4/4/18

Εισέπραττε παράνομα επί 22 έτη τη σύνταξη του πατέρα της -Εγινε διοικήτρια σε νοσοκομείο-φάντασμα επί ΣΥΡΙΖΑ

Για ευνοιοκρατική τοποθέτηση υπαλλήλου σε θέση διοικήτριας νοσοκομείου που δεν λειτουργεί, κατηγορεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ η συγκεκριμένη γυναίκα εισέπραττε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της. Οταν αυτό αποκαλύφθηκε και αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα, της έγινε μία «προνομιακή ρύθμιση», κατά την ίδια πηγή, ενώ διορίστηκε και διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών όπου και παραμένει παρότι έχει συγχωνευθεί στο ΓΝ Πατρών εδώ και ένα χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Η εν λόγω Διοικήτρια επί 23 χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει τη σύνταξη του πατέρα της.
Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις που έπρεπε να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών. Χρήματα που παράνομα έλαβε αφού δεν δικαιούνταν τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της.
Η εν λόγω Διοικήτρια λόγω ΣΥΡΙΖΑ (...) επιβραβεύτηκε για τις πράξεις της, να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο επί 22 έτη. Ορίστηκε Διοικήτρια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Νοσοκομείο θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η Κυβέρνηση έκλεισε το εν’ λόγω Νοσοκομείο πριν ένα χρόνο φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γ.Ν. Πατρών. Το Νοσοκομείο θώρακος σήμερα δεν υφίσταται, η Διοικήτρια όμως συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό της. Δεν την παύουν για να μη γυρίσει στη σύνταξή της που κατάντησε προνοιακό επίδομα;
Από τον παχυλό μισθό της Διοικήτριας της παρακρατάνε μόνο 266 ευρώ το μήνα το οποίο αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Θα εξοφλήσει το χρέος της σε 50 χρόνια και βάλε.
Έχουμε σήμερα το παγκόσμιο φαινόμενο, δύο Διοικητές σε ένα Νοσοκομείο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.
Και συμπληρώνει: «Ποιος άλλος πολίτης απολαμβάνει τέτοια προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο; Φροντίζουν μάλιστα να λαμβάνει το μισθό διοικητή Νοσοκομείου για να μη δυσκολεύεται. Λαμβάνει 2.100 ευρώ το μήνα καθαρά».
Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «κατάληψη του Κράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» επικαλούμενη δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τις οποίες «είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ αποκομματικοποίησης του Κράτους».
Η πράξη καταλογισμού συνταξιούχου για τη συγκεκριμένη υπάλληλο


Πηγή: Εισέπραττε παράνομα επί 22 έτη τ



10 σχόλια:

  1. Μηπως θα ηταν σωστοτερο η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποκαλειτε ΔΙΟΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε κάποιο σημείο τα έγγραφα αναφέρουν ως ημερομηνία διορισμού 18-οκτώμβρίου-1981 , μιλάμε για πολύ βρώμα , κυριακή των εκλογών την διορίσανε , πόσο μπουρδέλο κράτος είμαστε . Όνομα και φωτογραφία για τα λαμόγια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. της καταλογίσανε περίπου 101.000 ευρώ. σαν εργαζόμενη ενόσω είναι συνταξιούχος, θα παίρνει το 50-60% της σύνταξής της. Η κράτηση του καταλογισμού δεν μπορεί να ξεπερνά το 1/5 της μηνιαίας σύνταξης! Δηλαδή, αν παίρνει 600 ευρώ σύνταξη η κράτηση δεν μπορεί να ξεπερνά το 1/5 της, δηλαδή τα 120 ευρώ. οπότε θα επιστρέφει ετήσια 12χ120=1440 ευρώ! θα είναι ήδη 62-65 ετών.. οπότε 101.000 διά 1440= 71 έτη. θα ξεχρεώσει στα 135 έτη της ζωής της.
    δηλαδή ποτέ! αν φτάσει τα 90 έτη ζωής, θα ξεχρεώσει 36-38.000! από τα 101.000

    οπότε αυτός που υπέγραψε τον καταλογισμό κι έκανε το διακανονισμό, κατάλαβε τι έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχρεώνει (αν θελουν,που μάλλον δεν θέλουν)αμεσα. Κατασχεση ολων των περουσιακών της στοιχειων και των συγγενών της μεχρι 1ου βαθμου , και εκποιηση τους στο Ελληνικό Δημόσιο. Στην συνέχεια , μηνυση για εξαπάτηση του Ελληνικού Δημοσίου , και στην ιδια αλλά και σε αυτον/ους που την διόρισαν. Κατασχεση των περουσιακών τους και φυλάκιση. Αν αυτο γινόταν σωστα , θα ειχαμε το 1/3 των Ελληνων στη φυλακή , αλλά τα 2/3 θα δουλευαν συνειδητά και σωστα.....

      Διαγραφή
    2. Όχι, αυτό είναι πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.
      Να σταλεί σε δημοσιογράφο, γνωστό του παρόνος ιστοχώρου (ίσως καλύτερα στον τρελλό του χώρου αυτού - του μακελίστα) ώστε να καταγγελθεί στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο όου υπηρετεί ο υπάλληλος που έκανε το διακανονισμό σε δόσεις. Να μεταβιβαστεί σε αυτόν το ποσό της παρακράτησης (σαν ποινή-πρόστιμο). Μετά να δεις συμμόρφωση!

      Πραγματικά θα προσφερθεί υπηρεσία στον τόπο, αν το κάνει αυτό.

      Διότι το στόρυ της κυρίας αυτής ε΄'ιναι χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας των τελευταίων δεκαετιών.

      Διορίστηκε επι δεξιάς, όταν η δεξιά ήξερε ότι χάνει τις εκλογές (όρα Ράλλης-φίλαθλοι του Ηρακλη! ή τα λακόστ της κυρίας Ράλλη)

      Για να διοριστεί κάποια τότε, φαντάζεται κανείς τι μέσο είχε!

      Για να αλωνίζει επί Σύριζα, πάλι φαντάζεται κάποιος για το τι δόντι έχει!

      Θυμίζει τη βουλευτίνα που κατάγγειλε ο ΑΔΩΝΙΣ, ότι ήταν ρουσφέρι του Καραμανλή! Με φαξ του Ανδριαμού είχε διοριστεί!

      Διαγραφή
  4. οι εκλογές τότε έγιναν 18-10-1981 κέρδισε το πασοκ
    οπότε ο διορισμός της 1-10-1981, άρα έγινε επί γεωργίου ράλλη (νδ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην δείτε κανέναν να "προκόψει" σε αυτόν τον τόπο. Αμέσως να του βγάλετε τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι σξιοσημειωτο το ποσο διεστραμενες ψυχες υπηρξαν στην χωρα...και υπαρχουν....τιποτε αλλο δεν σημαινουν ολα αυτα....Πως ειναι δυνατον να εχει σπαταλυθει τοσο μυαλο...τοση ενεργεια...τοσος κοπος για την ατιμια....?? Κι ουτε δραμι για την αρετη ?? Ο διαβολος γεννησε τοσους ανθρωπους ?? Τοση αχρηστη ενεργεια...για 30 χρονια καλοπεραση με καθε τιμημα... τοση παρακμη...Ειναι αναγκαιο φαινεται να υπαρχει αλλη ζωη μετα θανατον...διοτι εδω αυτη ειναι φανερο οτι ειναι ενα ..δοκιμαστηριο...ψυχων...Η συνεχεια θαναι.η ανακοινωση των εξετασεων....Αυτα εκανες εκει ??? Απορριπτεσαι....διαγραφεσαι...ντηλιτ...Αν η κυρια ειναι και ηλικιωμενη...απεχει λιγο απ το ντηλιτ....που δεν το σκεφτηκε οτι υπαρχει....Η φυση αποκαθιστα τις ισορροπιες...δεν ειναι δυνατον ναναι αιωνια μονοσημαντη...δεν στεκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kκαι εχω την απορία είναι ακόμη στην θέση τους αυτοί που επέβαλαν την επιστροφή των παρανόμως ληφθέντων από μια τοσο εξεχουσα προσωπικοτητα!!!! Στην Τουρκία και στην Βενεζουελα δεν θα συνεβαινε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.