27/4/18

Ομάδες Ανθρωπισμού και Ειρήνης

Το παρόν αποτελεί μέρος σειράς άρθρων που δημοσιεύει το δ, για «ομάδες νέων» οι οποίες δρουν εντός και κατά της χώρας μας. Επικοινώνησε μαζί μας στο connect@todelta.gr για να στείλεις και το δικό σου άρθρο.

Γράφουν οι Καρδογιάννης Παναγιώτης και Καλεντερίδης Σταύρος 
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση με ραγδαίο ρυθμό αφισών σε ολόκληρη τη χώρα αλλά κυρίως στο κέντρο της Αθήνας. Οι αφίσες αυτές είναι υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και ανανεώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Άγνωστο παραμένει ποιος τις χρηματοδοτεί. Εμείς στο δ, με 7000 υποστηρικτές από ολόκληρη την Ελλάδα, δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε μια τέτοια αφίσα. Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι πως το περιεχόμενο των αφισών είναι άκρως ανθελληνικό, ή μάλλον διαπνέεται από συναισθήματα μίσους για οτιδήποτε Ελληνικό. Ο καθένας βέβαια έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει μια τρέλα, ωστόσο εδώ γεννάται το εξής ερώτημα: --Ποιος είναι δυνατόν να χρηματοδοτεί αφίσες που μιλούν για παράδοση των νησιών μας στους Τούρκους, ή για παραχώρηση της Μακεδονίας, εν συνόλω, στους Σκοπιανούς; 
-Ποιος εχέφρων άνθρωπος ή φορέας, από αυτή την πλευρά της θάλασσας τουλάχιστον, θα πλήρωνε για το μελάνι αφίσας στην οποία με θράσος αναγράφεται ότι η Κύπρος δεν είναι Ελληνική; 
-Εν πάση περιπτώσει ποιος ακριβώς κερδίζει με την σκοτεινή προπαγάνδα αυτών των μηνυμάτων;
Αμέσως μετά την ίδρυση του Ελληνικού κράτους δημιουργήθηκαν τρία κόμματα στη χώρα  έτσι ώστε να λειτουργήσει η πολιτική ζωή κατά τρόπο απόλυτα ελεγχόμενο: το Ρωσικό, το Αγγλικό και το Γαλλικό. Στην εποχή εκείνη, η επέμβαση των ξένων δυνάμεων στα εσωτερικά της Ελλάδας δεν γινόταν υποχρεωτικά με κεκαλυμμένο τρόπο. Ωστόσο θα ήταν αφελές να πιστεύει κανείς πως ξένοι παράγοντες δεν δραστηριοποιούνται και σήμερα εντός της χώρας μας. Οι σχέσεις συγκυβέρνησης με τις εν λόγω «συλλογικότητες» και «δυνάμεις της κοινωνίας» είναι σαφείς, και δεν αφορούν το παρόν άρθρο. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην καθόλου αθώα υποστήριξη φιλοτουρκικών και φιλοσκοπιανών θέσεων (ή και χειρότερα) από τις εν λόγω ομάδες.
Σκιαγραφώντας λοιπόν το προφίλ τους, φαίνεται πως τα μέλη τους ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Από τη μία τα ηγετικά στελέχη τα οποία είναι και οι αποκλειστικοί αποδέκτες της χρηματοδότησης από τις ξένες και αντίπαλες δυνάμεις της χώρας μας. Η χρηματοδότηση αυτή δεν καλύπτει μόνο την ανθελληνική τους προπαγάνδα αλλά και την οικονομική αποκατάσταση των ηγετικών στελεχών οι οποίοι είναι και οι μόνοι που γνωρίζουν ανοιχτά και με σαφή τρόπο τον πραγματικό σκοπό των «συλλογικοτήτων» τους. Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω. 
Από την άλλη βρίσκονται τα απλά μέλη των οργανώσεων, ή αλλιώς οι εξαπατηθέντες. Πρόκειται για ανασφαλείς συμπολίτες μας, με ανθρωπιστικές ευαισθησίες οι οποίοι πέφτουν θύματα και καταλήγουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εχθρών της Ελλάδας. Πείθονται να πολεμούν τη χώρα τους για να πλουτίζουν οι ιδεολογικοί τους ινστρούχτορες. Άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποιούν ότι ο «ανθρωπισμός» δεν γίνεται με το να κάνεις διακρίσεις κατά των Ελλήνων. Που αδυνατούν να καταλάβουν ότι ανθρωπισμός και βία (λεκτική, μολότοφ, μπογιές, κτλ.) είναι πράγματα ασύμβατα. Και εξαπατώνται έτσι διπλά, καταλήγοντας να είναι μέλη τρομοκρατικών και βίαιων οργανώσεων «αλληλεγγύης» και «ανθρωπισμού»..
Πρόκειται λοιπόν για εξαπατηθέντες πολίτες οι οποίοι όλως τυχαίως δεν κατήγγειλαν ποτέ το φασιστικό μόρφωμα που λέγεται Τουρκία και τον βιασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πραγματοποιείται εκεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά φτάνοντας στο απέναντι άκρο κατηγορούν την Ελλάδα για επεκτατισμό (!) και εθελοτυφλούν καλύπτοντας και ξεπλένοντας την πολεμοκάπηλη και γενοκτόνο Τουρκία.
Όλες οι αξίες που ευαγγελίζονται αυτές οι... συλλογικότητες (ισότητα, ελευθερία, ανεκτικότητα) είναι ψεύτικες μιας και αποδέχονται όλα τα υπόλοιπα έθνη πλην του δικού μας. Πρόκειται για θιασώτες του πολέμου και του τρόμου οι οποίοι προβάλλουν το σκοτάδι της ψυχής τους εκφράζοντας μίσος για οτιδήποτε Ελληνικό. Επί της ουσίας, έχουν πιστέψει ότι η πολυπολιτισμική, δήθεν, ανοχή τους, είναι κάποιας μορφής ελεημοσύνη και κοινωνική δράση, ενώ με το να προσεταιρίζονται τους φασίστες της γείτονος και να λοιδορούν τη χώρα τους, ελπίζουν να καλύψουν την προσωπική τους ανεπάρκεια.
Το μείζον όμως ζήτημα είναι πως οι εν λόγω οργανώσεις δρουν και λειτουργούν εκτός νόμου αλλά με την πλήρη υποστήριξη του νόμου. Πρόκειται άλλωστε για εγκληματικές οργανώσεις, τις οποίες το σύστημα συντηρεί και εκτρέφει όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει με την ομότιμη πολιτικο-εγκληματική οργάνωση των υποδίκων από την απέναντι πλευρά του ιδεολογικού φάσματος.
Η κάλυψη στην παρανομία είναι ο άσσος στο μανίκι ενός παράνομου κράτους του οποίου εμείς οι πολίτες είμαστε αιχμάλωτοι. Οι οργανώσεις αυτές λοιπόν δεν γεννήθηκαν τώρα. Μπορεί τώρα, για λόγους που προαναφέρθηκαν, να είναι ισχυρότερες από ποτέ, αλλά γαλουχήθηκαν και επωάστηκαν επί δικομματισμού, δια της πλήρης ανοχής αν όχι ενθάρρυνσης και υποστήριξης τους από τις κυβερνήσεις που πέρασαν.
Αυτοί που τους θώπευαν ήταν οι υπουργοί δημοσίας τάξης του δικομματισμού. Αυτοί που ονόμαζαν «πολιτική εκτόνωση» τις καταστροφές των πόλεων και της περιουσίας των φυσιολογικών ανθρώπων, και αποπροσανατόλιζαν τους πολίτες μακριά από τη δική τους πολιτική ανεπάρκεια, ήταν οι γαλαζοπράσινοι υπουργοί προστασίας του πολίτη.
 Οι ίδιοι λοιπόν ήταν και αυτοί που τους έφεραν τελικά στην εξουσία.
Το συνταγματικό τόξο και οι μισέλληνες τοξότες των κομμάτων και του πολιτικού συστήματος καλλιεργούν αυτές τις οργανώσεις, συντηρώντας έτσι τις έξωθεν υποκινούμενες πρακτικές εναντίον της χώρας μας.
http://todelta.gr/omades-anthropismou-kai-eirhnhs/








9 σχόλια:

  1. Η διαστροφή και η προδοσία του συστήματος Σύριζα και των συνοδοιπόρων του δεν έχουν όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συστημα ΣΟΡΟΣ δρα για χρονια στην ΕΛΛΑΔΑ. Δεν ειναι φαινμενο ΣΥΡΙΖΑ. Απλα εσπρωξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια για να τους διευκολυνει., Το ερωτημα ειναι λοιπον οι υπολοιποι γιατι δεν σταματησαν αυτα τα πρακτορια τοσα χρονια φιλε μου???? Αν λοιπον θελει να απαλλαγει η χωρα απο αυτα τα σκουληκια θα πρεπει να εφαρμοσει πολιτικη ΠΟΥΤΙΝ που ενδεχομενως απαιτει και δραματικο αναπροσανατολισμο γεωστρατηγικο. Βλκεπεις εμεις ανηκομεν εις την Δυσιν.

      Διαγραφή
  2. Το ANTIFA είναι σαφώς όργανο της ελεεινής Τουρκικής προπαγάνδας που παριστάνει ότι είναι αντιφασιστική, αριστερή, αντιεξουσιαστική κλπ., κλπ., κλπ., για να την πιστέψουν οι...αφελείς, ανόητοι, ανυποψίαστοι νέοι. Συνέχεια τοιχοκολλούν αφίσες στο κέντρο, Ιπποκράτους, Σόλωνος και τις γύρω περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κοινό στοιχείο σε όλες αυτές τις αφίσες είναι η ΑΟΖ και οι τριμερείς με Ισραήλ και Αίγυπτο.
    Συνεπώς, το ποιος είναι πίσω από όλα αυτά είναι προφανές. Για να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι «πονάει» πραγματικά την Άγκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παρακάτω άρθρο είναι αποκαλυπτικό :
    ΠΗΓΗ :http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3034
    Δημοσιευμένο στο 4ο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ, Μάρτιος 2006

    Οι «σπόνσορες» και οι σκηνοθέτες
    της τρομοκρατίας
    Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου


    Μια στρατηγική συνιστώσα της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και θηριωδίας είναι η τρομοκρατία: αποτελεί για τους διεθνείς διωκτικούς μηχανισμούς και ιδιαίτερα για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προνομιακό μέσο εκβιασμών και άσκησης πολιτικής εξουσίας. Οι ΗΠΑ για να στηρίξουν τη δική τους πλανητική βία και τρομοκρατία σκηνοθετούν το θέαμα της τρομοκρατικής απειλής.
    Νέες τρομο-λίστες πλασάρουν οι Αμερικανοί και ασκούν πιέσεις και εκβιασμούς στην ελληνική κυβέρνηση για νέες σκηνοθετημένες συλλήψεις, νέες κατασκευές ενόχων και νέο δικαστικό τρομο-θέαμα. Και αυτό το εκβιαστικό όπλο της «τρομοκρατίας» θα το χρησιμοποιούν συνεχώς οι τρομοκράτες της υφηλίου όσο δεν ξεσκεπάζεται ο μύθος της τρομοκρατίας και η μεγάλη απάτη της σκηνοθετημένης εξάρθρωσης της «17Ν» και του « ΕΛΑ.».
    Παράλληλα με τις νέες αμερικανικές τρομο-προκλήσεις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ βιβλίο με τον τίτλο: «Θανατηφόροι δεσμοί-κράτη που υποστηρίζουν την τρομοκρατία». Συγγραφέας ο Ντάνιελ Μπάιμαν, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν, γνωστό για τις σχέσεις του με το αμερικανικό κατεστημένο:Από τα σημαντικότερα ιδρύματα στρατολόγησης πρακτόρων της CIA.
    Ο Μπάιμαν ομολογεί ότι υπάρχουν κράτη που «σπονσάρουν» την τρομοκρατία. Η μισή αυτή αλήθεια δεν ομολογείται κατά λάθος. Η στρατηγική των ΗΠΑ είναι να χαρακτηρίζουν κράτη ως «σπόνσορες» της «τρομοκρατίας» για να επεμβαίνουν στρατιωτικά ( Αφγανιστάν, Ιράκ…). Ο πολιτικός εκβιασμός κατά της Ελλάδας συνίσταται στο ότι ο Μπάιμαν τοποθετεί στους «σπόνσορες» και το ιστορικό ΠΑΣΟΚ! Αυτό προφανώς σηματοδοτεί και στοχεύει κάπου! Όμως το θέμα μας εδώ είναι άλλο. Ομολογείται η μισή αλήθεια (πράγματι τα κράτη και οι μυστικές τους υπηρεσίες συμμετέχουν στην κατασκευή και κατανάλωση της «τρομοκρατίας») για να επικαλυφτεί ολόκληρη η αλήθεια: Είναι οι ΗΠΑ, το πλανητικό κράτος ο μέγας «σπόνσορας» της τρομοκρατίας. Τα κράτη είναι οι «εκτελεστές» και οι «διεκπεραιωτές», μέσω των μυστικών υπηρεσιών (που ελέγχουν οι ΗΠΑ), της «τρομοκρατίας» που αποτελεί στρατηγική επιλογή του πλανητικού ιμπεριαλισμού.
    Πριν εκθέσω τα πράγματα αναλυτικά θα παραθέσω και μιαν άλλη αποκαλυπτική επισήμανση του Μπάιμαν: «…πολλές τρομοκρατικές ομάδες δεν είναι μαριονέτες του σπόνσορά τους, ορισμένες ομάδες μάλιστα στρέφονται εναντίον των υποτιθέμενων αφεντικών τους». Πράγματι αν δεν γινόταν αυτό δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν ως «αριστερές», αντικρατικές και αντιαμερικανικές…

    Τα ιστορικά δεδομένα

    Μια προσεκτική ιστορική ανασκόπηση μας αποκαλύπτει τούτο: Από την έναρξη του ψυχρού πολέμου (1947) αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη ένα πολυπλόκαμο τρομοκρατικό δίκτυο κατευθυνόμενο από την Ουάσιγκτον και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τα ευρωπαϊκά κράτη και τις υπηρεσίες τους. Η τρομοκρατική αυτή στρατηγική του ιμπεριαλισμού περνάει από δύο φάσεις.
    ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ. Σε αυτή τη φάση (1947- 1970), πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια «ανακαλύπτεται» ο «ερυθρός» κίνδυνος. Είναι η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου και ο «μπαμπούλας» είναι ο κομμουνισμός.
    Η συνέχεια στο αξιόλογο ιστολόγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άρθρο σας είναι εύστοχο, καταδεικνύοντας τη παθογένεια.
    Γι'αυτό απαιτείται οι Έλληνες να πάρουμε το κράτος στα χέρια μας.
    Η ασυδοσία και οι διεθνιστικές ιδεοληψίες (αριστερόστροφες ή δεξιόστροφες) παράγουν αυτοάνοσες κοινωνικές παθογένειες.
    Με νόμο του κράτους θα πρέπει να διώκονται και να διαπομπεύονται όσοι λειτουργούν εναντίον του έθνους μας.
    Δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία.

    Και μια παρατήρηση. Τα πλανεμένα παιδιά είναι έως 18 ετών. Μετά τα 18 είναι ενήλικα γομάρια. Κι όποιος γονιός δεν θέλει το κράτος να συμπεριφέρεται στα παιδιά του ως γομάρια, να προσέχει πως τα αναθρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν και εισαγγελείς σε αυτόν τον τόπο.Και αυτεπάγγελτες διώξεις.Τί;είναι απασχολημένοι να μετράνε τα προνόμια τους και δεν τους αφήνει το αφεντικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ από τη στιγμή που οι αφίσες αυτές έχουν γεμίσει ακόμη και επαρχιακές πόλεις όπως τα Ιωάννινα. Οικτρά απομεινάρια των επ'αμοιβή κομματικών αφισοκολλητών του παρελθόντος.
    Ωστόσο, πολύ επικίνδυνοι και βίαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δρουν εκ του ασφαλους. Οχι μονον τους διδεται καλυψη, αλλα τους διδεται και προσβαση σε σημαντικα θεματα (διευθυνσεις των επιφορτισμενων με την υποτιθεμενη παρακολουθηση των , Αστυνομικων εισαγγελεων κλ)
    ΠΑΛΙ ξαναρχομαστε στο οτι κανενα σοβαρο κρατος δεν θα τους ανεχοτανε.Απλα εμεις μεχρι τωρα (διοτι αγνωστο τι ξημερωνει αυριο ),ΔΕΝ εχουμε κρατος.
    Αν υποθεσουμε οτι εχουμε κρατος , τοτε ας προσπαθησουμε να το κανουμε σοβαρο.
    Απορω ομως με αυτους τους νεαρους. Δεν εχουν αραγε αλλα ενδιαφεροντα, δεν διαβαζουν λιγη ιστοριᨴ/ΓΙΑΤΙ αραγε μισουνε τοσο την Ελλαδα μας.Αφου ζουνε σαυτον τον ωραιο τοπο.Γιατι αραγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.