2/5/18

Ποιό κεφάλαιο;


Η λίστα με τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις της Ελλάδας απαρτίζεται από κρατικές, κρατικοδίαιτες, πρώην κρατικές νυν προνομιούχες ολιγοπωλιακές και τα Jumbo. 
Τέτοια ανθηρή οικονομία, τέτοιο οργασμό ανάπτυξης έχουμε να δούμε από τη Σοβιετική Ένωση.
 Την ίδια στιγμή στην Ολλανδία, το 60% των νέων θέσεων εργασίας δημιουργούνται από νέες καινοτόμες ιδιωτικές επιχειρήσεις. 
Εδώ περιμένουμε να ανοίξει το νέο κρατικό μουσείο ραδιοφωνίας στο Ίλιον. Και έχεις ορισμένους να μάχονται κατά του κεφαλαίου. Ποιού κεφαλαίου ρε παλληκάρια;

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος

2 σχόλια:

  1. για να ανοίξουν νέες καινοτόμες νεοφυεις,επιχειρησεις, χρειάζονται επιχειρηματίες με τόλμη, με χρήματα (δικά τους), με όραμα, με γνώση.
    Όχι επιχειρηματίες με τα λεφτά των άλλων (κρατικές επιδοτήσεις, θαλασσοδανεια), όχι επιχειρηματίες κρατικοδιαιτοι με πελάτη το κράτος και με ιδιαίτερη πρόσβαση στις κρατικές προμήθειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Μείωση φορολογίας κάτω του 10% για τουλάχιστον 15 χρόνια και μετά να μην υπερβαίνει το 13% !!ποιά κυβέρνηση έχει τα κότσια να κάνει τέτοιες κινήσεις ? Και παράλληλα η γραφειοκρατία να εκ μηδενιστεί ! Αλλιώς μη περιμένετε κάτι!!! Όλα τα άλλα είναι φούμαρα , Έτσι για να κοροϊδεύουμε τον λαό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.