3/5/18

Η ώρα της Λέσβου – Όλοι σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Σαπφούς – Μην λείψει κανείς - Δήμαρχος και επτά αντιδήμαρχοι στο συλλαλητήριο εναντίον του υβριστή πρωθυπουργού

Έφτασε η ώρα που οι κάτοικοι, οι φορείς και οι επαγγελματίες της Λέσβουενωμένοι σαν μια γροθιά πρέπει να διαμαρτηρηθούν και να απαιτήσουν από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που έρχεται στη Μυτιλήνη για να μιλήσει στο «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου», ότι πρέπει επιτέλους η Λέσβος να βρει άμεσα λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα και επί προσθέτως να μην γίνει καμία αύξηση στους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ από το 17% που είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου στο 24%.
Από το πρωί σήμερα τα πάντα στη Λέσβο «νεκρώνουν» αφού τα πάντα θα είναι κλειστά.
Στο πλευρό της Λέσβου και οι κάτοικοι και οι φορείς της Χίου και της Λήμνου, οι οποίοι με ανακοινώσεις τους δηλώνουν την συμπαράστασή τους στη σημερινή διαμαρτυρία των κατοίκων της Λέσβου.
Το «Συντονιστικό Όργανο των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων της Λέσβου» καλεί όλους τους κατοίκους της Λέσβου να βρεθούν το απόγευμα στις 19:00 στην Πλατεία Σαπφούς και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν ειρηνικά και πολιτισμένα πορεία προς το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, όπου θα πραγματοποιήσει στις 19:30 την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Σήμερα το πρωί κορυφώνεται η γιγαντιαία επιχείρηση των μέτρων ασφαλείας για την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα, τα οποία χαρακτηρίζονται πρωτοφανή και όμοιά τους δεν είχαν ληφθεί ούτε κατά την άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου πριν από λίγους μήνες στη Λέσβο..
Επί ποδός είναι όλα τα σώματα ασφαλείας αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις.
Τα πρόσφατα γεγονότα με τα επεισόδια στην Πλατεία Σαπφούς, ανάγκασαν την αστυνομία να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ κανείς δεν γνωρίζει πως θα φτάσει στη Μυτιλήνη ο Αλέξης Τσίπρας.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Συνάνης είχε αποκαλύψει σε ζωντανή σύνδεση από τη Λήμνο στο epsilontv στην εκπομπή τους Σπύρου Χαριτάτου «Ξυπνάμε Μαζί» ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Αλέξης Τσίπρα θα μεταβεί αρχικά στη Λήμνο και στη συνέχεια με ελικόπτερο Σινούκ θα προσγειωθεί στο στρατόπεδο της Παγανής και από εκεί με ισχυρή αστυνομική δύναμη θα φτάσει στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.
Οι επιτελείς του κ. Τσίπρα θέλουν να αποφύγουν την οποιαδήποτε θερμή συνάντηση με τους κατοίκους της Λέσβου αφού το κλίμα δεν είναι και τόσο καλό για τέτοιες συναντήσεις.
Το σχέδιο αυτό ίσως αλλάξει και πάλι σε περίπτωση που δεν διασφαλίζει κάθε απρόοπτο στην πομπή του Πρωθυπουργού.
Σε επιφυλακή και οι ένοπλες δυνάμεις αφού το επιτελείο του κ. Τσίπρα ανησυχεί και για τις αλλοπρόσαλες αποφάσεις του Ερντογάν, ο οποίος ίσως να θελήσει να δημιουργήσει και πάλι κάποιο από τα τερτίπιά του.
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης έφτασε και έδεσε το Περιπολικό Ανοιχτής Θάλασσας «ΓΑΥΔΟΣ» το οποίο είχε εμβολιστεί πριν λίγο καιρό από τουρκική ακταιωρό.

15 σχόλια:

  1. 1)Οι κυβερνώντες δεν καταλαβαίνουν ότι οι Τούρκοι κάνουν εποικισμό των νησιών μας και γενικότερα της Ελλάδος, στέλνοντας μας μαζικά εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες, από όλο τον κόσμο, ως δήθεν πρόσφυγες, αλλιώνοντας δημογραφικά την χώρα μας?
    Δέν έχουνε μάθει τίποτε από τα τεράστια προβλήματα που μας προκαλούν στην Θράκη?
    Ξεχνάνε πως οι Τούρκοι στοχεύουν στην ανασύσταση, εδαφικά, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας?
    Δέν ξέρουνε πως για την κατάληψη των νησιών μας, βοηθάει πολύ τους Τούρκους η εκεί παρουσία μίας μουσουλμανικής μειονότητας, όπως στην Κύπρο?
    Οι πολιτικοί μας, που χρόνια τώρα, έχουν ανοίξει διάπλατα τα σύνορα μας, γιατί κάνουν αυτό το έγκλημα?
    Έχουμε το πρόβλημα των τούρκων εποίκων στην Κύπρο, τώρα το έχουμε με τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς μετανάστες να έχουν πλημμυρίσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και να έχουν σκορπίσει και σε όλη την Ελλάδα.
    Εψήφισαν και τον "αντιρατσιστικό νόμο" για να φιμώσουν και όσους ορθώς διαμαρτύρονται (απειλώντας τους ότι θα κατηγορηθούν για υποτιθέμενο ρατσισμό!), αλλάξαν και τον νόμο για διευκόλυνση της μαζικής απόδοσης της Ελληνικής υπηκότητας στούς αλλοδαπούς μετανάστες.

    Συμπέρασμα: Τουρκία και δυστυχώς έλληνες πολιτικοί, διαλύουν δημογραφικά την Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος, συστηματικά, ενσυνείδητα και με πρόγραμμα.

    2)Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μιλάει για τους λαθρομετανάστες.
    Published on Mar 29, 2016
    Η ομιλία έγινε πριν ένα μήνα στην σχολή γονέων ανοιχτό πανεπιστήμιο Κατερίνης.

    https://www.youtube.com/watch?v=fDw963ywaxA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά τα λες Φώτη !!! Εύγε.

      Διαγραφή
    2. Οι κυβερνώντες γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν.
      Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ το ακόλουθο σχέδιο
      ΤΟΥΡΚΟΥΤ ΟΖΑΛ ''ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ ΄ΑΥΤΟΥΣ''

      Διαγραφή
    3. >... Στρατιωτική ηγεσία ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ< (!!!)

      Αλήθεια, καταλαβαίνεις τι γράφεις; Συλλήβδην προδότες οι ηγέτες των ΕΔ μας, από τις οποίες, όμως, έχεις την απαίτηση να σε υπερασπισθούν;

      Τι λέει ο κ. Καλεντερίδης για τέτοιου είδους σχόλια και σχολιαστές;

      Διαγραφή
    4. @ maria koumi
      1)Η στρατιωτική ηγεσία ασφαλώς διαφωνεί με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, διότι αντιλαμβάνεται σαφέστατα τους κινδύνους, που απορρέουν από την λαθρομετανάστευση, για το Ελληνικό έθνος και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Δέν αποφασίζει για την μεταναστευτική πολιτική, επομένως δεν ευθύνεται για αυτή.
      Ανωτέρω μάλιστα, έχω παραθέσει και την ομιλία του στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου, όπου με στοιχεία αναφέρεται στούς μεγάλους κινδύνους που η λαθρομετανάστευση, προκαλεί για την χώρα μας.

      2)Στα σχόλια σας υπάρχει φανατισμός. Δέν είναι σωστό να γενικεύεται. Υπάρχουν και πολιτικοί που διαφωνούν με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, άλλοι με ιδεολογικές εμμονές, κ.λπ.

      Διαγραφή
    5. ΦΩΤΗ,Αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει τι θέλει η πολιτική ηγεσία ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
      Ο Ορμπαν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
      ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
      https://olympia.gr/2015/08/08/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-coudenhove-kalergi-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83/
      Φαίνετε πως ο δοσιλογισμός πλέον είναι MUST,Tι να πώ.

      Διαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Καταλαβαίνουν οἱ πολιτικοὶ ὅλων τῶν κομμάτων ὅτι γίνεται ἐποικισμὸς,ἀλλὰ δὲν τοὺς ἐνδιαφέρει διότι θεωροῦν τὴν Ἑλλάδα χῶρο καὶ ὄχι χώρα.

    Ἄν δὲν γίνη κάτι νὰ ἀναστραφῆ ἡ κατάστασις αὐτὴ,πολλοὶ Ἕλληνες θὰ ἐγκαταλήψουν τὴν χώρα καὶ δικαιολογημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι δυνατόν κύριοι να ακούω συχνά ότι η χώρα χρειάζεται έναν Παπαδόπουλο !!!! Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και όταν λέω άμεσα το εννοώ. Δεν με νοιάζει αν είναι ένας νέος Παπαδόπουλος ή αν τον λένε Φραγκουλη !! Πρέπει να φύγουν από την χώρα δια της βίας όλα τα ξένα στοιχεία. ... Τώρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Ὁ Στρατὸς μπορεῖ νὰ δώση λύσι γιὰ κάποιο χρονικὸ διάστημα ὥσπου νὰ τιμωρηθοῦν οἱ ἐθνοπροδότες νὰ γίνουν καὶ μερικὰ ἄλλα ὅπως π.χ Συνταγματικὸ Δικαστήριο κ.α,ὥσπου νὰ ξαναέρθη μιὰ Δημοκρατία πειθαρχημένη καὶ μὲ ἄλλα κριτήρια γιὰ τὸ ποιὸς εἶναι ἄξιος νὰ μπαίνη στὴν Βουλὴ καὶ ποιὰ τὰ δικαιώματα καὶ οἱ ὑποχρεώσεις τῶν πολιτῶν γιὰ νὰ εἶναι καὶ ὁπλῖτες καὶ ὄχι μπαχαλάκηδες τῶν Ἑξαρχείων.

      Μποροῦμε πολλὰ νὰ ἀντιγράψουμε ἀπὸ τὸ ἀρχαῖο ἑλληνικὸ δίκαιο ὥς προς τὴν τιμωρία τῶν ὅσων ἀπατοῦν τὸν Δῆμο καὶ ἀλλὰ πολλὰ ποὺ δὲν γίνεται νὰ τὰ προσθέσω π.χ Οἱ ἀρχαῖοι ΔΕΝ εἶχαν κόμματα διότι,τὸ λέει καὶ ἡ λέξις,κόμμα ἀπὸ τὸ καμματιάζω,δλδ διχάζεται ὁ λαὸς.

      Ἡ "κυρία" Γιαννάκου κάποτε ὅταν ἦταν στὸ Ὑπ.ἀ-Παιδείας εἶχε προτείνει τὸ ....φιλανδικὸ σύστημα ἐκπαιδεύσεως(ἐκεῖ ἡ πλειονοψηφία τῶν ἱερέων εἶναι κουδουνίστρες),τὸ τὶ ἔχουν γράψει οἱ Ἀρχαῖοι,ὁ Μ.Βασίλειος καὶ ὁ Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος δὲν τῆς ἔκαναν γι᾿αὐτὸ καὶ ξημεροβραδιαζόταν στὴν Ἀμερικάνικη Πρεσβεία.

      Πολλὰ θέλουν ἀλλαγὴ καὶ ὅποιος Ἕλληνας μπορεῖ νὰ τὰ κατορθώση ὅλα ὅσα χρειάζονται θὰ ἒχει στὴν πολιτικὴ τὴν θέσι ποὺ ἔχει ὁ Ἀλέξανδρος στὴν στρατηγικὴ καὶ ὄχι μόνο.

      Διαγραφή
  4. Οι κάτοικοι της Λέσβου έχουν απόλυτο δίκαιο που ζητούν με ειρηνικά μέσα λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα, καθώς και στο μειωμένο ΦΠΑ.
    Το Lesνosnews μιλά για γιγαντιαία επιχείρηση μέτρων ασφαλείας «ξεχνώντας» ότι στη Μυτιλήνη έχουν μεταφερθεί σοβαρές δυνάμεις «γενναίων» ταγμάτων εφόδου των ναζί που έριχναν πριν από λίγες μέρες καπνογόνα στους μετανάστες που διαμαρτύρονταν.
    Όποιοι πολίτες παρακολουθούν τα γεγονότα γνωρίζουν ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες βρίσκονται εδώ όχι για να μείνουν στην Ελλάδα που δεν θα βρουν δουλειά, αλλά για να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη όπου πολύ πιο εύκολα θα έχουν δουλειά.Εξ άλλου στη Ελλάδα τους διαβιβάζει το φασιστικό κράτος της Τουρκίας για τους γνωστούς λόγους Αυτά τα γνωστά τα αποσιωπά κάθε ρατσιστής φασίστας ομοϊδεάτης του Τούρκου Σουλτάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Χρίστο πλανάστε πλάνην οικτρά.
      Ο τουρκικος στρατος έρχεται όχι φυσικά γιά να δουλέψει αλλά για τα επιδόματα.
      Δείτε τι έγινε στην Αγγλία αλλά και στην Ελλάδα με τα 440000 ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ που πεινάνε.
      Brand New Leather Jacket
      https://www.youtube.com/watch?v=wq_lhlIn1e0

      Διαγραφή
    2. Ταϋγέτη.

      Δὲν θέλουν ὅλοι νὰ φύγουν,δυστυχῶς,οἱ 53 ποὺ ἔφθασαν στὸ Πόρτο Λάγος δήλωσαν πώς θέλουν νὰ μείνουν ἐδῶ,ἀλλὰ ἐμᾶς δὲν μᾶς ρώτησαν,ἄν τοὺς θέλουμε.

      Φαντάζομαι ὅτι τὸ ἴδιο θὰ θέλουν καὶ οἱ περίπου 800000 πού ἑλληνοποιοῦνται γιὰ νὰ ψηφίσουν Τσίπρα·δὲν ἄκουσατε τὶ εἶπε ὁ Πακιστανὸς στὴν TV;

      ἌΝ θέλουμε πληθυσμὸ,πρέπει νὰ ρωτηθοῦμε οἱ ἰθαγενεῖς,ἄν δεχθοῦμε,πρέπει νὰ πάρουν ὑπηκοότητα καὶ ὄχι Ἰθαγένεια(δὲν θὰ τὸν κάνω ὅμοιό μου),νὰ εἶναι πράγματι πρόσφυγες καὶ χριστιανοί(ἀπαραίτητο αὐτό)νὰ εἶναι οἰκογένειες,διότι ἡ ἐπανένωσι οἰκογενειῶν εἶναι ὁ θάνατος τοῦ Ἔθνους μας*καὶ νὰ γνωρίζουν καλὰ τὴν γλῶσσα καὶ νὰ δέχωνται νὰ ζήσουν μὲ τὶς δικές μας ἀρχές.

      ΝΑ ἈΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΙ ὈΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,διότι light Islam δὲν ὑπάρχει.

      Διαφορετικὰ,νὰ μᾶς ἀδειάζουν τὴν γωνιὰ ὅσο γίνεται πιὸ γρήγορα πρὶν θρηνίσουμε θύματα ὅλοι.

      *
      Τὴν ἐπανένωσι οἰκογενειῶν τὴν ἔζησα στὸ U.K καὶ περιελάμβανε,π.χ τὰ 8 ἀδέλφια μὲ τὰ 8-9 παιδιὰ ὁ καθένας,γονεῖς,θείους μὲ τὰ παιδιά τους,καὶ μπολικα ξαδέλφια μὲ τὰ παιδιά τους.Ὅλοι σχεδὸν Πακιστανοί.

      Ἄλλο νὰ τὸ γράφω καὶ ἄλλο νὰ τὸ ζήσετε καὶ νὰ τὸ μυρίσετε(δὲν ἔχουν καλές σχέσεις μὲ τὴν μπανιέρα).

      Ἡ "κυρία" Διαμαντοπούλου τὸ εἶχε ζητήαει καὶ καταλαβαίνετε τὶ θὰ σημάνη αὐτὸ γιὰ τὴν Πατρίδα μας.

      Διαγραφή
    3. Όταν μάθεις να συζητάς χωρίς να παραφέρεσαι όπως στο κείμενο σου τς 4/5 ώρα 7.05 πμ , καθώς και αυτό της 4/5 τότε θα σου απαντώ.

      Διαγραφή
    4. ΤΑΥΓΕΤΗ,
      Τα 800000 ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν με έναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ και που εκκρεμεί απόφαση στο ΣΤΕ.
      Οπως γνωρίζετε η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ.Στην Αυστραλία πχ οι μόνοι Ιθαγενείς είναι οι Arboriginals.Στο OPEN GOV για τον ψευτονόμο ,οι Ελληνες απεφάνθησαν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
      To ΣTE AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΘΑΓΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
      Κανείς νοήμων ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ όπου παραβιάζοντας ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.Καί άλλους Δικτάτορες να μας φέρουν...
      Ωστόσο οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ κάποτε πέφτουν και η Νεμεσις έρχεται,η δε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΟΧΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
      Στην Μυτιλήνη προχθές,για το Σκοπιανό πρωτύτερα ,ο λαός ψιθυρησε ..

      Διαγραφή
  5. maria Koumi
    Όταν μάθεις να συζητάς χωρίς να παραφέρεσαι όπως στο κείμενο σου στις 4/5 ώρα 7.05 πμ
    καθώς και αυτό στις 4/5 ώρα ώρα 7.17πμ τότε θα σε απαντώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.