασεμνα..αδιακριτα..και πολλαπλως πληρωτεο..Κατι δεν παει καλα με τον κυριο..στο ηθικο κομματι...κι οχι στην πραξη..που εγινε.

      Διαγραφή
  13. In December 2006, the nationalist VMRO-DPMNE-led government of the Republic of Macedonia renamed the airport after Alexander the Great, sparking a renewed diplomatic spat with Greece, because both countries consider Alexander the Great as part of their own heritage which is causing more confusion because the airport of Kavala in Greek Macedonia already bearing the named Alexander the Great before the one of Skopje.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αριστερος γενικα, σημαινει
    Απατρις.
    Αθρησκος.
    Εθνομηδενιστης.
    Μισει γενικως.
    Προσποιειται οτι υπερασπιζεται την ειρηνη και την δημοκρατια.
    Ο συριζα ειναι το πιο αλητικο κομματι της αριστερας. Και μονο στην ιδεα οτι μπορουν να διαλυσουν την Ελλαδα, ηδονιζονται. Μισουν την Ελλαδα.
    Αντιθετα στο κκε, οι περισσοτεροι ειναι τιμιοι πατριωτες, αλλα σε πληρη αγνοια για το τι εστι κκε. Νομιζουν οτι το κκε ειναι κομμα πατριωτικο!
    Τωρα οι συριζαιοι, εχουν εξαιρετικες ικανοτητες παραλλαγης. Ειναι εξαιρετικοι χαμαιλεοντες. Δυσκολα θα φυγουν απο τις καρεκλες. Μπορει να ξεπουλησουν το συμπαν για να τις κρατησουν. Εχομε μπλεξει ασχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ζούμε στην εποχή όπου ο μισέλληνας και ο μισαλλόδοξος πολυπολυτισμικός μαλώνουν για το ποιος θα σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.