31/3/18

Η σειρά του BBC για την οποία έγινε ντόρος τις τελευταίες μέρες


επειδή δεν δόθηκε ο ναός του Σουνίου για γυρίσματα μιλά στο σενάριο της και για τρομοκράτες Παλαιστινιους.
Να θυμηθούμε λοιπόν τότε που η Πάτρα έγινε θύμα της ανεξέλεγκτης μανίας της Παλαιστινιακης Τζιχαντ. 
Στις 19 Απριλίου του 1991 διάβαζα Παθολογία ή Φυσιολογία δεν έχει σημασία στο σπίτι μου Ραδινου 2, στο κέντρο της Πάτρας. Ξαφνικά ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και σειστηκαν όλα τα τζάμια του σπιτιού..Στην αρχή φαντάστηκα ότι κάποιο μαχητικό αεροσκάφος είχε σπάσει το φράγμα του ήχου, αλλά ο ήχος και το τράνταγμα ήταν ακόμα πιο δυνατό. Κατέβηκα κάτω αλλά δεν μπόρεσα να δω από που προερχόταν ο θόρυβος.
Λίγα τετράγωνα πιο κάτω λίγες στιγμές πιο πριν ο Παλαιστίνιος Χασικεχ μέλος της ομάδας του Αμπού Νινταλ, σταμάτησε στο ασανσέρ της οδού Βότση 14 για να ελέγξει τη βόμβα που προοριζόταν για το Βρετανικό προξενείο λίγα μέτρα παρακάτω. Η βόμβα εξερράγη στα χέρια του.
Έξι νέοι Πατρινοί βρήκαν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τους Γιώργο Παπασωτηρόπουλο 58 χρόνων, Βασίλη Κυριακόπουλο 53 χρόνων, Γιάννη Καυκά 25 χρόνων, Όλγα Σταγγαλινού 25 χρόνων, Δημήτρη Σεϊτανίδη 23 χρόνων, και Γεωργία Βέρρα 24 χρόνων.
Αν η βόμβα είχε τοποθετηθεί εκεί που ήθελε οι νεκροί θα ήταν ακόμα περισσότεροι αλλά όχι αυτοί.
Γι αυτό μιας και τους έχουν ξεχάσει όλοι εκτός από τους οικείους τους θα τους θυμηθώ εγώ.



 Antonios Darzentas 

1 σχόλιο:

  1. Η ομαδα αυτή του Αμπου Νιντάλ εχει κατηγορηθεί για σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών.Ενα απλό γκουγκλ σορτς θα σας πείσει.Ειναι πολυ περίεργη ομαδα διήθημενη πλήρως απο πράκτορες πολλών χωρών.Ευθυενται και για την πειρατεία στο Ακιλε Λαουρο η κάπως ετσι και για πλήθος άλλων περίεργων ... επιθέσεων.Κι οι ίσιοι οι Παλαιστίνιοι δεν την εχουν σε μεγαλη εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.