14/5/18

Το Ισραήλ Σκοτώνει 41 και Τραυματίζει 1700 Διαδηλωτές στην Γάζα, σε «Τρομερή Σφαγή» Ενώ Άνοιγε η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Με αυτόν τον τίτλο παρουσίασε το αμερικανικό πρακτορείο Zero Hedge την ανθρωποθυσία μιας μόνο ημέρας, που ανεβάζει τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων στις έξη βδομάδες διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά του περιτοιχισμένου αποκλεισμού του πληθυσμού της Γάζας σε 86 νεκρούς και αρκετές χιλιάδες τραυματίες.
Στους νεκρούς περιλαμβάνονται δύο ανήλικα 12 και 14 χρόνων. Στους τραυματίες έξη δημοσιογράφοι, οι οποίοι πάντοτε φέρουν το καθιερωμένο γκρίζο γιλέκο με την μεγάλη επιγραφή P R E S S, η οποία όμως, σ’ αυτό το γεωγραφικό στίγμα, δεν προστατεύει από τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών.
Οι θάνατοι και οι πλείστοι των τραυματισμών οφείλονται σε σφαίρες αναφέρει το Zero Hedge και προσθέτει: Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι στους περισσότερους από 1,700 τραυματίες περιλαμβάνονται 74 παιδιά και 23 γυναίκες.

 Επίσης ανέφερε ότι ως επιλεκτικοί στόχοι φαίνεται να είχαν καθοριστεί νοσοκομειακά συνεργεία και δημοσιογράφοι, που έφεραν ευκρινή διακριτικά.

Στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας της Δευτέρας συμμετείχαν 35.000 άτομα, σε 10 σημεία κατά μήκος του φράκτη, σε ένα από τα κλειστά σύνορα, τα οποία έχουν περικλείσει και αποκλείσει την Γάζα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά την ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, «Ισραηλινοί στρατιώτες εδήλωσαν ότι «προκλήθηκαν να καταφύγουν στην βία» όταν μικρές ομάδες Παλαιστινίων άρχισαν να τους πετούν πέτρες από την άλλη πλευρά του φράκτη. 
«Οι στρατιώτες αποκρίθηκαν θερίζοντας τους διαδηλωτές
Μέχρι την ώρα που οι εκδηλώσεις ηρέμησαν τουλάχιστον 28 Παλαιστίνιοι κείτονταν νεκροί και 600 τραυματισμένοι, κατά το ελεγχόμενο από την Χαμάς υπουργείο Υγείας.»
Ο ισραηλινός στρατός κατηγορεί την Χαμάς, η οποία ελέγχει την κυβέρνηση της Γάζας, ότι υποκινεί τις εκδηλώσεις «Πορεία της Επανόδου», με πρόθεση να σπάσει τον φράκτη και να απειλήσει τις ισραηλινές πόλεις κοντά στα σύνορα. Και προσθέτει ότι εάν οι Παλαιστίνιοι κατόρθωναν να διαρρήξουν τον φράκτη θα απειλούσαν την ζωή χιλιάδων Ισραηλινών.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι η αεροπορία βομβάρδισε «στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, από όπου δέχτηκε πυροβολισμούς. Κανένας Ισραηλινός οπλίτης δεν επλήγη.»

Μιχαήλ Στυλιανού

11 σχόλια:

  1. Μπράβο Ισραήλ που εορτάζεις και μέσα στη χαρά σου δολοφονείς τους ανθρώπους των οποίων τη γη έκλεψες. Άντε και του χρόνου στη νέα σου πρωτεύουσα με την Γιουροβίζιον! Τί σύμπτωση κι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ....ομως.....δεν επεσαν ....χημικα ....εγιναν ολα ....χωρις ρυπους.....μπαμ και κατω....κι ο αερας καθαρος.....και τα λευκα κρανη....εγιναν εμπριμε....με βουλες.....πουα.....πεταλουδε....κι ολα τα βιντεο....δεν εχουν μαντηλια στην μυτη....ταχουν στα ματια.....για τον θρηνο.....και μετα .....πανε για εσπρεσο...λουγκο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι ξέρουν το Ολοκαύτωμα και ουδείς γνωρίζει τη Νακμπα που εορτάζουμε αύριο.Και οι δυο είχαν φασιστες δράστες.Μουγγα οι Άραβες και ισλαμιστες γ της πλάκας τύπου Ερντογαν για το γεγονός...Καλα για την ανθρωπιστική Ζυση δε γράφω τιπτοα , αυτή σφάζει συνταξιούχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ετσι επιβεβαιωθηκα οτι οι Ισραηλινοι κρατανε τον Τραμπ(οπως και όλους τους Αμερικανους ) απο το σβερκο , ως μεγγενη.(και απο καποιο αλλο σημειο του σωματος του , ισως)
    Μπραβο λοιπον οι συμμαχοι μας Η μπας και ΔΕΝ ειναι συμμαχοι ?), καλα κανανε και τιμωρησαν πους Παλαιστινιους, οι οποιοι το 1974 εταχθησαν υπερ της Τουρκιας.Ο εκλεκτος λαος του θεου δεν λαθευει ποτε.Σαραντα χιλιαδες ειπατε οι διαδηλωτες? Κοιτα συμπτωση, οσοι ακριβως και οι Τουρκοι στρατιωτες στην Κυπρο.Μμμ ..μαλλον λες να ητανε προβα τζενεραλε?
    Να λοιπον αγαπητοι ποιοι θα εδιδαν λυση στην ενος και πλεον μηνος καταληψη ,απο λαθρο. της συνοριακης διαβασεως Ειδομενης. (ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ)(ας μην αναφερουμε οτι οι λαθρο εστηναν μπλοκα ( ΤΣΕΚ ΠΟΙΝΤ) και ζητουσαν ως νεοι χωροφυλακες διπλωματα και ταυτοτητες απο διερχομενα οχηματα, αγροτικα και οχι μονο. Δεν ξερω τι λετε και τι θα γινει στο σκοπιανο, αλλα μονο και μονο για το βρωμοξυλο που φαγανε οι ανωτερω νταηδες λαθρο , απο τους σκοπιανους αστυνομικους, νομιζω οτι αξιζε και μονο γι αυτο να τους δοθει στους σκοπιανους τιμης ενεκεν η Ελληνικη Υπηκοοτης.
    Τωρα στο προκειμενο.
    Σιγουρα ο Θουκυδιδης και Δημοσθενης ητο Ελληνες. Αλλα φαινεται οτι αλλοι τηρουν το δογμα των. Οποιος τολμα ας ξαναπλησιασει τα συνορα του Ισραήλ.Τουλαχιστον στην ονοματολογια πλεον θα χρησιμοποειται ο ορος ...αδιαπεραστα συνορα .οπως στο Ισραηλ .. και συνορα ξεφραγο αμπελι οπως η σημερινη Ελλας. Κτα βαθος περαν απο τις κλαψες (υποκριτικες) τους φθονουμε διοτι απεδειξαν οτι μπορουν και προστατευουν τα συνορα της χωρας των.
    Ετσι δεν ειναι συντροφοι,
    Η κανω λαθος ?
    ...Εάν υποχωρησετε ευθυς αμεσως θα διαταχθειτε να πράξετε κατι άλλο μεγαλυτερο απο εκεινο το οποιο εκαματε , διοτι θα νομισουν οτι απο φοβο το εκαματε.Εαν ομως κοφτα αρνηθειτε , θα τους δωσετε να καταλάβουν οτι μαλλον θα πρεπει να σας φερονται ως ισοι προς ισους...
    Τωρα συντροφοι νομιζω οτι καταλαβατε, οτι άλλος εχει το ονομα, άλλος την χαρη.
    Λυπαμαι για τους Πλαιστινιους , αλλα εαν νομίζουν οτι το Ισραήλ ειναι όπως η Θεσ/νικη να πετανε χειροβομβιδες στα πανεπιστημια καθοτι ντεμεκ ασυλο Ελλαδισταν, επλανηθησαν οικτρα.
    Αιωνια αυτων η μνηνμη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάμε και για μια συνεκπαίδευση τώρα ! Εξάσκηση επίλεκτων σκοπευτών επί αόπλων...
    Θα μας φλομώσουν και στον "ρεαλισμό" οι εβραιόδουλοι "αναλυτές", θα μας πλασάρουν αγωγούς, στρατιωτική συνεργασία, τις "τρείς Δυτικού τύπου Δημοκρατίες της Α. Μεσογείου", το ελληνικό προτεκτοράτο, την μαφιοκρατία της Κύπρου και το ρατσιστικό εκτρωμα του λαού του Γιαχβέ κ.α. "γεωστρατηγικά"...Μετά θα πάνε να εισπράξουν τα αργύρια...
    Ο εισπράξας τότε, "απελθών απήγξατο". Τώρα θα μεριμνήσωμε εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι περισσότεροι Εβραίοι της Ευρώπης έχουν πάθει βαριά αλεργία με το Ισραήλ του Νετανιάχου και διδάσκουν τα παιδιά τους να μην κάνουν περιτομή και να μην γίνουν Εβραίοι. Το Ισραήλ με κάτι τέτοια χάνει αυτά που κερδίζει με πολύ κόπο. Ο Εβραϊσμός είναι σε παγκόσμια ύφεση τουλάχιστον από πλευράς πληθυσμού. Αν δεν βρει άλλες στρατηγικές είναι ζήτημα χρόνου να χαθεί. Στις εποχές που ζούμε φτάνουν δέκα ειδικοί άνθρωποι να καταστρέψουν την οποιαδήποτε σχεδόν χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Εβραίοι είναι διαχρονικά οι φονιάδες των λαών και των Εθνών. Το κάνουν λόγω ρατσιστικής αντίληψης της θρησκείας τους, περιούσιου λαού και όλα επιτρέπονται για την παγκόσμια κυριαρχία τους. Από την αρχαιότητα μέχρι το τέλος του Β ΠΠ τους καταδικάζουν για τις πρακτικές τους οι περισσότεροι επιφανείς διανοούμενοι..., περιλαμβανομένου του Βολταίρου, του Βαγνερ, του Σαιξπηρ, του Καζαντζακη, Κ. Παλαμά κλπ. Μετα επήλθε το σκότος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι αδιανοητο και τρομακτικο αυτο που γινεται σημερα στην λωριδα της Γαζας, την ιδια ωρα που ολη η ελιτ(στρατιωτικη, πολιτικη και θρησκευτικη) του εβραικου κρατους κανει φιεστα και γιορταζει τα εγκαινια της νεας πρεσβειας των ΗΠΑ(μια ημερα πριν την επετειο του ξεριζωμου του παλαιστινιακου λαου για λογους ψυχολογικου πολεμου και 'πικαρισματος'), ο στρατος του Ισραηλ ριχνει στο ψαχνο ακομα και σε αμαχο πλυθησμο(με αυτοσχεδιες σφεντονες και λαστιχα...) σπερνοντας τον τρομο και τον θανατο παντου. Και την ιδια ωρα υποστηριζει προκλητικα-ειρωνικα οτι αυτοαμυνεται απο τους Παλαιστινιους, ενω η διεθνης κοινοτητα σιωπα για ακομη μια φορα με εκκωφαντικο τροπο. Καταπατηση του διεθνους δικαιου και ταυτοχρονα εγκληματα πολεμου... με την ανοχη σχεδον των παντων. Καθολου τυχαια επισης και η αναφορα του Νετανιαχου στην ομιλια του για τον ναο του Σολομωντα(και οποιος καταλαβε, καταλαβε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.zerohedge.com/news/2018-05-14/turkeys-erdogan-israel-terrorist-state-thats-guilty-genocide

    And the only leader calling Israel's actions by its true name is Erdogan. Genocide!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελοιότητες για να πουλάει ισλαμισμό στο εσωτερικό ακροατήριο ! Βερμπαλισμοί άνευ σημασίας , ανάκληση πρέσβεων και μετα απο μια εβδομάδα παλι μαζι και μια χαρά μπίζνες με το Ισραήλ κανει , το ίδιο κι η Χαμας η οποία θελει την προώθηση των σχεδίων του Ισραήλ στη Συρία ! Μονο η PFLP ειναι αξιόπιστος αγωνιστής του παλαιστινιακού λαού.Κι η Χαμας κι η Φαταχ εχουν ράμματα πολλα για τη γούνα τους,Καλα για τους Άραβες του Κόλπου δε γράφουμε διότι δε θα υπήρχαν χωρίς το Ισραήλ.Το κακό ειναι οτι οι λαοί τρώνε παραμύθι ,εδω πανε και σκοτώνονται για τους τζιχαντιστες και πολεμάμε για τους Αμερικανούς κάποιοι μουσουλμάνοι,Τόσο μυαλό έχουμε ως παγκόσμια κοινή γνώμη.

      Διαγραφή
  10. Μην ξεχναμε πως αυτο το ανθελληνικο συφερτο που ονομαζουν "ελληνικη" συγκυβερνηση εχει συναξει συμψωνιες διπλωματικες και στρστιωτικες με αυτο το κρατος τρομοκρατης, που μερικοι ονομαζουν "ισραηλ".

    Με αυτους τους βαβυλωνικους διαολους, βλεπε ιουδαιους, μας εχουν βαλει σε κοινη "συμμαχια"!!


    Αναρωτιεμαι:
    Ρε δημοκρατες μου, που στο δισολο ειναι η ευαισθησια σσς ρε, στην ανθρωπινη ζωη, στα ανθρωπινα δικαωματα των Παλαιστινιων;;
    Τα πειρε το ποταμι μαζι με την Ελληνοφροσυνη σας, μαζιμμε την χαμενη σας αλληλεγγυη στον Ελληνα, εεεεε;;


    υ.γ.
    "Οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κ.... μας", ελεγε καποτε ο χαρρυ κλυν.
    Να ξερατε το ποσο σας ταιριαζει ρε δημοκραταρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.