28/4/18

Εικόνα παρακμής, αθλιότητας και συκοφαντίας: Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ, Πυργιώτη της ΝΔ, με το φτιάρι της λάσπης και της συκοφαντίας, και οι λοιποί Πόντιοι Πιλάτοι

Διαβάστε ένα κλασικό παράδειγμα αριστερόστροφου φασισμού, δεξιόστροφης αθλιότητας και αριστεροδεξιού Ποντιοπιλατισμού...
Απ’ το κακό στο χειρότερο
Του Σάββα Καλεντερίδη
Όταν οι τρεις νέοι, την Παρασκευή του Πάσχα, υπό το βάρος του θανάτου του ήρωα πιλότου μας, σμηναγού Μπαλταδώρου, έβαλαν την ελληνική σημαία σε πέντε νησάκια γύρω από τους Φούρνους, σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού που ήμουν καλεσμένος, είχε προηγηθεί τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπου  ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, χαρακτήριζαν την κίνηση των τριών νέων ως άσκηση εξωτερικής πολιτικής.
Θεωρώντας ότι η δήλωση αυτή δεν είναι απλά άστοχη αλλά εξαιρετικά επιβλαβής για τα εθνικά μας συμφέροντα, αφού το να χαρακτηρίζεις την τοποθέτηση της σημαίας στα νησάκια αυτά άσκηση εξωτερικής πολιτικής, στην ουσία υιοθετείς την άποψη της Τουρκίας ότι είναι αμφισβητούμενα και βάζεις κι εσύ με τη σειρά σου το χεράκι σου ή μάλλον τη γλώσσα σου, για να βαφτούν γκρίζα.
Η κατάσταση δε γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη και επιβλαβής, αν σκεφτεί κανείς ότι τα νησιάκια τα οποία θεώρησαν ότι εμπίπτουν στον τομέα άσκησης εξωτερικής πολιτικής ενέργειες όπως των προαναφερόμενων τριών νέων, είναι στον ίδιο κατάλογο και δίπλα δίπλα με τους Φούρνους.
Άρα, με τις δηλώσεις τους οι προαναφερθέντες πολιτικοί, ασχέτως του τι επεδίωκαν, στην ουσία γκρίζαραν και τους Φούρνους.
Πάνω σ’ αυτήν την βάση, σαν άνθρωπος που έχει αγωνιστεί με μεγάλο κόστος και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες για τα νησιά του Αιγαίου και πάντα με καλή προαίρεση, είπα κατά λέξη τα εξής στο δελτίο ειδήσεων:
Η Τουρκία θα συνεχίσει να διεκδικεί και να εφαρμόζει το στρατηγικό της σχεδιασμό για το Αιγαίο, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι, και θα έλεγα ότι οι πράξεις όπως αυτών των δύο των τριών νεαρών στους Φούρνους, ασφαλώς και πρέπει να μας προβληματίσουν, όμως το να σηκώνει κανείς μια σημαία στην πατρίδα του, δεν νομίζω να είναι πράξη εξωτερικής πολιτικής. Και θα έλεγα ότι η Σχολή Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών καλό θα είναι να κάνει μαθήματα στους πολιτικούς να μάθουν να κάνουν δηλώσεις.
Την επόμενη μέρα, σε πρωινή εκπομπή, ο παρουσιαστής έδειξε αυτό το απόσπασμα σε πολιτικούς και δημοσιογράφους που ήταν στο πάνελ και ζήτησε το σχόλιό τους. Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, έκανε το εξής σχόλιο:
«Με ποια θεσμική ιδιότητα μιλάει ο κ. Καλεντερίδης; Από την καλή του διαχείριση στην υπόθεση Οτζαλάν; Θεωρείται επιτυχία; Γιατί βλέπουμε να κάνει και μαθήματα. Έχει επιτυχίες;…»
Σε κάποιο σημείο παρενέβη και μια δημοσιογράφος και είπε ότι «ο κ. Καλεντερίδης κουβαλάει στις πλάτες του μια από τις πιο επικίνδυνες, τις πιο ταπεινωτικές και τις πιο ακατανόητες φάσεις που ζήσαμε».
Δεν θα κρίνω ούτε τον γραμματέα της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, ούτε την δημοσιογράφο.
Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι τι σ’ αυτήν τη χώρα και τι αντιπροσωπεύει.
Και οι υπηρεσίες του ελληνικού κράτους έχουν καταγεγραμμένο το ποιος πέτυχε τι και δεν χρειάζεται να το κάνουμε βούκινο.
Απλά, έτσι, για να καταδείξω τη σήψη, τον ξεπεσμό και την αθλιότητα που επικρατεί στο πολιτικό και δημοσιογραφικό σκηνικό, θα ήθελα να παραθέσω τμήμα αναφοράς που είχε την ευγενή καλωσύνη να κάνει για το πρόσωπό μου στο βιβλίο του «Παρακαταθήκες Αετών» ο πτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές, υπό τις διαταγές του οποίου είχα την τύχη να υπηρετήσω στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών:
«Σάββας Καλεντερίδης: Αξιωματικός υψηλών επιδόσεων, προικισμένος με εξαιρετικά επιχειρησιακά και διοικητικά προσόντα, γλωσσομαθής, που εργάσθηκε άψογα και έφερε σε πέρας επιτυχώς όλες τις αποστολές που του ανετέθησαν. Εργάστηκε αθόρυβα, με πρωτόγνωρη ευρηματικότητα, θέτοντας αλλεπάλληλες φορές σε κίνδυνο τη δική του ζωή αλλά και της οικογένειάς του, προσφέροντας εξαιρετικά πολύτιμες πληροφορίες για την εθνική ασφάλεια της Πατρίδος μας. Και όλα αυτά κινούμενος χωρίς ίχνος φόβου σε ένα απολύτως εχθρικό περιβάλλον -την περίοδο εκείνη οι σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία ήταν πολύ τεταμένες- χωρίς να επιδιώκει την προβολή και χωρίς να στοχεύει στην υπηρεσιακή του ανέλιξη.
Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι ένας ιδεολόγος και οραματιστής αξιωματικός, ακούραστος και ανεξάντλητος και θεωρώ πως το γεγονός ότι η Υπηρεσία τον ενέπλεξε σε μια αποστολή που ήταν βέβαιο εξ αρχής πως θα αποτύχει, οδήγησε στη δημιουργία ασφυκτικών συνθηκών που τον οδήγησαν σε παραίτηση. Αξιοσημείωτη είναι η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό με το οποίο χειρίστηκε την Υπόθεση Οτζαλάν, στο Ναϊρόμπι, που ξέπλυνε μέρος της ντροπής από το όνειδος της παράδοσης ενός ικέτη στα χέρια των διωκτών του και μάλιστα των Τούρκων. Τα όσα επακολούθησαν και τα βέλη που εστράφησαν εναντίον του από τους πρωταγωνιστές της παράδοσης Οτζαλάν στους Τούρκους, του έκλεισαν όλους τους δρόμους και τον εξανάγκασαν σε παραίτηση, εξέλιξη που σηματοδότησε μια μεγάλη απώλεια για το Στράτευμα, στο οποίο η πορεία του προδιαγραφόταν λαμπρή. Επειδή ο όλος χειρισμός από πλευράς Υπηρεσίας ήταν τουλάχιστον ατυχής και εξαιρετικά οδυνηρός και βλαπτικός για τον ίδιο, εύχομαι σύντομα η Πολιτεία, απονέμοντας δικαιοσύνη, να τον αποκαταστήσει στον βαθμό που δικαιούται. Τέλος, θεωρώ επιβεβλημένη -και προτείνω προς τούτο την ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας εκ μέρους των τότε προϊσταμένων του Αρχηγών ΓΕΣ, που γνωρίζουν την προσφορά του στην Πατρίδα- στην οποία πρωτοβουλία μετ’ ευχαριστήσεως, και με την άδειά τους βέβαια, θα μπορούσε να συμμετάσχει και ο γράφων.»
Μετά απ’ όλα αυτά είναι να αναρωτιέται κανείς πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτή η χώρα, με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους να σέρνονται στο βούρκο της αθλιότητας, του ψεύδους, της απάτης και της ανυποληψίας.
Πόσο πιο χαμηλά;
Δημοσιεύεται στην εφημερίδα δημοκρατία και στο Pontos-news
Η επίμαχη δήλωση στον ΑΝΤΙ1


Στο παρακάτω βίντεο η δήλωση Ζαχαριάδη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Σημειώνεται ότι η Αυγή, έκανε κοπτοραπτική. Έκοψε τη δική μου δήλωση, που είχε δείξει ο Παπαδάκης και έβαλε μόνο την απάντηση. Δηλαδή, όποιος βλέπει το απόσπασμα της Αυγής, ακούει τον Ζαχαριάδη και την Πυργιώτη να με προσβάλλουν και μάλιστα άδικα και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, αλλά δεν γνωρίζουν τη δική μου δήλωση, στην οποία πουθενά δεν λέω ότι επικροτώ την ενέργεια των τριών νέων, ίσα ίσα, λέω ότι πρέπει να μας προβληματίσει.
Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας, ένας Γραμματέας Κ.Ο. να λέει αθλιότητες και συκοφαντίες εναντίον ενός Έλληνα πολίτη που απλά είπε με θάρρος και δικαιολογημένα την άποψή του, μια δημοσιογράφος που επίσης λέει αθλιότητες και συκοφαντίες, αδικαιολόγητες για μια δημοσιογράφο που εξ επαγγέλματος ώφειλε να γνωρίζει ποιος ευθύνεται για την παράδοση Οτζαλάν, παρακαθήμενοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί, που δια της σιωπής τους γίνονται συνένοχοι στην αθλιότητα και τη συκοφαντία, με εξαίρεση τον Παπαδάκη και τον συνεργάτη του τον Σιωμόπουλο, και μια κομματική εφημερίδα που εφαρμόζει στην πράξη αυτό που είπε ο Μίκης Θεοδωράκης περί αριστερόστρφου φασισμού.
Θαυμάστε τους:

27 σχόλια:

  1. Κύριε Καλεντερίδη εδώ ξεπουλάνε την πατρίδα και σφυρίζουν αδιάφορα. Εδω μιλάμε για πτώση!! Μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι στην Ευρώπη και μας διασκεδάζουν. Οσο για τους δημοσιογράφους όλοι τους είναι κομματικά όργανα. Είπαν και λένε ΝΑΙ στα μνημόνια απλά και μόνο για το κόμμα τους. Δεν υπάρχει Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 14:36, ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ
      https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kxgXxA2fRZY
      • Θα ακούσετε ένα φοβισμένο ανθρωπάκι, να απαγορεύει σε κάθε Έλληνα ουσιαστικά με όσα λέει, να βάλει Ελληνική σημαία σε όλο το Αιγαίο.
      • Μέχρι την Χαλκιδική (δεν το διευκρινίζει) και ίσως μέχρι την Τζια (Κέα) που συχνά την «επισκέπτονται τουρκικά πολεμικά.

      2. Η ευρωβουλευτής επίσης της ΝΔ κυρία Βόζενμπεργκ (του τέως κόμματος του κ. Αβραμόπουλου που τον διέκρινε το ενδιαφέρον του για το Αιγαίο μας)
      ταυτίστηκε στις 18/4/2018 με την απαράδεκτη κυβερνητική προπαγάνδα
      • Ότι αποτελεί πρόκληση η ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΗΣΊΔΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
      • Και ότι, άκουσον, αποτελεί αναρμόδια εκτέλεση προκλητικής εξωτερικής πολιτικής η ανάρτηση του Εθνικού συμβόλου σε ελληνικά μέρη, ακόμα και στο μέσον του Αιγαίου!!!
      • Τέτοια Εθνική Ντροπή και κυρία Βόζενμπεργκ και κύριε όπισθεν της και όπισθεν του Αμερικανού εξ Ουκρανίας πρέσβη κ. Μητσοτάκη;;;!!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε, λυπάμαι, αλλά ψεύδεστε ασύστολα για όσα γράφετε για εμένα! Εγώ, αντιθέτως, στο ραδιόφωνο του REAL (εκπομπή Λυριτζή - Καμπουράκη) είπα επί λέξει: "Μήπως θα έπρεπε να συλλάβουμε και ... την Κυρά της Ρω;"! Είναι ντροπή σας να συκοφαντείτε και ξέρετε πολύ καλά ότι γνωριζόμαστε! Έτσι δεν είναι..;;! Ελίζα Βόζεμπεργκ

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.......
    Επίσης εντυπωσιάστηκα από τόν Σιωμόπουλο? πώς λέγεται ό δημοσιογραφος πού είναι με τόν Παπαδάκη, μεσα σε τετοιο κλίμα.... εξαιρετικα αξιοπρεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ επετέθησαν με δριμύτητα και απαξιωτικά στον "δικό τους", δηλ. αριστερό, Μίκη και ο ίδιος ο Τσίπρας αποκάλεσε τόν ελληνικό λαό ετερόκλητο όχλο, εσύ θα γλύτωνες κ. Καλεντερίδη; Οταν σε βρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είσαι υπερήφανος, οι ύβρεις τους αποτελούν τίτλο τιμής!
    Οι υπόλοιποι: Δελατόλας, Καμμένος, Κικίλιας(;) τι είπαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας αγαπούμε, σας εκτιμούμε και σας σεβόμαστε... Ο απλός λαός έχει διαίσθηση και αναγνωρίζει το κάλπικο από το αληθινό όσο διαστρέβλωση και εάν πέφτει από μικρή μερίδα του τύπου (sic)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ξέρουν οι Ηπειρώτες που λένε: "μη στηριχτείς σε νέο άρχοντα και σε παλιά Πο-τ@.4", 2 στα 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πάμε πολύ πιο κάτω, υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη. Και μοιάζει να είναι νομοτελειακή αυτή πορεία. Όσων αφορά την υπόθεση Οτσαλάν εσείς εκτελούσατε εντολές οι οποίες ήταν μεν άθλιες προερχόμενες από άθλιους και όπως αναφέρει και στρατιωτικός ανώτερος σας, κάνατε ότι καλύτερο μπορούσατε.
    Το πολύ δυσάρεστο είναι ότι έχω πλέον την πεποίθηση ότι όλοι εσείς είστε μια παρεούλα που απλά κοροιδεύεται τον ελληνικό λαό.
    Αλλιώς πως να εξηγήσω την εξαιρετική σχέση και θαυμασμό που έχετε για άτομα όπως ο Πάγκαλο και ο Βενιζέλος.
    Αν είναι έτσι και δυστυχώς έτσι είναι, ενταχθείτε στο ΠΑΣΟΚ, αναλάβεται και τα χρέη του και καλή επιτυχία...
    Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός έχει προδοθεί από 1001 διαφορετικές μεριές...
    Μιλάτε για κίνδυνο από Τουρκικό επεκτατισμό. Ε και; Στην πραγματικότητα όλοι ακολουθήται ένα συγκεκριμένο σενάριο καταστροφικό για τον Ελληνικό λαό.Και είσαστε τόσο καλά συντονισμένοι μεταξύ σας που δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
    Έχουν γίνει τρομερά πρωτοφανή εγκλήματα από ανθρώπους που θα έπρεπε το λιγώτερονα είναι φυλακή και να έχει δεσμευθεί ότι τους ανήκει και απόκτησαν από την πολιτική τους ενασχόληση και εσείς μας τους παρουσιάζεται για ειδήμονες...
    Στο τι ακριβώς χρειάζεται η γνώμη τους; Στο πως καταστρέφεις μια χώρα και έναν λαό;
    Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν δολοφονηθεί και χαθεί για πάντα εκατομμύρια άλλοι δεν έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν το παραμικρό... Να το κάνουν για ποιόν, για τι ακριβώς.
    Τα πάντα είναι στημένα και προσχεδιασμένα. Ακόμη και στην περίπτωση νίκης σε μια πιθανή σύρραξη με την Τουρκία...ποιός θα διαχειριστεί αυτή την νίκη;
    Σε αυτή την χώρα των προδοτών και των συνεργατών του εχθρού όπου διαχρονικά όλοι αυτοί αμείβονται και οι υπόλοιποι καταστρέφονται και εξοντώνονται, θα πρέπει κάποιος να είναι αφελής η ποδοσφαιρόφιλος για ρισκάρει την ζωή του. Υπάρχουν και τέτοιοι, όπως εγώ κάποτε, αλλά όλο και λιγοστεύουν...
    Αυτοί που πηγαινοφέρναν τα υποβρύχια μεταξύ Ρόδου Κύπρου συνταξιοδοτήθηκαν πλουσιοπάροχα. Αυτοί που δεν βρίσκανε την Κύπρο ούτε την Μικρά Ασία αλλά βρήκαν την Ρόδο, μακρυά από εκεί που έπρεπε να βρίσκονται, συνταξιοδοτήθηκαν πλουσιοπάροχα και μάλιστα φτάσανε και σε ανώτερες επιτελικές θέσεις. Αυτοί όλοι που συνεργάστηκαν με τους Τούρκους για να πετύχει η εισβολή, όλοι συνταξιοδοτήθηκαν πλουσιοπάροχα και μάλιστα και με τιμές...
    Το κακό είναι ότι πρόκειται για πολλές χιλιάδες σε όλες τις κύριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού/εγκληματική συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλιστα.... Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; οτι πρέπει να εκπροσωπείς ενα κόμμα για να μιλάς δημόσια (και δε μας ενδιαφέρει κατα πόσο μπορεί να ξέρεις κάτι περισσότερο);. Οτι την ευθύνη δεν την έχουν αυτοί που παίρνουν λάθος αποφάσεις αλλά αυτοί που καλούνται να τις εκτελούν (έστω κι αν παλεύουν να τις διορθώσουν εκεί που λαμβάνονται και όχι αυθαίρετα). Την παραπειστική μεθοδο να μπερδεύεις άσχετες υποθέσεις για να καλύψεις την έλλειψη επιχειρημάτων σου;
    Την απατεωνιά πολλοί αγάπησαν, τον απατεώνα ουδείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τολμανε αυτοι να μιλανε; οι επαγγελματιες διαπλεκομενοι που μπαινοβγαιναν στα γραφεια πρωθυπουργαδων, πρεβευταδων κλπ. για καποιον που εβαλε το κεφαλι του στο ντορβα και επαιζε τη ζωη του κορονα γραμματα για την πατριδα; Τι εχουν προσφερει ο κυριος και η κυρια αυτη; Απλα ντροπη τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς εδω και πολλά χρόνια ( Παπανδρεου γ , Σημίτης , Καραμανλης κ, Σαμαράς ) τώρα και αυτοί οι ηλίθιοι, οι αστοιχείωτοι, ήλθαν όλοι αυτοί λοιπόν και άνοιξαν τα στόματα τους και να μιλήσουν με άσχημα λόγια για Έλληνα αξκο της ΕΥΠ , που ολη η Ελλας κατάλαβε την βλακεία που έκαναν τότε οι πολιτικοί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1)"Με ποια θεσμική ιδιότητα μιλάει ο κ. Καλεντερίδης; Από την καλή του διαχείριση στην υπόθεση Οτζαλάν;"

    Πρόστυχο το επιχείρημα του κ. Ζαχαριάδη.
    Διότι την διαχείριση της υπόθεσης Οτζαλάν την είχαν άλλοι, στην τότε κυβέρνηση. Ο κ. Καλεντερίδης, ήταν αξιωματικός του στρατού, εκτελούσε εντολές ανωτέρων, επομένως δεν φέρη ουδεμία ευθύνη για την τραγική έκβαση αυτής της υπόθεσης.

    2)Όσον αφορά τον κ. Ζαχαριάδη, η ομιλία του είναι ανιαρή, σοβαροφανής και ανούσια. Η χροιά μάλιστα της φωνής του, εκνευρίζει. Καμμία σχέση βέβαια με αυτήν του συνονόματο του, Ν. Ζαχαριάδη:
    https://www.youtube.com/watch?v=QgflLL7MgZg
    Μάλλον μοιάζει με νοιαούρισμα...
    https://www.youtube.com/watch?v=aDp3KWaFdx4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν ο Ελληνικός λαός ψηφίζει αργόσχολους αριστερούς να τον κουμαντάρουν τότε αναδεικνύει τον άνανδρο πίσω από τα μούσια.

    Ο μουσάτος στο βίντεο κομπάζεί «ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ». Δηλαδή είμαι εκλεγμένος (άμα λάχει) οπότε η γνώμη μου μετρά περισσότερο από αυτήν του κάθε αστροφυσικού, αξιωματικού, ή οποιουδήποτε άλλου ‘κατώτερου’ πολίτη. Μας λέει με άλλα λόγια το κλασσικό: «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ?»

    Συγχρόνως όμως ο πρώην αργόσχολος δολοφονεί και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου πού έχει υπηρετήσει την πατρίδα σε δύσκολες ώρες με κίνδυνο της ζωής του.

    Εδώ αναδυκνύεται η φασιστική νοοτροπία του Σύριζα. Νομίζουν ότι η εκλογή τους κάνει αλάθητους. Δηλαδή άν ένας αδαής εκλεγεί, από άλλους αδαείς, τότε μαγικά ματαμορφώνεται σε έναν αλάθητο Συριζο-Πάπα σε όλα τα πεδία του επιστητού.

    ΥΓ: Τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι ψηφοφόροι αυτών των ανδρείκελων εδώ στον ινφογνώμονα. Πετούν λάσπη στον χαρακτήρα διαφωνούντων. Ξέρουν ποιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σπίθα που τους άναψε,ήταν αυτό που είπες στο τέλος για μαθήματα στους πολιτικους ,για το πως να κάνουν δηλώσεις.Τέτοια δεν τα σηκώνουν αυτοί.Είσαι τυχερός που προσπάθησαν να σε απαξιώσουν μόνο και δεν σε κατηγόρησαν για οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Καλεντερίδη, περίμενα καιρό την συγκεκριμένη ανάρτηση ώστε να σχολιάσω εντός πλαισίου.

    Η υπόθεση Οτζαλάν , μια υπόθεση με επάλληλα επίπεδα συγκρουσιακών συμφερόντων, φαίνεται ότι διευθετήθηκε σε πολιτικό επίπεδο πολύ πριν ο Οτζαλάν φτάσει στο Ναϊρόμπι. Κατά τούτο, η απόφαση για την λύση που δόθηκε βαρύνει αποκλειστικά την πολιτική ηγεσία της εποχής. Ένας αξιωματικός λοιπόν που λάμβανε διαταγές από τους προϊσταμένους του στη διακεκαυμένη ζώνη, όχι μόνο δεν θα πρέπει να βρίσκεται στη θέση του απολογητή, αντιθέτως θα πρέπει να τιμάται.

    Από το κάδρο των παρισταμένων του Παπαδάκη, θα ήθελα να αφήσω κατά μέρος ακόμη και τον κύριο Ζαχαριάδη, ένα επίθετο που δημιουργεί ανάλγητους συνειρμούς στην ελληνική κοινωνία, καθώς η Μαρξιστική θέαση των πραγμάτων , του επιβάλει να προασπίζεται το κόμμα του έναντι της αλήθειας. Άλλωστε εκείνο που τον ανησύχησε ήταν ότι κάποιοι πολίτες διαμορφώνουν τάσεις!!! Κι όταν αυτές οι τάσεις δεν είναι οι καθεστηκυίες, δεν είναι οι ηττοπαθείς τάσεις, τότε είναι κολάσιμες.

    Η κ. Πυργιώτη όμως που προσδιορίζεται ως δημοσιογράφος; Που ως ιδιότητα πρέπει να προασπίζεται την ελευθερία του λόγου και της ελευθεροτυπίας; Που για να θεωρείται έγκριτη θα πρέπει τουλάχιστον να είναι εντός πλαισίου; Όταν παρεμβαίνει να σχολιάσει τον προβληματισμό ενός πολίτη για το συμβάν στους Ανθρωποφάγους δεν θα πρέπει να είναι εντός πλαισίου;
    Ποια έπαρση θέσης, της χαρίζει το υπεροπτικό και μισαλλόδοξο σθένος ώστε να επιτίθεται σε έναν πολίτη για την άποψή του, χρησιμοποιώντας την προπαγάνδα του Σημιτικού κατεστημένου, όταν μάλιστα εκείνη την εποχή ο συγκεκριμένος πολίτης ήταν στρατιωτικός και εκτελούσε εντολές της πολιτικής ηγεσίας της χώρας του;

    κ. Καλεντερίδη, η χυδαία επίθεση που δεχθήκατε εσείς από τους ειδήμονες της πολιτικής και δημοσιογραφικής “ελίτ”, έχει ένα και μόνο νόημα “Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε”
    Και δεν πρέπει να εξοργίζει μόνον εσάς αλλά και όλους τους σκεπτόμενους πολίτες. Μέσω εσάς στοχεύουν και όλους εμάς που αντιστεκόμαστε και τους αμφισβητούμε.
    Θεωρώ τεράστια προσβολή να πετούν στα μούτρα του ελληνικού λαού το “ΣΚΑΣΤΕ”.
    «Δεν θα πρέπει να σκέφτεστε και δεν θα μιλάτε. Αυτό είναι προνόμιο δικό μας. Της ψευτοελίτ.»

    κ Πυργιώτη, μπορεί να κινείστε σε πολυτελή σαλόνια, αλλά θα σας προδίδει πάντα η πεζοδρομιακή και αλητήρια συμπεριφορά σας. Άλλωστε με την ίδια επιτυχία και άνεση κινούνταν παλαιότερα ο Μπερνάρντο Προβεντσάνο και ο Σαλβατόρε Ρίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι το περιβόητο ήθος του Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια Απόδειξη που δείχνει σε τι είναι Ικανός ο Ελληνικός Λαός . Να ψηφίσει μία τέτοια Κυβέρνηση. Αυτοί έχουν δώσει Ρεσιτάλ .
    Μιλάει ο Κύριος ανεπάγγελτος ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και επικρίνει ;
    Δείτε το βιογραφικό του κύριου Ζαχαριάδη εδώ.
    Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι το 1985 και αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Μελισσίων. Έπαιζα μπάσκετ στον «Αρίωνα Αμαρουσίου» ως το 2002. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2008) και ολοκλήρωσα το Master: «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία στο University of Salford -Manchester και το «Sustainable Development» στο SOAS «University of London»

    Μέλος της Νεολαίας ΣΥΝ από το 2003
    Την περίοδο 2005- 2010 είχα εκλεγεί στο Κεντρικό Συμβούλιο ενώ διατέλεσα μέλος της Γραμματείας του Κ.Σ. 2007-2008
    Υπεύθυνος για την έκδοση του περιοδικού ΕΝΕΔΡΑ (της Νεολαίας ΣΥΝ)
    Από το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το 2013, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής
    Ως φοιτητής συμμετείχα :

    Στο Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων (ΔΑΡΑΣ)
    Στην Αριστερή Ενότητα (ΑΡ.ΕΝ.) με ενεργή δράση στο Βιολογικό Αθήνας & στις φοιτητικές κινητοποιήσεις την περίοδο 2006-2007 ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16.
    Στα όργανα συνδιοίκησης του τμήματος Βιολογίας και του Πανεπιστημίου Αθηνών
    Εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από το 2010

    Συμμετέχω στη συντακτική επιτροπή του ιστολογίου ecoleft.gr και στο περιοδικό «Οικοτριβές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Peter ξεχάσατε να αναφέρετε στο βιογραφικό του φερέλπιδος αυτού νεαρού "επαναστάτη" και το ασφαλιστικό του βιογραφικό, τουτέστιν που "κόλλησε" ένσημα...

      Διαγραφή
  16. Εκεί οδηγεί η κομματοκρατία. "Με ποιά θεσμική ιδιότητα ομιλεί ο κ. Καλεντερίδης"... Με την ιδιότητα του Ελληνα ΠΟλίτη ηλίθιε ! Τι πάει να πεί "θεσμική ιδιότητα" δηλαδή ;
    Πρέπει να εχω θεσμική ιδιότητα για να εχω και να εκφέρω γνώμη για τα της Πατριδος μου ;
    Εσείς πού εχετε "θεσμική ιδιότητα" που, πότε ακούσαμε την φωνή σας εκτός απο τα ναί στο Κυνοβούλιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αναμενομενο.
    αναφερομαι και στο αξιολογο σχολιο του ΜΥΡΟΒΟΛΟΥ ανωθεν και οντως η παρατηρηση του (η μαλλον το σχολιο του ) οτι αυτοι που γυροφερναν τα υποβρυχια Ρόδο Κυπρο και αυτοι που ...χασανε τον προσανατολισμο τους και αντι για Κυπρο πηγανε Ρόδο πηραν αξιωματα και παχυλους μισθους.Η Κυπρος 1974 θα αποτελει ονειδος για την Ελλαδα.
    Οσο για την υποθεση Οτσαλαν , ως φαινεται, οι αποφασεις ητο ειλημμενες αππο πριν.
    Και αυτοι ομως που διεπραξαν αυτο το αχαρακτηριστο ανουσιουργημα, παρεμειναν στις θεσεις των με μισθους κλπ κλπ.
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    Ο κ Καλενεριδης υπηρετησε στον Ελληνικο Στρατο και ανελαβε κρισιμους υποθεσεις να ολοκληρωσει.Τό παρων ιστολογιο ιστοσελιδα δισει την δυνατοτητα ενημερωσης για καιρια θεματα.Ειναι αξιολογο και ενδιαφερον, εις τας προγενεστερας συνεντευξεις του , τα λεγομενα του χαρακτηριζονται σημαντικα. Εν ολιγοις , οταν καλειται σε εκπομπη για εθνικα θεματα , θα πρεπει να επιδιωκεται να ομιλει και οχι να τονκοντραρει και καθυστερει επιτηδες ο καθε ασχετος.Αυτη η συμπεριφορα του κ Ζαχαριαδη δεν ειναι τυχαια. Επιδιωκει υβρεις για να μην γινει διαλογος,
    Δυστυχως η Ελλας πενα μια μεγαλη κριση.
    κ Καλεντεριδη στην προπαγανδα τυποι σαν τον ανωτερω , απλα ειναι ασσοι, διοτι αυτο εσπουδασαν και ως φαινεται επετυχαν. Δεν φταινε αυτοι. ΟΙ ηθικοι αυτουργοι βρισκονται σε αλλους χωρους (Βαρβιτσιωτης ...ειναι ανφαιρετο δικαιωμα καθενος να καιει την σημαια......)
    Υπομονη
    θαρθει η ωρα και για την Ελλαδα μας.
    Η Ελλας θα επανακαμψει, μεχρει τοτε αγαπητοι μου θυμηθειτε τα λογια του Κολοκοτρωνη στην Πνυκα ,,,,,,,,τους εχουμε την αναγκη.......(για φρεγατες θα ελεγε σημερα )
    Καταντησαμε διακοναραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιλάμε για το Ζαχαριάδη κ την πυργιωτη. Γεωπολιτικες οντότητες στη Δανία του νότου. Ο ένας βγαλμένος από τα υπόγεια της κουμουντουρου κ η άλλη αποτυχημένη δημοσιογράφος αλλά κ μέλος του ιδρύματος Καραμανλή. Δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνωστε ...σωτηρια υπαρχει...Τα μπαζα...θα τα σκορπισει ο Θεος συντομα...Βαρεθηκε...Οποιος απ αυτους διαβασει οτι ειπα...θα γελασει ειρωνικα ..Οταν θα σκορπιζονται ομως...μονο ενας θα γελαει....Ο Θεος.Ολοι οι αλλοι θα κλαινε....γοερα.

      Διαγραφή
  19. Δεν έχουν να απαντήσουν σε αυτά που είπατε(και τον πόνεσαν), οπότε άρχισε τη λάσπη.

    Δυστυχώς αυτούς ψηφίζει ο λαός (ασχέτως κόμματος).
    Δεν θέλουμε το άριστο, θέλουμε το πολύ μέτριο.

    Το έχουμε ξαναπεί...αν κάποιος ξεχωρίσει(σε οποιοδήποτε τομέα) μέσα στη μετριότητα αυτού του τόπου αρχίζουν το "θάψιμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ισως η τριτη φορα που γραφω και πραγματικα δεν θελω να αναρτηθει απλα ξερω οτι θα το διαβασετε.. σασ εκτιμω και με βρισκετε συμφωνο με το 99.9% των αποψεψν σας η επιθεση προς το ονομα σας δηλωνει μονο ενα πραγμα φοβο και αυτο ειναι καλο.Σας θεωρω Ελληνα και αυτο ειναι τα παν και μια αποψη μακρια απο πολιτικους σαν το παγκαλο και τον βενιζελο δεν σας αξιζουν. για να ερθει το νεο πρεπει να τελειωσει το παλιο. ενας απλος περιπτερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σάββα, περίμενες κατι διαφορετικό; ειλικρινά πες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.