27/4/18

Δώστε μας τη χώρα πίσω!

Δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ σε αυτή την περίεργη χώρα. Πληθαίνουν βλέπεις τώρα τελευταία οι προστριβές ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους πελάτες της εφόσον  «το κακό κσένοι» τους έθεσαν εδώ και καιρό σαν διλημματικό όρο παραμονής στην εξουσία να διαλέξουν ανάμεσα στην «καρέκλα» και τις από κοινού συμφωνηθείσες μνημονιακές υποχρεώσεις της, ή τις ομόκλινες θωπείες με το διαχρονικά πελατειακό πολιτικοκοινωνικό τους «πεζοδρόμιο». Και τα δύο δεν γίνονται.
Χτες λοιπόν μάθαμε ότι, σε ένα από τα συχνά επαναλαμβανόμενα πλέον ερωτικά καυγαδάκια ανάμεσα σε μια από τις πολλές ομάδες κακομαθημένων συνδικαλισμένων κοινωνικών παρασίτων και των κυβερνώντων πρώην πατρόνων τους, ένα ανθρωπόμορφο βιολογικό περίττωμα τόλμησε να πατήσει επάνω στο μνήμα εκείνων που άφησαν την τελευταία τους πνοή, για να έχει δικαίωμα αυτό το ζωντόβολο να πατάει στα δυο του πόδια, αντί στα τέσσερα.

Για τη συνέχεια Paratiritiro

2 σχόλια:

  1. αυτος ο ανθρωπος ειναι για λυπηση, διοτι οι οποιεσδηποτε συνιστωσες στην ζωη του τον οδηγησαν στο να ειανι πραγματικα ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.
    κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπηρον το γεγονος απουσιας σχολιων γι* αυτη την αναρτηση. Προκειται για την βεβηλωση ιερου μνημειου της Ελλαδος απο εναν μπεγλεροφορο λεχριτη. Οι Αρχες μετεκομισαν σε αλλη χωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.