1/5/18

Σύμφωνα μ΄ένα σενάριο τα ισραηλινά F15 που χτύπησαν τη Συρία χρησιμοποίησαν τις fly zones της διεθνούς συμμαχίας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα μ΄ένα σενάριο, τα ισραηλινά F15 που χτύπησαν τη Συρία χρησιμοποίησαν τις fly zones της διεθνούς συμμαχίας των ΗΠΑ. 
Το Israel μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να διεισδύσει στο συριακό εναέριο χώρο από δυτικά, χρησιμοποίησε τώρα τ΄ανατολικά, που είναι ανεπαρκώς καλυμμένα από radars, όπου μπορούν τα αεροπλάνα του Ισραήλ ν΄αναμειγνύονται με αυτά της συμμαχίας των ΗΠΑ.

 4 ισραηλινά F15 απογειώθηκαν και πέταξαν πάνω από Ιορδανία και Ιράκ. 

Tα ισραηλινά αναμείχθηκαν με τα αεροσκάφη της συμμαχίας των ΗΠΑ πάνω από τη Συρία. Δύο F15 έκαναν την επίθεση χρησιμοποιώντας GBU-39 βόμβες / πυραύλους Delilah. Στη συνέχεια τ΄αεροσκάφη πέταξαν πάνω από Ιράκ και επέστρεψαν στο Ισραήλ.

dimpenews.com
Αμερικανικά αεροσκάφη χτύπησαν συριακό στρατό σε Χαλέπι, Χάμα από τον εναέριο πάνω από τις περιοχές που ελέγχουν οι κούρδοι στη Β Συρία;


Πιθανότατα αναφέρει τώρα αξιόπιστη πηγή τα εχθρικά αεροσκάφη εκτόξευσαν τους πυραύλους τους πετώντας πάνω από περιοχές που ελέγχουν οι συνεργάτες σύμμαχοι των Αμερικανών Κούρδοι. 



Οπότε ένας χειριστής radar δεν είναι σε θέση να ορίσει αν το αεροσκάφος είναι της αμερικανικής συμμαχίας ή όχι και  ποιά η αποστολή του. Οπότε ήταν μια επίθεση καμουφλαρισμένη καλά που λειτούργησε αιφνιδιαστικά κατά του συριακού στρατού σε Χάμα Χαλέπι. 
Αν πάντως τα αεροσκάφη αυτά είναι ισραηλινά, θα είναι η α΄φορά που ισραηλινά αεροσκάφη αντί του εναέριου του Λιβάνου χρησιμοποιούν τον συριακό εναέριο στις περιοχές που ελέγχουν οι κουρδικές πολιτοφυλακές για να χτυπήσουν το συριακό στρατό.

1 σχόλιο:

  1. Σουρωτήρι ! Που σαι Μπρέζνιεφ για να δεις τα παιδια της αλλαγής ! Βλεπε Πούτιν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.