1/5/18

"Μπορούν οι μετανάστες να σώσουν το δημογραφικό της Ελλάδας; "


Ο στενότερος κι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Τσίπρα, ο σύντροφος Νίκος Παππάς είχε υποβάλλει πριν από 10 χρόνια στο σκωτσέζικο πανεπιστήμιο, που σπούδαζε, το διδακτορικό του για το πώς οι αλλοδαποί μετανάστες θα "σώσουν" τον ελληνικό πληθυσμό από την γήρανση. 
Αξίζει να το διαβάσετε για να καταλάβετε ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της λαθρομετανάστευσης, που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνειδητή επιλογή:
Από το Διδακτορικό του Νίκου Παππά το 2008 στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde.με τίτλο "Μπορούν οι μετανάστες να σώσουν το δημογραφικό της Ελλάδας;".
Μεταξύ άλλων γράφει: "Η δημογραφική μεταβλητή με την μεγαλύτερη σημασία φαίνεται ότι είναι η ετήσια εισροή μεταναστών. Οι μετανάστες είναι κυρίως νεαροί και συχνά συνοδεύονται από παιδιά και έτσι η παρουσία τους τείνει να ελαττώνει την τάση για την γήρανση του πληθυσμού.
Η σημασία της εισροής μεταναστών είναι φανερή στα αποτελέσματα του σεναρίου «μηδενικής μετανάστευσης».
Αυτό το σενάριο απαντά στην ακόλουθη ερώτηση: Τι θα συνέβαινε εάν τα ελληνικά σύνορα έκλειναν εντελώς και οι αλλαγές στον ελληνικό πληθυσμό εξαρτώνταν μόνον στις εγγενείς γεννήσεις και το προσδόκιμο ζωής; Αυτό είναι το "χειρότερο" σενάριο". Και συνεχίζει:
"Από όλα όσα εξετάσαμε και αποκαλύπτει σε έναν μεγάλο βαθμό την θετική επίδραση που οι μετανάστες είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν στα επόμενα χρόνια".
Και συνεχίζει παρακάτω σημειώνοντας:
 "Σε κάθε περίπτωση, η προφανής συνέπεια σε επίπεδο πολιτικής είναι ότι το επίπεδο της ετήσιας μετανάστευσης είναι πολύ σημαντικό για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδος και ότι τα σημερινά επίπεδα μετανάστευσης δεν είναι αρκετά για να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές συνέπειες της γήρανσης (του πληθυσμού).
Στην μελέτη μας δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ νόμιμων και παρανόμων μεταναστών. Η ολοκληρωτική νομιμοποίηση των υπαρχόντων ξένων πληθυσμών θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς μια συνεπή και βιώσιμη στρατηγική. Η νομιμοποίηση θα έφερνε αύξηση στα έσοδα της εθνικής ασφάλισης και του φόρου και θα περιόριζε την μεταφορά κεφαλαίων εκτός της χώρας. Μια ενεργητική μεταναστευτική πολιτική ως εκ τούτου είναι απαραίτητη για να σιγουρέψει αρκετές ροές μετανάστευσης".

16 σχόλια:

  1. Ας μας πει ο κ. Λοβέρδος...η ΝΔ τι λέει για την θέση του Παππά...;;; Πλάκα έχει, να μας πει ότι διαφωνεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

    https://www.youtube.com/watch?v=zZQt2rimfvY

    Published on Feb 17, 2016

    Ο Απόστρατος Έλληνας αξιωματικός του Πεζικού του Στρατού Ξηράς, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κύριος Φραγκούλης Φράγκος.
    «Η τουρκία με 40 ευρώ φέρνει από το Μαρόκο ή από άλλες χώρες με την Türk Hava Yolları‎ η την Turkish Airlines κατευθείαν στο έδαφος της «πρόσφυγες», και από κει οι διακινητές τους περνάνε εδώ (στην Ελλάδα) ενώ ξέρουν ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες. Το προσφυγικό είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ!!Η τουρκία είναι ο τρομοκράτης της περιοχής».

    στο σημείο 28:38 μας παρουσιάσει τον νέο χάρτη απειλών που ανακοίνωσε το ΧΑΛΙΦΑΤΟ!!!!

    Επίσης στο βίντεο μας παρουσιάζει τους νέους χάρτες του Ισλάμ που έχουν σαν βασικό κέντρο-στόχο την Ελλάδα. Στόχος είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Υπάρχουν σχέδια και συμφωνίες που μιλούν για 5.000.000 μουσουλμάνους στην Ελλάδα για την αλλοίωση του πληθυσμού και τον αφανισμό της Ορθοδοξίας άμεσα πλέον. Γίνετε αναφορά στους Κούρδους και στα 14.000.000 ορθοδόξων Χριστιανών της Μέσης Ανατολής. Στην συγκεκριμένη ομιλία επίσης θα δούμε και μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με την Θράκη, τα Σκόπια, την Συρία, την Βουλγαρία, την Τουρκία. Μιλάει για τον φράχτη των Σκοπίων και ποιες χώρες τους βοηθούν, για τα κέντρα υποδοχής στα νησιά του Αιγαίου και την παρουσία του ΝΑΤΟ σε αυτό.

    Απόσπασμα από την εκδήλωση με θέμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ» Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο 14.2.2016
    Προϊούσα ἰσλαμοποίηση Ἑλλάδος & Εὐρώπης (προσφυγικό, μεταναστευτικό, δημογραφικὸ)
    Ὁμιλητῆς: Φραγκούλης Φράγκος, στρατηγὸς ἐ.α. Ἐπίτιμος Ἀρχηγὸς Γ.Ε.Σ.

    https://www.youtube.com/watch?v=zZQt2rimfvY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    Capital Punishment for you and your gang.
    My God! You deserve it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ανθελληνες συριζαιοι έβαλαν στόχο την καταστροφή της χώρας !! Δώστε κύριοι, κίνητρα στον νέο να κάνει πολλά παιδιά, επιδοτειστε τον πολύτεκνο, ξελαφρωστε τον πολύτεκνο από φόρους δώστε κίνητρα στους Έλληνες να αναπτυχθούν ....... Συριζαιοι της κακιάς ώρας, ανθελληνες !!!! Σας σιχάθηκα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Well, the other Altrernative would be giving incentives to Greeks from abría to return Home. But that requires a healthy Greece and a lot of work to make her atteactive. For poor people from 3rd world countries it doesn't Matter the state of the country.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To 1996 ο Παγκαλος ειχε δηλωσει δημοσια οταν ετεθη το δημογραφικο προβλημα της χωρας οτι δεν συμφερει να επιδοτουν και ειναι φθηνοτερο να εισαγουν ετοιμους πολιτες. ΠΑρ' ολα αυτα ο κυριαρχος ελληνικος λαος τους ψηφιζε συνεχως μεχρι προτινος. Επομενως κακως καταφερεστε κατα του Παπα. Ολοι αυτοι ειναι γνωστων θεσεων. Δεν το εκρυψαν. Με τους πατριωτες του πρωκτου εχω προβλημα οι οποιοι βλεπουν οτι αναπτθξη θα τροφοδοτηθει με σκλαβους και ΕΟΖ και μισθους Βουλγαριας, πραγμα που θα οδηγησει και οσους νεους εμειναν στην εσπερια κακην κακως. Διοτι τι μελλον μπορει κανενας να εχει με πενταροδεκαρες και αβεβαιο μισθο/συνταξη/περιθαλψη? Υπαρχει περιπτωση να παντρευτει? Κι αν παντρευτει γιατι να αναπαραχθει και να παρει και καποιον αλλον ή αλλους στο λαιμο του???? Οσο για το δημοσιογραφο Λοβερδο, αστα καλυτερα (σε ποιο πρυτανειο σιτιζεται αυτος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάσανε, για το θέμα των άλλων κομμάτων που λες δεν διαφωνώ , το κακό είναι ότι μια το ΠΑΣΟΚ μια ΝΔ ψάχνοντας από κάπου να κρατηθεί ο πολίτης κατάλαβε ότι μας δουλεύουν αυτά τα γαϊδούρια και έτσι ψήφισε αυτούς για να σωθεί !!!!!!!! Και αυτά 100 φορές γαϊδούρια όχι μόνο βοήθεια δεν έδωσαν αλλά και μια κλοτσιά επί πλέον μας έδωσαν !!! Άστα Χάσαν όλοι για την τσέπη τους είναι !! Σπάνια περνούν Ελληναραδες και αυτοί γράφονται με χρυσά γράμματα στις ψυχές των Ελλήνων !!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Λαθρομετανάστες εισέρρεαν στον χώρο που σήμερα είναι η Ελλάδα από την εποχή του Αλάριχου και αργότερα από τους Άβαρους και Βουλγαρους και Αλβανούς, και επι Οθωμανών και από άλλους, και αυτό που πάντοτε γινόταν ήταν η δια μέσου συγκρούσεων και πολέμων και επαναστάσεων εκδίωξη των ξένων πληθυσμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Καὶ τὼρα ἔτσι θὰ γίνη.
      Θὰ ἀλληλοσκοτωθοῦμε γιὰ νὰ φύγουν.

      Διαγραφή
  8. Χρειαζόμαστε επιμιξία με μετανάστες κάθε λογής για να σωθούμε από τους έκφυλους ντόπιους ψηφοφόρους.
    Γιατί οι εκφυλισμένοι ιθαγενείς είναι η πλειοψηφία στην χώρα μας. Οι έκφυλοι ψηφίζουν αδιαλείπτως λαμόγια Σύριζα/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/κλπ ...
    Επομένως είναι και αυτή μία κάποια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Ναὶ εἶναι μιὰ καλὴ λύσι ἡ ἐπιμιξία μὲ τὶς "εὐγενεῖς"φυλὲς,Πακιστανῶν,Ἀφγανῶν,Σουδανῶν καὶ ἄλλων,καὶ ἐφαρμογὴ Σαρίας ἐπι πλέον.
      Συμπατριώτη,μὲ τὶς εὐλογίες μας νὰ δώσης τὰ παιδιά σου καὶ νὰ στεὶλης τὴν κόρη σου στὸ Σουδάν στὰ πεθερικά της.
      Ἐμᾶς ἄσε μας νὰ προτιμήσουμε τοὺς κ@λοέλληνες.

      Υ.Γ

      Αὐτὰ,οὔτε γιὰ ἀστεῖο μὴ τὰ γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Ταϋγέτη.

      Ἐφαρμόζουν,ὅλοι τους,μὲ τὸ ἀζημίωτο,τὸ δόγμα Coudenhove kalergi
      Χίλιες φορὲς τὸ ἔχω γράψει.
      Εἶναι ὁ θάνατος τῆς Εὐρωπαϊκῆς φυλῆς καὶ πολιτισμοῦ.

      Διαγραφή
    3. @ Κοσμάς ο Αιτωλός Μετανοείτε

      Όντως ο εκφυλισμός των ντόπιων, φαίνεται στις ανοησίες που γράφουν:

      >Γιατί οι εκφυλισμένοι ιθαγενείς είναι η πλειοψηφία στην χώρα μας. Οι έκφυλοι ψηφίζουν αδιαλείπτως λαμόγια Σύριζα/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/κλπ ... <

      Ενώ οι ελληνοποιημένοι μετανάστες θα ψηφίσουν μονοκούκι Χρυσή Αυγή ...

      Διαγραφή
  9. Παππά-ριες Διδακτορικό δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ο Λοβέρδος του ΠΑΣΟΚ τα ίδια έχει υποστηρίξει σε συνέντευξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας θυμιθούμε ποιός ανοιξε τα σύνορα το 1991 και ποια η σταση όλων των κυβερνήσεων μεχρι σήμερα.
    Τώρα λοιπόν που αποκαλύπτονται όλα τι επιλογές έχουμε;
    Οσονούπω θα κληθούμε να επιλέξουμε πάλι.
    ΣΚΟΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.