26/3/18

Η Γκούτα Δαμασκού απελευθερώθηκε σχεδόν ολόκληρα: Οι εικόνες που δεν θα δείξουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ...


Ανατολική Γκούτα. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, τα μίντια εξακολουθούν να μιλούν για «αντάρτες», για «κατάρρευση των ανταρτών» και να παρουσιάζουν την Γκούτα ως «εμβληματικό προπύργιο της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης».
Μια "συριακή αντιπολίτευση", η οποία αρπάζει τους πολίτες ως ομήρους, τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα και τους εκτελεί όταν προσπαθούν να διαφύγουν, παρουσιάζεται ωστόσο ως θύμα του "αιματηρού καθεστώτος".

rescapes_ghouta2

rescapes_ghouta


rescapes_ghouta1

Αντίθετα, αυτές τις εικόνες αγωνιστικών πολιτών που ευχαριστούν το συριακό στρατό για την απελευθέρωσή τους, ποτέ δεν θα τις δείτε στα δελτία ειδήσεων των τηλεοράσεων ...

rescapes_ghouta4

Την ίδια στιγμή, η AFP (Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων) μας δείχνει πιο ευχάριστα την εκκένωση των τζιχαντιστών προς την Ιντλίμπ οι οποίοι παρουσιάζονται ως θύματα, "στερημένα από τα πάντα", "μετά από περισσότερο από ένα μήνα θανατηφόρων βομβαρδισμών".

Ήμασταν θεατές του σχεδόν ίδιου τεράστιου χάσματος ανάμεσα στη προπαγάνδα των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και στη πραγματικότητα στο έδαφος κατά την απελευθέρωση του Χαλεπίου το 2016.

Βίντεο: [λογοκριμμένες εικόνες] ο συριακός στρατος εισέρχεται στην ανατολική Γκούτα

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά
Πηγή : Fawkes News
french.almanar.com.lb/


4 σχόλια:

  1. Μπράβο Ρωσία/Συρία - να κάνουν το ίδιο με Αφρίν τώρα που ξεμπέρδεψαν με Γκούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      Μπράβο και στον κ. Καλεντερίδη που αναδεικνύει την αλήθεια για τα απερίγραπτα εγλήματα των δυτικών στη Συρία.

      Διαγραφή
    2. Το βλέπω δύσκολο Δυστυχως ...

      Διαγραφή
  2. Το θεμα ειναι τι θα κανει ο Ασσαντ η τι θα αφήσει ο Πούτιν να κανει ο Ασσαντ με τα αλλά δυο κομμάτια της χώρας του που κατέχουν οι Κούρδοι και φίλοτουρκοι και φυσικά αν θα βάλει μυαλό πολιτικά η αν θα εχει παλι μπελάδες με υπαρκτά πολιτικά θέματα που θα εκμεταλλευτούν τυχόν πράκτορες ξένων δυνάμεων στο βαθύ μέλλον.Διοτι υπήρχαν όντως βασικά θέματα καταπίεσης που φυσικά εκμεταλλεύτηκαν οι δυτικοί καλοθελητές και τριχοτόμησαν τη Συρία.Εν πασει περίπτωση Δυστυχως η Συρία ειναι ξεδοντιασμένη αν και εμφανώς σεσωσμενη πλέον απο το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.