14/5/18

Αφεση αμαρτιών

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, έλαβα ένα e-mail από έναν καλό και πολύ παλιό φίλο (γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’70) με θέμα: «Χαρίζεται… και μη χειρότερα!!! Ο παράδεισος των παρανόμων». Οταν το διάβασα, δεν πίστευα τα μάτια μου. Το ίδιο και ο αποστολέας. Είμαστε και οι δύο βέβαιοι ότι πρόκειται για fake news. Δεν μπορεί να είναι αληθινά. Αφού ανταλλάξαμε διάφορα μηνύματα και μπλέξαμε φίλους δικηγόρους για να βρουν αν το υποτιθέμενο κείμενο είναι αληθινό ή fake news, δυστυχώς πιστοποιήσαμε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι αυτά που διαβάσαμε και θα διαβάσετε και εσείς είναι απολύτως αληθινά και έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Γ΄ 883 / 8.9.2017.
Αναδημοσιεύω παρακάτω το κείμενο σε εισαγωγικά. Εχω απαλείψει τα επώνυμα και πατρώνυμα των εμπλεκομένων γιατί τα ονόματα δεν έχουν απολύτως καμία σημασία και επιπλέον έχω τονίσει με bold την αιτιολογία της απόφασης του υπουργού γιατί πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται το ενδιαφέρον της ιστορίας. Απολαύστε το ακριβές κείμενο από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Για τη συνέχεια Kathimerini

4 σχόλια:

  1. Too bad Tsipras was not around when Castro was shipping Cuba's criminals to the US. He would have taken all of them! But don't worry. Never is too late. Just a question, do I need a las degree to Joint the army of SYRIZA'S lawyers? It seems illegality is the only business that thrives in Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είμαστε δίκαιοι κάτι τέτοια συμβαίνουν και εις Παρισίους, όπως έλεγαν παλιά. Θυμίζω δηλαδή ότι η γαλλιδα πρόεδρος του ΔΝΤ κ. Λαγκαρντ έχει καταδικαστεί τελεσίδίκως αλλά όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερη, είναι και πρόεδρος. Ο συντάκτης του άρθρου λέει ότι τα ονόματα δεν έχουν σημασία. Μα και όταν έχουν σημασία, ποδοσφαιρικών και άλλων παραγόντων, το θέμα περνάει ανώδυνα και διακομματικά. Ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έλεγα ότι ο τίτλος είναι είναι εντελώς λάθος...
    Οι αμαρτίες συγχωρούνται είτε ενώπιον του Θεού είτε από τον άνθρωπο που υπέστει την βλάβη από την ανομία και συγχωρεί απ' ευθείας αυτόν που τον έβλαψε.
    Εδώ έχουμε πλημμελήματα και κακουργήματα, τα οποία χαρίζονται απο τρίτους χωρίς ούτε ένα νομικό αιτιολογικό και αυτοί που πλήττονται είμαστε εμείς .... Η κοινωνία στην οποία αυτοί οι τύποι επιστρέφουν!!!

    Μιλάμε για το απόλυτο τρελοκομείο ιδεολογικής θολοκουλτούρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα αποκλείεται! Στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά! Μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε! Κατα πάσα πιθανότητα είναι από την Τουρκική εφημερίδα της κυβερνήσεως! Έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση. Ω ναι αυτό είναι!!! Οι χάκερς, οι καταραμένοι Τούρκοι χάκερς! Αυτοί οι δαίμονες που διαφημίζει ο ακατανόμαστος (Σκάι κ.α.) το έκαναν! Αυτοί φύτεψαν στο Ελληνικό φύλο της Κυβερνήσεως όλα αυτά. Εξέθεσαν τον Υπ. Δικαιοσύνης, την Δικαιουνη, τον Αλ6(66). Και η ζημιά έγινε, έγινε μαζί με όλα αυτά που γράφουν οι Τούρκοι χάκερς στο διαδίκτυο! Για την ΔΕΗ που ξεπουλιέτσι, τα μνημόνια, την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας! Για τον χειρισμό του Σκοπιανού, λένε πως όλοι είναι "απόφοιτοι" κτίστες ( massony) θεωρητικού Σκωτικού τύπου! Αν είναι δυνατόν! Ψέματα! Η Μεγάλη της Ανατολής κάνει την ζημιά που είναι ανταγωνίστρια του Σκωτικού τύπου! Αυτοί είναι του θεού...προσεύχονται στον ΜΑΤΣ, ιατροδικαστές, δικαστικοί, βουλετές, διευθυντές Επιμελητηρίων κ.α. Λέγεται από τους Τούρκους χάκερς πως όλοι δίνουν "διαπιστευτήρια", έπειτα γίνονται υπουργοί οι βουλευτές, οι δικαστικοί προχωρούν ταχύτατα σε ανώτατα κλιμάκια! Άνθρωποι είμαστε, το ένα χέρι νίβει τ άλλο! Κρίμα, να μην έχεις ένα φίλο όταν τον χρειαστείς? Εμείς λέμε πως η πολιτική που πράττουν οι πολιτικοί και ο τρόπος που ασκούν εξουσία είναι ανεπαρκής, γιατί είναι ανεπαρκείς! Όχι δεν είναι ανεπαρκείς, δίκτυο ολόκληρο έχουν! Για τους ομοφυλόφιλους,( ένα δίκτυο 70 ετών) την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, την συμπεριφορά του ΓΑΠ όταν η Κύπρος ήθελε να συμπεριλάβει το Καστελόριζο για την ΑΟΖ στην κοινή συμφωνία με την Αίγυπτο! Για το Καστελόριζο και το ΔΝΤ. Για τα ταξίδια τα "ανύπολτα" στην Αμερική πριν κάν δει ούτε απ έξω πως ήταν το Μαξίμου! Για τα θέματα παιδείας τύπου Ρεπούση, για τα "ιστορικά ντοκιμαντερ" από τον Θάνο κ.α στον Σκάι. Κι άλλα, κι άλλα...μια "οικογένεια" είναι όλοι! Είναι στην "Αριστερά", στην Δεξιά, στο Κέντρο. Είναι αυτοί που χρηματοδοτούν δημοσιογράφους να γίνουν αρχηγοί κομμάτων. Οι ίδιοι που "φυτεύουν" ""στρατιωτικούς αναλυτές" και όλοι όσοι με ψευδώνυμα "έντεχνα" παίζουν τον ρόλο του "υψηλά γνώστη" και "αγορεύουν" στον βασανισμένο λαό μέσα από το διαδίκτυο σε πολύ "έγκυρα" sites! Όλοι όσους ο Π. Τρεμπέλας περιγράφει μοναδικά και αποκαλυπτικά οσο κανένας
    Όμως αν μέσα μας δεν πούμε πως το ιερότερο όλων είναι η Πατρίς και δεν ξεκαθαρίσουμε άπαξ πως είμαστε παιδιά της και γι αυτήν θα δώσουμε και την ζωή μας τόσο θα μας εμπαίζουν οι "συντεχνίες" πέραν της Μεσογείου! Τόσο η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα "χακάρεται" από "Τούρκους χάκερς" και η δικαιοσύνη θα βιάζεται και μαζί της εις την νι η Δημοκρατία...τόσο θα ντρεπόμαστε για την δειλία μας να κοιτάξουμε κατάματα τα παιδιά μας!Η ζωή ιναι μικρή και ο χρόνος πολύτιμος όσο τίποτα άλλο.Καμιά μέρα χαμένη, καμιά ώρα, κανένα λεπτό!Ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης και ο πατέρας της φιλοσοφίας Ηράκλειτος μοίρασαν φως σε όλη την ανθρωπότητα ανοίγοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί ο άνθρωπος...τον δρόμο για την Αρετή, την Θέωση με τον Πλατωνικό Έρωτα!Αυτός είναι ο χαμένος δρόμος που δεν ακολούθησε η ανθρωπότητα και περιπλανιέται με περιπέτειες! Ο Ελληνικός δρομος! Ο Χριστός μας Σταυρώθηκε για να παραμείνουμε σώοι...μόνον Αυτός μπορεί να δίνει

    ... άφεση αμαρτιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.