2/4/18

Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγορεύει τις τράπεζες Ρότσιλντ

La Hongrie devient le premier pays européen à interdire les banques Rothschild
Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγόρευσε επίσημα τη λειτουργία όλων των τραπεζών Ρότσιλντ στη χώρα.
Το 2013, η Ουγγαρία ξεκίνησε τη διαδικασία απόσυρσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF, ΔΝΤ) και συμφώνησε να εξοφλήσει πλήρως το δάνειο διάσωσης του ΔΝΤ προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από το τραπεζικό καρτέλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι αναφορές του Neonnettle.com :
Μια καλογραμμένη επιστολή από τον Gyorgy Matolcsy, επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Ουγγαρίας, ζήτησε από τη διευθύνουσα σύμβουλο, Κριστίν Λαγκάρντ, του Διεθνούς Ταμείου για τη Δυστυχία, όπως κάποιοι του έδωσαν στοργικά αυτό το ψευδώνυμο,  να κλείσει το γραφείο  , διότι δεν ήταν πλέον απαραίτητο να διατηρηθεί.
Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν φαινόταν πρόθυμος να μειώσει τα μέτρα λιτότητας και να αποδείξει ότι η χώρα μπορούσε να προχωρήσει μόνη της. Εκδόθηκε όντως το πρώτο της ομόλογο το 2011, δανειζόμενη από τις παγκόσμιες αγορές.
Η Ουγγαρία δανείστηκε δάνειο ύψους 20 δισ. Ευρώ για να αποφύγει την πτώχευση κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης το 2008. Αλλά η σχέση οφειλέτη-οφειλέτη δεν ήταν ομαλή.
Πολλοί επέκριναν τον Πρωθυπουργό ότι έλαβε μια αμφιλεγόμενη απόφαση για να κερδίσει τις εκλογές που αναμένονταν το 2014. Επίσης, ήθελε –έλεγαν- να αποφύγει τα βλέμματα των ξένων από τις οικονομικές του πολιτικές , καθώς πολλές μεταρρυθμίσεις κρίνονταν αντιδημοκρατικές. .
—————
Η πρόωρη αποπληρωμή του δανείου επέτρεψε στην Ουγγαρία να εξοικονομήσει 11,7 εκατομμύρια ευρώ από τη μη καταβολή των τόκων, αλλά ο Gordan Bajnai , αρχηγός της εκλογικής συμμαχίας Ε14-ΜΜ, ισχυρίστηκε ότι στη πραγματικότητα έχασε 44,86 εκατομμύρια δολάρια έως το Μάρτιο του 2014 λόγω της πρόωρης εξόφλησης, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να αντικαταστήσει το δάνειο της Διεθνούς Ομοσπονδίας της Μαφίας (ένα άλλο ψευδώνυμο, μιλάμε πάντα για το ΔΝΤ εδώ- International Mafia Federation (another nickname, were still talking about the IMF here) με ένα πιο ακριβό δάνειο, χαρακτηρίζοντας το επιχείρημα ως Προπαγάνδα.
Και ότι έκανε άλλη ανοησία, καθώς πήρε ένα άλλο δάνειο υψηλού τοκισμού που υπογράφτηκε για τη χρηματοδότηση μιας αναβάθμισης της πυρηνικής ενέργειας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο υψηλότερες αποπληρωμές αλλά και υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά τώρα όμως, η χώρα απέκτησε την οικονομική κυριαρχία της.
Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το ΔΝΤ , ΑΚΑ «IMF, Imposing Misery and Famine (Επιβολή Δυστυχίας και Λιμού)» ανήκει στον Όμιλο Ρότσιλντ, τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο στον κόσμο, με διασυνδέσεις σχεδόν σε όλες τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο κερδίζουν χρήματα από τα φειδωλά επιτόκια δανεισμού σε αντίθεση με τις ατυχείς οικονομίες που καταρρέουν, αλλά κυριαρχούν κυριολεκτικά τις κυβερνήσεις και τα άτομα της εξουσίας - εννοώ ότι έχουν τεράστια επιρροή.
Η υφιστάμενη διαφυγή από το τραπεζικό σύμπλεγμα είναι επομένως εικονική. Η Ισλανδία έφτασε την Ουγγαρία το 2014 με την αποπληρωμή του δανείου των 400 εκατομμύριων δολαρίων πριν από το τι προέβλεψε το χρονοδιάγραμμα, μετά την κατάρρευση του τραπεζικού τομέα το 2008 και η Ρωσία, η οποία δεν υπέκυψε φυσικά ενώπιον κανενός δυτικού καραγκιοζοπαίχτη  απελευθερώθηκε το 2005.
Η επιστροφή αυτών των τριών χωρών στην οικονομική ανεξαρτησία θεωρήθηκε ως πρώτη φορά που μια ευρωπαϊκή χώρα αντιστάθηκε στο διεθνές ταμείο, από τότε που  το έπραξε η Γερμανία στη δεκαετία του 1930.
Η Ελλάδα προσπαθεί με πολύ άγχος να πληρώσει τις δόσεις της,  αλλά χάνει τις προθεσμίες, καθώς όλοι καθόμαστε στο περιθώριο για να μουντζώσει το «International M***** F******».
Πηγή :  AnonHQ  - Μετάφραση από το Dr.Mo7oG 
που αποστέλλονται από το  eva R-sistons
Μτάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Ακκυριά
Διαβάστε περισσότερα στο
reseauinternational.net/l


21 σχόλια:

  1. Ωπα! Αθηνα ακουει η ειναι στη φαση απολαυσης φουντας Καρανικα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αθηνα και οι "Αθηναιοι", ζουν την ουτοπια της δημοκρατιας τους.

      Μη τους, "τους κυκλους ταραττε"!

      Διαγραφή
  2. Στην Αθήνα δεν ακούν. Το ιδρυμα Ρότσιλντ ελέγχει την Τράπεζα της Ελλάδος και "συνασκούμεθα" με την Ισραηλινή αεροπορία και το ναυτικό...
    Α και ανάβομε τα κεριά της Χανουκά ενίοτε, εορτάζοντες την νίκη των Μακαβαίων επί των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΣΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ’ εσύ πριν να μας κάνεις υποδείξεις με κεφαλαία γράμματα, καλά θα ήταν να διαβάσεις το άρθρο:
      > Η επιστροφή αυτών των τριών χωρών στην οικονομική ανεξαρτησία θεωρήθηκε ως πρώτη φορά που μια ευρωπαϊκή χώρα αντιστάθηκε στο διεθνές ταμείο, από τότε που το έπραξε η Γερμανία στη δεκαετία του 1930.<

      Το ιστολόγιο δεν επιτρέπει τη χρήση κεφαλαίων, παρακαλούμε για συμμόρφωση.

      Διαγραφή
    2. @GROTHIA.GR KILLUMINATI

      Ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε ακριβός από αυτούς τους Ροθτσαιλτ μέσω τρίτων και βιομηχανιών της ΗΠΑ ιδιαίτερα από την αυτοκινητοβιομηχανία Ford!

      https://youtu.be/DilIn9ffRFA

      Διαγραφή
    3. "Theo",

      Εαν βαζεις στην ιδια σκοπια τραπεζιτες αλα rothschilds μαζι με τον βιομηχανο Henry Ford, τοτε το μονο που εχω να πω ειναι πως χρειαζεσαι μαθηματα ιστοριας.

      Διαγραφή
    4. @eksothen

      Με το να λες έτσι αόριστα ότι χρειάζομαι μαθήματα ιστορίας χωρίς να έχεις επιχειρήματα δείχνει ότι εσυ χρειάζεσαι μαθήματα επικοινωνίας. Όσο για την ιστορία, ιστορικός δεν είμαι ούτε παντογνώστης και δέχομαι την γνώμη σου με επιχειρήματα, άλλωστε για αυτό ειναι τα σχόλια για να υπάρξει η γνώμη και ο διάλογος.

      Διαγραφή
    5. Κοιτα, "Theo",

      Εγραψες ενα σχολιο, στο οποιο κανεις δηλωσεις αναφερομενος σε μερικα ιστορικα προσωπα.

      Θεωρω, πως εινσι δικη σου η ευθυνη να ξερεις για τα θεματα κι τα προσωπα στα τα οποια αναφερεσαι.

      Τωρα εαν σε εθιξε το σχολιο μου, επειδη σου υποδεικνυω την ιστορικη αγνοια, τοτε ζητω συγνωμη που, εχεις αγνοια!

      Διαγραφή
    6. @eksothen

      Θεωρω, πως εινσι δικη σου η ευθυνη να ξερεις για τα θεματα κι τα προσωπα στα τα οποια αναφερεσαι.

      Ο σύνδεσμος στο σχόλιο μου τα δίνει όλα, αν το δεις θα μάθεις και εσύ, ο Καθηγητής και συγγραφέας Antony Sutton δίνει αναλυτικά και ιστορικά γεγονότα πάνω στο θέμα. Αλά και πάλι δεν έδωσες κανένα επιχείρημα!

      Διαγραφή
    7. @ eksothen

      The Fords are as bad as the Rothchild and blood related. They are responsible for stealing the agricultural land from families to create their conglomarates, the destruction of natural hábitats, assasination of thousands of indigenous people and the death of alternative Medicine and any attempt to replace oil.

      Διαγραφή
    8. @ Theo & NikoApelles,

      Το οτι διεθνης κεφαλαιοκρατες, βλεπε H. Ford, ειχαν συναψει διεθνη συμβολαια με ξενα κρατη δεν προτρεπει σε συνωμοσια.

      Ομως:
      Το οτι τραπεζιτες κυριως απο τις ΗΠΑ (αν και οι ιδιοι εθνολογικα δεν ηταν Ευρωπαιοι Αμερικανοι), χρηματοδοτουσαν ΑΜΕΣΑ - κυριως τους μπολσεβικους, λενιν, τροτσκι, σταλιν - αποδεικνυει καθαρα συνωμοσια.
      Ο ιδιος ο Anthony Sutton, ομολογει πως οι τραπεζιτες το διεθνες κεφαλαιο ειχαν αμεση σχεση με τον κομμουνισμο!!


      Μηπως δεν δινεις την πρεπουσα σημασια στις πηγες στις οποιες εσυ ο ιδιος στηριζεσαι, χμμ;;

      Σου παραθετω εναν ιστορικο ερευνητη, που αξιζει να δωσεις σημασια.

      Ενας Αγγλος, ονομαζομενος, David Irving.
      https://m.youtube.com/watch?v=8cAFpi4tHMM

      υ.γ.
      Σου προτεινω, να παρακουλουθησεις μερικες απ'της διαλεξεις του.

      Διαγραφή
    9. I don't disagree that the Rothchild are behind communism. I have written about their involvement with Marx in precios articles

      Διαγραφή
    10. to NikoApelles,

      You are right, but it is not just the Rothschilds. It is Dupont, Chase Manhatan, Rockefeller e.t.c

      1910 a meeting was held in Jekyl Island, in the US.
      WHO WERE THE BANKER attendees??

      http://www.jekyllislandhistory.com/federalreserve.shtml

      It's a historical truth that international capital & financiers/bankers supported to a more or a lesser degree, Hitler's rise as well as the Bolshevik uprising.

      But that is the nature of global capitalism.
      It has no home and no morality.

      p.s.
      There is ONLY one political reality that has ALWAYS being against capitalism and against communism.

      It is not democracy!

      Διαγραφή
    11. @eksothen

      το θέμα είναι αν οι Rothschilds χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, ότι αφορά την χρηματοδότηση των Κομουνιστών από τους Εβραίους και φυσικά τους Rothschild είναι άλλο θέμα αν και δεν συμφωνώ μαζί σου, πιστευω από αυτά που έχω διαβάσει ότι είναι ξεκάθαρο ότι χρηματοδοτήθηκαν από τράπεζες της Αμερικής οι οποίες όλες ανήκουν σε Εβραίους και ελέγχονται από τους Rothschild.

      Ότι αφορά τον Χίτλερ στο βίντεο το λέει
      "3:50 Henry Ford received in 1938 a metal for his assistance to early nazi party"

      "10:50 Εξηγεί ότι τα εργοστάσια της Ford στην Κολωνία δεν τα βομβάρδισαν παρόλο που θα έπρεπε γιατί παρήγαν για το γερμανικό στρατό."

      "16:00 Λέει ότι όλες οι μεγάλες τράπεζες της Αγγλίας και Αμερικής είχαν χρηματοδότηση τον Χίτλερ, και όλες οι Τράπεζες στην Αμερική και Αγγλία τότε και σήμερα ως γνωστόν ελέγχονται από τους Rothschild."

      Στην ερώτηση που τον κάνει το ποιοι ήταν οι κύριοι χρηματοδότες και υποστηρικτές των Ναζί ηταν ο Henry Ford, η Standtart Oil του Rockefeler ο οποίος έφτασε εκεί που έφτασε με χρηματοδότηση των Rothschild, δηλαδή ο παππούς του τότε Rockefeler, και General Electrics για την οποία δεν γνωρίζω.

      Τον David Irving τον γνωρίζω και σαν αυτόν έχει πολλούς που δυστυχώς δεν ακούγονται και κυνηγιούνται, προσωπικά πιστευω ότι μαθαίνουμε από όλους τις μισές αλήθειες. Δεν κάνει όμως να ξεχνάμε ότι ασχέτως αν είναι μια προπαγάνδα το ολοκαύτωμα ότι οι Γερμανοί κανανε μεγάλες θηριωδίες και φέρανε παντού την καταστροφή ιδικά στην χώρα μας.

      Άσχετο με την συζήτηση αλλά διάβασε το σχετικά με τον κομουνισμό
      http://theodotus.blogspot.de/2018/03/blog-post_18.html

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. @ "GREGALEXANDROU",

      να προσεξετε παρακαλω.
      κανετε χρηση κεφαλαιων!

      Διαγραφή
  5. Κοιτα να δεις τι μπορει να καταφερει ενα Εθνοκεντρικο κρατος σε αντιθεση με ενα δημοκρατικο κρατος.

    Το ενα, λαμβανει αποφασεις απεξαρτησης του απο ξενους μηχανισμους ενω το δευτερο "ζει" και επιβιωνει ΜΟΝΟ μεσα στην συνεχη εξαρτοποιηση του με ξενους μηχανισμους.

    Ζητω η δημοκρατια...

    υ.γ
    Εαν θες να αφανισεις ενα Εθνος τοτε φερε του ως πολιτευμα την δημοκρατια και ετσι ο σκοπος θα ειναι επιτυχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η είδηση είναι παλιά. Από 5.9.16 τουλάχιστον. Ετσι δαιμονοποιήθηκε ο Bίκτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκανε τετοια.....ιεροσυλια η Ουγγαρια ?? Τοτε καθε Ουγγρος πρεπει...να καει στο Αουσβιτς....Ρωτηστε και τον ...Στουρναρα.....ειναι εγκλημα κατα της....ανθρωποτητος....του ...πολυ ...πολυτισμου....εγκλημα ..ειδεχθες...ρωτηστε και το....Αιπακ..
    συμφωνει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.