27/4/18

Πάει τελείωσε, δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα! «Ξαναχτυπά» ο Κουβέλης για τις φρεγάτες: Το ζήτημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη - Το χειρίζεται ο Τσίπρας!

«Οι δηλώσεις μου δεν απείχαν από την πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι στατική. Υπήρχε η εκδοχή να έρθουν το καλοκαίρι οι φρεγάτες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας

Για δηλώσεις, οι οποίες ανταποκρίνονταν σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στο ζήτημα της χρονομίσθωσης των γαλλικών φρεγατών.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως οι δηλώσεις του για τις φρεγάτες «τη δεδομένη στιγμή και μετά την δημοσιότητα που δημιουργήθηκε, ανταποκρίνονταν σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα». Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, το ζήτημα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, υπό τον χειρισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, μέχρι στιγμής.

Παράλληλα,  είπε ότι η Ελλάδα δεν μπαίνει στην κούρσα των εξοπλισμών. «Η αποτρεπτική μας δύναμη έχει και την επάρκεια και τη συγκρότηση που χρειάζεται» σημείωσε ο κ. Κουβέλης προσθέτοντας πως, εάν υπάρξει η επιλογή για προμήθεια εξοπλιστικών, «θα γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής».

Ερωτηθείς για το εάν έγιναν επικοινωνιακά λάθη στο ζήτημα των φρεγατών, τόνισε πως η δήλωσή του επί του θέματος είχε σχέση με κάποιο δημοσίευμα: «Είχα υποχρέωση να απαντήσω. Οι δηλώσεις μου δεν απείχαν από την πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι στατική. Υπήρχε η εκδοχή να έρθουν το καλοκαίρι οι φρεγάτες».

«Η αγορά οποιουδήποτε εξοπλισμού δεν είναι ευθύγραμμη διαδικασία. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όλα βρίσκονται σε εξέλιξη και διερευνώνται όλες οι πτυχές. Εμείς συνυπολογίζουμε όλες τις πτυχές, καθώς και το οικονομικό» κατέληξε.
Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. Στα Κ.Α.Π.Η. και μετά νεκροταφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μπαρπά Φώτης είναι στην ηλικία που κανονικά θα έπρεπε να παίζει με τα εγγόνια του και όχι ολόκληρη την Ελλάδα ... δυστυχώς αντί να βάλουν στην θέση του εναν νέο τεχνοκράτη βάλανε τον παππούλη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. If reality wasn't static, it wouldn't be reality. Actual and potential. A bit of Reading would help you Minister. And a touch of reality.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ένας αδαής εκλεγεί, από άλλους αδαείς, τότε μαγικά ματαμορφώνεται σε έναν αλάθητο Συριζο-Πάπα των εξοπλισμών. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΕΡΒΕΛΕ ΡΕΕΕιιιι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τραλαλά τραλαλό...όλα καλά, κερδάμε...
    Ωρέ μαύρη η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αλεξης Τσιπρας δεν ειναι κουτος.Γνωριζει οτι πλησιον Τουρκικων εκλογων θα γινουνε και Ελληνικες εκλογες. Τον μπαρμπα Φωτη τον θελει για ψηφους,Εχει να πεσει απαλλαγη και αναρρωτικες και αναβολες σε νεοσυλλεκτους. Λυπαμαι την ΑΣΥΕ και τα τηλεφωνα και μπιλιετακια με υπογραφη Κουβελη Καρανικα. Ποια συνορα, ουτε μεχρι το Χαιδαρι δεν θα φτασουν οι νεοσυλλεκτοι.
    Εκτος και αν ετοιμαζει μισθοφορικο στρατο με Πακιστανους και μισθο Ελληνικη Υπηκοοτητα μετα ενα ετος υπηρεσιας. Οπως στο Αμερικα με ΜΕξικανους (αλα ΙΡΑΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Η αγορά οποιουδήποτε εξοπλισμού δεν είναι ευθύγραμμη διαδικασία. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις...》Φαντάζομαι Υπερηφανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Imagine if they had position him to replace Mr. Krimitzis. He would had announced we are leasing spacecrafts from NASA.

    With these people as government, we need to forget Greece. We will be slaves to the Germans or the Turks for another 200 yrs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.