13/5/18

Στην Θράκη υπάρχει πλέον η Ελλάδα και το Παράλληλο Κράτος της Τουρκίας

Δεν θα χάσουμε την Θράκη, δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο μέλλον αναφέρουν αρκετοί, όμως έχουμε ήδη χάσει την μισή Θράκη και αντιμετωπίζουμε ήδη σοβαρά προβλήματα.

Στην Θράκη το Τουρκικό Προξενείο εδώ και πολλά χρόνια, μεθοδικά και με μικρούς στόχους κάθε φορά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει Παράλληλες Δομές ειδικά στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή εφαρμόζοντας ανοιχτά πλεόν την θεωρία «Των Μαλακών Συνόρων»
Οι τοπική αυτοδιοίκηση, τοπικοί βουλευτές όσοι χριστιανοί  έχουν μείνει, Στάθη Γιαννακίδη (ο συγκεκριμένος δηλώνει άθεος) και Γρηγόρη Στογιαννίδη βουλευτές Ξάνθης να είναι πιο κοντά στον μουσουλμάνο Χουσείν Ζεϊμπέκ, και την κεντρική πολιτική σκηνή, να είναι όμηροι των μουσουλμάνων ψηφοφόρων.

Για η συνέχεια ViaDiplomacy

6 σχόλια:

  1. http://greeknation.blogspot.com/2018/05/blog-post_111.html?m=1

    We deserve it!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν το ΠΑΣΟΚ εδιδε εναντι ψηφων ανταλλαγμα αδειες τρακτερ και ιχ αυτοκινητων και η ΝΔ εδιδε αδειες για οικοδομες σς μουσουλμανους ενομισαν ολοι οτι εχουν πιασει τον ταυρο απο τα κερατα, Τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ ταζει και αδειες κυνηγετικων οπλων .....
    Αφου μας πηραν χαμπαρι οι Τουρκοι εστραφγσαν προς το συνφερον των δηλ Τουρκια. Ονομα που εμπνεει σεβασμο και δοβο συναμα στους παντες,και φυσικα στην ευρωπη.
    Τωρα αγαπητοι ειναι ηδη αργα.Το .. θα σε στειλω στον Εβρο, ειχε καποτε την σημασια του ..τωρα ομως....
    Τι περιμενετε, να δηλωσουν οτι ειναι Ελληνες, αφου δεν ειναι οι ανθρωποι και ουτε προκειται να γινουν
    ..Και που λετε αποφασισαν καποια στιγμη να ιδρυσουν αγροτικες φυλακες στην Κομοτηνη , ντεμεκ αλα Ιμβρο και ετσι για να απολοτριωσουνε εκτασεις τσιφλικια αγαδων μπεηδων, μολις το αντελφθγσαν οι βουλευτες (οι Τουρκοι του Ερδογαν ) , το θεμα εκλεισε σε εικοσιτερις ωρες. Καταλαβατε τι ωθησε τους Τουρκους της Θρακης να στραφουν εκει που εστραφησαν.
    Παντως περισσοτερη εμπιστοδυνη εχω σ αυτους παρα σε επαναπατρισθεντες μεθυστακες ρωσοποντιους που θ αλλαξουν το οπλο για μια βοτκα.
    Να εξηγουμεθα
    και για να τελειωνουμε το θεμα των δθο στρατιωτικων θα το λυσει ο περιφερειαρχης Θρακης, εννοειτε ποιος... ναι αυτος,,,,,
    Ειτε μονομερες ειτε διμερες αυτος κρατα την λυση.....
    Τι νομισατε , περιφερειαρχης ειπαμε οχι οτι κι οτι , να κανει τον τσαμπουκα στο Αγρινιο ο Αληπασας ο νεωτερος, των Ιωαννινων , πως τον λενε τον χονδρο τον περιφερειαρχη Ηπειρου, τον αχορταγο
    ..εδω σε θελω λοιπον,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες πολλά με το όνομα τους !! Η πολιτική ηγεσία εδώ και πολλά χρόνια εθελοτυφλεί κάνοντας μεγάλο κακό στην χώρα !! Δεν έχουν την θέληση να λύσουν το πρόβλημα με τους εκεί !!

      Διαγραφή
  3. Κυριε Σαββα, ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι εχουν υπογραφει μυστικα memorandums με τους Τουρκους, υπο την υψηλη εποπτεια των ¨συμμαχων". Αυτο ονομαζεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ (λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η λεξις που χαρακτηριζει τα τεκταινομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι λίγα και ανούσια αυτά που παρέλειψε να αναφέρει ο ανώνυμος συντάκτης του άρθρου αυτού.
    1)Γράφει λοιπόν αυτός ο άγνωστος σχολιαστής ότι οι δυο χριστιανοί βουλευτές της Ξάνθης είναι πιο κοντά στον μουσουλμάνο βουλευτή Χουσείν Ζειμπέκ και ότι είναι όμηροι των μουσουλμάνων ψηφοφόρων.Ξέχασε μάλλον ότι οι βουλευτές αυτοί ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα (σύριζα και ΝΔ). Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν ευθυγραμμίζονται , αλλά σαφώς διαφοροποιούνται μεταξύ τους απέναντι στον μουσουλμάνο βουλευτή
    2) Γράφει ο ανώνυμος συντάκτης ότι οι δυο αυτοί βουλευτές είναι όμηροι των μουσουλμάνων ψηφοφόρων!!!! Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό δεδομένου ότι οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι στο σύνολό τους ψήφισαν μουσουλμάνους υποψήφιους βουλευτές με αποτέλεσμα να εκλεγούν σε Ξάνθη και Ροδόπη 4 μουσουλμάνοι και δυο χριστιανοί;
    Πως τεκμηριώνει ο κ. ανώνυμος την ομηρία των χριστιανών βουλευτών;
    3)Γράφει ακόμη ο άγνωστος αρθρογράφος ότι ο θύλακας που αντιστέκεται στο Τούρκικο Προξενείο είναι οι Ρωμά .Ρωτώ αυτόν τον συντάκτη αν έχει ακουστά για τις 40 χιλιάδες πομάκους που αντιδρούν στα σχέδια του Τούρκικου Προξενείου.Γιατί λοιπόν ο κ. ανώνυμος αρθρογράφος «ξεχνάει» τους Πομάκους που είναι μια μειονότητα που καταπιέζεται από την τούρκικη μειονότητα;
    4)Επειδή ο άγνωστος συντάκτης αποσιωπά την πλέον κραυγαλέα περίπτωση σχετικά με τους μειονοτικούς βουλευτές, σημειώνω ότι ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν ήταν αρχικά βουλευτής της ΝΔ.Στη συνέχεια αποχώρησε από την ΝΔ και πολιτεύθηκε με το κόμμα της κ. Μπακογιάννη. Έπειτα έφυγε και από αυτό και εκλέχθηκε βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. Μετά από αυτό έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ και προσχώρησε στο Ποτάμι του Σ. Θεοδωράκη όπου εκλέχθηκε βουλευτής.Έχουμε και συνέχεια γιατί έφυγε και από το Ποτάμι και προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ όπου για την ώρα τουλάχιστον παραμένει.Νομίζω ότι τα σχόλια για τον βουλευτή αυτόν που άλλαξε ως τώρα πέντε κόμματα και συνεχίζει να εκλέγεται είναι περιττά.
    ΥΓ.Όλα αυτά είναι γνωστά πανελλαδικά και λογικά θα έπρεπε να μην τα αγνοεί ο ανώνυμος συντάκτης της Via Diplomacy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ Χρηστο
      Αξιόλογα τα ανωτερω
      Η λυση στο ζητημα (ας το πουμε ετσι) ΘΡΑΚΗ, ειναι μια και την αναφερατε ηδη, ΔΗΛΑΔΗ οι πολυ περισσοτεροι απο σαραντα χιλ Πομακοι, και οι Ρομα.,Μόλις οι δυο αυτες κατηγοριες αναδειχθουν ως πρεπει., οι λοιποι Τουρκογενεις Μουσουλμανοι θα ακολουθησουν. πρωτα οι εκ Ξανθης και μετεπειτα οι εκ Ροδόπης.Στην Ροδοπη θα υπαρξει ζητημα αλλα θα επιλυθει συν τω χρονω. Για να καταλαβουν οι αναγνωστες,πλειστοι Τουρκογενεις μουσουλμανοι ειδικΑ εκ Ροδόπης .. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το Τουρκικο κρατος διοτι νιωθουν εγκαταλελλειμμενοι απο Ελλαδα και εξαρτωμενοι εκφοβισθεντες απο την Τουρκια.
      Επειδη αυτο εχει βαρυνουσα σημασια , και στο παρελθον πολλοι θα εκαγχαζαν.ειναι ακριβως οπως νιωθουν σημερα οι διαφοροι Γκιουλενιστες στην εκτος Τουρκιας κατοικια των , Η Τουρκια απεδειξε τι ειναι ικανη να κανει με απαγωγες γκιουλενιστων απο κοσοβο Ευρωπη Αλβανια και οπου αλλου.Π΄λειστοι μουσουλμανοι εκ Θρακης συνδεονται συγγενικως με Τουρκους διαβιουντες κυριως Ανατ Θρακη οι οποιοι ειναι υπο επιτηρηση.
      Το λοιπον λυσεις υπαρχουν, κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.
      Ως ανθρωποι σας πληροφορω οτι κοινωνικα ειναι καταξιωμενοι. Δουλευταραδες σε πολλες δουλειες, στο Ελληνικο ναυτικο και σε δυσκολες εργασιες.Δημηουργησαν οικογενειες πολυτεκνες σε αντιθεση με νεοέλληνες που προυιμουν να μενουν γεροντοπαλικαρα και γεροντοκορες οι δε οικογενειες που υποτιθεται οτι δημιουρφουν διελυονται ταχιστα.Ακολουθουν κανονες ευπρεπειας κι οχι οπως οι νεοέλληνες που εχουν προτυπα καθε ξεκωλο ξαβρακωτη ψευταρα ανωμαλο και υποκριτη. (συγκρινατε τις μαθητριες των με τις δικες μας στο ντυσιμο απο το Δημοτικο και θα καταλαβετε)
      Τωρα πολλοι αξιωματουχοι (Ελληνες υποτιθεται ) εκμεταλλευθησαν την αδυναμια των ενεκα καταγωγηςτων (τουρκικης ) και καλοπερασανε, αλλοι φαγανε καλα αλλοι λιγωτερο αλλοι περισσότερο (οι χρυσες λιρες δεν εχουνε καταγωγη)
      Ηλθαν στην Θρακη ξεβρακωτοι και φυγανε με κουστουμια πουλεει ο λογος.Να τα λεμε κι αυτα, μπας και μας διαβαζει και κανενας απο δαυτους..Αυτο ειναι αλλο ζητημα
      Υπηρετησαν την θητεια των στον Ελληνικο στρατο αγογγυστα,οποτε εκληθησαν
      διχως αναβολες στρατευσης, αναρρωτικες οτι ειναι δηθεν σακατηδες και αντιρρησιες συνειδησης , οπως πολλα ελληνικα κοπροσκυλα, που δεν πηγαν στον στρατο και εχουν αποψη 9και θεση στο Δημοσιο και αμα λαχει κατεβαζουν και διακοπτη ηλεκτρικου ρευματος στην Βουλη των ΕΛΛΗΝΩΝ αμαλαχει ). Απαντες δημοσιοι υπαλληλοι δασκαλοι αστυνομικοι.,οδηγοι, εργατες που συμβιωσαν μαζι των εχουν τις καλλιτερς εντυπωσεις. Ουτε ληστειες κανανε ουτε απαγωγες ουτε αστυνομικους σκοτωσανε ουτε μαγαζια σπασανε ουτε βιασανε κοπελλες ουτε μαστρωπειες κανανε ουτε καψανε ζωντανους ανθρωπους σε τραπεζες ουτε καθηγητες εδειραν στα πανεπιστημια, ουτε δασκαλους μηνυσανςε ουτεδασκαλοι εδαρησαν απο νταηδς μαθητες η γονεις αυτων, Ο δαρθεις κ Συριγος θα προτιμουσε να ητο δασκαλος στην Οργανη παρα εκει που εφαγε ξυλο.
      Στο χερι μας ητανε να τα αλλαξουμε όλα , ευκολα, απλα ειμεθα συνοθυλευμα που εμαθε παντα να δικαιολογει τα λαθη του γι αυτο και στο τελος μας σιχαθηκαν ολοι.
      Τουλαχιστον ας προσ[παθησουμε.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.