23/2/18

Παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ - ΓΓ Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Θάνου απειλεί και εκφοβίζει τους δικαστές για την υπόθεση Novartis

Σάλος από την παρέμβαση της συμβούλου του πρωθυπουργού
«Αν αυτή η υπόθεση δεν πάει στο Εφετείο, ποια θα πάει; Γιατί έχουν τέτοια ανησυχία; Είναι εκμαυλισμένοι οι 350 δικαστές του Εφετείου;» αναρωτήθηκε ο κ. Σαλάτας μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
Θεσμικά ανεπίτρεπτη και νομικά εσφαλμένη χαρακτήρισε την παρέμβαση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου για την υπόθεση Novartis ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Νίκος Σαλάτας προσθέτοντας ότι η δήλωσή της περιέχει και μια απειλή «όταν λέει ότι η πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για τη σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου είναι μη νόμιμη».
«Αν αυτή η υπόθεση δεν πάει στο Εφετείο, ποια θα πάει; Γιατί έχουν τέτοια ανησυχία; Είναι εκμαυλισμένοι οι 350 δικαστές του Εφετείου Αθηνών; Αυτό θέλουν να πούνε;» αναρωτήθηκε ο κ. Σαλάτας στο ΘΕΜΑ 104,6 καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι επιχειρείται πραξικόπημα επειδή οι δικαστές του Εφετείου βλέπουν ότι είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
Στην παρατήρηση ότι ο αγώνας της Βασιλικής Θάνου είναι για να μείνει ο φάκελος Novartis στην εισαγγελέα Διαφθοράς ΕλένηΤουλουπάκη, ο κ. Σαλάτας απάντησε «έτσι φαίνεται».
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «εμείς έχουμε εμπιστοσύνη και στους δικαστές του πρώτου βαθμού όμως οι δικαστές που είναι στο εφετείο είναι από 20-35 χρόνα δικαστές, έχουν άλλη εμπειρία, έχουν δικάσει πολλές υποθέσεις».
Εξήγησε ότι «αν αδρανήσει η διοίκηση (σ.σ. για μια πολύ σοβαρή υπόθεση) μπορούν 20 δικαστές του εφετείου με τις ανάλογες υπογραφές να κινήσουν διαδικασία σύγκλησης της ολομέλειας του Εφετείου. Είναι πραξικόπημα αυτό; Πλήττεται το κύρος της δικαιοσύνης από αυτό; γιατί τα γράφουν αυτά;».
Διαβέβαιωσε, δε, ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εφέτες που τυχόν επιλεγούν μετά από μια τέτοια διαδικασία θα είναι οι καλύτεροι και οι πιο αμερόληπτοι».
«Εμείς οι δικαστές πρέπει τώρα να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, να το δείξουμε αυτό ώστε ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αυτό είναι το μέλημά μας, δεν είναι μέλημα μας να έχουμε σωσίβιο στους πολιτικούς» τόνισε ο κ. Σαλάτας.
Έκλεισε, δε, την τοποθέτησή του σημειώνοντας με νόημα «η κυρία Θάνου είναι η τελευταία που μπορεί να μιλάει αν είναι νόμιμη η σύγκληση της ολομέλειας του Εφετείου, γιατί κάνουμε σκέψεις τι ολομέλεια συγκάλεσε για να αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης των δικαστών. Δεν μπορεί να εκφοβίζει τους δικαστές».
Ακούστε ΕΔΩ τη ραδιοφωνική συνέντευξη
https://soundcloud.com/info-info-969429733/20180223a-2
Πρώτο Θέμα

13 σχόλια:

  1. -Ε! Αφού το είπε ο Σαλάτας. Τότε έτσι θα ναι.
    Η ένωση δικαστωνε και των εισαγγελέωνε*, υπερευαισθητη ωσάν γυνή εις εμηνοπαυσην κάποτε τα ρίχνει χοντρά και κάποτε κανει την γκαβοκουφωΜαρια.... μαντέψτε σεις ποτέ!


    *είχε βάλει υποψηφιότητα ο παναθηναϊκάκιας, το Ντογιακο... Μπρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τους Ντογιακο (ειναι αυτος που του εδωσε εντολη ο Σαμαρας κατα της Χρυσης Αυγης με το αμίμητο «πες του παναθηναικακια τους επομενους τρεις να τους γα......σει»)
    Τον Αθανασιου παλι του Σαμαρα που απο αραιοπαγιτης εγινε κομματοσκυλο
    Την Κουτζαμανη παλι του Σαμαρα που αντι να δικασει τα οσα ομολογησε ο Φιλος του Σαμαρα για την Χρυση Αυγη εψαχνε να βρει ποιος τραβηξε το βιντεο και εξέθεσε το αφεντικο της.
    Τωρα υπαρχει νεο τσιρακι η Θανου του Τσιπρα.
    Δεν εχει σωτηρια αυτος ο τοπος.

    ΥΓ Η ιστοσελιδα σας σωστα ασχολείται με την Θανου αλλα ποτε δεν ασχοληθηκατε με τους υπολοιπους που αναφερω. Ειναι κατι που δεν με ξενίζει πλεον. Εξαιρειται ο κ. Ακκυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδείς εκ των "ανησυχούντων" της συνδικαλιστικής παρέας της Ένωσης δεν έχει δηλώσει τι είναι αυτό που κατά την άποψη του κάνει στραβά η Τουλουπάκη και πρέπει να της αφαιρεθεί η δικογραφία.

    Αλλά και ουδείς από την παρέα των εκδοροσφαγέων δεν έχει παρουσιάσει κάτι το νομικώς επιλήψιμο, πλήν της γνωστής καραμέλλας ότι η δικογραφία του FBI είναι σκευωρία της Ελληνικής Κυβέρνησης.

    Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε βασίμως ότι το ενδιαφέρον των συνδικαλιστών της Ένωσης είναι να θέσουν την δικογραφία στο αρχείο για να διευκολύνουν τους εκδοροσφαγείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καλεντερίδη, είναι ντροπή το Νόμιμο να γίνεται Παράνομο, μόνο και μόνο γιατί έχουμε έχθρα στα κομούνια και θέλουμε να υποστηρίζουμε τους Κούληδες της παρανομίας…
    Από που ν΄ αρχίσω; Από τον ανίκανο Κυριάκο; Από τον Γκαιμπελιστή Άδωνι; Από τους υποστηρικτές των ναρκοεμπόρων; Από τον Σαμαρά που εξαφάνισε την Τράπεζα Μαραθώνος;* Αυτές είναι λίγες αναφορές, που πολλαπλασιάζονται όταν συσχετιστούν με τα καθίκια του ΠΑΣΟΚ.
    Τουλάχιστον, δώστε λίγη υποστήριξη στις εν ενεργεία έρευνες, για το καλό της Ελλάδος, και υποστηρίξτε το FBI που άρχισε το ξεσκέπασμα της παρανομίας, και μην υποστηρίζεται αυτούς που έπλεξαν το παραμύθι της σκευωρίας…
    Εάν υπάρχει ίχνος πατριωτισμού, πρέπει να δώσετε πρώτος αυτό το παράδειγμα, και να μην καλωσορίζεται τους σκυλόφωνους που θάβουν την Πατρίδα για το καλό των Κούληδων Σαμαράδων, και Τούρκογλων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λύσσαξαν οι αριστερόστροφοι φασίστες, γιατί κάποιοι δικαστές θέλουν να λειτουργούν ανεξάρτητα, χωρίς να είναι υποχείρια της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι ντροπή να λοιδορείται δικαστικός επειδή ζήτησε η υπόθεση να εξεταστεί ευρύτερα από το Εφετείο, όπου είναι δυσκολότερο το μαγείρεμα.
    Δυστυχώς το ολοκληρωτικό καθεστώς, γκρεμίζει τους πυλώνες της δημοκρατίας, ήγουν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και την διάκριση των εξουσιών. Παράλληλα λασπολογεί ενάντια σε όσους αντιστέκονται. Αυτοί είναι ικανοί να εφαρμόσουν σχέδιο βίας και νοθείας μέχρι τις εκλογές για να εδραιώσουν τον έλεγχο της εξουσίας. Μόνη μας ελπίδα η αφύπνιση του Ελληνικού λαού, εξαιτίας της μειοδοσίας στην Μακεδονία, στην Θράκη και στις σχέσεις με τους τουρκαλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη.
    Η παρουσία της κ. Θάνου στο γραφείο του πρωθυπουργού, είναι σκάνδαλο.
    Η διολίσθηση στον μαδουρισμό είναι πλέον εμφανής.
    Κάτω οι χούντες, έχρωμες ή ασπρόμαυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά είναι αυτή η ζυγαριά που ζυγίζει και βγάζει σκάνδαλο την τοποθέτηση της συνταξιούχου δικαστού κ. Θάνου στο Πρωθυπουργικό γραφείο, και ταυτόχρονα βγάζει άμεμπτη την Πρωθυπουργοποίηση του κ. Πικραμμένου και την Υπουργοποίηση του κ. Αθανασίου, επίσης συνταξιούχων Δικαστών ;

      Διαγραφή
    2. @ Dimitri.
      Μου θυμιζεις το 'νομιμον και ηθικον' καποιου καραφλου παιδιου.
      Δημητρη εχεις μαλλον ξεχασεις γιατι καταψηφιστηκε η προηγουμενη κυβερνηση και επιλεχτηκε η σημερινη.
      Μα ακριβως για να ΜΗΝ κανει τα ιδια.
      Ειδαλλως κραταγαμε τους προηγουμενους που ειχαν και εμπειρια.

      Διαγραφή
    3. @Ναιας
      Η αναπάντητη ερώτηση μου παραμένει, όχι για να υιοθετήσει το "όλοι τα ίδια κάνουνε" αλλά για να μην κολλάμε τις ταμπέλες σύμφωνα με τα γούστα μας, υπό μορφή κριτικής υψηλού επιπέδου.

      Στο δε συνολικό συμπέρασμα είναι πολύ φανερό. Η σημερινή κυβέρνηση σαφώς δεν κάνει τα ίδια με τους προηγούμενους με κορυφαίο πεδίο σύγκρισης την μη υποστήριξη της διαφθοράς.

      Διαγραφή
  7. Πρέπει νά διαφυλαχθῆ τό κύρος τῆς Δικαιοσύνης ἀπό παρεμβάσεις ὅπως τῆς κας Θάνου, ἀκόμη καί πειθαρχικῶς.

    Ἡ κα Θάνου δέν εἶναι μία ἰδιώτης πού συταξιοδοτήθηκε καί κάνει ὅ,τι θέλει, καί λέει ὅ,τι θέλει.
    Ξέχασε ὅτι ὡς δικαστής εἶχε ἰσόβια λειτούργημα, ἀλλά καί ὅτι ἀπεχώρησε ἀπό ὑψηλότατη θέση, αὐτήν τῆς Προέδρου τοῦ Ἀρείου Πάγου.
    Ἡ θεση της αὐτή ἦταν θέση στό Πολίτευμα τῆς χώρας. Γι' αὐτό καί λόγῳ θέσεως, τῆς ἀνατέθηκε προσωρινῶς ἡ Πρωθυπουργία.
    Συνταξιοδοτουμένη καί ἔχουσα ἤδη αὐτήν τήν τήν θέση στό Πολίτευμα, δέν τῆς ἐπιτρεπόταν νά γίνῃ δημοσίως σύμβουλος Πρωθυπουργοῦ.
    Οὔτε καί τοῦ πλέον λαοπρόβλητου.

    Ὅτι δέν τῆς ἐπιτρεπόταν, νά ἀναλάβη θέση δημοσίου συμβούλου τοῦ Πρωθυπουργοῦ, εἶναι αὐτονόητο ἠθικῶς.
    Νομικῶς, πρόκειται νομίζω γιά σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμά της ὡς ἀνωτάτης δικαστικῆς λειτουργοῦ, ἡ ὁποία λόγω ἰσοβιότητας τοῦ δικαστικοῦ λειτουργήματος, πρέπει νά ἐλεγχθῆ.

    Τοῦτο προκειμένου νά διαφυλαχθη τό κύρος τῆς Δικαοσύνης ἀπό τέτοια κακά παραδείγματα.
    Πολύ περισσότερο, πού ἡ παρέμβασή της προκειμένου νά μήν ἀναλάβει ἄλλος δικαστικός λειτοθργός τήν κρίσιμη δικογραφία τῆς Νοβάρτις, ἔχει ὡς πιθανό στόχο καί τήν διασφάλιση τῆς εὐοδώσεως μιᾶς προδήλως ἀβάσιμης κατηγορίας κατά τοῦ κ. Πικραμμένου, τέως Προέδρου τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας, πού ἀνέλαβε καί ἄσκησε νομίμως ὅπως καί ἐκείνη τά καθήκοντα τοῦ Πρωθυπουργοῦ προσωρινῶς, καί τοῦ ὁποίου ἐνεπλάκη τό ὄνομα, ἀπό ὅ,τι φαίνεται, μέ μόνη "ἀποχρῶσα ἔνδειξη" σέ βάρος του, κατά τήν ἤδη ἐνεργοῦσα δικαστική λειοτουργό, τήν μαρτυρία μόνον ἑνός προσώπου, τοῦ τύπου "μοῦ εἶπε ὁ κ. Ἀναξιόπιστος Δωροδοκών, ὅτι τά χρήματα αὐτά τά προόριζε γιά τόν Πικραμμένο"!
    Τέτοιες ἐνδείξεις ὡς "ἀποχρῶσες", ἀλλά καί η σοβαρότητα τοῦ ὅλου θέματος, ἀπαιτοῦν ὁ δικαστής πού θά ἀσχοληθῆ περαιτέρω, νά ἔχει διορισμό ἀπαλλαγμένο ἀπό κάθε ὐπόνοια ὑπάρξεως δικτύου προσώπων (κομματικοῦ η ἄλλου) ἐντός του δικαστικοῦ σώματος, δηλαδή διορισμό ἀπό τό ἁρμόδιο κατά νόμον συλλογικό ὄργανο Ἐφετῶν, τήν πληρεστέρα δυνατή "δικαστική νομιμοποίηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το διαβασα και πιστευω βγαζει αληθεια......«Είναι σίγουρα καλόπιστη η πλειοψηφία των δικαστών. Αλλά έχει τεράστια αδυναμία να επιβληθεί και σε μια ευάριθμη μειοψηφία διεφθαρμένων, αφού τα αποδεικτικά μέσα της διαφθοράς μπλοκάρονται» και μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στις δικαστικές ενώσεις, τις οποίες κατακεραύνωσε, λέγοντας:
    «Δεν ενοχλήθηκε ποτέ η θεσμική ευαισθησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όταν συνάδελφοί τους διορίζονταν επικεφαλής στις δήθεν ανεξάρτητες αρχές και έκαναν επί 10ετίες τα στραβά μάτια, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους να πλουτίζουν αθέμιτα, εξοντώνοντας τους ανταγωνιστές τους, εξολοθρεύοντας ελληνικές επιχειρήσεις και καταληστεύοντας, ανενόχλητοι, φορολογούμενους και καταναλωτές.
    Δεν ακούστηκε ποτέ κανένα «θεσμικό κατηγορώ» για τον απόλυτο εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, την ώρα που εν ενεργεία Εισαγγελείς και Δικαστές βλέπουν καθημερινά τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς τους να δικηγορούν μπροστά στα μάτια τους, στις αίθουσες των δικαστηρίων όλης της Ελλάδας, υπέρ τραπεζών, εργολάβων, νταβατζήδων και μιντιαρχών.
    Δεν ντράπηκαν οι ενώσεις για το γεγονός ότι, για να παραπεμφθούν στην Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας, οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών, χρειάστηκε να μεσολαβήσει μια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να αναγκαστούν έτσι οι Εισαγγελείς να πράξουν με καθυστέρηση 10ετιών το αυτονόητο, που όμως είχαν την υποχρέωση να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα, από μόνοι τους, εδώ και πολλά χρόνια, αντί να κωφεύουν την ώρα που τα εγκλήματα του ελληνικού banking, όχι μόνο διαπράττονταν προκλητικά μπροστά στα μάτια τους, αλλά και τους καταγγέλλονταν εγγράφως από βουλευτές, συλλογικότητες και απλούς πολίτες».
    Τέλος δεν παρέλειψε δε να βάλει στο στόχαστρό του τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και δημόσια αναρωτήθηκε «αν έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη διαδρομή «μαύρου χρήματος», ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, που σχετίζεται με προμήθειες από εξοπλιστικά προγράμματα»....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅλα ὅσα λέτε, προφανῶς ἔχουν ὡς αἰτία, ἀμε΄σως ἤ έμμέσως, τόν διορισμό τῆς ἡγεσίας τῆς Δικαιοσύνης ἀπό τήν ἑκάστοτε Κυβέρνηση,
      καί τίς περαιτέρω ὁδηγίες ἀπό την διορισμενη ἡγεσία,
      ὁδηγίες ἄλλοτε ἀνύπαρκτες (γιά να εἴμαστε καί δίκαιοι),
      ἄλλοτε διακριτικές καί γενικές, καί ἄλλοτε εὐθέως γιά συγκεκριμένα θέματα ἤ φακέλους.
      Τοῦτο, ἀναλόγως τόν ἀνώτατο Πρόεδρο, ἤ ἀναλόγως τόν ὁρισμένον ἀπό αὐτόν ἐπιθεωρητή (διά τοῦ δικαστικοῦ συμβουλίου, ἤ κατόπιν κληρώσεως ἀλλά καί σχετικῆς συζητήσεως...).

      Συνεπῶς, δέν φταῖνε οἱ δικαστές γι' αυτά τουλάχοστον πού ανωτέρω ἀναφέρονται.
      Γιά δειλία στήν ἀνάληψη πρωτοβουλιῶν ὅπου τούς τήν δίδει ὁ νόμος, ὅπως στούς Εἰσαγγελεῖς, ἀλλά καί σέ πολλά εἰδκά θέματα, ὥστε νά μαζευθῆ τό κακό, κυττᾶξτε τήν κοινωνια γύρω σας καί τά ΜΜΕ:
      Ποιός θά προστατεύσῃ ἀπό τίς διαβολές, πολιτικές ἤ μή, ἕναν δικαστικό πού δέν ἀρκεῖται στά τετριμμένα; Καί δή ἀκόμη καί τόν Πρόεδρο ἀνωτάτου δικαστηρίου ἀπό τούς ἀντιπολιτευονένους τό κόμμα τῆς Κυβερνήσεως πού τούς διόρισε;
      Οὔτε κάν πολίτες πού θίγονται, δέν προβαίνουν σέ σχετικές μηνύσεις ἤ ἐπανοσθωτικές ἀγωγές. Φοβοῦνται πολλές φορές.
      Λάβετε δέ ὐπ'ὄψη σας, ὅτι τό 70-90% τῶν δικαστικῶν, εἶναι γυναῖκες, δηλαδή δέν ἔχουν κάν ζήσει ποτέ τους, τήν ψυχολογία τοῦ στρατευμένου καί τῆς μετοχῆς σέ πόλεμο, πηγαίνοντας στόν στρατό.
      Πολλοί λοιπόν δικαστές, εἶναι ἄνθρωποι πού παράλληλα ἔχουν νά μεγαλώσουν μικρά παιδιά, καί νά φέρουν εἰς πέρας ἕναν ὑπέρογκο φόρτο εργασίας, ἤδη πρίν ἀπό ὁποιαδηποτε πρωτοβουλία ἤ θαρρετή ἐνέργειά τους, πέραν τῆς πεπατημένης "ἐπιλύσεως διαφορῶν", στενά ἐννοουμένης...
      Καί παρά ταῦτα, δέχονται τόσες ἐπιθέσεις ἀπό τά ΜΜΕ καί τελευταῖα καί ἀπό πολιτικούς. Γι'αὐτό ἀρκοῦνται στό γράμμα τοῦ νόμου σχεδόν μέ εὐλάβεια. Σκεφθεῖτε να ἀνθίσταντο σθεναρότερα τῶν ρητῶν κατά νόμον "πολιτικῶν" δυνατοτήτων τους!
      Θά διαβάλλονταν ἐπιλεκτικῶς, πολλοί, ὅτι καθυστεροῦν ὑποθέσεις, ὅτι εἶναι ἀνίκανοι κλπ, μέ διαβολές, καί θά μετατίθεντο, τό λιγώτερο, στήν αλλη ἄκρη τῆς Ἑλλάδος.
      Εἴπαμε, πρέπει νά ἀλλάξει ὁ τρόπος ἐπιλογῆς τῆς ἡγεσίας τῆς δικαιοσύνης.
      Σέ ἕνα ἔχετε δίκηο: Ἀδικαιολόγητες καθυστερήσεις ἤ συρτάρια γιά σημαντικες ὑποθέσεις κατά σημαινόντων προσώπων, εἶναι ἀπαράδεκτα.
      Ὄπως καί ὁ καννιβαλισμός τῶν ΜΜΕ, ὅταν κάποιος πολιτικός ἤ ἐπώνυνος, ἀπλῶς κατηγορεῖται, εἴτε ἀβάσιμα, εἴτε ὡς ἐξιλαστήριο θύμα.

      Μέ βάση τό ἰσχύον Σύνταγμα, καί ἀφοῦ δέν μπορεῖ ἄμεσα νά ἀλάξει ὁ τρόπος ἐπιλογῆς τῆς ἡγεσίας τῆς Δικαιοσύνης, ὁ ρόλος τῆς ὑπεύθυνης δημοσιογραφίας θά ἦταν μεγάλη βοήθεια στήν ἀπόδοση δικαιοσύνης.
      Βλέπετε ὅμως, στά παρουσιαζόμενα προβλήματα, ἐθνικά, κοινωνικά κλπ, νά ἐρωτῶνται ἀπό μελετημένους καί καλόπιστους δηοσιογράφους, οἱ ἀρμόδιοι τοῦ κράτους; Ἤ ἄλλοι, πράγματι εἰδκοί καί γνῶστες τῶν θεμάτων;
      Σέ πάνελ, ὑποτίθεται ἐνημερωτικά, καλοῦν ἀντί τῶν εἰδικῶν τῆς κοινωνίας,, τούς συναδέλφους τους δημοσιογράφους! Πῶς λοιπόν θά βγοῦν στοιχεῖα για σκάνδαλα;
      Μέ ἀόριστες μηνύσεις τῆς φτωχῆς κυρά Κατίνας καί τοῦ μικρομεσαίου κυρ-Γιώργη;
      Ἄλλα ἀντ' ἄλλων, λαμβάνουν χώρα στά ΜΜΕ. Ἀπό προπαγανδιστική χειραγώγηση ὅλων, κατά τίς προτιμήσεις τῆς ἐκάστοτε Κυβερνησεως, μέχρι πρόχειρη καί καννιβαλιστική κατασυκοφάντηση οἱουδήποτε. Εἴτε γιά τηλεθέαση, εἴτε γιά ὁτιδήποτε....
      Εἶναι δε΄, τόση ἡ ἀναξιοπιστία τῶν περισσοτέρων δημοσιευμάτων, καί τόσο στοχευμένα αὐτά πολιτικῶς, οἰκονομικῶς κλπ, ὥστε κανένας ἔντιμος ἄνθρωπος, ὅπως εἶναι οἱ περισσότεροι δικαστές, δέν θέλει "νά μπερδευθῆ μέ τό καλαμπόκι", γιατί "θά τόν φᾶνε οἱ κότες". Περιμένουν μηνύσεις καί ἀγωγές τῶν πολιτῶν, γιά νά ἐνεργήσουν.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.