15/5/18

Αμερικανικό Βέτο στον ΟΗΕ για την Αιματοχυσία στην Γάζα

Oι  ΗΠΑ εμπόδισαν  στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ  την  υιοθέτηση  πρότασης  να  πραγματοποιηθεί έρευνα  για τους θανάτους των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας, αναφέρει δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ.
Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων κατά τα χθεσινά γεγονότα στην Γάζα έφθασε τους 61, αναφέρει  σημερινή ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.
Κατά το δημοσίευμα της Χααρέτζ, το σχέδιο ανακοίνωσης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών πού είχε προτείνει το Κουβέιτ, εξέφραζε αγανάκτηση για τους φόνους δεκάδων Παλαιστινίων διαδηλωτών από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις και καλούσε σε μιαν ανεξάρτητη διεθνή έρευνα για τα συμβάντα. Αλλά οι ΗΠΑ μπόδισαν χτες την υιοθέτηση της πρότασης.
Εξ άλλου ο Λευκός Οίκος απέδωσε την ευθύνη της αιματοχυσίας στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.
Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων, από την έναρξη των παλαιστινιακών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας  κατά του καθεστώτος πολιορκίας και αποκλεισμού τους στην Γάζα, έχει φτάσει στους 100 νεκρούς και  περισσότερους των 12.000 τραυματίες. Από πλευράς Ισραηλινών δεν αναφέρθηκαν  τραυματισμοί από πέτρες.
ΜΣ

6 σχόλια:

  1. ......θα εξευτελισωμεν αρχηγους κρατων........
    ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
    Αν τολμαει το Αμέρικα ας κανει διαφορετικα..
    Εχει και πολλους ουρανοξυστες ακομη....
    Εδω σκοτωνοτανε χιλιαδες στην Κυπρο το 1974 και δεν κουνηθηκε ΚΑΝΕΙΣ ,ουτε καν η μητηρ Ελλας που εβλεπε τα τεκνα της να βασανιζονται νασκοτωνονται να ατιμαζονται για ενα μηνα και βαλε,,στην Κυπρο κι εσεις μου λετε για παλαιστινιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Αντε να χαθείς Σαγγάριε, που μας ξεφούρνισες τα Πρωτόκολλα της Σιών.
    Καλά, εσύ δεν άκουσες ποτέ ότι αυτά είναι πλαστά. Τα κατασκεύασε η μυστική αστυνομία του Τσάρου, η Τσέκα.
    Γι' αυτό άλλωστε κάνανε οι Εβραίοι, με λεφτά των Ρότσιλντ και Ρόκεφέλερ και των Γερμανών στον Λένιν και με τον Τρότσκυ αρχηγό του στρατού, την επανάσταση από το 1917.
    Θα μου πεις, καλά εάν τα έγραψε η Τσέκα του Τσάρου, πώς όσα γράφουν τα πρωτόκολλα
    δεν παύουν να επαληθεύονται από τα γεγονότα; Προφήτες υπηρετούσαν στην Τσέκα, μήπως τα έγραψε ο διαβολικός Ρασπούτιν;
    Και εγώ θα σου απαντήσω, γιατί δεν βλέπεις την απλούστερη πιθανή εξήγηση: ΄Οτι αφού οι σύμμαχοί μας Ισραηλίτες είχανε στα πρωτόκολλα έτοιμο πρόγραμμα δράσης, γιατί να κουράζονται να εκπονήσουν δικό τους. Φρόντισαν μάλιστα να έχουν διεθνώς καταδικαστεί τα πρωτόκολλα και να έχουν απαγορευθεί, έτσι που να μη τα διαβάζει κανείς για να κατηγορήσει τους χρήστες για χρήση κλοπιμαίας πνευματικής εργασίας, ιδιοκτησίας των μισητών Ρώσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μυστική αστυνομία τού Τσάρου λεγόταν ΟΧΡΑΝΑ.

      Οι Ροκφέλερ πού κολλάνε εδώ; Εννοείται ότι δεν ήσαν Εβραίοι, όπως μάλλον νομίζεις.

      Σύμμαχοί μας δεν είναι οι Ισραηλίτες, αλλά οι Ισραηλινοί.

      Άνοιξε και κανένα βιβλίο.

      Διαγραφή
  3. Οσο για τη Χαμας δεν ειναι άμοιρη ευθυνών η περίεργη αυτή οργάνωση που κατέστρεψε τον εθνικό αγώνα των Παλαιστηνιων και τους δίχασε.Καθε φορά στο παρελθόν που έπαιρναν το πάνω χερι στις διαπραγματεύσεις κάποιος περίεργος τυπος της ανατινάζονται σκοτώνοντας αθώους Ισραηλινούς πολιτες καταστρέφοντας τις συνομιλίες προς όφελος των πολεμοκάπηλων του Τελ Αβιβ.Με χαρά βλέπω οτι οι Ισραηλινοι πολιτες καταδικάζουν την επίθεση του στρατού τους και κάνουν πορείες διαμαρτυρίας ! Αυτο σε μια κοινωνία σε εμπόλεμη νομικά κατάσταση ειναι κατόρθωμα ! Μόνον αυτοί μπορούν να πιέσουν προς την ειρηνη πλέον εφόσον οι ηγέτες τους δεν υπολογίζουν τη διεθνή κοινή γνώμη και το διεθνές δίκαιο χρησιμοποιώντας αδικαιολόγητη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χαμάς δεν είναι καθόλου άμοιρη ευθυνών. Αυτή η (τρομοκρατική) οργάνωση έχει κατσικωθεί εδώ και 10-12 χρόνια στο σβέρκο των Παλαιστινίων, οι οποίοι είναι πια όμηροί της. Δεν ενδιαφέρεται να λύσει το Παλαιστινιακό, διότι κάτι τέτοιο θα τής στερούσε τον λόγο υπάρξεώς της και μαζί μ' αυτό την διαχείριση των τεράστιων κονδυλίων, που παίρνει κυρίως από το Ιράν. Υπάρχουν πολλές αναφορές για πλουτισμό των μελών τής Χαμάς και των οικογενειών των, ενώ, ως φαίνεται, ο παλαιστινιακός λαός δεν απολαμβάνει τίποτε από τα κονδύλια αυτά.

      Για περισσότερα και για να είμαστε αντικειμενικοί, άκουσε αυτό το video.

      Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί μύθον ακούσεις.

      Διαγραφή
  4. Ξεφτίλες - Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.