1/5/18

Σεισμός δημιουργήθηκε από επίθεση σε αποθήκη πυραύλων της Συρίας


Αναφέρονται 38 νεκροί και 57 τραυματίες- φέρεται ως επίθεση του Ισραήλ

Σε αποθήκη πυραύλων του στρατού της Συρίας έγινε πυραυλική επίθεση με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν τρομακτικές εκρήξεις, να σκοτωθούν 38 άνθρωποι, να τραυματισθούν 57. Το μέγεθος της έκρηξης προκάλεσε σεισμική δόνηση μεγέθους 2,6 της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή.
Η επίθεση έγινε στις 10:30 χθες το βράδυ σε στρατιωτική βάση της Συρίας και των συμμάχων της Ιρανών, της Επαναστατικής Φρουράς.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η πυραυλική επίθεση έγινε από τον ισραηλινό στρατό.

Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, όπως αναφέρει η ισραηλινή Χάαρετζ, έγινε από τις ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις.

Το αραβικό ‘Σκάι Νιουζ’ αναφέρει ότι τουλάχιστον 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 57 τραυματίσθηκαν.

Η συριακή τηλεόραση ανέφερε ότι τη βάση «χτύπησαν πύραυλοι του εχθρού» που στόχευσαν στην 47ηταξιαρχία στη Χάμα της Συρίας.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε πρόσφατα ότι «θα συνεχίσουμε να δρούμε εναντίον του Ιράν στη Συρία», όπως σημειώνεται.

(Στοιχεία από την τουρκική Sondakika και την κουρδική Rudaw)
--
The Hellenic Information Team

6 σχόλια:

  1. Οι Ρώσοι παίζουν αεράμυνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω στο παιχνίδι έχουν μπει τα F35 που παρέλαβε προσφάτως το Ισραήλ. Τώρα δύο τινά συμβαίνουν, είτε η Ρωσία κάνει την πάπια επίτηδες, είτε η αεράμυνα τους αδυνατεί να λοκαρει τα Ισραηλινά μαχητικά. Γιατί αν δείτε που γίνονται οι επιθέσεις, είναι σκανδαλωδως κοντά στις Ρωσικές βάσεις...

      Διαγραφή
    2. Η Μοσχα ειναι.....ανυπερασπιστη ... στο
      Φ-35....αυτο τηγανιζει και αυγα το πρωι....Χαθηκαμε ολοι.....

      Διαγραφή
  2. Αεραμυνα για τις δικες τους βασεις,γιατι να βαζουν την πλατη τους για ολους τους υπολοιπους.
    Και το σημαντηκοτερον,αντιμετωπιζουν ενα ενα τους εχθρους, το χαος δεν τους βολευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Μόσχα δεν είναι ανυπεράσπιστη στο F35...Η υπεράσπιση της πάει πολύ πολύ πίσω, σε ραντάρ και τεχνολογίες που θεωρούνται "ξεπερασμένα". Αλλά οι Ρώσσοι ξέρουν φυσική...
    Ούτως η αλλως το F35 σχεδιάσθηκε για συγκεκριμένη δουλειά και δεν είναι "passepartout"... Ακόμη και εμείς οι "πτωχοί συγγενείς" εχομε λύσεις...Επειδή μάλλον μας "ερχεται"...
    Τώρα γιατί για πολλοστή φορά οι Εβραίοι προσβάλλλουν ατιμωρητί Συριακούς στόχους, γιατί οι Ρώσσοι δέχονται την πολιτικο-εμπορική ζημιά της "ανεπάρκειας" των συστημάτων τους εναντι της Δυτικής τεχνολογικής "υπεροχής", μυστήριον. Μια πιθανή απάντηση είναι η παραπάνω του κ. Αργυρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συριακή, αλλά και η ρωσική αεράμυνα, αποτελούν κακόγουστο ανέκδοτο. Όπως και οι πολυδιαφημισμένοι S400. Είναι φανερό ότι τα Ισραηλινά F15 μπήκαν ανενόχλητα στον συριακό -και από ρώσους φυλασόμενο- χώρο, επέφεραν τεράστιο καταστροφικό πλήγμα στο συριακό στρατό και επέστρεψαν ανενόχλητα. Χωρίς να τους πάρει μυρωδιά κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.