28/3/18

Παραγωγή ή θάνατος

H παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων δηλώνει ότι έχεις πρόβλημα. Όταν επί χρόνια ελεεινολογείς την αστική δημοκρατία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, συκοφαντείς συνολικά την ιδιωτική πρωτοβουλία και διασπείρεις στο πόπολο θεωρίες συνωμοσίας, ζεσταίνεις το αυγό του φιδιού και αυτό κάποια στιγμή σπάει. Όταν γίνονται ντεμέκ τσαμπουκάδες και ανταλλάσσονται φιλοφρονήσεις του επιπέδου χιτλερόψυχοι, «προδότες της Μακεδονίας» και άλλα τέτοια δίκαια ή άδικα,  καταλαβαίνεις ότι αυτά κάνουν τον γύρο του κόσμου και εμπεδώνουν την πεποίθηση ότι το πρόβλημα είναι δομικό. Αρρώστια προχωρημένη. Μετά βγαίνεις στα πέριξ και ζητάς βοήθεια απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας και δεν ξέρω αν σε παίρνουν στα σοβαρά.
Θα περίμενε κανείς ότι στη Βουλή των Ελλήνων άλλα θα ήταν τα σημαντικά. Οι πατέρες και οι μητέρες του έθνους να αναζητούν τις ειδικές παραμέτρους της αναπτυξιακής πολιτικής, να διαλέγονται με προσωπικότητες παγκοσμίου εμβέλειας και γνώστες της αγοράς, να νομοθετούν παραγωγικά με γνώμονα όχι το κομματικό αλλά το εθνικό, το λαϊκό, αν θέλετε, συμφέρον. Διότι κανείς δεν θα μας σώσει, αν εμείς δεν ξέρουμε τον τρόπο.
Για τη συνέχεια AthensVoice

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν κάποιοι αργόσχολοι αντιπαραγωγικοί τύποι, που έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ, οπως το Ελληνοπρεπες Athens Viice, καθολα δημοκράτες που σχολιάζουν την παρουσία στην Βουλή του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής σαν πρόβλημα. Την στιγμή που στην κατεχόμενη Ελλάδα, η ψήφος στον Εθνικισμό και στην Χρυσή Αυγή είναι στάση ζωής και συνειδητοποιημένη επιβολή. Τόσο δημοκράτες οι υποκριτές..Τώρα αυτα τα αντιπαραγωγικα τυπάκια θέλουν να μας διαφωτίσουν για τα καλα της ιδιωτικής παραγωγής όταν οι ίδιοι αλλά και άλλοι του συναφιού τους, της αριστερό δεξιάς ξιφουλκούν/σαν για τον έλεγχο κάθε παραγωγικής διαδικασίας και απασχόλησης από το κρατος για να ελέγχουν το κοπάδι των ψηφοφόρων τους...και βεβαίως να εκλεγούν βολευτες κουρσευοντας τον πόνο και την αγωνία των εργαζομένων Ελλήνων... Αιδώς Αργειοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.