16/5/18

Ανάρτηση του γιου του Νετανιάχου κατά της Τουρκίας προκαλεί σάλο: “Fu@k Turkey”

Η ανάρτηση του γιου του ισραηλινού πρωθυπουργού Ηaaretz.com
Ο Γιαΐρ Νετανιάχου, γιος του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προκάλεσε σάλο στα Sosial Media με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση που δημοσίευσε με αφορμή την διένεξη του Ισραήλ με την Τουρκία και την διένεξη που ειχαν ο πατέρας τους με τον Ταγίπ Ερντογάν.
Ο υιός Νετανιάχου, όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα “Ηaaretz” ανέβασε στο Instagram μια εικόνα με τη σημαία της Τουρκίας που η ημισέληνος “βοηθούσε” να σχηματιστεί η φράση “Fuck Turkey”. Αμέσως η ανάρτηση έγινε viral από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

O Μπεντζαμιν Νετανιάχου με τον γιό του. Instagram#yairnetanyahu
Η ενέργεια αυτή του Γαΐρ Νετανιάχου έρχεται μετά από μια σειρά διπλωματικών εχθρικών ενεργειών μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας με εκατέρωθεν απελάσεις πρέσβεων, αλλά και προσωπικών επιθέσεων μεταξύ Νετανιάχου και Ερντογάν. Αφορμή αποτέλεσαν τα φονικά επεισόδια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη λωρίδα της Γάζας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν καταδίκασε την ανάρτηση. Συνέργάτες του αναφερόμενοι στη δημοσίευση είπαν


“Ο Γαΐρ Νετανιάχου είναι ιδιώτης, όπως και ο λογαριασμός του Instagram”


Πηγή: Ηaaretz

hellasjournal

4 σχόλια:

  1. In order to understand if this is set up, you have to ask your self first ''quo bono ?''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Israel cannot fuck Turkey. That relationship has been forged in board rooms far away from the region. Israel has never taken a serious action against Turkey. As a Matter of fact is promoting Turkey's interests in the region.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.