4/5/18

Ο λήσταρχος Νταβέλης τραπεζίτης...

Η κυβέρνηση, καίτοι είναι νωπά ακόμη τα χνάρια από το πρόσφατο (επί των ημερών της) σκάνδαλο της Αττικής αλλά και της Αγροτικής επί του οικονομικού πτώματος της οποίας ασέλγησαν κατ’ εξακολούθηση οι παλαιότερες κυβερνήσεις, επαναφέρει στο τραπέζι του περίφημου "ολιστικού” σχεδίου ανάπτυξης το θέμα της δημιουργίας "Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας”. 
Κατ’ αρχήν ο όρος "ολιστικό” σχέδιο παραπέμπει σε ορολογία εναλλακτικής ιατρικής, έναν τομέα που κατά ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων κρύβει κομπογιαννίτες που εκμεταλλεύονται απελπισμένους αφελείς.
Η επιμονή στη δημιουργία κρατικού τραπεζικού πυλώνα αποτελεί απόδειξη πως κακώς δεν τιμωρήθηκε κάποιος για τα σκάνδαλα της Αγροτικής παλαιότερα όπως και της Αττικής πρόσφατα, όπως έγινε π.χ. με το σκάνδαλο της Ασπίδας της οποίας ο ιδιοκτήτης  απεβίωσε στη φυλακή ή έστω και κάποιες άλλες περιπτώσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες φυλακίστηκαν επί προηγούμενων κυβερνήσεων...
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως προσβλέπει στη δημιουργία και ελεγχόμενης από το κράτος "Αναπτυξιακής Τράπεζας” προκειμένου να την εντάξει στο αναπτυξιακό σχέδιο για την οικονομία το οποίο υποτίθεται πως έχει. 

Για τη συνέχεια Capital

3 σχόλια:

  1. Αndpik.
    Προτείνω να αναρτήσετε και τα παρακάτω άρθρα του Κ. Στούπα
    α) Ο λήσταρχος Γιαγκούλας.
    β) Ο λήσταρχος Τσακιτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλούσιος με τα... λεφτά των άλλων!

    το στουπιζειν εστι ψιλοσοφειν
    Πώς είναι δυνατό να βάλεις ιδιώτη να κάνει κουμάντο σε τράπεζα που τα λεφτά είναι του Έλληνα φορολογουμενου ?
    Επειδή όταν κλέβει κάποιος δημόσιος υπάλληλος, το λέμε διαφθορά και όταν κλέβει ένας ιδιώτης το λέμε επιχειρηματικοτητα... δεν σημαίνει ότι είναι κλοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φορολογουμενε...και τα δυο συμβαινουν στην χωρα...οπως τα λες.Και τα δυο οκ ?? Οχι συμβαινει ...αυτο....διοτι συνεβαινε το αλλο.Και τα δυο συμβαινουν ταυτοχρονα εδω.Γιατι ??? Διοτι δεν υπαρχει αλλοθι για κανενα απ τα δυο.Διοτι η ανηθηκοτητα των πολλων...εχει τρυπησει το ...διαστημα.Ειναι τα ατομα ανηθικα μεχρι το κοκκαλο.Καμμια δικαιολογια...εξυπνακισμου...πολιτικης ιδεολογιας...η αλλης μπαρουφας δεν στεκει...για να δικαιολογησει αυτο το ποταμι ανηθικοτητας των ατομων...Ειναι ψυχικη σαπιλα των πολιτων ...κλεινεις την μυτη σου απ την βρωμα των ψυχων....που τιποτε δεν εξαγνιζει...Αυτο εχει παθει η χωρα...στα παντα...Δεν ειναι οικονομικο οτι γινεται.Η οικονομια χαλασε σαν συνεπεια ...ψυχων βαρια αρρωστων...που θεωρουν ...φυσικο να νοσουν...κι αφυσικο να ειναι υγιεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.