1/5/18

Απίστευτο θράσος του Τσίπρα - Επισκέπτεται τη Λέσβο που κατέστρεψε με τις αθλιότητες περί ανοιχτών συνόρων

Στο «πόδι» η Λέσβος για την επίσκεψη Τσίπρα
Κάτοικοι και φορείς της Λέσβου ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό

Κάτοικοι και φορείς της Λέσβου ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα επισκεφθεί το νησί την Πέμπτη για το 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.
Το συντονιστικό όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου ζητά από όλους τους κατοίκους και φορείς να ξεσηκωθούν , προκειμένου να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό να δώσει λύσεις τόσο με τον αυξημένο συντελεστή του ΦΠΑ όσο και με το θέμα των προσφύγων.
Σύμφωνα με το lesvonsnews.gr, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Ευάγγελος Μυρσινιάς ζητά από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό να μην πάνε για να μιλήσουν στο «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, αλλά να σταθούν δίπλα στους πολίτες της Λέσβου. Να επιλέξουν επιτέλους αν είναι με την κυβέρνηση ή με τους κατοίκους της Λέσβου.
ΒΗΜΑ

6 σχόλια:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    ΑΝΑΛΓΗΤΗ "ΕΞΥΠΝΑΔΑ" ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ
    ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ Η ΕΙΔΗΣΗ ΞΕΧΝΑ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ" ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ", ΜΕ ΟΠΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TΑὔγέτη.

    Καὶ πῶς θὰ λυθῆ τὸ λαθρομεταναστευτικὸ κύριοι Λέσβιοί;
    Μὲ τὸ νὰ τοὺς στείλετε στὴν ἐνδοχώρα;

    Ὅταν ἔφθαναν μὲ τὰ φουσκωτὰ γιατὶ δὲν τοὺς στέλνατε πίσω;
    Ὄχι μόνο κερδίζατε χρῆμα στὴν ἀρχὴ ἀπὸ τοὺς λάθρο ἀλλὰ καὶ γνωρίζω πὠς τὸ νησὶ πάντα ἦταν ἀριστερόφρον,δλδ Συριζαῖοι ὅλοι σχεδὸν.

    Κάνετε μας τὴν χάρη καὶ στείλετέ τους στὸν Ἐρντογὰν διότι μέσα στὴν ἐνδοχώρα αὐτὸ ποὺ θὰ συμβῆ ὄταν γίνουν πάρα πολλοὶ καὶ κυκλοφοροῦν ἐλεύθεροι,θὰ εἶναι κάτι ποὺ δὲν θὰ τὸ ἔχη ξαναδῆ ἡ χώρα μας στὰ 7000 χρόνια ἱστορία της,καὶ ἄς ὀνειρεύεται ὁ Παπᾶς καὶ ὁ Τσὶπρας μονιμότητα στὴν ἐξουσία.

    Ἡ κυβέρνησι δὲν ἀντιλαμβάνεται τὸ μέγεθος τῆς ἀγανακτήσεως τοῦ ἁπλοῦ Ἕλληνα ὅσον ἀφορᾶ τὸ λαθρομεταναστευτικό,διότι δὲν σκέφθηκαν μόνο τὸ δημογραφικό,ποὺ λίγο τοὺς ἐνδιαφέρει,ἀλλὰ κυρίως σκέφθηκαν νὰ κάνουν εἰσαγωγὴ ἐκλογικοῦ σώματος,γνωρίζοντας πώς ὁ Ἕλληνας δὲν τοὺς ξαναψηφίζει.

    Λυποῦμαι καὶ φοβᾶμαι τὰ ὅσα θὰ συμβοῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως οι Λεσβιοι γεμισανε παραδες απο τους λαθρο.
      Τωρα θυμηθηκανε να τα κανουνε αυτα που ειδανε οτι ειδανε μονον το τυρι και οχι την φακα.

      Διαγραφή
  3. Θα βάλουν καμία - δυο γιαγιάδες με μπιμπερό και κατόπιν οι διάφοροι δημοσιογράφοι του στιλ "καληνύχτα ελλάδα" θα μας το παρουσιάζουν σε επαναλήψεις πενταλέπτου από νωρίς το πρωϊ μέχρι τα μεσάνυχτα. Μήπως και το συναισθηματικό μας αποτρελάνει το νου μας και με αυτά και άλλα τα νησιά μας γίνουν αμιγώς ισλαμικά.

    ΥΓ: Που η Κυψέλη και σχεδόν όλη η Αθήνα είναι ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 € η φόρτιση κινητού... Μάντρες με εξωλέμβιες απο τα "ναυαγισμένα" φουσκωτά... Σουβλατζίδικα, καφετέριες και "ρούμσ" με φόρτο που ούτε στην Σαντορίνη τον Αύγουστο δεν βλέπεις...Εως και οι "οίκοι" (οχι η...Golden Sacks κλπ, οι αλλοι...) εγραψαν ρεκόρ... επισκέψεων !
    Αυτά πληρώνονται κύριοι. Γαιτί το "πρώτο κύμα" κουβάλαγε τα 500ρικα των Σαουδαράβων και των Καταριανών η επρόκειτο για την "φορτωμένη" ελίτ των φυγόστρατων, λιποτακτών κ.α. Σύριων...Τώρα ομως ανοιξε ο δρόμος για την πλέμπα, σοφά "διανθισμένη" με Μαύρους, Βορειο- Αφρικανούς, Αφγανούς κλπ αναξιοπαθούντας... Οπότε κάνετε υπομονή, οργανώστε κανένα "φεστιβάλ αδερφοσύνης των λαών" με χορηγία του Δημάρχου και ...χαμηλώστε τις τιμές για φορτίσεις, σουβλάκια και λοιπές "υπηρεσίες"...
    Ουδείς θα σας βοηθήσει, ουδείς ασχολείται, προωθήσεις δεν γίνονται, οι Αρμόδιοι τρέχουν ως πυροσβέστες γελοιογραφίας οπου ανοίγουν οι "ροές", πότε στα νησιά, πότε στον Εβρο, σε λίγο και στα Βορειοδυτικά χερσαία...
    Α και ερχεται η ανάπτυξη, μήν ενοχλείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περνα μια βολτα απο το λιμανι της μυτιλήνης να μαζεψεις τα σκατα τους και μετα μιλα για ''ελιτ'' και 500αρικα αμυαλοι τελειως ομως.. νομιζεις ειναι στα χερια των πολιτων να μαζεψουν το καθε πακιστανο συριο αυγανο αφρικανο και να τον στειλουν στη χωρα τους? εχουν αγανακτησει ολοι οι πολιτες της μυτιληνης και εχετε κανει πιπιλα πως ηταν επιλογη τους.. Κριμα

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.