30/4/18

Ακραίο Ισλαμικό κόμμα στο Βέλγιο


Ο Redouane Ahrouch είναι ένας από τους τρεις ιδρυτές του κόμματος ISLAM στο Βέλγιο, το οποίο έχει την έδρα του στην περιοχή Μαλενμπέκ των Βρυξελλών. Πρόκειται για ένα προάστιο της βελγικής πρωτεύουσας στο οποίο ήδη οι βελγικοί νόμοι έχουν ελάχιστη ισχύ.
Εξάλλου, στο προάστιο αυτό –που εδώ και τριάντα χρόνια τελεί υπό σοσιαλιστική διακυβέρνηση– άφαντη είναι και η αστυνομία, ενώ δεδηλωμένοι τζιχαντιστές συναντώνται δημοσίως με κάθε άνεση, χωρίς κανείς να ενοχλείται γι’ αυτό.
«Εντιμότητα, Αλληλεγγύη, Ελευθερία, Αυθεντικότητα και Ηθική είναι οι βασικές αρχές του κόμματός μας, στόχος του οποίου είναι η εγκατάσταση στο Βέλγιο μίας “ισλαμικής δημοκρατίας” το 2030», τονίζει ο Redouane Ahrouch. Προσθέτει δε ότι «το πρόγραμμα του κόμματος είναι σχετικά απλό.
Η βελγική έννομη τάξη θα αντικατασταθεί από τον νόμο της σαρίας. Παράλληλα, θα απαγορευθεί η κατανάλωση οινοπνεύματος, θα καθιερωθούν ξεχωριστά λεωφορεία για άνδρες και για γυναίκες, θα καταργηθούν τα καζίνα και τα τυχερά παιχνίδια και, βέβαια, θα αλλάξουν άρδην τα σχολικά προγράμματα».
Στην ερώτησή μας πώς θα γίνουν όλα αυτά χωρίς το Βέλγιο να αλλάξει ριζικά και πολιτικό καθεστώς, ο συνιδρυτής του ISLAM απάντησε ότι «θα υπάρχει η απαραίτητη ισλαμική πλειοψηφία». Με άλλα λόγια, προβλέπει ότι σε 12 χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν στο Βέλγιο μουσουλμανική πλειοψηφία και χριστιανική μειονότητα.

Για τη συνέχεια EuroActiv

3 σχόλια:

  1. To παράλληλο ελληνικό "μέλλον" αν δεν συντριβεί εκλογικά ο Σύριζα (και ο εθνομηδενισμός)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Βέλγιο βλέπεις πιο πολλούς αλγερινους κ μαροκινους πάρα φλαμανδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα ισλαμικα κρατη πρεπει να γινει το ιδιο αναποδα.Στο Πακισταν...Σαουδ.Αραβια κλπ...ισχυρα χριαστιανικα κομματα ακραια...Αν αντιδρασει κανεις...εκει...τοτε τα δυτικα κρατη παιρνουν ...σκουπα ...ολα τα ιδια εδω...ανευ θειου...και φωσφωρου...και οποιας ιδεολογιας του ...πωπου...
    Ερωτηση : ο Σορος ειναι αμερικανος πολιτης ?? Υποθετω ναι...Αν δεν τον μαζεψει λοιπον η αμερικη...η αμερικη ειναι υπευθυνη για οτι κανει...οχι ο Σορος.Επομενως... ολα τα αλλα κρατη..φτιαχνουν δεκα... Σορος...μεσα στην αμερικη...αναποδους...να κανουν το ιδιο στις πολιτειες ολες...πχ να κανουν γκαιυ ολους τους αμερικανους....και λεσβιες τις αμερικανες...και καλο θαταν ...λογω ανθρωπινων δικαιωματων...να μαθουν να κανουν σεξ με ...κροκοδειλο....ολοι....Εχουν δικαιωμα ...να μαθουν απ τον ....αντισορο...πως ελεφαντας κανει σεξ σε....εβραιοπουλες.....χαζαρες....και με υιοθεσιες....απο γοριλες....για να περναει η ωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.