12/5/18

Οι δεσμοί του Ράμα με τον Ερντογάν είναι ζωτικής σημασίας


Ο Ράμα συνδέεται στενά με τον Ερντογάν. Οι δεσμοί του Ράμα με τον Ερντογάν δεν είναι διόλου πολιτικής φύσεως. Πρόκειται για μια σχέση η οποία άρχισε να εδραιώνεται αφού ο Ράμα έγινε πρωθυπουργός. Και συμπίπτει χρονικά με τη στιγμή που ο Ερντογάν μόλις είχε κηρύξει τη στρατηγική του Νεοθωμανισμού. Μια σχέση που ενσαρκώνεται στη φωτογραφία της «αδελφοσύνης» όπου εμφανίζονται οι Ερντογάν, Ράμα και Θάτσι. Οι δεσμοί του Ράμα με τον Ερντογάν είναι πολύ στενοί και ασύγκριτοι των σχέσεων μεταξύ πρωθυπουργών διαφόρων χωρών.
Ο Ράμα, εκτός των υπολοίπων, είναι λάτρης του μοντέλου της διακυβέρνησης Ερντογάν. Λατρεύει ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του Ερντογάν έναντι των αντιπάλων. Ονειρεύεται την οικονομική ισχύ και τον έλεγχο των επιχειρήσεων βάσει του μοντέλου Ερντογάν. Στοχεύει να μιμηθεί τον Ερντογάν με τα τεχνάσματα για μακροχρόνια προσωπική παραμονή στην εξουσία. Μάλλον, θα επιθυμούσε να είχε τον Ερντογάν μια ασφαλή φωλιά όταν κάποια μέρα θα υποχρεώνονταν να αναζητήσει άσυλο.
Ο Ράμα έχει κάνει και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να ενισχύσει αυτή τη σχέση. Σε σημείο, που να αγνοεί ακόμη και τις στάσεις των ΗΠΑ και Γερμανίας.

Για τη συνέχεια tachydromos

3 σχόλια:

  1. Ἑλληνικός γνωμικός λόγος: "Μηδένα πρό τοῦ τέλους μακάριζε".
    Ἑλληνική παροιμία: Ψηλός καί ἄμυαλος.

    Ἀπό τήν Καινή Διαθήκη, λόγος τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ:
    "Τυφλός τυφλόν ἐάν ὁδηγῆ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦσι".

    Σκ-Ηπειρί σημαίνει Ἄνω Ἤπειρος, καί εἶναι μέρος τῆς Ἑλληνικῆς-Ρωμαίϊκης-"Βυζαντινῆς" περιοχῆς τῆς Ἠπείρου. Δηλαδή μέρος τῆς (ἀπό τήν ἀρχαιότητα, ἕως καί σήμερα) Ἑλλάδας.
    Λίγοι Τουρκαλβανοί καί ἡ θλιβερή ἱστορία τῶν ἐγκληματιῶν Ναζι-Τσάμηδων, με τίς σχετικές προπαγάνδες τος,
    δέν ἐπιτρέπετι νά χαλάσουν τήν κοινή πορεία Ἑλλήνων καί Σκ-Ηπει(ρ)τέρ, ἐπανεισάγοντας τούς Τούρκους στό σβέρκο μας,
    γιά χάρη ἑνός Τουρκο-Ράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ENTI ως υπασπιστης του Ερντογαν θα αναλαβει τις βρωμικες δουλεις στην Ευρωπη και περιγυρο. Αργησαμε πολυ και τωρα τρεχουμε. Οι Αλβανοι οπως και Ελληνες πλεον εχουν εναν κοινο Θεο, τον Μαμωνα. Τα παντα λοιπον αρκει να γεμισει το πουγκι παραδες, τωρα γροσια θα ειναι , λιρες, ευρω δεν πειραζει...
    Θυμαστε τον καπεταν Γωγο στην Αρτα που του πανε οι καπεταναιοι να συμμετασχει με το ασκερι του κατα των Τουρκων και οταν του πανε ,,,για την Ελλαδα ρε γαμωτο,,,,ο καπεταν Γωγος απηντησε .....εμενα πατριδα ειναι το πουγκι μου ,,κι ετσι αφεθηκε αφυλαχτη η μερια του και εμπηκανε η Τουρκοι και ελιανισαν τους Ελληνες.
    Σαν εθνος ομως ειναι οι πιο εθνικιστες μεσα στα Βαλκανια. Ανωτεροι πολλων αυτοαποκαλουμενων Ελληνων.
    Μην ξεχνατε κοσοβο. Καιτοι οι Σερβοι απεδεχθησαν τους Αμερικανικους ορους για να αποφυγουνε τον βομβαρδισμο οι αμερικανοι απηντησαν οτι ο βομβαρδισμος θα γινει. Η αιτια ηταν η Αλβανικη μαφια στην Αμερικη που εξεβιασε ωμα τις ΗΠΑ. Σας λεει κατι αυτο , βαση Κοσοβο και Αλβανια που να αφορα την ΕΛΛΑΔΑ.
    Βλεπω τον ποταμο Καλαμα Θεσπρωτιας , Ελαια και Μελουνα για νεο πανηγυρι.
    Ειδομεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι οταν λεω εκβιασμο δινω ενα παραδειγμα Κλιντον Παμελα
    και παει λεγοντας.
    τζαμπα φαγανε ξυλο οι Αμερικανοι Αστυνομικοι απο Τουρκους Αστυνομικους (οι οποιοι αθωωθησαν απο Αμερικανικο δικαστηριο, το διατι εννοειτε...
    Και δαρμενοι λοιπον οι Αμερικανοι , οσο για κερατωμενοι δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.