28/3/18

Προχωράει η κατασκευή του αγωγού Nord Stream στη Γερμανική ΑΟΖ

Έδωσαν έγκριση οι γερμανικές Αρχές 
Το γερμανικό υπουργείο Ναυτιλίας έδωσε την άδεια για την κατασκευή και εκμετάλλευση του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream -2 στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Γερμανίας στην Θάλασσα της Βαλτικής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του υπουργείουΤο γερμανικό υπουργείο, αφού αξιολόγησε τις επιπτώσεις που θα έχει στο περιβάλλον η κατασκευή του αγωγού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υφίστανται εμπόδια που να συνηγορούν στην μη ικανοποίηση του αιτήματος που αφορά την εγκατάσταση του αγωγού σε τμήμα του θαλάσσιου πυθμένα μήκους 31 χιλιομέτρων.
Το γερμανικό υπουργείο επισημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο «όλες οι άδεις που ήταν αναγκαίο να εξασφαλισθούν από την Γερμανία για την υλοποίηση του έργου έχουν δοθεί». Παρόμοιες διαδικασίες έκδοσης των σχετικών αδειών για την κατασκευή του αγωγού βρίσκονται σε εξέλιξη σε τέσσερις χώρες, από τα εδάφη των οποίων θα περάσει ο αγωγός (Ρωσία , Φιλανδία, Σουηδία, Δανία).
ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

  1. Εδω δεν ισχυει το....εμπαρκο.....Ισχυει ομως για τα αγροτικα απο χωρες κουτουρνιθια με δοσιλογους πολιτικους και λαο που ...κοιταει το ...ταβανι ολη μερα γεματος αποριες....γιατι γινονται ολα ετσι....και κοντευει να σκασει απ την ..απορια...διοτι ειναι αδιανοητο γιαυτον οτι δεν παιρνει στροφες το μυαλο του...γιαυτο.Αν ανοιξετε ενα στσθμο τιβι...η ραδιοφωνου...οταν τηλεφωνει το κοινο...θα ακουσετε καταπληκτοι ποσες αποριες εχει ...το κοινο....ολοι απορουν ...δεν κατανοουν πως γινεται καθε τι....δεν το....χωραει το μυαλο τους....και για καθε λεπτομερεια που τους αφορα λενε..." δεν καταλαβαινω γιατι δεν εκαναν εκεινο..το αλλο...το παραλλο..."....Μια καθολικη αδυναμια να βγαλουν ενα γενικο συμπερασμα για ολα και τελος....Διοτι το ...τελος...μετα...θελει δραση..!!!Και κανεις δεν θελει να δρασει !!Αλλα δεν το λεει ανοιχτα..!! Ετσι ....απορει μονιμως....εως να πεθανει....Δεν καταλαβαινω λενε ολοι !!! Δεν χωραει το ....τσιπ δραμι....τοσο χωραει....δυο γαιδαρων αχυρα...Αφου 30 χρονια ηδονων...το αφησαν ακατοικητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο *ακατοικητο* βρισκουν προσωρινο καταφυγιο οι λαθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι δαιμονες της κολασης....επισης.Ετσι δεν συμβαινει αγαπητε Αχοι ?? Αποριες αιωνιες ?? Δεν τις ακους ολη μερα γυρω ??Ειδικα στα οικονομικα να δεις....γιατι ετσι κι οχι ...αλλιως.Διοτι βρε ανοητε..." θελουν να πεθανεις"....ποσο θα κανεις ακομη να το ..καταλαβεις ?? Χιλια χρονια ???

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.